- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
Grat! Szép eredmény!
Sajnos én még Vantage alatt nem tudom megnézni.Alapból a 295-re akarok új rendszert húzni. Erre a 285-re ha 1 mód van rá akkor kihagynám a telepítést. Így is hulla vagyok mára...megyek aludni, ami ma elmaradt, majd holnap pótolom.
A találomra húzás pedig nagyon jól sikerült, én is kb. ilyen órajeleken nyomtam stabilan a Crysis Wars-ot.mod: a 0.3.1 GPU-Z teljes ismeri már a 285-öt.
-
westlake
félisten
jah tudom, megbizhatatlan vagyok.. ez teny
#12807: vga kartyakat mindig is utaltam bench-elni.. inkabb a bios-at, a kartya felepiteset, a feszultsegeket, meg a sebesseg profilaokat akarom kivesezni (mint a 4870 x2-nel)
#12809: igen, hivatalosan csak jan. 08-a utan lehet publikalni, mivel akkor jar le az nda.. mivel az o kartyajuk kolcsonben van naluk (gondolom), koti oket az nda.. ha sajat lenne (megvett), akkor nyugodtan publikalhatnak az nda lejarta elott is.
-
Beowulf_78
addikt
De mikor?
Mert az hogy Hong-Kongban már kapható, ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni mikorra fog ideérni, és legfőképpen mennyiért. Mert ahogy kijön, a GTX 260-am nem fog 50k-t se érni.Tehát minden régebbi kártya használtpiaci árára hatással lesz. Azon kívül "zsákbamacska" még, nem tudjuk mennyire lesz jó hardveresen, és mennyi lesz vele a gond. Kicsit erősebb a 4870 X2-nél a tesztekből kiindulva, de a különbség elenyésző. Nekem az a lényeg hogy menjen simítással is 1920x1200-ban az összes játék, de leginkább a Crysis persze.
Holnap megyek a kártyáért elvileg ha addig meg nem gondolom magam.
-
boogie84
veterán
kiabálni nem szoktam! de ha visszaolvasol akkor nem sokan számoltak be a kártyájukról!
azért fura a 280as ára,mert a teszteket látva nem ér annyival többet. nem annyival gyorsabb mint amennyivel drágább. én XFX 260 XXX et vennék az evga ftw órajelei alapján ez is erősen megközelítheti a 280as teljesítményét! bár azt még nem láttam tesztben -
-
dokar
addikt
nézd meg nagyobb felbontásban is és 8xAA mellett
volt fent egyáltalán vmi catalyst?mert vmi itt nagyon nem kerek.
ne vedd sértésnek, de elismert HW oldalak tesztjei számomra sokkal hihetőbbek, mint egy ilyen, ahol a tesztelő a végén megjegyzi, hogy "gtx280 most a csúúúúúcscscs!!!"
-
-
athomi
veterán
Ez a teszt nagyobb fake, mint amiket a neten lehet olvasni.
Az Nvidia kártyával PAM módban teszteltél, az ATI kártyával meg PUB módban.
Ugyebár aki Cod4 multizik, azt tudja, hogy PAM módban sokkal tisztább a kép, sok felesleges dolog ki van szedve, ergó több FPS-t kapunk. -
bozont
veterán
-
janos666
nagyúr
Én csak GTX-260ban gondolkotam, a 280 se éri meg a felárát a 260 mellett és én is kínzok egy 4870-est immár 3 napja, de én se vágtam tőle hanyatt magam, csak mikor felpörgött 100%-os fordulatra a ventije.
Viszont én is azt mondom jó kis kártya, nem gondolkozom még az eladáson. GTX-260 volt már nálad?
MOD: AMúgy nem szép dolog ilyen felbontásokban tesztelni, a radeonok kevésbé lassulnak ahogy nő a felbontás, és gondolom te se 1280-ban játszol, hanem natívban. Meg arra is vigyázz hogy az AA BOX módban legyen, a narrowtent meg ilyesmi olyan mint gef-eken a CSAA, felszorozza...
-
Speed®
titán
Nézd meg ebben a tesztben, hogy mit hoz a HD4850CF a GTX280al szemben..
A 4850 az igazi bestbuy, a 4870 nem hozza amit az ára alapján elvárhatnánk tőle.A GTX280 nagyon el van túlozva, felépítésben, gyártástecnológiában, fogyasztásban, és ezekből következően sajnos árban is. Az, hogy most csökken az ára, csak tűzoltás nV részről, tudják ők is amit én fentebb\lentebb megfogalmaztam. Jól el lett találva ez a 48x0 széria, szerencsére, kellett már valami hasonló, jót tesz az áraknak és a fejlődésnek is ha verseny van
A barátod beteg (már bocs xD ), 4850CF kisebb tápot igényel mint a GTX280.
Normális HWkörnyezetben (nem 4+G Quad és hasonlovak) egy HX620 is sok. -
Speed®
titán
Te beteg, egyetlen Atifan oldalon sem írták, hogy a 4870 veri a GTX280at..
A GTX260at tudja egy-két helyzetben elpáholni, de még annál is olcsóbb..
A GTX280at mennyiért vetted? A 4850/70CFet mennyiért vehetnéd? Ugye.
Olcsóbban jönne ki a 4850CF, gyorsabb is, és tápból sem kell durvább -
Speed®
titán
Naná, ár\érték arányban nem éri meg a 4870. +25% teljesítmény +50% árárt.
Ráadásul a gyári hűtője ugyanúgy csereérett ha tuningolni is akarja az ember.
2db 4850es igen jó vétel CFbe a GTX280 ellenében, de 2db 4870es szvsz
Ahogy Alvin csinálta, inkább 2db 4850 + 2db GFXChilla, aztán mehet az OC! -
Acor
aktív tag
Kártyám rövid pályafutása,- ahogy írtam kb két órát bírt- alatt kétszer nyomtam le a tesztet és mind a kétszer 17500 pontot csinált és ez az XXX verzió volt proci húzva kártya nem, ebből gondolom......... ezek után meghalt, mit mondjak nem egy bíztató. Most kipróbálom mit tud a 4870CF aztán meglátjuk.
Táp ehhez is ugyanúgy kell mert az 550chieftec nem vitte rendesen!
Tehát fűtés ide fűtés oda meglátjuk ma este, ha nyer az Ati akkor egy időre biztos átpártolok hozzájuk
-
eXodus
őstag
" hogy ha 1 db középkategóriás 8450 tűz forró, milyen lesz a 8470x2??"
Azért meleg, mert a venti nem pörög maxon, és a hűtés is kicsi.
x2re jobb 2slotos hűtést tesznek és lazán tartható a hőmérséklet.
pl: s1-el(1db venti) load 39C-os... Lazán megolható az x2 hűtése.
Idle passzívan 32C -
breetai
aktív tag
Ez biztos így van.
DE! Nem ez volt a lényege a mondókámnak. Hanem az, hogy (mert én ilyen kis vizualitás mániás vagyok,) nekem már a kb. akkora teljesítmény, DE SZEBB EFEKTEK is már megérik azt a 130.000 HUF-ot. (Pedig a GX2 már 90-ért vehető megf!)
Mondjuk engem érdekelne az, mert neked akkor volt GX2-őd, hogy látszik-e valami különbség az efektekben a két kártya között!? Pl.: UT3-ban ...
THX! -
r-chee
őstag
FPS limit kilövése UT3-ban:
C:\My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\UTEngine.ini
Majd keressük meg a következő bejegyzést :
[Engine.GameEngine]
bSmoothFrameRate=TRUE
MinSmoothedFrameRate=22 < minimum fps ezt nem kell bántani
MaxSmoothedFrameRate=62 < max fps mondjuk átirod 250reUgyaníg a játék telepítési helyén a ...\UT3\Engine\Config\BaseEngine.ini-ben átírod:
[Engine.GameEngine]
bSmoothFrameRate=TRUE
MinSmoothedFrameRate=22
MaxSmoothedFrameRate=250 -
Petya2900XT
aktív tag
Könyörgöm BETEG-úr akármilyen tesztet mutasson,de ne legyen benne az a szó,hogy Crysis!!!!Mindenki azt mondta,hogy ez nem játék,így rossz úgy rossz,de mindenki ezt kérdi,hogy hogy fut a gépeden a Crysis?!(Én meg nagy lesúlytóan mondom,hogy szarul!Erre az én gépem le van szarozva,mert nem megy rajta fullon a Crisiska!
)Láttam,hogy megvan a GRID van vagy akármi más játék ami valósabb és közelebb áll az igazsághoz és nem névtől függ!
Ui:Ha unod magad képeket ios rakhatnál fel! -
VinoRosso
veterán
hát nem tom ez inkább memóriav proci hiba...elcsúsztak a vertexek és úgy lett felfeszítve a textúra. Stabil volt a rendszered amikor ezt ccsinálta? Alapon is előjön?
FRAPS-al nem mérnél egyet logfile-ba Cryis max beállítható felbontásban max AA AF very high-ban ill high-ban úgy hogy játszol egy 10 perecet alatta?
-
keIdor
titán
Huh van ám FPS-ed.
Más: 8800GTS-re mennyire van értelme feltenni ezt a PhysX-es drivert? Jövőhéten jön a HD4850-em, de még elbohóckodnék ezzel hétvégén. PhysX enabled mennyre fogja meg a 128SP-t? Amúgy tudom, hogy nem tartozik ide 100%-osan a kérdés, de szerintem itt tesztelték azt a drivert legtöbben.
-
janos666
nagyúr
A fegyvereltűnés- és árnyékbug az új 177.xx driverek hibája.
De ezen a screenhoton olyan mintha direkt cloak módban lennél a nanoruháddal.Nem az én dolgom, de ilyen VGA mellé miért nem újítasz be egy Full-HD monitort? Már 90k körül találsz SPVA-val -> aláírásomban is olyan van.
-
-
virkir
veterán
Azért erre ne tegyél túl sokat, hogy nem jön be mert ha nem is veri meg de igen megszorongathatja..
Az a LOL inkább, hogy egy kevesebb mint harmad árú kártya olyan driverrel ami még nem is támogatja csak 40%-al kap ki az NV csúcskártyájától.
Lehetne idézni az NV vezérkarának, hogy ezt elk.rtuk uraim, nem kicsit, nagyon. -
-
janos666
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest