Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
ph Az új tanulmányi év elején a desktop PC-k és a perifériák uralják a pályát, de beköszön egy noteszgép is.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sultan
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új előfizetést venni a T-Mobil-nál, készülékkel együtt. A készülék a Nokia 6233-as lenne, de nem tudom, hogy meg lehet e venni a Net csomag nélkűl, mert az nem kellene nekem?Apple fan! :-)
-
Sultan
tag
Sziasztok!
Mostmár eldöntöttem, hogy új előfizetéssel veszek egy Nokia 6233-as telót Relax 100 -al. De most az érdekelelne, (és hátha valaki meg is mondja) hogy várjak vele decemberig mert akkor olcsóbb lesz vagy vegyem meg most?
1x-er már ráfaragtam hogy vettem telót, és másnap 5000 Ft-vel olcsóbb volt.
[Szerkesztve]Apple fan! :-)
-
Sultan
tag
Sziasztok!
Új előfizető vagyok a T-Mobilnál. Elötte 6 évig a P... voltam.
Szóval az érdekelne, hogy wapon, hogy lehet megnézni, hogy mennyi az aktuális egyenlegem?Apple fan! :-)
-
Sultan
tag
Olyanom van, és meg is tudom nézni. De a T-Mobile oldalán ezt írja
''Hívásforgalmi tájékoztató a WAP-on
Válassza WAP használatra alkalmas készülékével a t-zones WAP portálunkon (wap.t-zones.hu), az ''Ügyfélszolgálat/ Súgó'' pontban rögtön - vagy akár az ''Ügyfélszolgálat'' almenüjeként - a ''Számlainfó'' linket, amelyen belül a lehetőségek:
Hívószám egyenlege
Aktuális egyenleg
Teljes egyenleg
Hálózaton belüli hívások
Más mobil hívások
Vezetékes hívások
Nemzetközi hívások
Roaming hívások
GPRS adathívások
CSD adathívások
SMS
MMS
Lezárt egyenleg
Relax egyenleg
Lebeszélt belföldi Relax percek
Lebeszélt nemzetközi Relax percek
M-com egyenleg
Utolsó lezárt
Utolsó tranzakció limit terhére
Folyószámla egyenlege
Aktuális egyenleg
Teljes egyenleg
Hálózaton belüli hívások
Más mobil hívások
Vezetékes hívások
Nemzetközi hívások
Roaming hívások
GPRS adathívások
CSD adathívások
SMS
MMS
Lezárt egyenleg
Az ''Aktuális egyenleg'' menüben kapott információ az adott hónapban, illetve azt megelőzően keletkezett, de a korábbi havi számlákban ki nem számlázott telefonhasználat (hívások, adatforgalom, SMS, MMS) összegét tartalmazza. Az összeg csak a lekérdezést megelőző órákig beérkezett és feldolgozott adatokat foglalja magába az általános forgalmi adó, a rendszeres havidíjak (pl. díjcsomag, többletszolgáltatások díja), az esetleges törlesztések, illetve jóváírások nélkül.
Az ''Lezárt egyenleg'' pontban megtekinthető összeg minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót, valamint az esetleges jóváírásokat és levonásokat, így megegyezik a számlán szereplő összeggel vagy összegekkel.
A ''Relax egyenleg'' menüpontban feltüntetett percmennyiség a Relax csomagok perceinek aktuális havi felhasználásáról nyújt információt, egyéb díjcsomagokban tájékoztató jellegű.
Az ''M-com egyenleg'' menüpontban az előre tölthető Mobil vásárlási, úgynevezett m-com egyenlegének alakulásáról és az utolsó - havi számla terhére indított - Mobil vásárlási tranzakcióiról tájékozódhat.
A folyószámla egyenlegek megismeréséhez a folyószámla szintű jelszóra van szüksége.''Apple fan! :-)
-
Sultan
tag
Sziasztok.
Az előző kérdésem re se válaszolt senki, remélem erre fogtok.
Szóval nem működik a web n walk, azt írja ki hogy fizessek elő a csomagalapú adatátvitelre. A wap működik, de ez nem.Apple fan! :-)
-
Sultan
tag
válasz Ferenc.v #192 üzenetére
Értem. A másik gondom, hogy régen pannonos voltam, és ott is csak a havidíj mentes wap volt megrendelve. A laptopommal BT keresztűl összekapcsoltam a telót és a Nokia progi segítségével már tudtam netezni is. Most ez nem megy. Ehez is Net csomag kell? Nincs havidíj mentes Net csomag, amiután csak akkor fizetnék ha használom? Kb. évente 5-10 alkalom lenne ezért nem szeretnék havonta ezreket fizetni.
Apple fan! :-)
-
Sultan
tag
válasz Viktor0610 #196 üzenetére
Köszi, akkor meg is rendelem ezt. Nagyon ritkán használnám.
-
Sultan
tag
válasz Viktor0610 #196 üzenetére
Megrendeltem. A Notival már megy is, de ha a web n walk-ot akarom elindítani akkor ugyanazt írja ki, hogy fizessek elő a csomagátviteli szolgáltatásra.
-
Sultan
tag
válasz Viktor0610 #199 üzenetére
Töröltem az összes beállítást, majd a pdf alapján újra beállítottam. De így se működik.
-
Sultan
tag
Felhívtam a 1430-at. Sajnos a NetOne -al nem működik a web n walk.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen