- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Haart
addikt
Nemtudom én abszolút nem vagyok Ati fan, életemben 1db atim volt, de aztmondtam többet soha. De ez a 4850 nagyon jó ár/teljesítmény arányban van, és még jövöhéten jön a nagytesója. Nvidia felköthesse a gatyáját
-
Haart
addikt
válasz
BloodyEddie #1415 üzenetére
Sztem is reális lehet egy most készülő driver esetén. Mert ha már lett volna normális driver rá és jönne az x. rá akkor nem lehetne ekkora növekedés, de mivel ez lesz az első így érthető is lehetne akár.
-
Haart
addikt
Ha megfigyelted volna eddig sem voltak nagy előrelépések, mivel tényleg nincs uj generációs arhitekt. Példának okáért ott a 8800gts512 és a 9800gtx esete. Alig hoz teljesítménynövekedést az új kari és még jobban is fűt. Mit mondjak én nem reménykedtem hogy valami nagyon nagy teljesítménynövekedés lesz mostanában. Tehát nem ért meglepetés. Az előzőeket figyelembe véve.
-
Haart
addikt
Azért azt vegyük figyelembe hogy az egyik 2 kártyás megoldás valójában, a másik meg 1 karis ugye. És ha úgy nézzük egy sima kari megy egy sli rendszer ellen. Azért annyira nemrossz az. Másik hogy lehet a későbbi játékokban mutatja majd meg a foga fehérjét nem pedig a mostaniakban. Ha elolvasod akkor írják is hogy a régebbi játékokban nevárjunk gyorsulást.
-
Haart
addikt
Ez volt már?
Lehet nem is lesz olyan jó ez az uj gt200 as széria.
[link] -
Haart
addikt
Nagyon szét lessz offolva itt a topic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest