- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Visszatér a Pebble
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz Soulfly842 #68636 üzenetére
Én meg épp egy Note 3-ról downgrade-eltem Mega 6.3 LTE-re, hasonló okok miatt. Amire én használom, elketyegek a Megával is, viszont ez a 6.3 kijelző királyság. Bár még meg van a Note is.
Szerintem az új telók már nem adnak annyi pluszt, amennyivel drágábbak...
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Nasuto
tag
válasz Soulfly842 #68384 üzenetére
Pénteken levélben megjött a Telekom válasza a november 3-án és 16-án emailben tett panaszomra. Minden panaszos pontomnak igazat adtak. Technikai hibára hivatkoztak. Az extrán felszámolt telefon részlet összegét jóváírják, illetve a hűséget, amit a párom száma helyett az én számomra raktak, egy „Szerződéses kötelezettség átvállalása” adatlap kitöltése és aláírása után átrakják a feleségem számára.
Teljesen korrektek voltak. Egy szavam sem lehet. -
gyuromoj
veterán
válasz Soulfly842 #68432 üzenetére
Feliratkoztam mail-re, de egyszer nem küldtek még semmit.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Draken
őstag
válasz Soulfly842 #68386 üzenetére
Android, Nexus 5, minden stimmel, ezek szerint beigazolódott a tippem, hogy sim kártya cserére érett, köszönöm a segítséged!
-
Grampy
aktív tag
válasz Soulfly842 #68381 üzenetére
Köszi! Az első telefonszámot hívtam, azt mondták rendszerhiba miatt hibás rendelés, törlik, próbáljam újra.
-
vwpolopg
őstag
válasz Soulfly842 #68367 üzenetére
Remek hír, tehetek panaszt egy újabb hazug ügyintéző ellen... kicsit már unom...
-
Vangelis
félisten
válasz Soulfly842 #68367 üzenetére
Akkor jól tudtam.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
veterán
válasz Soulfly842 #68329 üzenetére
Én az Infoparknál mértem egyik nap elég sokszor munkaidőben, azt kell mondjam, szinte mindig 100 Mbit/s felett volt a letöltési sebesség, a max. 185 volt. Ez szerintem nagyon is jó eredmény annak fényében, hogy elég sokan lehettek a cellán. Városi környezetben sima LTE cellán nem nagyon tudok mérni 100 Mbit feletti sebességeket.
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
vtechun
veterán
válasz Soulfly842 #68325 üzenetére
Szia, melyik részén indult el?
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #68329 üzenetére
Értem, köszi. Figyelni fogom, ha erre-arra járok az országban, kíváncsi vagyok, hátha én is meglátom. Bár az én telefonom "csak" a 150 mbps-t fogja tudni rajta, de azért várom, mert minden hálózatbővítés jobb hálózati kihasználhatóságot jelent. Épp a múltkor voltam olyan helyen, ahol egyszerre nagyon sok ember csatlakozott okostelefonnal a hálózatra, és nagyon érezhető volt a belassulás, néha kimaradás. Ha ebből pár telefon átáll az LTE-A hálóra (pláne ha az enyém is ) akkor megint egy gonddal kevesebb.
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #68325 üzenetére
Az ilyeneknek mindig örülök. Lehet erről, illetve az érintett területekről olvasni valahol a honlapon?
-
legenda
válasz Soulfly842 #68237 üzenetére
cserét írtam én is, hardveres hiba esetén cserélték - volt rá példa, hogy azonnal, ha egyértelmű volt a hiba és volt is készleten megfelelő refurbished példány, máskor meg napokon belül, ha megkapták a cserés készüléket -, de a szoftveres problémát azért megpróbálták orvosolni, illetve ellenőrizni, hátha csak arról van szó - volt, hogy akkor is a gyári visszaállítást és a rendszer újrahúzását erőltette a szolgáltatós szervizes, amikor egyértelmű volt a hardveres hiba, hiába beszéltünk neki, de ez más kérdés...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vacs
veterán
válasz Soulfly842 #68231 üzenetére
1. Arany kártya megvan.
2. Nincs ilyen probléma
3. Van itthon T-s vezetékes telefon + net, de anyukám nevén van sajnos
4. Nincs ilyen probléma
5. Nem karácsonyra kellHolnap bemegyek egyik T-be, és megkérdezem.
Köszönöm a segítséget!(^)(>.<)(^)
-
Vangelis
félisten
válasz Soulfly842 #68231 üzenetére
A tesco most lenyomta volna a telekomot, ha van elég tv
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
psajti
aktív tag
válasz Soulfly842 #68226 üzenetére
A Telekom oldalán próbálom de nem megyek semmire :\
-
psajti
aktív tag
válasz Soulfly842 #68187 üzenetére
A szerződést a saját nevemen mutatja szóval gőzöm sincs, hogy mi lehet... de akkor holnap elcsattogok valamelyik T-be aztán majd kiderül, hogy mi a halál van...
-
psajti
aktív tag
válasz Soulfly842 #68181 üzenetére
3 nappal ezelőtt kötöttem meg a szerződést szóval szerintem az elmaradás kizárható, ja és most már nem is a saját nevemen üdvözöl a rendszer hanem Orsós Máriaként Egyébként a másik előfizetésem számlája meg már be lett fizetve ki is dobja a rendszer, hogy nincs kiegyenlítetlen számlám.. szóval én ezt most már végképp nem értem
szerk: Sőt ha az e-mail címemmel lépek be ahol összesítve látom az összes előfizetésem akkor az egyik EcoSurf csomagomnál ott van a nevem a számlafizetőnél, viszont az új MusicS-nél meg az Orsós név van ott... WTF ez a Telekom? Most, hogy újabb előfizetést kötöttem náluk meg telefont is vettem stb összesen havi kb 22-23 ezret kapnak tőlem és ez a hála?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Soulfly842 #68098 üzenetére
Ez az "Éjféltől nézegessétek..." gondolom direkt volt, mert viccnek nagyon durva...
Jó szerencsét!
-
Vangelis
félisten
válasz Soulfly842 #68101 üzenetére
Nem kellene ötleteket adni
-
Fernet
senior tag
válasz Soulfly842 #68101 üzenetére
Na jó akkor fennmaradok addig Remélem a kiszemeltemre is lesz valami jóféle akció. (ha csak előfizusban lesz akkor ) Meglátjuk.
-
Gedeon31
addikt
Éjféltől meddig kell nézni megy e majd a weboldal jó lenne aludni is
-
vwpolopg
őstag
Szóval éjféltől lassú betöltődés, 404, technikai karbantartás
Remélem a turbánosoknak az infoparkban hosszú éjszakájuk lesz, hogy minden rendben legyen...
-
Schizoka
aktív tag
válasz Soulfly842 #68083 üzenetére
Lehet az is benne van hogy legalább 5 kört kell futni mire be tudja az ember kapcsolni!
a t oldalán nem engedte a rendszer , a 111 es automata kiszolgálón nem engedte,a boltban nem aktiválták!
szerencsére nem adtam fel és sikerült a 1430 on a az arany automatánál!sokan ha nem sikerül elsőre feladják és aktiválják a sima s t mert azt ugye egyből be lehet kapcsolni!
-
Schizoka
aktív tag
válasz Soulfly842 #68081 üzenetére
köszi!
-
Schizoka
aktív tag
válasz Soulfly842 #68078 üzenetére
Köszi!
Közben sikerült aktiválnom de csak a 1430 arany automatánál csak ott ajánlotta fel.
De közben a sima s t nem töröltem de a t honlapján nem is jelzi hogy lenne most netem pedig van.
a telekom app jelzi hogy van arany netpluszomakkor a sima netplusz s et ilyenkor automatikusan törli is a rendszer nem kell majd mindkettőért fizetnem?
-
Zeki
nagyúr
válasz Soulfly842 #68078 üzenetére
Na nézzük... tehát ezek szerint nem lesz olcsó 200mega net az arany/platina szintűeknek.
Még egy áremelés. -
spider80
őstag
válasz Soulfly842 #67920 üzenetére
2 telefont vettem eddig személyesen,pluszbkettőt webshopban. Szóval elhiszem, hogy elméletben kérniük kéne igazolást, de egyszer sem kértek. Én meg nem fogok könyörögni nekik, hogy légyszíves had igazoljam a tagságom
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz Soulfly842 #67914 üzenetére
Lehet,de erről egyrészt senki sem tájékoztatott (direkt mondták T-mobile-ban, hogy innentől mindent én intézhetek, mint egy normál előfizető),másrészt nem is kérték sosem. Egy jelszót kérnek személyesen is,amivel a webes felületre is belépek,semmi mást. Ha meg nagyon szőröznének,max kérek egy igazolást.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
válasz Soulfly842 #67911 üzenetére
mozdonyvezető csomag. partner3 (ennyit ír csak). Régen így volt,ahogy írtad is. Igazolás,stb, aztán kb 5 éve át kellett iratni saját névre,de a csomag minden jellemzője maradt. Azóta boltban is, webshopon is simán tudok vásárolni.
-
whbear
senior tag
válasz Soulfly842 #67625 üzenetére
Köszönöm a választ.
Arch Linux, Void Linux, Network Radios, VoIP, HAM
-
colker
tag
válasz Soulfly842 #67658 üzenetére
Kipróbáltam ezt a telekom alkalmazást.
Sajnos percekre vonatkozó infót nem találtam benne.
Szépen kiírja hogy még 500mb internet van hátra,meg hogy 0Ft a számla hálózaton belül és kívül de ezzel nem vagyok előrébb.
Valami felett elsiklottam? Arra számítottam hogy majd kiírja nekem hogy havonta mennyi percet beszéltem és ha hívom a blue számot akkor nő majd eggyel... -
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #67657 üzenetére
Magyar Telekom Távközlési Nyrt.(mobil szám)-t ír minden lekérdezési csatornán.
Azaz ha nem tudnám, hogy ez a szám blue-s, akkor joggal hiszem, hogy ingyen hívom Next S-sel, mert Magyar Telekom Távközlési Nyrt(mobil szám)-t látok minden hivatalos csatornán.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #67651 üzenetére
Ez szép és jó, de egy blue-s számmal kipróbálva Magyar Telekom-ot ír.
Azaz, ha Next S-es vagyok, s a blue-s számokat nem hívom ingyen, nem tudom előre mennyit fogok fizetni a hívásért, ha ismeretlen Telekomhoz tartozó számot hívok(ami lehet blue vagy mol is).
-
Teko001
őstag
válasz Soulfly842 #67651 üzenetére
A KRA-ba bevezetésre kerül a technikailag szolgáltatón belül hordozott szám is? Mert továbbra is a Telekomhoz tartozik, csak más a forgalmazója. Szerintem nem, viszont ebben az esetben nem jó az általad javasolt megoldás. Vagy tévedek?
-
flegga92
senior tag
válasz Soulfly842 #67489 üzenetére
Akkor beleférek a két aktiválásba. Ilyenkor elég a most aktiválnom a netplusz xl-t majd 19 este újra a netplusz l-t aktiválom? Vagy le kell mindig mondani az előzőt?
[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
válasz Soulfly842 #67485 üzenetére
Akkor ha jól értem, most aktiváljam a NetPlusz XL-t és akkor 20-ai fordulónapig használhatok 3 - 1 Gb netet (ami már elment) és akkor csak a NetPlusz XL lesz kiszámlázva?
Vagy esetleg a Turbo 1Gb 1690-ért? Jól értem, hogy ezt 30 napig kell elhasználni, és mobilnet hónapfordulóján is ezt fogyasztja?[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Soulfly842 #67485 üzenetére
A készüléktörlesztőket sem lehet megnézni, befizetni. Tudom, 30-áig még van idő, de pénz nem biztos, hogy lesz a számlámon....
Na mindegy, nem morgolódom tovább....
Jó szerencsét!
-
Vangelis
félisten
válasz Soulfly842 #67462 üzenetére
Hát nah.... sejtem ki az
emlékezni nem emlészem de volt egy név akiről rögtön átírták.
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #67455 üzenetére
Jaja. Törlesztők nem is látszanak.
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #67444 üzenetére
Eléggé át szabták a My T-Mobile felületet.
-
törölt tag
Nálam 10 ből 9 nap ilyen lassú szar az oldal. Sokat fejleszthetnek.
-
MODERÁTOR
Egy igazi Black friday akció 😊
-
tomy86
addikt
válasz Soulfly842 #67412 üzenetére
Amikor utoljára voltam már egy kisméretű és létszámú (ha jól emlékszem 4 alkalmazott volt) helyiségben voltak. Teljesen megszűnt? Akkor legközelebb a Savoya Parkban levő partnert tesztelem.
(#67413) cris78: Az én utolsó sztorim annyi a Camponában, hogy érdeklődött édesanyám egy hűségidős szolgáltatás megszüntetésével kapcsolatban. Az ügyintéző mondott egy nagyjából ötször akkora összeget, mint amit előzetesen telefonon mondtak. Erre mondta emberünknek, hogy elnézést, de a telefonos ügyfélszolgálaton ezt és ezt az információt kaptuk. Mire a válasz: "Ha jobban hisz egy jöttmentnek, akkor felőlem elmehet Újpestre is, hátha ott alacsonyabb összeget mondanak" Na akkor kellett volna pofán vágnom. Sajnos épp egy másik ügyfélszolgálatosnál voltam és csak azt láttam, hogy anyám kirohan az üzletből. Ráadásul később az is kiderült, hogy abszolút hülyeségeket beszélt.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Soulfly842 #67410 üzenetére
Ezt én is tudom, de szerinted az ügyfelek hány százaléka tudja ezt? Viszont mivel a T választja ki a partnereit és gondolom nem sorsolással, így az anyacég sara is, ha gond van egy partner üzlettel. Egyébként a Budafoki úton levő T-pontban sem éppen pozitívak a tapasztalataim az utóbbi időben. Az pedig nem viszonteladó. Nem akarok a régen minden jobb volt szöveggel jönni (mert nem is igaz), de tény hogy például a Westeles és a korai Telekomos időkben sokkal nagyobb hozzáértést és udvariasságot tapasztaltam és nem csak én vagyok így ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Soulfly842 #67370 üzenetére
A Telenor biztos tesztel valamit, hogy másodszor ad ingyen netet mindenkinek egy napon keresztül.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #67319 üzenetére
Az a baj, hogy a dolgozók 90%-a nincs képben.(a 10% hozzáértő pedig nagyon kevés...)
Mikor Domino Surfre váltottam az ügyintéző szerint az egy csakAdat csomag, nem tudok majd vele telefonálni...
Mikor nekem kell elmagyaráznom, hogy blue-domino váltás lehetséges...Ez csak 2 eset, de sorolhatnám még...
Lehet, hogy alul vannak fizetve, ezért munkaerő hiány van, de az nem megoldás, hogy ilyen emberek vannak ott.
Inkább legyen 10 helyett 5, de az az 5 tudja mit csinál, ne nekem kelljen elmagyaráznom...
Szívesebben várok 30 helyett 50 percet, ha utána 5 perc alatt elintézik amit kell.
Mint 30 perc várakozás után még 50 perc magyarázás, segítségkérés... -
Lirion
addikt
válasz Soulfly842 #67281 üzenetére
Köszönöm a tippet, ennek utána fogok járni.
-
Lirion
addikt
válasz Soulfly842 #67277 üzenetére
Az i6 a vodánál 9990 ft + havi 10e, így 489750 ft-ot fizetsz 24 hónapra a vodánál, ami még tartalmaz egy ~55e ft értékű készülékbiztosítást is. Lehet hozni példákat mindkét oldalról, hol az egyik, hol a másik lesz a kedvezőbb, de egyik se különb a másiknál, drága mind.
Amúgy nem tudom, hol láttad, hogy firtatnám, kinek mi éri meg és mik a beszélgetési szokásai. Nem tettem ilyet.
Az aranytárskártyás árak tényleg jók.
(#67278) Soulfly842
Ez még egész jó megoldás lenne. A telefon részletek esetében csak a hátralévő részleteket kéne kifizetni, tehát kötbér nélkül?[ Szerkesztve ]
-
Lirion
addikt
válasz Soulfly842 #67255 üzenetére
A döntés a tiéd, hogy szeretnéd-e, vagy sem.
Így van és nem szeretném, nem akarok duplán fizetni a telefonért.egy prémium kategóriás készülékre 10E kiegésztő havidíj van és ezen felül fizetsz a készülékért...
Mint a t-nél, csak a vörösöknél nem a díjcsomagba van építve a telefon ára, hanem azt külön fizeted. Így nem tudom, ott hogy kezelnék a váltást, ki akarnák-e fizettetni a telefon magasabb havidíját vagy csak a díjcsomag ára emelkedne. Mindenesetre az mindkét (vagy mindhárom) szolgáltatóra érvényes, hogy a drágább díjcsomagban végeredményben többet fizet a felhasználó a telefonért, mint az olcsóbb csomagban (pl. galaxy a5 dominoban 100e, next m-mel 180e).
-
Lirion
addikt
válasz Soulfly842 #67253 üzenetére
Elgondolkodtató, hogy érdemes lenne bepanaszolni őket emiatt az eljárás miatt. A telefont az alacsonyabb díjcsomagnak megfelelő magasabb áron már kifizettem, milyen jogon akarnak akkor még havi pár ezrest legombolni érte, ha magasabb csomagra akarok váltani? Next m esetében konkrétan jobban megérné konkurens szolgáltatóhoz menni, még úgy is kevesebb lenne a havidíj, mint a t-s rablással.
Maradok a voipnál úgy tűnik. -
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #67239 üzenetére
Ha a havi telefonálási időm nem a 20 egységet súrolná(ráadásul ennek 90%-a hálón belüli), akkor lehet, hogy én is az előfizetést választanám, de jelenleg keveset hívok, inkább bejövő hívások vannak.
Ha esetleg felajánlanának 1 év hűségért 500 vagy 1000 forint kedvezményt(akár netcsomag árából vagy amit ügyfélmegtartásnál szoktak), szó nélkül váltanék.
Esetleg, ha lenne Surf árszinten lebeszélhető előfizetés benne foglalt adattal, arra lehet, hogy váltanék, mert jelenleg mindig a Telekomnál pihen pár ezer forint, hogy ha kell legyen az egyenlegen.
Vagy, ha lenne egy Move XS Adat csomag, 1990 körül 1 GB nettel fél havidíj lebeszélhetőséggel, arra is nagy igény lenne, de sajnos jelenleg nincs.S a 3580 helyett 2480+4-500ft, így számomra jelenleg pénzkidobás akár a Move XS is, nem beszélve arról, hogy az a 10% plusz adatforgalom esetenként jól jön.
Ha nem kell adatforgalom és 5nél kevesebb embert hív gyakran az ember, akkor viszont a Domino 5 is jobban megéri, tudom a kényelem a Move XS mellett szól, meg 1 forint a különbség, illetve ma már szerintem kevesen vannak mobilnet nélkül.
-
Zeki
nagyúr
válasz Soulfly842 #67239 üzenetére
Én meg a havi 890-re úgy tekintek, az a 150 megabájt havidíja. Aki nem fér bele, az vagy ne vegye, vagy netcsomag hozzá.
Én csak neten keresztül beszélek, nekem ez a bestbuy. -
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #67226 üzenetére
NetPlusz L csomag esetén:
Domino Surf: 890+1590 (1GB + 150MB net)
Move XS: 1990+1590 (1GB + 30MB)1100 forint a külöbség, ami 28 egység egyéb vagy 37 perc hálón belül Domino Surf esetén.
Ez azt jelenti, hogy a Move XS, akkor éri meg, ha (a Move XSnek kedvezve csak hálón kívüli forgalmat nézek) 28 és 46 egység között fogyasztok. És akkor eltekintettem attól, hogy kevesebb netet kapok.
0-27 Domino Surf
28-46 Move XS
47-66 Domino Surf
67-87 Move S
...[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Soulfly842 #67226 üzenetére
De a 890-es Surf havidíj, megtoldva netplusszal, úgy, hogy a surf havidíja csak kidobásra kerül (havidíjasnál meg az alap havidíj lebeszélhető) - megfontolandó a havidíjasra váltás.
Melyik csomagra gondoltál?
Mert ugye a 890-ért van 150 mega net, meg kedvezőbb percdíjak (29Ft hálón belül, 39Ft hálón kívül).
Lehet én vagyok a vaksi, de ilyen jó ajánlatot nem látok előfizetésben.
A kiegészítő neplusz csomag meg ugyanannyiba kerül akár domino surf, akár netet is tartalmazó előfizetéses.Ha pedig valaki havonta 3000 Ft-tal tölt, kap választható bónuszt is.
polonic
Nem is hallottam még róla.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #67216 üzenetére
Ha már Telekom alkalmazás, androidon:
Domino Surf+akármelyik NetPlusz esetén a Surf keretet mutatja, a NetPlusznál viszont végig 1MB visszalevőt mutat, holnapon mutatja rendesen, de az app nem. Ha elfogy a keret mobilapp szerint akkor is 1MB még vissza van. -
B.i.L
senior tag
válasz Soulfly842 #67199 üzenetére
Kösz,próbáltam felhívni a 1412-őt,de az eredmény lesujtó...nem bírtam kivárni:bocs.
kipróbálom és beszámolok.Horgászni mentem...B.i.L
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #67182 üzenetére
Ezt: Huawei AM10.
Nem tudom milyen kedvezményeim vannak.
-
Luissimo
veterán
válasz Soulfly842 #66976 üzenetére
KÖSZ,
megvan, megcsíptük -
b.daniel
senior tag
válasz Soulfly842 #66678 üzenetére
Azért az mondjuk minimum tréfás, hogy ilyenkorra tették az éves leltárt, mikor mindenki epekedve várja az új iPhonet..
-
Dákesz
tag
válasz Soulfly842 #66706 üzenetére
egyéb készülék fül alatt fényképező, konzol ami érdekelne, konstrukciokrol tudnal mondani par szot?
-
lockdown90
senior tag
válasz Soulfly842 #66700 üzenetére
aha hat akkor felejtos...... mondjuk gondoltam..
jo mondjuk mar ha torlesztot kifizetem az is levesz a havi fizetni valobol...
azt nem tudod veletlenul, hogy KESZULEK BIZTOSITAST azt vissza lehet mondani barmikor ugye?
[ Szerkesztve ]
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #66693 üzenetére
Pont most néztem, és a számláim között van az öszeg.
lockdown90:
Nem, előleget nem kértek.
2 aranykártyás számom van.2 részlet az tartozék(okosóra, lamax kamera)
A harmadik egy tablet.
A negyedik meg a 6s lesz[ Szerkesztve ]
-
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #66688 üzenetére
BoboDJ:
Köszi, akkor nem várom, majd valamikor jövő héten, vagy utána.
Gondolom a lényeg az előrendelés, mert akkor már azon az áron kapom.Ha egyátalán megkapom, mert van vagy 3 futó részletem is, ez lenne a negyedik
Bár a tapasztalatom, ha szerződést hosszabbítok, akkor nem szokott probléma lenni, hogy van már részletfizetésem is.
Pár éve még problémáztak ezen, hogy csak egy lehet. -
Ateszpapa
addikt
válasz Soulfly842 #66685 üzenetére
Szállításra vár van írva, de alatta feketén az, hogy "megrendeléséhez az előrendelt termékek megérkeztek." Na ilyenkor mi a helyzet?
Amúgy a Mammutba kértem. -
veterán
válasz Soulfly842 #66685 üzenetére
Meglévő megújítása, jelenleg szállításra vár a megrendelés állapota.
-
talamasca
senior tag
Az hagyján, de ma (akkor gondolom ezért) szinte már szokás szerint használhatatlan az oldal.
Folyamatos hibák, készleten nem lévő termékeket készleten lévőnek mutatja, stb...
Ultragáz.
Egyszerűbb lenne, ha ilyenkor már a főoldalon "Karbantartás alatt" fogadná a vásárlókat.“Black as midnight on a moonless night.”
-
bobooo
addikt
válasz Soulfly842 #66680 üzenetére
Nem tudom lekövetni, mert email-t nem kaptam GLS-től követési számmal. Csak a My T-mobile zárta le a módosításokat és ment át Szálítás Alatt-ra és okt 9.-ére.
Egyébként meg most jött ez a válasz Twitteren:
Ha október 9-ei szállítással előrendelted, akkor ez az időpont változatlan marad. Az értesítést sajnos tévesen küldtük.
-
Ateszpapa
addikt
Szia!
És aki bolti átvételt kért az sem mehet érte, ha jön email, hogy átvehető ahogy ma írták, hogy megérkezett? Mindenkit felhívnak telefonon a rendelés leadása után? Engem még nem hívtak, igaz csak hűséget hosszabbítok nem újat kérek.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azt meg lehet csinálni, hogy bemegyek az Allee-ba hajnalban vagy reggel, és ott megveszem a telót? Lehet még törölni a megrendelésemet?
-
bobooo
addikt
De akkor, hogy lehetséges ez, hogy most mégis okt. 9.-én hozzák nekem?
-
addikt
válasz Soulfly842 #66631 üzenetére
Akkor ilyenkor az online kedvezmény nem vehető igénybe, igaz?
Jó szerencsét!
-
#TOTTI
őstag
válasz Soulfly842 #66631 üzenetére
Köszi.
-
jagertibi
aktív tag
válasz Soulfly842 #66543 üzenetére
Igen ezt tudom. Ezért is tettem fel a kérdést hátha tudja valaki mit kéne beállítani hogy működjön.
-
vwpolopg
őstag
válasz Soulfly842 #66540 üzenetére
Nincs, mindig elso nap fizet amikor elerheto a szamla.
-
jagertibi
aktív tag
válasz Soulfly842 #66540 üzenetére
Hát magán a gépen az internet managerrel hibátlanul üzemel, csak a router nem akar hozzá csatlakozni. A 3G-s stickbe atteve a 4G SIM kártyát, úgy is csatlakozik. Magával a 4G modemmel lehet valami, mintha nem szeretnék egymást. A Routerrel már mindenhogy proballtam,varazsloval, manuallal mindenhogy.....
-
tylerddd
veterán
válasz Soulfly842 #66505 üzenetére
Igen, anno még az i4s-t elhozhattam, de az i5s-t már nem törlesztőre. Remélem valóban lesz ilyen konstrukció!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Vangelis
félisten
válasz Soulfly842 #66511 üzenetére
Hát nem nagyon szeretik átadni az tény. Igazából tényleg nem is adhatnák át. Főleg az előfizetéses vagy dominós cuccokat.
Én szerencsére olyat ritkán rendelek.
De azt is szokat számít, ha tudják, hogy ki vagy. Ha tegnap kért ma minek kérje újra a személyit.
T-pontban sem kérik soha. Jobban tudják ki vagyok mint én magam.
-
vwpolopg
őstag
Köszi, átadom az infót
-
r3dsnake
nagyúr
Soha nem láttam SZIG-et ellenőrző futárt. A főnök céges rendeléseit is lazán ide szokták adni nekem.
-
veterán
Na ezt nem tudtam..utoljára februárban vettek át helyettem cuccot (nem tartozékot), akkor még simán ment. Azóta nincs tapasztalatom.
Mondjuk valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy egy futár csak azért inkább visszaviszi a cuccot a depóba, mert nem a megfelelő ember akarta átvenni, de abszolút hiszek neked.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Soulfly842 #66493 üzenetére
Köszi, sürgősnek nem sürgős.
-
r3dsnake
nagyúr
Hahaha, vicces szamok.
-
veterán
Mennyivel később kb.?
-
veterán
válasz Soulfly842 #66474 üzenetére
Ja ez világos. Azt hittem, a tendenciával kapcsolatban a 6s-re gondolsz.
Amúgy éjféltől lehet előrendelni?iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
veterán
válasz Soulfly842 #66472 üzenetére
Mi a tendencia?
-
embe
nagyúr
válasz Soulfly842 #66349 üzenetére
Ok. Köszi a választ! Már azt hittem az előző csapatépítésen erről nyomattátok a zenét.
-
embe
nagyúr
válasz Soulfly842 #66257 üzenetére
Na elhoztam ma a telót, de adaptert nem tudtak adni. Mondták vegyek gsm boltban.
Kicsit kiakadtam. Amikor átvettem nem próbáltam ki. Itthon beakartam kapcsolni, de nem tudtam, csont le volt merülve. Promóban egy hangfal volt hozzá erősítve, bűvészkedett vele a srác, de szerintem már fel volt előtte bontva. Mindegy. Ha feltöltöttem meglesem alaposan. Ha gond van akkor működik az elállás, mivel webshopban rendeltem, így netes vásárlásnak minősül. -
n@p@lm
őstag
válasz Soulfly842 #66252 üzenetére
Szia!
Szóval ha valaki Magenta1-ben van, telefonján megosztja a netet hotspotként és én a tabletemmel nézem a TV-Go-t akkor az nem számít bele az 500 Mb-os adatkeretébe? -
Beca1990
senior tag
válasz Soulfly842 #66263 üzenetére
új SIM kártyával jár?
-
Beca1990
senior tag
válasz Soulfly842 #66208 üzenetére
ez akkor így tuti?
és gondolom csak üzletben lehet váltani...
és fontos hogy úgy rendeljek hogy djcsomagra is vállaljak hűséget? -
embe
nagyúr
válasz Soulfly842 #66257 üzenetére
Én meg vendég buyer leszek Nyíregyházáról.
-
embe
nagyúr
válasz Soulfly842 #66255 üzenetére
Odamegyek T-pontba. Ha minden jól egy holnap Miskolcon a Plazában veszek át egy telót. Rákérdezek majd. Köszi a tippet!
-
embe
nagyúr
válasz Soulfly842 #66252 üzenetére
Na akkor rákérdezek erre az ingyenes adapterre.
-
legenda
válasz Soulfly842 #66208 üzenetére
az utolsó mondatodban, csak az előfizetésre vállalt hűségidőt akarhattál írni.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dobostorta
tag
válasz Soulfly842 #66097 üzenetére
Igen, azt mondták, hogy Netplusz S, és M nem 4G-s, ettől felfele vannak 4G-sek.
Illetve láttam a honlapon, hogy a Surf is az, csak nem nagyon látom már át. -
dptrsk
Topikgazda
válasz Soulfly842 #66097 üzenetére
Arra mondták neki, hogy nem 4G-s
-
mirci18
addikt
válasz Soulfly842 #66080 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
veterán
válasz Soulfly842 #66080 üzenetére
Ha már itt vagy :
decemberben jár le a hűségem, viszont pár nap múlva már cserélhetek készüléket. Ha december előtt vennék új telót, vállalhatok újra hűséget a jelenlegi dijcsomagomra, vagy mindenképp másik díjcsomagra kell váltsak?[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
válasz Soulfly842 #65799 üzenetére
Openwetvel bármilyen openwrt képes router + opnwrt stick driver által támogatott stick megteszi, így olcsóban is ki lehet jönni, ha garasosak vagyunk, persze az általad linkelt eszköz ettől még akár lehet jobb is, de mondjuk ki, elégé meg van kérve az ára. Nem biztos hogy koleszosoknak telik ilyenre.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Path of Exile 2
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mini PC
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H T1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- MacBook Air 13 (Late 2020) A2337 EMC3598 27% 13.3" Retina LCD IPS M1 16GB 256GB magyar vbill gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Honor 90 12/512GB dobozos szép gyári független 1 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest