Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsof Nokia

aktív tag

válasz wisda #1470 üzenetére

Mégis az ország fele T-mobilos azért ez elmond valamit

• okib4100

aktív tag

válasz wisda #1479 üzenetére

Személy szerint az gondolom, h prepaidben a voda most a legkedvezőtlenebb a 3 cég közül, szinte mindegyik csomagja 41 Ft-os percdíjú, kivéve a vitamax joker plusz , aminek viszont elég kiismerhetetlen a tarifatáblázata, és végső soron ha vkinek v-s kontaktjai nem nagyon vannak, elég rosszul jár vele. Előfizetésnél a voda puszta számok alapján jó (kifejezetten pozitív, h a fix díjas csomagoknál beszédre és sms-re is fel lehet használni a kreditet, pannonnál ez a 20000-res csomagnál sincs, gondolom ténél sem). Alapban a multimédia is jó csomag, főleg h netet is tartalmaz az adott árért.
    Negatívum viszont h a vodáról hallani továbbra is a legtöbb panaszt, térerőpanasz szinte csak erre a szolgáltatóra van, ráadásul lassan 10 év alatt nem voltak képesek összedobni egy netes számlainfót egyéni előfizetőknek.
    T-nél a prepaidek kifjezetten jók sztem, különösen hálón belül (OK, h voda is premizálja a hálón belüli beszélgetést, de sokkal több a T-s mint a vodás), pl. domino aktív, domino nap plusz. Plusz ingyen egyenleginfó mobilról (*102*#), ez sincs a többi szolg-nál.
    Előfizetésesnél mínuszpont, h a hívószámkijelzés külön díjért van, h nincs a kiszámlázatlan hívásokról ingyenes netes infó, és h a relaxnál a keret elfogyása után büntető (magasabb) percdíjjal megy tovább a móka. Pozitívum a sztem magyar szolgáltatók közül No1 internetes felület,a jó 3g/HSDPA lefedettség, és a 3 közül a legkidolgozottabb hűségprogram.
    Pannonnál nagyjából a pannonline bizonyos fícsörei (már amikor működik), meg az 5percután 0 hozható fel fő pozitívumként.
    All in all, sztem nincs legjobb szolgáltató, mindenkit aki új mobilt vesz, determinálja valahogy h milyen kontaktjai vannak főleg (nekem 90%-ban P-sek, ergo valószínűleg mindig lesz egy P-s mobilom, amíg 5pután 0 van), a szolgáltatások amit elvár, és az egyéni prefek (ár, stb.)
    PS. voltam mind 3 szolgáltatónál, 98-99 pannon, 99-00 voda, 00-02 pannon, 02-07 voda, most van 2 P-s és egy T-s simem.

• megyeri

tag

Az első hsz-ben felsorolsz egy rakás negatívumot a T-re és isteníted a V-t. Majd megkérded, mi a véleményünk... Én megírtam a VÉLEMÉNYEM. A gratuláció a "mindenhova megírtad" cselekedetednek szólt, ami után ki is kérted magadnak a hsz törléseket.

Véleményed: Nem tetszik a stílusom illetve a hangsúlyom.
    Véleményem: Szerintem inkább a véleményem nem tetszett, mert ha mindenben egyetértettem volna veled és ebben a stílusban írtam volna, akkor biztos nem lett volna baj a hangnemmel...

Véleményem: szembeálítod a két céget, de nem támasztod alá a mondani valódat, csak rágalmazol (állítólag tapasztalatod van, de nem írod le mi volt az, csak hogy mi tetszik a V-nél és mi nem a T-nél >> de miért?).

Véleményed: Rosszabbul használható a T külföldön.
    Véleményem: Több, mint 400 roaming partnere van. Akkor most jöhet a V. Azt aláírom, hogy a Passport jó lehet, ha valaki hosszabb beszélgetéseket folytat, de például tavasszal Belinben voltam és pont akkor hívtak az OTP-től, hogy kivizsgálták a "panaszomat". Nem volt 2 perc a beszélgetés, szóval olcsóbban jöttem ki így. Illetve hívást nem is indítottam a 4 nap alatt (csak 1-2 SMS).

Véleményed: Az árakat nézve jobb a V.
    Véleményem: A minőség többe kerül (nem a lefedettségre gondolok, hanem hogy például telefonos ügyfélszolgálatnál 2-3 perc alatt jutsz ügyintézőhöz és egyéb apróságok). Egyik gyulai haverom a Kaméleonnal gyuláról (ott autószerelő, ritkán jön át Békéscsabára, akkor meg kibírja telefonálás nélkül) 20 Ft-ért telefonál, de mivel szinte csak T ismerősei vannak, azokat 10 Ft-ért hívja. Multimédia csomagok. Te melyikre váltottál? Mert az én számlám ritkán éri el az 5000 Ft-ot, tehát nekem nem lenne jó, főleg hogy 50-70 percet beszélek, akkor minek fizessek ki legalább 200-at (jelenleg Eco-t használok, előtte Relax100). Jó persze, ezek meg az én használati szokásaim, de ha többet beszélnék, arra Kaméleont használnék.

Véleményed: A Voda honlapján jobban követhetőek a díjcsomagok.
    Véleményem: Pont ennyire követhetőek a T honlapon is. "követhetőbb látom együtt őket" >> megnéztem, nem látod őket együtt (ki kell választanod a "listából"), míg a Relax-ok egy táblázatban vannak (a többi pedig ugyan úgy "listában" van, csak nem egymás mellett, hanem alatt), tehát azok tényleg együtt láthatóak.

Véleményed: Kevésbé tesznek különbséget, hogy hálón belül vagy kívül telefonálsz.
    Véleményem: A T-nél erre ott a Relax. Egyébként nézőpont kérdése, hiszen ha úgy nézem, ilyenkor a szolgáltató ugyanannyit kér a más hálózati beszélgetésért, mint hálón belül, ami szinte semmibe sem kerül neki. Tehát ha hálón belül olcsóbb, azért nem sértődök meg. Mellesleg átnéztem a telefonkönyvem: 3 V ismerősöm van, bár ebből kettőt hónapok óta nem hívtam, legfeljebb ők engem, vagy személyesen dumáltunk. P elég sok, és valamivel több a T. Ezek alapján nem csoda, ha a V olcsó kell legyen, mert annyiért kell adnia a más mobilirányú beszélgetést, mint a másik kettőnek hálón belül.

Véleményed: "Igazából szerintem a másik két szolgáltatónál csak azért vannak többen mert előbb jöttek és a magyar nép nem akar nagyon váltani"
    Véleményem: 2000-ben Pannonnal indítottam, 2002-ben (vagy 2003-ban?) Voda SIM-em is volt, de nem tetszett, hogy 3 havonta töltenem kellett (a P volt a fő számom, a V-t csak azért vettem, mert volt valami akció, hogy legalább egy évig nem emelnek, de akkor egyetem mellett nem volt nagy kimenő forgalmam). 2005-ben vettem T SIM-et, és tavaly áthoztam a régi P számomat is. Így most csak T vagyok, ráadásul előfizető.

Véleményem: A Vodafone hajlamos a saját érdekeit az ügyfeleké elé helyezni, illetve kapkod. Példák? Még az évezred elején a GPRS balhéja, aztán most az Internet szabadon korlátozás. A kapkodása abból is látszik, hogy először 5000-ért adta a korlátlan csomagot, de tavasszal emelt 6000-re és most kijött az 1 és 3 gigás csomagokkal, ami fura, hiszen akkor mégis ez a jó neki és nem a korlátlan? Továbbá ott van most az NHH ügy... T-Mobile-ról legutóbbi elmarasztalás tudtommal, hogy a Kaméleon hirdetései a megyeszékhelyeken megtévesztőek voltak, de annak is már vagy 2 éve, mikor bejött a csomag...

Véleményem: Ha tényleg a többiek véleménye érdekel, akkor kérdezd meg, de legyél tárgyilagos, mert ha szubjektíven írsz, ne lepődj meg, ha a válasz is az lesz... Szerintem.

Nos akkor én is lezártnak tekinetném a témát.

Tisztelettel: Megyeri

szerk: Elnézést a többiektől, hogy ilyen hosszasan sikerült... :B

• Balinov

titán

válasz wisda #1482 üzenetére

semmi gond,hisz belattad az esetleges tevedesed. barcsak mindenki ilyen esszeruen latna a dolgokat.beke veled. :R

• Balinov

titán

ott van a bibi es a felhaborodas, hogy ezt a panaszt tobb topikban megtetted. Pl. A GF8800 topikba sem irjak be, hogy marpedig a Matrox VGA-k milyen "szarok"...

• megyeri

tag

válasz wisda #1473 üzenetére

Ha ezt a a hozzászólást tényleg képes voltál megírni több topikban is, akkor gratulálok. Talán inkább a Voda topikba illett volna a téma, hogy ott jól megerősítsenek a hitedben, mivel a Nagy T-Mobile topikban inkább T-Mobile-osok vannak, akik azért T-Mobile-osok, mert például... meg vannak elégedve vele? Hihetetlen ugye? ;)

Sokan azzal apellálnak, hogy a T-Mobile drága. Én nem így látom, és ha olcsóbb is lenne a Voda 1-2 Ft-tal, azért nem fogok meghatódni, mert a minőségért hajlandó vagyok többet fizetni (na nem sokkal többet, de ez a "sokkal több" most nem áll fent).

Írd meg inkább a "sztoridat" bővebben a Logouton, aztán borulj össze dddd4-gyel, és vígadjatok együtt, milyen jó is vodásnak lenni. Nincs is ezzel semmi baj, csak így sosem tudjátok meg, milyen jó is T-Mobile-osnak lenni! :P ;]

Mellesleg nem derül ki, mikor voltál Domino-s. 2002 előtt? Mert akkor ez elég szánalmas. Hiszen a Voda 2005-ben még "nagy térerő próbát" hirdetet... Tényleg azt hiszed, hogy a T-Mobile az elmúlt 6 évben nem változott árban és minőségben? Megsúgom hogy még jobb lett. Például a külföldi használatot illetően (ezt legalább leírtad, mint problémát) már több, mint 400 roaming partnere van... Vagy például az általad is használt Domino számoknál a részletes híváslista megfelel az NHH előírásainak... A szélessávú internet politikájukról már nem is beszélve... Nem volt még bajod a Vodával? Képzeld nekem sem a T-Mobile-lal, pedig kétszer több ügyfelet (SIM-et) kell kiszolgálniuk.

Szóval ha azt szeretnéd, hogy megerősítést kapj a hitedben, akkor írj a Nagy Vodafone topikba... ;)

Üdv, Megyeri

• Viktor0610

MODERÁTOR

válasz wisda #1473 üzenetére

A moderátorok és házigazdák igenis kedvesek és intelligensek (kivéve én ), csak nem szeretik, ha valaki több topikba írja be ugyanazt. ;)

• Viktor0610

MODERÁTOR

Legközelebb elég lesz egy topikba beírni, amit közölni szerertnél velünk.
    A többit törltem.
    Köszönöm.

• Balinov

titán

szerencsed volt! Nezzel csak el a Huawei E220-as HSDPA modemmel (is) foglalkozo topikba es tatva marad a szad!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés