- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci06
senior tag
Egyébként ezzel az 500 dolláros árral nem vágják maguk alatt a fát? Tehát ott van a GTX280 a maga 400-430 dollárjával...
A kettő ára között van 100 dollár, de szerintem a GTX295 és a GTX280 előállitása között nagyobb a különbség...
Arra akarok kilyukadni, hogy aki ezek után vesz GTX280-t, az bolond, tehát nem csináltak egy eladhatatlan karit ezzel a húzással maguknak?Illetve valószinüleg egy GTX295-n kisebb a hasznuk(ha van), mint egy GTX280-on...
Habár ha ezt igy "leáraztak", akkor szerintem elképzelhető, hogy a többit is csökkenteni fogják... Tehát ennek fényében az új 40nm-es GTX280-nak durván 300-350között kéne lennie, egy GTX260-nak pedig 200-250 között.. Vélemények? -
laci06
senior tag
válasz
Beowulf_78 #11070 üzenetére
Én mondjuk egy 100%on pörgő gyári venti mellett kötelet ragadnak, de ez magánvélemény
-
laci06
senior tag
Helyette szerintem használjatok Atitoolt...
Használtam a GPU Caps Viewert, de volt olyan, hogy 25 percig hibátlanul futott miközben a gpu már 90 fok körül volt, és elinditottam az Atitoolt, az meg azonnal hibázott... Volt olyan, hogy a szőrös fánk oké volt, a Crysis meg szétesett...
A fánk jobban füt, de szerintem ha stabilitást akarsz, akkor az Atitool jobb... -
laci06
senior tag
link
Egy német teszt... Én sem értek németül, de nagyon jó grafikonjaik vannak, az elején összevetik az rv670-el és a g92-vel a felbontások, és AA, AF skálázódását, illetve a végén felbontásonként van átlag FPS, illetve ha az egyik kari nevére rámész, akkor azt veszi 100%-nak, és látod, hogy a többi mennyivel jobb, rosszabb....
Annyi, hogy az ATI-kat még a 8.3-al tesztelik, de a GTX-et a 177.34-el.. -
laci06
senior tag
válasz
BloodyEddie #1383 üzenetére
X2 ebből szerintem sosem lesz...
Egymaga eszik annyit mint a GX2, ha átrakják 55nm-re, akkor is legalább 160-170wattot fog enni, tehát ha kettőt raknának egy karira az min 300W, annyit meg nem tudnának lehüteni, vagy pedig iszonyatosan hangos lenne, esetleg gyárilag nagyon erős vizhütőblokk kéne hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Hibátlan - GIGABYTE Geforce GTX 1660 Super Gaming OC 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest