- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ezekről a techdemókról mindig a jó öreg Voodoo3D-m jut az eszembe. Ment a hype, meg is vettem a kártyát. Aztán cirka fél évig csak azokat mutogathattam a haveroknak a hozzá adott techdemókat. Jó volt, szép volt, ámuldoztuk, hogy most tényleg ilyenek lesznek a játékok? De nem igazán, mert játékok nem nagyon voltak, akadt patchelt Tomb Raider meg egy pályányi Star Wars Rogue Squadron (vagy mi volt a neve) ami a Hoth-os repkedést mutatta. No és persze látványban sem értek ezek fel a techdemókkal.
Azóta is minden videókártyához jönnek az újabb és újabb tech demók, de az adott kártyával mindig csak a tech demók voltak olyan szépek, és futottak úgy, ahogy. Játékok sose. Ez azóta sem változott. ^^
-
VinoRosso
veterán
2048x 1536 úgy az egész en block érdekes, főleg a 9600GT-től 9800GTX-ig. Ok talán Xp alatt megy ennyit valami trükkös módon, de nálam quaddal 3870 CF, 8800 GTS 512, 8800 GTX, 9800 GX2, 1650x1050 ben nem ment így, Vistax64 alatt 1.2es patchel.Hozzáteszem nálam jobb fpseket probukáltak a karik x64es Vista alatt mint Xp-vel.
-
-
Fulter
csendes tag
itt egy fordítás, nem a legjobb, de a lényeget ki lehet belőle szűrni:
Crysis certain booth and tried to run the bench
Motherboard exhibition and a blast compared to the "unpublished GPU" model-based graphics card is almost certain destruction. However, there is one thing to me.It is certain GURAFIKKUSUBENDA private booth.明かしwander into the identity of the products exhibited inひと通りoverlooking. Hotel room using the booth, lighting've got no NANIYARA dim. Negotiations for the middle of the room is a desk and chair, just after the window exhibits that some units arrayed in theもの悲しくbe sober enough to stand.
Shii-chan Yeah, get the story because we do not know the configuration of PC's running about Crysis? I ask them to let my little bit? Oh, OK. Now a little. Oh my, GPU-Z and CPU-Z is open with them.
- HOHO, is it? PC case to take a look inside? Oh, and the valuation. Yes, okay. No, no, please hold hands. KAKEMASEN hand side panel.
Oh, and then this Crysis Can I finish? Oh, but the setting of "1920 × 1200 dots" "Very High" to.
My computer開きまし, before Crysis questioned by the folder at once. Oh. "Benchmark_GPU". Well, I move it? Oh, OK. Nowクリッthat.
This story is done. Do not fuss about the "guest of discrimination", our readers, the industry folks, NANITOZO thanks.
Képaláírás:
So, this kind of thing now-translated @ google translate
-
így igaz, a Crysis-ben az AA eléggé betegeskedik - ehhez az engine-hez már nem igazán alkalmas a bedrótozott MSAA.
a többi optimalizálnivaló szerintem nem annyira az engine-ben, mint a megjelenített objektumokban van...VinoRosso: nézd meg, ami CPU fronton folyik fogyasztás és gyártás terén - a GPU-k azt a trendet követik néhány év lemaradással.
-
keIdor
titán
-
Fulter
csendes tag
Szerintem ez a 9800gt pont annyival tud többet, mint amire számítani lehetett: a Hybrid sli-vel.. (bár még írják, hogy lehet lesz 3-way sli, de nem biztos)
És ezt nem kéne lenézni, mert szerintem sokan vannak, akik pont erre vártak (hybrid sli), és nekik bőven elég a kártya teljesítménye... -
-
alien_
őstag
Már nem volt időm szerkeszteni. A 3DMark eredmény a 4850-re értendő, a GTX-ről még nincs semmi konkrét.
GTX 280 Lencsvégen! MÁSZTSZÍ!
Brutális -
tkesy
addikt
Az, hogy Te csak akkor számolod magadnak az árakat mikor szerinted már beállt, az egy dolog... Ezzel semmi gond nincs.... De erre alapozva kijelenteni, hogy sosem került, egy termék annyiba, hát elég merész kijelentés....
De erre már Te is rájöttél...
A hivatalos árazáshoz, annyi köze azért van, hogy a PH!-s 8800GTX-et ismertető cikkben is majdnem erre az árra "lőtték be" a GTX-ek hivatalos kisker árát, ami azért tartotta magát egy darabig......
Egyébként 599$ volt anno a gtx ajánlott ára, de ez már csak részletkérdés...És köszönöm a gratulációt, bár nem tudom miért kapom, mert egy szóval se mondtam, hogy én voltam az első tulaj...
-
tkesy
addikt
"Egyébként sose volt 180k normál kereskedelmi forgalomban a gtx, inkább 130k..."
Hát ezzel picit mellé lőttél,
itt van a kezembe egy GTX kiskeres számlája,
br.: 184 260 (azaz egyszáznyolcvannégyezer kettőszázhatvan) magyar forint áll rajta, mint végösszeg...szerk.: természetesen 8800gtx-ről van szó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Kuponkunyeráló
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest