Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz .bruszli. #23672 üzenetére

    Nem. A 300 MB alapból aktiválódik, de az csak egy keret, nem biztosít hozzáférést a hálózathoz (magyarán a hálózatban nem lesz ettől engedélyezett az adatkapcsolat). Emiatt kell aktiválni egy adatcsomagot is, mely ugye alapból meg szokott történni a Go!NapiNet formájában, szóval jó esetben semmit sem kell tenni. A 300 MB-os keretnek nagyobb a prioritása, mint az adatcsomagnak, így mindenképpen a 300 MB kezd el fogyni (és addig a Go!NapiNet-re sem von le napi díjat a rendszer). A Go!NapiNet-nek azonban van egy olyan "hátránya", hogy ha az egyenleg lecsökken 15 Ft alá, akkor a Domino rendszer elveszi az adathozzáférést (elveszi a különböző APN-ek használati jogát, így a hálózat elutasít minden adatkapcsolatot), vagyis olyan lesz, mintha nem is lenne adatcsomag a hívószámon.
    Ha Go!Net M-et aktiválsz, akkor az adatforgalom (a Forint egyenlegtől függetlenül) folyamatosan engedélyezett lesz, viszont azt is vedd figyelembe, hogy akár az is előfordulhat, miszerint a Go!Net M 100 MB-os keretéhez hozzá sem nyúlsz, lévén nem használod fel a 300 MB-ot (igaz most a hónap végéig még 90 Ft-ért aktiválhatod, és akkor nem kell aggódni a 15 Ft-os egyenleg miatt).

    pepe091
    Ugye azt tudod, hogy a most rendelt dolgokat csak a két ünnep között szállítják ki?
    SZVSZ logikus, hogy a bomba ajánlatokat nem mostanra hagyták, mert senki sem szeretne egy ígéretet tenni a fa alá.

    Vangelis
    Ezt leginkább a szervizben tudják megmondani, de anno a ZTE Blade-nél 3 vagy több pixel hiba esetén cseréltek. Lehet a prémiumabb telefonoknál már egy is elég, de nem tudom.

    Phreetsie
    A "hivatalos" verzió szerint 3 havonta vehetsz akciós telefont előfizetéssel, és legfeljebb egy futó részletfizetésed lehet új előfizetéssel (platina kártyás ügyfélnek kettő). Ettől persze engedélyeztetést követően el lehet térni, illetve ha az előző részletből nincs sok, azt is befizethetitek, ha csak ennyi lenne az akadálya az új részletre vásárlásnak.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák