- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
_core
aktív tag
WR-ek itt vannak fent: www.ripping.org
-
boogie84
veterán
nem fogják előre bejelenteni h mikor jön az új, mert úgy néz ki h kicsit hátrányban vannak. inkább teljesítsen mint h nagy port kavarnak és közben nagyobb a füstje mint a lángja helyzet legyen. de ki tudja. (nem tudom elképzelni a Leadtek-ről h ilyet csinált volna, az EVGA , BFG, XFX előbb csinált volna bármit is)
-
Skizz
addikt
ismerem a vx450, én is azt használom (3,8 quad+8800GT)
csak a vx550-nek semmi köze a seasonichoz, nem single rail, mint a vx450 és van belőle ráadásul egy hibás sorozat is, aminek úgy darál a ventije, hogy csak na...
tehát vx450 vs. vx550-et nem túl etikus dolog összehasonlítani (chanell well vs. seasonic s12II) -
Nem tudom, mi ez a furcsa dolog a tápok körül, de nekem a 600W-os Zalman nem vitte el a 9800GX2-t a 6+8pin-es tápcsatival. Laraxior mondta, mert nincsen elég 12V-os ág a tápban. Ezért ódzkodom a 280-as vásárlásától (meg a plusz 40 ezer forint is visszatartó erő) mert azon is 6+8-as tápcsati van... Úgyhogy marad a GT260 mert azt gazdaságosabb vételnek tartom, főleg, hogy nem kell tápot cserélnem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest