Új hozzászólás Aktív témák
-
Zerachiel
csendes tag
GTX 280 Videokarimmal lenne hiba.. mar irtam a forumra, de sajnos nem oldodott meg a gondom. Azota is ugyanazt csinalja, hiaba kuldtem vissza gariztatni iponhoz, 2 nap mulva visszaszoltak, hogy semmi baja.. majd bevittem hozzajuk a gepem, es kb 5 oran keresztul teszteltem, de hat persze, hogy nem jott elo a gond az uzletben sem ... Majd amikor hazajottem masnap igen. Szoval ilyen dolgokat csinal: http://img406.imageshack.us/i/mentett.jpg/ ezt a kepet mar korabban is mutattam a forumon..csinaltam egy ujat is : http://img5.imageshack.us/img5/8750/dsc00064mq.jpg
Altalaban akkor jon elo, amikor valamilyen 3ds alkalmazasba belepek, pl amikor elinditom wowot, es bejon a login screen, vagyis bejonne, de helyette igy szetesik a kep..vagy Miutan TF2 betolti a mapot, es belepne akkoris..De neha jatek kozben is elojon, de volt mar olyan is, hogy rogton windows welcome screen utan.. Windowst mar ujratelepitettem, kizarolag windows update segitsegevel tettem fel a drivereket.. Elozo winre en toltottem le gyarto honlapjarol.. Altalaban ilyenkor befagy az egesz, megall a hang is..De ma pl miutan igy szetesett a kep vartam vele legalabb 3 percet, es egy ujabb "szunes kep jelent meg" aminek a tetejen mar mozogtak is a dolgok.. Kerdesem az lenne, hogy mit tudnek csinalni? homerseklete a VGAmnak egyaltalan nem magas..van hogy napokig jo, van olyanis, hogy windowst is keptelen vagyok elinditani.. -
Zerachiel
csendes tag
Tegnap este teljesen jol mukodott a karim, ma probalok belepni egy jatekba es ez a kep fogad megint.. Eleg gyanus, hogy ez nem ram, hanem vga problema
http://img406.imageshack.us/i/mentett.jpg/ -
Zerachiel
csendes tag
Sziasztok
Egy kis segitsegre lenne szuksegem. Ipon.hu-rol rendeltem videokarimat tavaly nyaron, eddig minden jol mukodott.. par napja azt csinalja, hogy amikor elinditok egy jatekot akkor szetesik a kep[szines mintazatu lesz a kep, nem az adott kep szinei lathatoak amikor befagy, hanem ilyen piros sargas furcsa, osszevisszasag] , beragad a hang, es lefagy a gep..ujra kell inditani..tobb jatekot is probaltam, volt hogy elojott, volt hogy nem..de mar egyre gyakrabban. Drivert is csereltem nem segitett sajnos. Port is kifujtam a kartyabol, de sajnos az sem segitett. Tudnatok segiteni, hogy mi okozhatja a problemat/mit tegyek? Elore is koszonom.
-
Zerachiel
csendes tag
megorulok, hogyha nekemis elszall, mit tudok csinalni?:S mindenkinel van ez a hang akinek xfx gtx 280as karija van?:-/
-
Zerachiel
csendes tag
Jatek kozben szerencsere nincsen ez a nyekerges, nemtudom milehet, de megilyedtem tole:-/
-
Zerachiel
csendes tag
Sziasztok,
ha ez eredekes, es furcsa..olyan furcsa hangokat ad, talan a videokari? meg erre sem jottem ra..pl crysis menuben, olyan nyekerges fele:S miert?
-
Zerachiel
csendes tag
oke, koszi a segitseget
-
Zerachiel
csendes tag
COOLERMASTER Real Power RS-700-ASAA-A1 700W tap szerintetek megteszi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest