- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Kleroo #20994 üzenetére
Bizony szépen kipofozták a G92-t. És ez még nem is olyan durva. Van akinél 860-at megy. Vedd hozzá azt is, hogy az én kártyámon csak egy durva, hanyagúl megmunkált aluminium tömb a hűtő. Semmi heatpipe vagy rézbetét vagy polír.
Furmarkban valóban nincs sok különbség a 260 és a 250 között de GTA4-ben azért érződik ám rendesen. jócskán visszább kell venni a látótávot és a texturákat is inkább mediumra raktam. Ezek ellenére is jobban teljesít GTA-ban a GTS mint a 4890! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Kleroo #20990 üzenetére
Első körben
GTX 260 a 24/7-es OC-al:A Radeon Furmark Benchben rendre nagyon alacsony pontokat kapot ami nem állt öszhangban az fps-ek számával. Én arra gyanakszom hogy a nagyon látványos és erős stuttering (mikroakadások) miatt. Ugyhogy szerintem nem mérvadó de azért itt van:
Majd csinálok rendes játékteszteket is.
-
-
-
pcsabat
őstag
válasz
Kleroo #20850 üzenetére
Tényleg kicsit érdekes amit a Dirt2-nél írtál, annyit még az én régi 8800GTX-em is majdhogy megyegetett
. Nekem pénteken érkezik az ASUS GTX260, kíváncsi vagyok hogy a tuningot hogyan fogja bírni és mit fog menni, meg persze, hogy a jóöreg 8800GTX után mekkora teljesítmény többletet fogok érezni. Majd beszámolok
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Kleroo #20812 üzenetére
Teszteket olvasgatva a 4890 inkább a 280 szintjén van, tuningolva egy alap 285-öt is megközelít, helyenként 1-2 fps-el gyorsabb is nála. Azt erősen kétlem, hogy a 260-asom egy szinten lenne egy 4890-el, mégha SC is.
A 2giga meg konkrétan baromi sokat számít GTA4-ben, mert kimaxolva kell neki kb 1.5GB. És mint írtam az esetek 80-90%-ban ezzel játszom.
5850-el megint nem lennék előbbre, mert azon is csak 1giga ram van.
Ezt a +18-20K egy 5850-re dolgot honnan szedted? Tudsz valakit aki 40-42K körűl számítaná be a GTX 260-amat? Ha 14K sok akkor 18-20K nem sok? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Kleroo #20805 üzenetére
Elégnek kéne lennie, bár ilyen alacsony felbontáson 3,5GHz biztos lendítene a dolgon.
mod:
rup1u5: Attól függ mire használod. GTA 4 meg Crysis pl gyorsulna sokat, főleg magas felbontáson a sok textúra miatt GTX260 896MB-ja már bizony azoknál kevés.
Anno csináltunk tesztet és 4870 1GB előnye már 1680x1050-ben kijött (nem csak a sebesség, hanem a vga ram használatot illetően) Crysis-ban is, GTA 4-et meg nem kell bemutatni ugye...
Szóval ha nem vagy kötve az nV-hez (olyan progit-progikat használsz ami csak nV-n fut rendesen) akkor van értelme ha nem kóstál sokat az átállás. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Kleroo #20740 üzenetére
Végül is igazad van a garanciát illetően.
De én még így is a 280-at választanám. Egyrészt arról még nem spóroltak le semmilyen alkatrészt, szoftveresen állítható a GPU feszültsége, rendesen méri a VRM hőfokokat és mégiscsak az az igazi és teljes értékű G200-as kártya. És azt se felejtsük el, hogy szépen lehet tuningolni a 280-akat is. 512bit, 1Gb. Fermi ide vagy oda azért még mindíg szívesen látnék egy ilyet a gépemben. -
7600 GS
addikt
válasz
Kleroo #20722 üzenetére
Amúgy hogyha nem tetszik a kari hangja( bár kétlem, mert nincs is neki) akkor én az EVGA Precision Tunert használom, és be tudod lőni fix fordulatra is, de felesleges. Egyébként a kari jól húzható, én most 700/1400/2300-on használom, atomstabilan. Én GTX275-ömet adtam el Anno, és egy kicsit downgradeltem, de azt Xbox miatt kellet eladnom.
Teljesítményük így húzott órajelekkel kb ugyanaz.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Kleroo #20722 üzenetére
Szerintem felejtsd el és keress egy ref. hűtőset. Nem hinném hogy az a kis darabka aluminium elég lenne.
De ami a legdurvább, hogy a VRM-eken semmi hűtés nincs annál az ASUS-nál. Látom egy Gigabyte-ot már pedzegettél.
A ref hűtő a legjobb megoldás ezeknél a kártyáknál. Max egy átpasztázás és tökéletesen működik. Annál csak az AC hűtője jobb de szerintem nem éri meg külön hűtőre költeni.
(#20723) 7600 GS:
Tudnál nyomni néhány hőmérséklet eredményt a kártyádról? idle/load, érdekelne mire elég az a picike borda és, hogy vajon hány fokon izzanak a VRM-ek egy ilyen kártyán, bordák nélkül. Bár nem volt ilyen kártyám de ránézésre öngyilkosság. -
rumkola
nagyúr
válasz
Kleroo #20719 üzenetére
Asus glaciatora az egyik legrosszab hűtés, nehogy megvedd!
Sima aluborda nagy műanyag szarral az oldalán hogy nagynak látszódjon, kibaszott hangos és szarul hűt, ráadásul fix fordulatos (LOL). Valahol a PH-n van is róla egy szép kis teszt, de most nem találom.
Nyugodtan vehetsz ref hűtésű karit, egyáltalán nem hangosak. -
7600 GS
addikt
válasz
Kleroo #20719 üzenetére
Szia!
Ha az Asus Glaciator hűtős megoldásáról beszélsz, akkor minden tekintetben ajánlani tudom, én már fél éve használom nagy-nagy megelégedéssel.
Még a Crysis-t is kipróbáltam fullHD-ben, de nem volt különbség az 1600-as felbontáshoz képest. A játékokat 1600*1200-ban tolom, minden reccenés nélkül. És a kártya nagyon halk, és nem melegszik! A Corsair táp pedig bőven elég, még egy kisebb CF vagy SLI konfgot is elvinne.
Üdv.: Marci
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest