- Milyen okostelefont vegyek?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
evR
aktív tag
válasz
Viktor0610 #606 üzenetére
Igen, ezeket én is értettem!
A bibi pont ott van, hogy még van hűségszerződés (1év a 2ből)... pff..
Akkor ezesetben az lesz a megoldás, hogy kártya marad otthon, legkevesebbet kóstáló havidíjra átvált, hozzátartozó fizet.. Vagy valami ilyesmi.
Gondolom más megoldás nem nagyon lesz erre..
Ehhh! Nem véletlenül becézik ezt rabságnak... -
evR
aktív tag
Arra szeretnék választ kapni, hogy ha én kimegyek külföldre hosszabb időre, akkor van-e lehetőség arra, hogy felfüggesszem az előfizetésem? vagy valami hasonló...?
-
evR
aktív tag
válasz
Quentin Ruby #455 üzenetére
jaja. ez így van. hitelbírálatnak csúfolta a hölgyikém.. illetve lehet egyfajta kauciónak is gondolni. a teljes történethez hozzátatozik, h nem vagyok még csak kb fél éve T-s előfizető. egyik T-mobile értékesítésben dolgozó haverom azt mondta, hogy új előfizetőnél előfordul, h hirtelen kérnek bizonyos összeget. a igazsághoz hozzátartozik, h 2 előfizu van a nevemen, és a kettő együttes összege haladta meg azt a bizonyos (és számomra titkos) összeget.. akkor azt mondta a csajszikám, h 36.000,- pénzecske adók nélkül. hozzátartozik az is a dologhoz, h. a két számra meg van rendelve az ''oda-vissza plusz'' kedvezmény (mármint h egymás között). aztán a lezárt egyenleg (a megrendelt és valós kedvezményekkel együtt) nem volt 30.000,- se... érdekes. na mind1! befizettem a 30.000,-et, remélem majd köv. hónapban pontosítanak illetve korrigálva lesz olyan módon, h levonják v. vmi.
-
evR
aktív tag
Hudejó, hogy van egy ilyen 1430-as emberke!
köszönöm az sms200-al kapcsolatos kérdésemre adott válaszod!
Újabb kérdés: hó felénél ismeretlen szám hív reggel pontban 8kor. T-MObil ügyfsz. hölgy mondja, h gyorsan megugrott az egyenlegem, tudoke róla stb. mondom tudok, több szükségem volt a telora ebben a hónapban stbstb.. be kellene fizetnem egy bizonyos összeget.. holnapig.. ehhem. hát nem úgy álltam a dologgal, h megoldható legyen, de mint mondjak. következő nap utáni reggel már nem tudtam talozni (csak hívástfogadni).
azóta rendezve a dolog meg minden. nem ez a kérdés. a kérdés az, hogy a kapcsolatpontjaimmal mi a pálya? ilyenkor elvész? a hsz-edből azt olvastam ki, h csak akkor ha több ideig van (összesen) letiltva a kimenőd, mint 45 nap stbstb..
na de most akkor ez hogy is van tulajdonképpen?
(csak azért, mert sokat telozok, és sok pontocskám van (volt?) ám, amit majd szeretnék felhasználni...) -
evR
aktív tag
hello!
SMS 200 csomagal kapcsolatosan szeretnék kérdezni..
megrendeltem az előfizus számomra ezt a szolgáltatást a neten keresztül.. a kérdés az lenne, h rögtön aktiválják, vagy van átfutási idő.. illetve h küldenek-e ezen szolgáltatás megrendeléséről egy ''visszaigazoló'' sms-t vagy sem..? én nem kaptam sms-t..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest