- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor82
őstag
Mostantól kötelező 260SOC-t venni mert veri a 275-280-285-s kártyákat!
A 260-as fullhd-ba beledöglenek ,nekem volt 3-om is és nem birta a kiképzést ne szédítsél ,hogy gyorsabb!SP a fontos nem az órajel!
-
viktor82
őstag
Bizony odavaló!
Ilyeneket is kitiltanák a ph-ról nem csak a csalókat,,mindenki volt kezdő ,de meghalgattam a tanácsot nem beleokoskodtam -
viktor82
őstag
-
viktor82
őstag
Hát az eltérés minimális volt szinte észrevehetetlen,de a 280-as sokkal jobb,viszon 1óra game után a kép villogni kezdett pedig a házam eléggé szelős ,a ref hűtés nem nagyon birkódzik meg az emelt órajelekkel!
Ilyen tesztekkel tele van a tököm!most teszteltem 1 ultrát és egy 8800gts g92-t nagyon emelt órajelekkel meg sem közelitette az ultra teljesitményét mikor a tesztekben mindig veli az ultrát!
-
viktor82
őstag
Az 5850-es mellé érdemes betenni fizikának 1 nv karit ,ha igen akkor milyent,ram legyen több rajta vagy inkább a gyorsaság számit mert már vannak ddr5-ös nv karik!
-
viktor82
őstag
Valaki próbálta 177,98-as drivert?Csak azért kérdem mert furcsa élénkek lettek a szinek főleg a barna vagy ez a physx-nek köszönhető,viszont 3dmark több pontot dobot 400-al ami nem kevés!
-
viktor82
őstag
Kipróbáltam mennyit melegszik a gtx!hát gpu caps viewer-el a szőrös fánk + 32-es elsimitás 92 fok és ez 100-os ventilnél!Még hogy az ati melegszik?
-
viktor82
őstag
válasz
AdamMcKraken #4620 üzenetére
Nem kell félned a fagyástól nekem max 78 fokot mértem 1 óra játék után,és semmi lassulást és fagyás nélkül viszont nagyon jó kártya csak a mérete nagy nekem is kellet a házból reszelni,hogy beférjen!
-
viktor82
őstag
válasz
Firestormhun #4528 üzenetére
És a vezérlő pultban kell valamit állitani?
-
viktor82
őstag
válasz
Firestormhun #4501 üzenetére
Külön feltelepitettem a physx drivert az igy jó?
-
viktor82
őstag
válasz
Firestormhun #4494 üzenetére
Nincs sehol a vezérlő pultban akkor ezek szerint nincs telepitve?
-
viktor82
őstag
válasz
Beowulf_78 #4484 üzenetére
Még nem javitottam ki az adataimnál a proci frekvenciáját bocsi,még egy kérdésem lenne feltettem a legújabb drivert ez mellé még kell valami ,hogy fizikai gyorsitó ként is működjön vagy az benne van a driverben?
-
viktor82
őstag
válasz
Beowulf_78 #4463 üzenetére
Lehet,de 3,6-on megy és szerintem elégnek kell lennie!Csináltam egy 710/1500/1300-at itt már nagy volt a különbség!
Szerinted egy 4ghz-re húzott 8400-es kóró jobban kihajtaná?
-
viktor82
őstag
válasz
Firestormhun #4461 üzenetére
Kösz működik be is állitottam az általad ajánlottra,de csak 150pontal kaptam többet kicsit nem kevés?
-
viktor82
őstag
Na már csak valami program kellene amivel tudom húzni mert a rivával meg se mozdul!
-
viktor82
őstag
válasz
Firestormhun #4458 üzenetére
Kösz már inditom is alapon kapásból 17400 -tetszik!
-
viktor82
őstag
Na újra nvidia klubtag lettem egy 280-as GTx-el ati 4870 után még csak most tesztelgetem remélem nem fogok csalódni!
-
viktor82
őstag
válasz
Firestormhun #4233 üzenetére
A 8800as ultra azt tudom,hogy nem fér el ,de ha minden igaz az 28 cm!Meg is mérem a távolságot az alaplaptól nem félek P5Q deluxe és a 4870-es is dupla slot-os!
-
viktor82
őstag
Sziasztok,úgy néz ki ,hogy hétfőtől ujra nvidia klubba lépek egy 280-as gtx-el viszont lenne egy kérdésem ,pontosan milyen hosszú a 280-as mert aggódok ,hogy nem fog elférni a házamban ami egy soprano!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest