- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Zerachiel #18245 üzenetére
Terheld FurMark-al, az eléggé felgyorsítja ezt a folyamatot általában.
mod:
syC: Az tényleg nem sok, nekem a régi rendes driverekkel a 260-am is ment 735-745-öt alapfeszen. Az új vacak driverekkel ilyen 690 felett meghal játékokban. Vagyis a driver dobja el magát. Megy egy ideig ilyen 80-90 fps-el a játék aztán eldobja magát a driver és leesik 25-30fps-re, mert visszaveszi a driver a gpu-t 400-ra.
-
TTomax
félisten
válasz
Zerachiel #18238 üzenetére
Nekem pont ugyanigy szált el a Leadtek GTX280-am és pontosan igy win7alatt....Bevittem gariba,és beledugták egy gépbe,láss csodát azon XP volt és müködött minden látszólag... nekem már amikor megnyitottam az NV vezérlüpultban a 3D-s beállitásokat,rögtön ugyanigy szétesett a kép... de amig 2D-ben volt a kártya,addig nem volt vele gond....és ha jól emlékszem valamelyik 190-es béta driver telepitése után foldingolt egy kicsit mielött végképp behalt,a garis kivizsgáláson persze nekik is produkálta vista alatt amit nekem igy nem lett gond... hogy mi szállt el benne nem tudom a mai napig... ez garis csere lesz...egyébként azt gyanitom egy fázis ment el a fesszabályzóbol mert az egyik VRM höfokom Rivatunerrel monitorozva,néha néha felugrott ilyen hihetetlen 150-160 fokra...
-
válasz
Zerachiel #2904 üzenetére
A tekercsek sírnak az amper alatt. Sajna ez ilyen, régebben a 8800GTX-el volt egy olyan sorozat, hogyha ment a 3D akkor arról a környékről elköltöztek a szúnyogok, felvonyítottak a kutyák, és földhöz csapták magukat a denevérek. Egy ellenállás cseréjével orvosolható volt a házi ultrahang-kezelés
A GT sorozatról még nem hallottam ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest