- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
Kb. 2 percre lakok egy irodától és útba is esett, 0,5perc alatt átállították. A 1777-es számon meg nincs türelmem végighallgatni az automatát
Egyszer megpróbáltam de csak információt kaptam a díjcsomagokról, stb. Mindegy, sikerült ez a lényeg. És kösz a segítséget mindenkinek!
-
mtomy001
csendes tag
Személyesen vettük...
Azt nem mondták tegnap, hogy kötelező mellé a biztosítás, csak azt, hogy be van kapcsolva automatikusan (amiről nem szóltak vásárlásnál), de bármikor kikapcsolható, ami a mi esetünkben 4 hónapot jelent, mert eddig nem vettük észre a nullás számlák miatt (ezt az elektronikus számlázást is szoknunk kell még). Debrecenben vettük és most 4 hónappal később Budán mondták. -
-
ad4m1337
aktív tag
Köszönöm!!! Még van 1-2 kérdésem
Tehát ha megrendelem ezt a Dominó 5-s csomagot, akkor az úgy működik mint a "hagyományos" feltöltőkártyás dominó csomag? Tehát havonta nem kell x összeget befizetnem?
Másik kérdésem, hogy a telenoros meglévő számomat át tudom-e vinni a T-hez?
-
Soulfly842
addikt
Konklúzió: az üzletekben minden mindig jól működik
Egyébként itt még nem láttam tárgyalva ezért:
Bővültek az üzleti mobilinternet csomagok és egytől-egyig LTE képesek lettek Jan. 1-től.
-
Goldwin
aktív tag
RelaxNet M-ről (4 GB) váltottam L-re és csak 200 Ft-al emelkedett a havidíjam, viszont 8 GB-ot forgalmazhattam, további 2 év hűségért cserébe. Még egy új stick-et is kaptam. Szerződéskötéskor azt mondta az eladó az üzletben, hogy a havi díjam változatlan lesz a köv. 2 évben, erre a héten kézhez kapott csekken 6.500 Ft szerepel.
-
lupus_l
aktív tag
Nekem volt egy problémás My T-Mobile fizetésem. A sikeres kártyás tranzakció után hiba üzenetet kaptam, hogy vegyem fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. Tehát a számlámról eltűnt a pénz, a T-Mobile felületén pedig nem jelent meg.
Az ügyfélszolgálat persze nem tudta megérteni, hogy nem átutaltam, hanem a weboldalukon keresztül fizettem be - és kb. én voltam a hibás, mert "nem tettem be az ügyfélszámomat a közleménybe".
A lényeg, hogy 1,5 hét kellett ahhoz, hogy visszakapjam a pénzt. Ezután már csak Távszámlán keresztül fizetek -
troland26
őstag
Lehet , hogy nem jól tudom , de szerintem az is egy járható út , hogy be megy személyesen köt a számára egy előfizetést . Aztán otthonról meglévő előfizetéshez vásárol készüléket 2 év hűséggel . Ez azért lehet jó szerintem mert kb u.a -ba kerül a meglévő előfizusnak a készülék ( lehet még olcsóbb is ) illetve igénybe veheti a webshop-os árakat ( -10%) .
Pietrasko : Az a legbiztosabb , ha bemész egy üzletbe és megkérdezed az egyik értékesítőt .
-
Phreetsie
tag
Koszonom a valaszod! Mar le is nullazodott mara
Arra meg kivancsi lennek, hogy pontokat miert nem kaptam? Meg mindig 0 pontom van a KapcsolatProgramban, pedig lassan 2 honapja elofizeto vagyok.. ..es fogadtam hivast nem is keveset + leforgalmaztam vagy 10 rugot. Otlet?! Vagy ez is kesik par napot?!
-
Lottózok, de az be lett állítva, hogy arra ne használjon kapcsolat pontokat. Más vásárlás nem történt. Ha csak nem nullázta le elsejével a beállítást, akkor nem az a bűnös. Itt van előttem az előző pdf-es számla, de azon még ez nem látszik, ha bári költés lett volna, a mostanit meg nem látom meg, csak ha kész a pdf. Pedig már kiállította a T a rendszerben. Kíváncsi vagyok, várom, hogy letölthető pdf-ben is meglegyen, nézem is meg egyből.
-
Nulla volt, és most is az. 1,5 éve vagyok előfizető. A múlt hónapban még 6140 pontom volt, most meg nézem, 5020 lett mára... Ezért nem értem a dolgot. Most hozzáadta ehhez az előző havi pontokat, ami 359 pont (ennyi szokott lenni átlagban havonta). Akkor miért vont le 1120 pontot? elvett egyszerre 3 hónapot, majdnem 4-et? Az ünnepek miatt nem tudtam utalni a számlámat, ezért a fiz. hat. után 2 nappal ért be, lehet ez a baj? Mondjuk elég szánalmas ha ennyi miatt ekkora pontlevonással büntetne...
-
DS39
nagyúr
-
xSide
őstag
Köszönöm, de itt nagyobb a gond ùgy nèz ki.
Voltam t-pontban, nem értik a számlát és tartozást.
Számlaszám egyezik, a kiegészitésen rajta a vásárláskor fizetett 14.910 ft, a főszámlán fizetési mód készpénz, induló részlet az emlitett összeg. Részletfizetési mellékleten szintén rajta 'Vásárláskor befizetett' összegként. Számla kelte 12.10 fiz. hat. idő 12.18!
Na ez a furcsa, ami fel sem tünt mostanáig.
Jan 2-án kell visszamennem mikor az lesz bent akinél vettem, mert állitólag az ő rendszer mutatja, ill kamera felvételt emlegettek visszanézhető. OKÉ!!
Egyébként hívták telefonon, de nem vette fel.
Az aktuális árlista szerint a vásárláskor az adott telefon 14.910 ft befizetése után 12 havi részletre volt elhozható. -
.bruszli.
senior tag
Igen,mint írtam is kb fél óra küzdelem ( és díjcsomagváltás ) után sikerült aktiválni a Go!Net M netet az immár Domino 7 csomagomhoz. Nem tudták inaktiválni a Go!NapiNet csomagot,csak díjcsomagváltás után...épp ez volt a bibi. Ez valami bug,vagy szimplán csak balfékek voltak ?
Azért remélem ezzel az akcióval nem tapsolták el a 300 MB ajándék forgalmam...ezt amúgy le lehet valahol ellenőrizni ?Nekem az előfizetéses kártyámat sem akarták ingyen cserélni,mert nem T-nél vettem az S3-mat...'protekciót' kellett szereznem,hogy ne kelljen érte fizetnem.
-
.bruszli.
senior tag
Ez komoly,minden kártyát ingyen cserélnek ? Mert épp ma voltam T-Pontban és kíváncsiságból bepróbálkoztam az új domino kártyám micro SIM cseréjével is...és most is simán lehúztak volna 4500-ra ( nem akartam ténylegesen cseréltetni,csak kíváncsi voltam )
Amúgy e miatt mentem be,mert sms-ben nem engedte a rendszer megrendelni a Go!Net M csomagot. Gondoltam úgy is járok arra,személyesen pikk-pakk megoldják...kb. 1 óra várakozás után 'ügyintézőig' értem. Vázoltam a dolgot,kb 5 perc néma gombnyomkodás után az ügyintéző hölgy átment a kártyámmal egy kolleganőjéhez. Együttes erővel kb újabb 5 perc gépelés / fejcsóválás után visszajött,hogy ők sem tudják átváltani; 'valami ismeretlen hiba miatt nem engedi' a rendszer. Na mondom szép... Odavitték a főnökasszonyhoz,ő legalább egyből tudta mi a gond; Domino 5 csomaghoz NEM lehet megrendelni a promóciós Go!Net csomagot. Oké,akkor váltsunk díjcsomagot...újabb 5 perc -> nem sikerül. Irány a főnökasszony...öröm van;alig fél óra alatt sikerült is ez a komoly bravúr ( igaz volt közben pár perc technikai szünet is,mert megjött az ügyintéző hölgy pizzája)
-
Clapko
csendes tag
Felhívtam őket, hogy mi a helyzet, mért nem lehet Pick Pack Pontba kérni a szállítást. Azt mondta az ügyfélszolgálatos hölgy, hogy új előfizetést nem lehetséges ezen módon szállíttatni.
Hátha valakinek hasznos lesz egyszer ez az információ. Köszönöm a többieknek a segítséget, kellemes ünnepeket.
-
Clapko
csendes tag
Azért lett volna jobb megoldás, mert nem tudom, hogyan fogok ráérni a kiszállítás napján. Tudtommal más nem veheti át a készüléket, csak a megrendelő.
Gondolom jeleznek, hogy melyik nap hozzák, de hogy mikor azt fogom tudni befolyásolni? Arra gondolok, hogy meghatározhatom, hogy délelőtt, vagy délután?
-
Phreetsie
tag
ertem! koszi a valaszt! hat rendeltem egy telefont, elofizetesbe. de nem reszletre! szoval, max a 3 honap lehet a gond. igaz, nem vagyok se arany se platina meg.. hat majd kiderul. nem tudom bele mennek vagy sem. foleg, egy kifuto modelt rendeltem. hatha hamarabb megakarnak tole szabadulni.
igazabol, nem gaz.. csak ne kelljen sok mobileloleget fizetnem. decemberbe fizettem nekik 40ezres mobileloleget. ha sokat kernek, vagy 3 honap lesz a gond, max varok 3 honapig vagy meg varom mig aranyszintu leszek, sajnos most nincs lehetoseg ujabb nagyobb osszegu mobilelolegre. /igy karacsony utan/ de elvileg 27 vagy 28-an hivnak, aztan kiderul, hogy mi van. mondjuk most pick pontba rendeltem, nincs kedvem varogatni a futart. aztan a relay nyitva van mar reggel 4-tol szerencse
-
minasm3
tag
Köszönöm szépen a felvilágosítást!
De egyébként ezek szerint ez nem is tartozik a T-Mobile készletéhez, csak direkt erre a két napra rendelték meg valahonnan, csak nem érkeztek meg időben (mert sehol nem láttam erre való utalást hogy ilyet is árulnának)?(#23795) DS39: Teljesen igazad van.
-
xSide
őstag
'A "hivatalos" verzió szerint 3 havonta vehetsz akciós telefont előfizetéssel, és legfeljebb egy futó részletfizetésed lehet új előfizetéssel (platina kártyás ügyfélnek kettő)...'
Ez tuti?
Aranyként egy készülék már letörlesztve májusban, köv véve társkártyával júniusban, utolsó részlet feb vége, egy véve augusztusban (ez 2 év) és most vettem decemberben magamnak szintén társkarira egyet részletre (12 hó)...
Ez 3 részlet és mikor családi alkalmakra (születésnap) kihoztam semmit sem kérdeztek van-e már részletes vásárlásom. -
Varszegig
veterán
Nem tudom, hogy magyarországon, hogy megy ez külföldieknek, de én eddig az alábbi országokban vettem pre paid simet:
Egyiptom, Olaszország, Csehország, Törökország, AusztriaEgyiknél sem volt gond, az első 4-ben bemutattam az útlevelem, kitöltötték nekem a papírokat, és kész. Ausztriában annyi volt a különbség, hogy papír sem volt, csak fizettem, és használtam. Mindenhol turista voltam, tehát semmi tartózkodási engedély stb.
Azt mondod, nálunk egy prepaidhez sem jutna ilyen egyszerűen egy külföldi?
-
.bruszli.
senior tag
Így már értem,köszönöm.
Próbáltam utánaolvasni a honlapon,de erre nem találtam választ; annyit láttam,hogy ez a keret febr. 28.-ig használható fel.
Akkor így járok a legjobban,mert ez a kártya csak a tabletben,netre lesz használva.
Ez az akciós net,ha most aktiválom, ugyanúgy még 2 hónapig havi 90 ft lesz ? Ha jól értelmeztem igen...de lehet benéztem valamit. -
erdoke
titán
Nem i5 specifikus a dolog. Nekem van egy Hotspot+-om is, amiről osztom a (Net & Roll 16 GB-os) netet több mobil eszközre, és ugyanazt a lassulást tapasztaltam. Lehet, hogy nincs összefüggés az LTE lefedettséggel, de Budapesten és Debrecenben egyértelműen lassult, míg mondjuk Pakson és Noszvajon hasított, mikor próbáltam...
Nem is a lassúság a legidegesítőbb, hanem a reakcióidő. Rányomsz egy linkre, és több másodpercig nem történik semmi. -
kbn
csendes tag
Nekem csak a 3 hónapot nézték eddig, és nem aktiVITásttól, hanem aktivÁLástól számítva.
Vagyis év első fele óta "ugrálok" az S és M csomagok között kéthavonta 90 Ft-ért.
Ha jó számolom, eddig 3x volt két hónapra aktiválva az S akciósan, és megint 90 Ft-nak írja (most épp M-ben vagyok, október vége óta, szintén többedszerre akciósan).
Nekem sem logikus, de működik. Lehet, hogy a díjcsomagváltások zavarták meg, mert abból több is volt (Doninón belül).
-
ferikek
aktív tag
Szia,
Végre egy hozzáértő
akkor vhogy majd megpróbálom majd egy ipadben, ott tuti működni fog
SIM-csere: végül is van egy t-partner, ahol szó nélkül cserélik a sim-et. A helyzet az h meghatalmazással sem cserélték, gondolom azt azért Te elfogadnádtudom h vissza lehet élni a sim cserével (vmi más számá diktálod be) de nem ebből kellene kiindulni
-
Dusee
őstag
ezt én megcáfolnám, mert adott nekem egy dominós sim, amin már végig játszottam ezeket a kedvezményes Go!Net csomagokat, mindegyiket az akciós áron használtam ameddig lehetett (kivéve az L csomagot, azon maradtam utána pár hónapig), majd váltottam RelaxNet M-re, aztán 2-3 hónapig nem használtam ezt a kártyát, így lemondtam a netet rajta.
de most újra elő kellett vennem, kellett rá mobilnet, és a Go!Net L mellett döntöttem, aktiváltam, és csak 990Ft-ot vett le érte, nem 2000-ret.
akkor hogy is van ez? -
Soulfly842
addikt
Hogy a fél év honnan jött?
Nem azt ellenőrzi a rendszer, hogy a 2011.10.01-től tartó GoNet promócióban vett-e korábban részt, hanem azt, hogy az elmúlt fél évben aktív volt-e az érintett díjcsomag. Pl. ha a Gonet M volt aktív fél éven belül, akkor hiába akarja valaki újra beaktiválni nem részesül a kedvezményben, de ha fél éven túl van akkor ismét részt vesz a promócióban
Eddigi tapasztalataim szerint ez legalábbis működött, havidíjasnál biztos, feltöltőkártyásnál nem mernék esküdni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest