- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
9800GTX+ overcloacked. NV nagyon nyomul
-
alien_
őstag
Szvsz a 9800GTX+ csak promózza a 9800GTX-ben rejlő lehetőségeket (elég hatásosan). Az árzuhanás oka az Ati
Pont most lett meg az 1750 hsz, friss a dolog00roli00: Én is úgy tervezem, őszre lesz olcsó wolfdale, olcsó 4870, meg sok jó játék, ami érdekel is. Amióta eladtam az asztali gépem (év elején), volt kb két játék, ami érdekel is: az Assassin's Creed, és a Grid.
nygma: Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyibe kerül egy 9800GTX előállítása NV-nek.. Vajon veszteséggel árulja ennyiért?
-
alien_
őstag
Hoppá! Ez gyors volt:
EVGA 9800GTX $199-ért!Őstag lettem
-
alien_
őstag
válasz
Petya2900XT #2127 üzenetére
Mert feltételeztem, hogyha csak szöveget tartalmaz, akkor TXT kiterjesztésbe rakja...
Tényleg, most nézem, van Vistában is WordPad. Már cska azt nem értem, miért nem volt hozzárendelve a doc file-okhoz.. -
alien_
őstag
-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
GTX 260 az Ebuyer-en: kb 80 000 Ft
Ugyanitt Zotac / Inno3d / PoV GTX 280 - 124 000 Ft
-
alien_
őstag
válasz
Benyadapro #1492 üzenetére
Kazinczy forog a sírjában
-
alien_
őstag
A tesztben mért eredményeket átlagolva a GTX 280 32%-al gyorsabb, mint a 8800GTX.
-
alien_
őstag
Felröppent egy hír, miszerint az NVidia techdemo nem is techdemo, hanem egy direkt, G200-hoz készített játék, az Nvidia Medusa! Íme, pár kép:
biggamer:
-
alien_
őstag
We did some power draw tests on the GTX 280 cards in single and SLI mode on a QX9650 + 790i SLI setup. With single GTX 280 card, the system is drawing 147W at idle and 292.2W at peak and the 3DMark Vantage score is P10324. With GTX 280 SLI, the system is drawing 190.1W at idle and 508W at peak. The 3DMark Vantage score is P15813. Stay tuned for our full review in a few days time.
VinoRosso: Nálam a Vista jelentős fps visszaesést okozott, többnyire mindenkinél ez van. Milyen driverrel próbálkoztál pl GTS512-vel xp/vista alatt, hogy vista alatt begyorsult?
-
alien_
őstag
Nem tudom, mint mondjak erre a tesztre... Valaki tényleg ennyi energiát ölne egy fake teszt készítésébe..? 26 oldalas, és tényleg szétkapnak egy gtx280-at, elég meggyőzőnek tűnik, csakhát néhány eredmény...khm....Szvsz ez egy átírt 9800gtx teszt, az első és utolsó lap alapján.
-
alien_
őstag
Az a 2xAA- azért nem mingy, kizárt, hogy egy GTS 50fps-t hozzon bekapcsolt antialiasing mellett ebben a felbontásban. Ez egy fake teszt, pont. Az se biztos, hogy tényleg "belső" kézből való.
Drizzt: Felraktam 18 képet egy online albumba, de sajnos csak mailben megosztható, ha priviben dobsz egy címet, átküldöm.
-
alien_
őstag
Addig is:
-
alien_
őstag
Ha mondtok egy oldalat, aholva egyszerre több képet is feltölthetek, és saját albumot cisnálhatok reg nélkül, akkor feldobom én is a Crysis , Quake4, 3Dmark eredményeket,
-
alien_
őstag
válasz
Firestormhun #1270 üzenetére
Nem azért, de hol csinál Crysis-ban egy 8800GTS 512mb 2048x1536 4xAA 16xAF beállítások mellett 27.9FPS -t??
Meg Quake4 2048x1536 4xAA 16xAF HD3850 39,8FPS GTX280:44,1FPS..Ez szerintem nagyon nem hiteles teszt.
Vagy csak nekem nem stimmelnek ezek az eredmények? -
alien_
őstag
válasz
VinoRosso #1257 üzenetére
Most miért mondod..? Veszel 3-mat, és full HD-ben Crysis-ozhatsz..
Attix82: Pont ezen gondolkoztam, hogy mi a fene fogja kihasználni ezt? Ez tényleg csak azoknak jó (eddig), akik 22"-es full hd monitoron szeretnének játszani. Itt már előbb fog beállni a proci limit.
nygma: Nem baj, legalább további árcsökkenésekkel a 260 majd jól lenyomja a 4870 árakat
-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
Kiszivárgott GTX 280 gyártási képek.
Itt kéne benchmarkolni
-
alien_
őstag
Újabb táblázat.
-
alien_
őstag
válasz
raskolnikoff #1063 üzenetére
Addigra már a DX11 -től vakul a nép
-
alien_
őstag
válasz
biggamer #1042 üzenetére
Pont linkelni akartam. Kultúrfórumon szabad olyat mondani, hogy a k.rva anyjujat?
Igaz, várható volt... Csúcskártya, csúcs árral. Úgyis Q3-Q4 körül jönnek ki a jobb játékok idén, addigra szerencsére kijön a konkurens 4870x2, ami jobb esetben árversenyre sarkallja majd az nvidiát. -
alien_
őstag
Crysis benchmark
Én nem tudtam kihámozni a felbontást a szövegből, de elvileg full hd. -
alien_
őstag
válasz
janos666 #883 üzenetére
Szerinted nincs mit optimalizálni a Cryengine 2-n? Akkor nem próbáltad még 4xAA-val játszani.. Ez miért lenne "ATI-fan duma"?
Egyébként sem találgatok a továbboptimalizált motorral kapcsolatban, hanem a Hardwired cikkéből vettem át:
"Lesznek persze új felspécizhető fegyverek, új járművek és mindez a tovább turbózott és optimalizált Cryengine 2-vel."
-
alien_
őstag
141,7GB/s
Forrás: Fudzilla
-
alien_
őstag
-
alien_
őstag
válasz
Bundás22 #739 üzenetére
Ezt még ne vedd készpénznek, engem igencsak emlékeztet ez a kártya egy Galaxy 8800gt-re..
Hogyha mégis igaz, akkor viszot kb a 200 dolláros szegmensbe kell, hogy érkezzen, kb úgy fogja váltani a 8800gt-t, mint a 8800gts 512mb-ot a 9800gtx- -
alien_
őstag
Hardspell azt állítja, hogy megkaparintott egy (nem referencia) 9800Gt-t:
-
alien_
őstag
Már nem volt időm szerkeszteni. A 3DMark eredmény a 4850-re értendő, a GTX-ről még nincs semmi konkrét.
GTX 280 Lencsvégen! MÁSZTSZÍ!
Brutális -
alien_
őstag
-
alien_
őstag
Hogy magamat idézzem:
"Egyébként sose volt 180k normál kereskedelmi forgalomban a gtx, inkább 130k"Szóval, hogy ON is legyek: a GTX 280 $649 (100 595Ft) lesz, a dolgok állása szerint. Az általában 649 euróból lesz szép magyar forintba átkonvertálva, ami nem kevesebb, mint 156 400 Ft. (Mondjuk most a dollár nagyon mélyponton van, szóval bízzunk benne, hogy leszoknak róla, hogy 1:1 be váltsák dollár-eurót). Szóval kb tegyük fel, hogyennyibe fog nálunk kerülni a kártya az elején. Az első pár darabot simán ki fogják megint rakni 190eFt -okért. Nna most akkor a normális ára 190k, vagy 150k lesz?
-
alien_
őstag
Megvettél egy $699-ért debütáló kártyát 184 260 Ft-ért. Gratulálok.
Az első pár országba érkező kártya mindig drága, de a reális, hivatalos árazáshoz hogy semmi köze, az is biztos.
De igazad volt, rosszul fogalmaztam, én alapból nem is foglalkozok azzal, hogy mennyivel próbálják behúzni az embereket a kereskedők amikor még csak pár hetes egy termék, és nagyon ritka, én onnantól számolom az árazást, amikor beáll normális értékre, az ilyen extrém, +50 ezres árazásokon maximum csak a fejemet csóválom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Egy óra, két rendszer
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest