-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
nemtudom,hogy jól éretm-e félig náthásan a kérdést,de szerintem vehetsz. 2éves hűség esetén azt hiszem T-mobil-nál 1 év után van lehetőséged készülékváltásra.Én is váltottam az évek során Ericcson T65-ről SET630-rak,arról D750-ire,arról meg P990i-re. Ilyenkor az aranykártya ,öö bocsánat KAP pontokat 1pont=1HUF értékben beválthatod.
-
Veszel mégegy előfizetést készülékkel vagy feltöltőkártyás számot szintén készülékkel.
Előbbi esetben két előfizetésed lesz, utóbbi esetben lesz egy plusz feltöltőkártyás számod, amit ugye nem feltétlen szükséges használnod.(Persze, a pluszban vásárolt előfizetést sem szükséges használni, de ha már ott van, célszerű pl. lebeszélni a havidíjat.)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged