- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
-
-
72 fps helyett nem lesz feltétlenül 105, mert sok esetben megfogja a CPU
szerintem csúcskártyát általánosan, így most is három okból vesz valaki:
- ha valaki ezzel akar felvágni vmilyen körben ("nekem van bmeg", "3DMark Vantage pontok", stb.)
- ha kíváncsi és ki akarja próbálni, és nem jelent megterhelést az ára (láttam ilyet is a pH!-n)
- ha a mainstream felhasználói szokásoktól jelentősen eltérő igényei vannak, pl. jelenleg 19x12-ben vagy feljebb akar játszaniha annyira nem bír a seggén maradni az illető, hogy 2 hónapot várjon, akkor ki fogja fizetni a "friss csúcshardver" prémiumot, ami a GTX 280 esetében cca. 40-50e HUF. ha türelmes, akkor 100e FT körül hozzájut a csúcskártyájához, ami szerintem már egy realisztikus ár (még mielőtt valaki belekötne - ezzel nem azt akarom mondani, hogy ideális ár/teljesítményű cuccot vesz).
-
Bundás22
őstag
a porosodik-ot úgy értettem h beraktad aszt azóta csak teszi a dolgát rendesen, nincs vátás/csere izgalma, másik oldal megismerése..stb, szal ezek az izgalmak kimaradnak
nekem 2006 ősze óta 7600GT-m, 8600GT-m, 3850-esem volt, és szépen visznek/vittek mindent maxon akár 1024-be akár 1280-ba(kivétel crysis bár az ultra high-t kipróbáltam az atin, 25 fps nem az igazi de végigtoltam)
-
VinoRosso
veterán
szentem meg az csinalta jol, aki 640es GTSt vett, az tavaly augusztusig tartotta az arat(80 90k), es akko eladta valami gyengebb ati karira(1950 pro pl), aztan cserelt mostanaban 8800GTXre. Lagalabbis en visszatekintve igy csinaltam vna, mert evkozbe nem naon jatszottam, csak nyaron, addig meg jo lett vna a 1950 pro is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Spórolós topik
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest