- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Saphirahick #67283 üzenetére
akkor gyűjtögetném a "bizonyítékokat", hogy több sim kártyával és mindenhol adott a probléma, olyan helyen és sim kártyákkal is, ahol és amikkel más telefonokkal nem, aztán a samsung szerviz irányába indulnék el.
azért fontos alátámasztani, amennyire csak lehet, mert amúgy egymásra mutogat a szolgáltató és a gyártó(i szerviz).
igaz, még így is nehéz teljesen csak az egyikre leszűkíteni a hibát, mert a samsung meg megmutatná, hogy adott készülék más szolgáltató sim kártyájával probléma nélkül működik.
ez csak az én véleményem, de olyan szolgáltatós dologról lehet szó, amin eltérő gyártók készülékei nem azonosan problémáznak.PainKiller13; szia, a legutóbbi 5 e ft-os kupon csak 10 e ft feletti termékekre váltható be - már ha arra gondoltál.
foxymaci; tartozékokat nézegettem a fentiek kapcsán, ott nem tapasztaltam problémát.
-
válasz
Saphirahick #67259 üzenetére
én azt tenném, hogy a problémás helyeken tesztelném még több - azonos szolgáltatós - sim kártyával is, illetve kipróbálva közben más készülékekkel is, eltérő gyártóssal is, idővel szűkülne a hibalehetőség.
macerás, ráadásul meghatározott eltérések esetén nem is lehet 100%-ig leszűkíteni a hibát, de a semminél többre lehet jutni.morgulfz; szia, az új iphone pont nem az a típus, amit időközben, a megjelenést követően nem sokkal csak úgy olcsósítanak.
-
válasz
Saphirahick #67247 üzenetére
ez is árulkodó, de ha több helyen is így lesz, az segít igazán, attól függetlenül érdemes lenned a friss firmware verziót felhúzni a telefonra.
Lirion; drágább díjcsomagban olcsóbb a készülék, mert a készülék árába nem szabad beleszámolni az ahhoz használt díjcsomag havidíját, hiszen azt egyrészt leforgalmazza az előfizető, másrészt teljesen mindegy, hogy hol és mennyiért veszi a telefont, akár ingyen is kaphatja, a havidíjat akkor is fizeti mellé, mert szüksége van rá , ilyentén a készülék és a szolgáltatás elkülönül.
ideális esetben amúgy is olyan díjcsomagot választ mindenki, ami neki a legmegfelelőbb és azt legjobban kihasználja, aki csak azért fizet elő drágább díjcsomagra, hogy amiatt olcsóbban kapja meg a telefont, de attól függetlenül nem képes kihasználni, hanem szinte feleslegesen fizeti a drágábbat, az meg is érdemli... -
válasz
Saphirahick #67209 üzenetére
nem feltétlenül kell moddolt firmware, elég lehet egy jobb modem állomány felhúzása is, ahhoz pedig nem kell root és bármikor visszaállítható az eredeti állapot.
ahogy látom, van hozzá újabb magyar független firmware verzió is (link), azt is megpróbálhatod felhúzni.
amikor hálózati/adatlapcsolati problémát tapasztalsz, akkor nézz rá a *#0011# kóddal, hogy milyen értékeket ír ki, készíthetsz róla mentést is.lugosi; neki; link
-
válasz
Saphirahick #67175 üzenetére
szia,
nem mondom, hogy csak és kizárólag, de azért érdekes, hogy az ilyen problémák jelentős többsége samsung telefonokkal adódik.
nekem is volt már több samsung is (note 4, s4...stb.), ahol én mozogtam, ott sosem volt gondom, de azonos telefonokkal is sok problémát olvasok itt a fórumon és máshol is, bár nem csak telekom hálózaton, de jelentős többségében ott.
milyen firmware verzió van a telefonodon?
értem ezt úgy, hogy független, régió...stb?Soulfly842; igen, főként arra gondoltam.
-
hr2
őstag
válasz
Saphirahick #67175 üzenetére
Hálózati hiba, ezt csinálja már 3 hónapja kb. és még mindig nem tudták megoldani.
Szégyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest