Hirdetés
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Strapabíró és csinos belépő szintű modellt mutatott be a Vivo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Filléres Honor modellek érkeztek
- Yettel topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
legenda
válasz Padló K.O #1157 üzenetére
tényleg; most küldött az ügyfélszolgálat egy sms-t, hogy az 5 gb-os csomagomban július és augusztus hónapban 12 gb-ot forgalmazhatok! sajnos az 5 gb töredékét sem szoktam elérni (hiszen otthon van korlátlan net is), de azért nagyvonalúak...
lehet, hogy eztán a nyáron mindenhová viszem majd magammal a notit, és mindent elkövetek legalább az 5 gb megközelítésére
viszont a hűség esetén 6 hónapig felezett havidíj az tényleg korrektRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
-
legiaap
félisten
válasz Padló K.O #1191 üzenetére
Akkor az időjárásos dologra kaptam választ.
Az, hogy az adatforgalmomat miért nem jelzi ki a kezelő felülete az kissé elszomorító. Jó mondjuk a Voda sem jelzi ki pontosan, de azért kb. látja az ember folyamatosan mennyire kell figyelni a töltögetéssel.
És ha jól értelmeztem a T-Mobile oldalát, akkor a 8 gigás csomag (ami augusztusig, de lehet hogy tovább is 20 giga) 4980 Ft-omba kerül havonta?
És mi van ha túllépem?
És mennyire stabil a net, tehát szokása-e csak úgy megszakítani a netet?
kory24:
De ez tudja a HSDPA-t...nem?
Akkor te meg azt mondod, mutatja a kezelő felülete az adatforgalmat?
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
-
Mawyx
őstag
válasz Padló K.O #1187 üzenetére
Dominós vagyok és ezt is dominóban néztem ki, mert simmel olcsóbb, mint anélkül csak a készülék, pedig nem kellene a sim. Webshopon nem akarom sajna megvenni, élőben szerettem volna, a Budafokin vagy egy nagy T-Mobil bolt, központ, nem tudom mi, naagy rózsaszín
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Mawyx
őstag
válasz Padló K.O #1209 üzenetére
Többet nem adok érte . A K750i-met is rózsaszín üzletben vettük 25ért, holott mindenhol drágább volt még fél évvel később is. Reméltem, hogy ez is megvehető azért személyesen.
Személyit fénymásolnak, minden adatot felírnak...akkor itt neten is meg kéne adni a személyi számomtól kezdve mindent, ami nekem nem szimpatikus.
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
Dilikutya
félisten
-
_seth_
veterán
válasz Padló K.O #1245 üzenetére
Így is azt írja ki, hogy "Kérés visszautasítva".
Majd felhívom az ügyfélszolgálatot
Köszi a segítséget mindenkinek!!!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
lesaux
veterán
válasz Padló K.O #1285 üzenetére
Azt mondja, visszajött egy SMS, hogy "az ön előfizetése erre a szolgáltatásra nem jogosult".
Csak baromi nehéz így, hogy ő vidéken nyaral, én a melóhelyen ülök egy gép előtt, és valószínűleg Te is.
Mondtam neki, hogy hívja fel a 1430-at, és egy élő embernek mesélje el, mi a bánata. De azért köszi a törődést ezen a késői órán. -
MODERÁTOR
-
Balinov
titán
válasz Padló K.O #1296 üzenetére
az latod lehet, mert a 2 hivoszam havi szamlaja szinte sose volt kevesebb 12-13k-nal de volt 24k-s rekordunk is..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
DarkByte
addikt
válasz Padló K.O #1296 üzenetére
Vagy bekapcsolhatja ingyen is a tiltást saját maga: +EDSMST küldje el a 1430ra és már aktív is a fogadott emeltdíjas sms tiltás
Na ez hasznos, köszönet érte! Engem még nem kezdtek el ilyennel bombázni, de jobb védekezni mint megijedni.Más: T-s mobil internetet használok és a múlt hónapban volt egy érdekes adatforgalmi értesítő SMS, állításuk szerint a hónap feléig elértem a 6GB -ot, majd rá négy napra jött egy újabb SMS hogy előtte való este átléptem a 10GB -ot. Na most, egyrészt a modem számlálója szerint a 8GB -ot kezdtem karcolni, másrészt az adatforgalmi értesítő csak 50 és 100% -nál jön. Eleve fura volt a dolog, mert ha 6GB -nál jött akkor annak a duplája 12GB ugye. Küldtem a 1730-ra a G -t, de 3x is azt kaptam hogy nem áll rendelkezésre álló adat. Fel is hívtam az ügyfélszolgálatot hogy mi a helyzet, ügyfeles srác mondta hogy sajna az utóbbi időszakban mentek ki rossz értesítők, megnézni mit tehet. Aznap éjfélkor kaptam egy helyesbítő SMS-t. Viszont utána egy hétre sem tudtam lekérdezni az egyenlegemet, úgyhogy most kíváncsi leszek a havi számlára. Csak azért írtam ezt így le hogy esetleg más járt-e mostanság így? (gondolom valamit a csomagokkal variálhattak hogy jöttek ezek az SMS -ek, kíváncsi vagyok hónap végén lesz -e hír hogy emelt mennyiségre fixálták a csomagokat.. jó lenne )
[ Szerkesztve ]
-
-
Onderon
senior tag
válasz Padló K.O #2271 üzenetére
nekem két internet előfizetést sikerült összehozniuk egy telefonszámra, senki nem értette hogyan, mert technikailag ez elképzelhetetlen (ők mondták). ment is a tanakodás hogy oldják meg, de csak sikerült. nem hinném, hogy bármi megoldhatatlan lenne, csak tudni kell megoldani.
-
niti
aktív tag
válasz Padló K.O #2360 üzenetére
Köszi a választ!
Tehát akkor ezt még meg kell szorozni 1,25-tel, majd hozzáadni a havidíj árát, aztán ha követtem, hogy hány percet telefonáltam, akkor azt beszorozva a percdíjjal, majd az egészet kivonva a korábban megkapott összegből már meg is tudhatom az aktuális egyenlegemet. Fantasztikus! Pfff.....[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
-
-
mdk01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DELL OptiPlex 7040 SFF / i3-6100 - i5-6500 - i7-6700 / DDR4 / HDMI / NVME M.2 / több db / 27% áfás
- Wacom Intuos digitális rajztábla Bluetooth M
- HP EliteDesk 800 G4 SFF / i5-8500 - i7-8700 / 2 X NVMe / 2 X USB Type-C / több db / 27% áfás számla
- HP Pavilion Plus 14-eh1085no - ÚJ 14" 2,8k OLED notebook - i7-13700H, 16GB, 512SSD
- Logitech Z-2300 & Canton satellitek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen