- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogy nem hivatalos forrásból letöltötték és telepítették a régebbi verziós, a Google Play áruházban már nem elérhető alkalmazást.
Ez nem minden esetben kellett, ugyanis az én Xcover3 Samsungomon olyan régi az Android, hogy nem is akart soha frissülni az App, mondjuk arra nem volt érvényes a 3GB sem, mivel előfizus kártya van benne.
Most bele is néztem és fura, hogy a más hálózatba irányuló hívások percdíja 25 helyett már 28 ft lett. Ez így normális, lehet emelgetni szó nélkül?
Atomantiii
Ne kapcsold be a 4GB-ot, mert nem tudod! Ott van anyám Domino-ján is automatikusan, most csatoltam a acc-omhoz nemrég és akkor láttam. Neki nem okostelója van, tuti nem kapcsolta be.
-
Atomantiii
addikt
Igen én a 4 GB-ra gondoltam, amit elvileg május végéig használhatok el, de hogyan, amikor elvileg sehogyan sem tudtam bekapcsolni már 1 hónapja sem. Legalábbis az app sehol nem engedélyezte, ekkor kapcsoltam be az 50 MB-t és most meg talán a 4 GB ketyeg a chrome szerint, az app mást mutat.
Szóval fene se érti...
A telefonos alkalmazást meg nemigen frissítettem mostanában.
-
Lehet, hogy más a pingvines naptár, nem tudom.
Mivel Telekomos illetékesek is olvassák a topikot
Naja, várható volt, hogy kilövik a 3GB-os kiskaput a régi Appal együtt. Már csak az lenne jó, ha a topiklakók is olvasnák a topikot erősebben. Ugyanis ezt az 50MB-os aktiválást csak bepróbálja mindenki, pedig elég nyilvánvaló, hogy valamilyen teszt célokat szolgál. Eddig kilőtt minden létező net-lehetőséget, ha elfogyott minden különösebb szívfájdalom nélkül és aki nem vette észre és nem érték el emiatt, az így járt. Aki észrevette és tudta, hogy pilot mód vagy ki/bekapcs, az jobban járt.
(#104706) Atomantiii
A végét neked is javallom fenti bekezdésnek.
-
És davidsz:
Szerintem is Apple hiba. Nekem ugyanazok a hibajelenségek vannak mint amiket davidsz írt és a megoldásai is működnek. Majd írok néhány nap múlva róla hosszabban, addig próbálgatom.
Egyelőre az a véleményem, hogy totál kiforratlanul vezette be az Apple a dualsimet!
-
törölt tag
Abban smi érdekes nincs, ha nem tűnt el, de nekem eltűnt, és újra lett.
Pár napja legalábbis nem volt 50MB-s lehetőség a listában, amikor újra be akartam kapcsolni. És már v 2 hónapja külföldi net ment nálam, úh előtte infók csak innen voltak.
Erre ma, mikor megint jött egy jó akció a kinti kártyán, és megint onnan netezek, meglepődve láttam, h most éppenséggel be tudnám megint kapcsolni.
De h ez összesen hány frissítést jelent, azt nem követtem le.
-
Vangelis
félisten
-
madle
őstag
-
madle
őstag
Igen, üzletben vettem. Viszont az is érdekes volt, hogy telepítettem a Vibert és én semmit nem állítottam vissza a régi beszélgetéseimből, de ott volt egy tök idegen csoport, ráadásul benne volt egy régi ismerősöm is.
Végülis, kicsi a város, közös ismerős, ismerősének telefonja lehetett ezek szerint. De azért bosszantó, mert legszívesebben vissza vinném és hozzájuk vágnám, de nincs rá se időm se energiám, ha ez hosszadalmas lenne, és gondolom az lenne...
-
Áprilisban kaptam új sim-et az fix, *102# szerint 2019.01.14-ig él.
Hogy mikor voltam bent egyeztetni az passz, de 2018-ban az fix!
Szüleim akkor voltak utoljára egyeztetni a telenornál amikor bejött ez a mizéria, az elején.
Na mind1.Szerk: alvó szám, évente 1* keltem fel mikor töltöm. Elveszett egy valag pénz vele és most nem tettem telefonba. Kivételesen...
Erre kicseng (teszteltem h nincs e kivéve a forgalmból) és valami nagyon fura nő veszi fel. Vaaaaaaa -
thomas77
senior tag
Nem vagyok az a problémázós típus, de elképesztő, hogy egy ilyen egyszerű dolgot nem lehet elintézni.
Most megint nekiálltam hivogatni a budapesti üzleteket, de képtelenség élő emberrel beszélni.
A legjobb, hogy több olyan telefonszám is szerepel az üzletek elérhetőségeinél, ami nincs is bekapcsolva, tehát ki se csöng. Ami kicsörög, azt meg soha nem veszik fel. Hihetetlen!
Na mind1... nem írok többet ezzel kapcsolatban, csak ha megoldódik a helyzet. -
Beniii06
addikt
Köszi, közben beírtam a számot kíváncsiságból a weben és erre adta be a tájékoztatót, a feltöltési lehetőségeket én meg ott kerestem az infót a beírós mezőnél logika szerint. Hozzá van adva a sim a fiókomhoz és nincs 2500-as opció appban, csak weben láttam ilyen lehetőséget.
Azt én is furcsállottam, hogy különbséget tesznek, az appban csak 3500 Ft szerepel évesként minimum, míg a weboldalon 2500 Ft + nincs lehetőség szabad összeg megadására( ez inkább opcionális, de jó ha van).
Ez számomra kimeríti a megtévesztés és a lehúzás fogalmát vagy ez az ára, hogy kényelmesen appból töltsön fel az ember egyenleget? Vicc az egész. -
-
thomas77
senior tag
1 hete nekem is lejárt a hűségem. Asszem' ma váltok dominóra. A "most"-tal, meg a 300 perc 600-ért opciónál nincs jobb publikus előfizetéses ajánlat. A VoLTÉt hiányolni fogom, a 30/10 mbitet meg ritkán haladja meg a net itt a munkahelyemen...
Már látom előre, hogy amint váltok, megszűnik minden kedvezmény a dominósoknak is... 😐 de akkor majd kitalálok megint valamit... -
tylerddd
veterán
Az remek. Így belegondolva én sem tudom, hogy nekem van-e ilyen kódom. Tavaly augusztusban írtam alá újra két évre, hoztam ki telefont és az elektronikus letöltött dokumentumokban én semmi ilyet nem találtam.
Egy öt jegyűre, amit én adtam meg anno emlékszem, nem tudom, hogy az lehet-e az, amiről beszéltek?! Azt hiszem a Telekom oldalán való belépéshez is kérte, de ma már e-mail + jelszóval lépek be.
-
-
Soulfly842
addikt
Tudtam, hogy azonnal látod, hihetetlen gyorsan vagy programozva
Folyamatosan követek továbbra is mindent, hogy képben legyek - de úgy látszik, hogy mivel már kevésbé az életem része, kopottabbak az emlékképek is
Jogos, ezt most benéztem. Ha visszavonásig van meghirdetve az akció, akkor van bejelentési kötelezettség még akkor is, ha nem az ÁSZF 'törzs' része.
-
Nikaré
őstag
Srácok köszi a javaslatot, de ezt megtettem korábban.
Olyan hülyeségek fordulnak elő, ami eddig nem volt.
Éves regisztrálás után az egyik számot/kártyát kidobta a rendszer, nincs a fiókban.
Hívom üfsz. nem tudják miért van ez. Oké, adjam hozzá újból, aha nincs nálam az a kártya.
Jó, ez is megoldva idővel, de kellemetlen így.
Mint írtam a kedvezményes percek nem láthatóak, (ezért asztali gép kell)
A Most lejárati ideje nem látszik az új appban (asztali gép ismét) vagy naptárba bejegyezgetni külön külön.Ja, van másik megoldás. Felraktam a régi appot, ezen minden jó! Érdekes.
Csakhogy egyszer ezt is lezárják szerintem, aztán ki tudja, hogy ez az új addigra jó lesz vagy sem?Köszi
&
kakuk.tamas
btudos -
Nikaré
őstag
Az új mobil appot is megírhatták volna jobban. Vagy a régit hagyták volna működni rendesen.
Most az új app, ha belépek, másik számon (nem a saját telefonban lévő kártyáét) szeretnék valamit pl.
adat egyenleget vagy a Most -ot hosszabbítani, nagyszülőknek ááá, nem lehet mert sms -t küld arra a számra a beléptetéshez! Amúgy meg elég bonyolult lett, aztán meg a Domino Kedvezményes beszéd egyenleget nem is mutatja, a háttér kép meg olyan mintha koszos lenne a kijelző -
-=MrLF=-
senior tag
köszi,
Ott nem találtam, végül [itt] és [itt] is meglett.
Telekom 9.24.1 APK Download
Min SDK Android 5.0 - Lollipop (SDK: 21)
Update on September 14, 2018Telekom 7.8 APK Download
Min SDK Android 4.0.x - Ice Cream Sandwich (SDK: 15)
Update on December 19, 2017Nálam 4.4.4 van, bevált, marad, 7.8 felment minden renden működik!
Csak tudnám minek havonta ezt a Domino Most opciót kapcsolgatni
-
-
-
herdsman12
őstag
Nem a tulajok dual standby ismereteivel van a probléma, hanem a telefon dual standby hibás működésével, azért ez nagy különbség.
Van, volt pár kétkártyás telefon a kezemben, volt kb 2-3 elérhetetlenségem 5 év alatt, itt meg többeknél rendszeres a probléma, de majd meggyógyítják. -
anadroid
senior tag
Nálam is csak a kiszállítást követően jelent meg a megrendelés a telefonos rendelésnél.
Amire azért kényszerültem, mert a kiváló online rendszer nem képes kezelni azt a csodát, hogy hűséghosszabbítással akarok vásárolni vezetékes szolgáltatáshoz. Mindenáron új előfizetést akar vetetni, vagy teljes áron hajlandó csak adni a terméket.
A kiszállítást megelőző napon addig faggatóztam, amíg végre (5 perc robotpipi, kétszeri azonosítás és 20 Hgmm vérnyomásemelkedés után) kiderítette az üfsz., így tudtam a kézbesítés előtt megnézni a szállítás állapotát.
-
kovy79
őstag
Köszi a választ.
Nem is izgatott igazán, csak kíváncsi lettem és semmi infót nem találtam a 90-es díjakról, még gugli cache-ben sem! Meg ugye furcsa volt, hogy "se szó-se beszéd", az ügyfélszolgálatos át is állította. Mintha valami stikli lett volna a háttérben.
A roamingot majd személyesen megkérdezem, nem telefonálok külföldről.
Anno írtam is egy homár posztot, mikor Németországból felhívva az elvileg ingyenes ügyfélszolgálatot (igen, a mai napig így szerepel a T oldalán!<- ebben nem vagyok már biztos, pár héttel ezelőtt így volt, most meg lusta vagyok utánakeresni), több, mint 700 (hétszáz) forintos percdíjjal csevegtem velük tizenpár percet. Eleinte engem próbáltak hülének nézni, mondván, hogy ez teljesen normális, majd végül duplán jóváírták... -
viktorhu
veterán
A jogi problémával kapcsolatban igazad lehet:
6. § (1) * "Az előfizetőnek - az új előfizetői szerződés megkötésére vonatkozó igénybejelentésével egyidejűleg - az átvevő szolgáltató részére kell bejelentenie számhordozási igényét." Aztán ha az utólagos ráhordozásra új szerződés készül, akkor lényegében ezt a feltételt is kipipálja a Vodafone.
A probléma ott van, hogy amikor szerződsz, az új szolgáltatód nem lát bele a régi szolgáltatód rendszerébe, szóval ha gond van, az a hordozás napján derül ki. A Telekom ezzel rendszeresen vissza is él, és szabálytalan indokokkal meghiúsítja a számhordozást - na ezzel már van jogi probléma. Pl. nekem egy aznapi fizetési határidejű, és sikeresen le is hívott csoportos beszedéses számlatartozásra hivatkozva utasította el a Telekom a számhordozást.
Felhívtam őket, mondták, hogy van ez a mai tartozás, amit már le is vontak a számlámról, és azóta már könyvelték is, de pár órával ezelőtt, amikor a számhordozást elutasították, akkor még nem könyvelték... Csak akkor utasíthatnák el, ha legalább 30 napja lejárt tartozás lenne... Sajnos nem kértem a kötbért, nem jártam utána a dolognak akkor, aztán másoktól is hallottam, hogy hasonlóan jártak.
-
kenwood
veterán
Koszi a linket,en is arra gyanakszom,majd megnezem vele.
Valami mobil s csomagot emlitett.Ha megkapom a tvt bolti ar alatt,az kedvezmeny. Ha elvittem 0 thmre,az is kedvezmeny. (ezek ugye elerhetoek uj elofizetonek is.)
Ha szamot hordozhatok,az baromira nem kedvezmeny.
A legegyszerubb megoldas utkozhet jogi akadalyba,az osszetettebbek viszont kizarolag azert nem megvalosithatoak, mert a telekom nem dolgozta ki erre a megfelelo belso eljarast, lustak foglalkozni az osszetettebb problemakkal,pedig sokakat erinthet ez,ha nem is tomeges.
Biztosan nem jogilag lehetetlen.Ezert is lenne jo megrendelni, es kesz tenyek ele allitani oket. egyszerubb irni egy belso mailt,hogy oldjuk meg ennek a faszinak az utolagos hordozast, mint visszacsinalni mindent 14 napon belul.
-
viktorhu
veterán
Nem szokták ellenőrizni előre a feltételeket, simán megkapod a szerződés aláírása és az ideiglenes telefonszám megkapása után, hogy sikertelen volt a számhordozás.
A vodánál meg van lehetőség utólagos ráhordozásra is, és weben is kezdeményezheted a számhordozást új szerződés esetén is, szóval biztosan nem jogi akadálya van a dolognak.
-
kenwood
veterán
"Ha új hívószámmal köt szerződést az új szolgáltatónál, akkor adott előfizetésen azt a hívószámot nem lehet úgy lecserélni később egy meglévő, másik szolgáltatónál lévő hívószámra, ez jogilag nem lehetséges."
ez a fo problema, a tobbi ertheto.
A vodanak kb. annyit fizetek,mint amit itt kineztem,szoval a valtas nekem mindegy,hogy megtortenik-e vagy sem.
A tv kifuto,csak online rendelheto,raadasul nagyon jo aron van, igy lehet,h mar holnap elfogy.
A 70-es a szamom 15 eve megvan,arrol nem tudok lemondani.
Ha nem kerek mobil elofizetest,akkor nincs reszletfizetes.Muterom mobilja a Telekomnal van,bejelentkezett,kerte a tvt az elofizu melle.
Az ugy jo lett volna,mert akkor vagy maradok a vodanal,vagy majd a tvtol fuggetlenul athozom sajat nevre a szamot egy masik szerzodesre,a tv torlesztoket meg anyunak adom.Ez ott csuszott el, hogy miutan kivalasztota,hogy a meglevo mobil melle keri,berakta a kosarba,a kovetkezo lapon mar telefonszamot kellett valasztani.
Vagy rossz helyre klikkelt (telon beszeltunk), vagy az o elo mobilhusegere nem adjak oda,hanem kellene meg 1 simet kernie.
Azert csodalkozom,mert elotte a fizetendonel csak az o havidija+ a tv torleszto jelent meg,nem pedig 2 mobil dija + a torleszto.Gondolkoztam meg azon,hogy atvaltom az itthoni upc tv+ net parost telekomra,de baromi draga. Szerintem telekomot csak az vesz otthonra,akinel nincs digi meg upc,
-
kenwood
veterán
a 14 napos elallast nem kell megindokolni.
nem tudom,milyen jogi kornyezete van,de nem is erdekel kulonosebben.
ha besetalok, hogy szeretnek atjonni a vodatol,az ok.
ha bestalok,hogy szeretnek atjonni a vodatol,es rerendeltem egy tvt online,az mar nem ok.
ugyanugy lesz egy t-s sim,amin meg kell valtoztani hetvenesre a szamot.
ez nem jogi kornyezeten mulik, ez a telekom uzleti dontese.szerinted ez normalis ?
-
törölt tag
Néztem én is a webshopot a novemberi akcióban, nem csíptem el raktáron amit akartam. Sajnos úgy nem lehetett rendelni most akciós feltétellel megrendeled és várod amikor kihozzák. Csak értesítő gomb volt. Mire lesz készleten, már nem biztos lesz ugyanolyan akció. Talán karácsonyra?
-
Rémlett, hogy ez már volt téma egyszer, ha nem lettem volna idegbeteg és nem kellett volna indulnom, tuti vissza is olvastam volna! (tudom, hogy nem emiatt említed, csak meg kellett jegyeznem)
Más kérdés, hogy a PH app-ja már nem akar bejelentkezni, valami token hibára utalva.
Ez viszont független volt a T-től....PH gond.
-
tylerddd
veterán
Ez jó, nem ismertem, köszi! Viszont azt nézem, hogy korlátlan net mellé 4990 az ára, valami akciós esetben ír csak 990-et. Ha jól látom hűség nincs rá. Azt is írja "MultiSIM-mel használhatsz mobil-stick-et és csatlakozhatsz rá a wifis eszközeiddel", ergo mifibe és routerbe is mehet, nem?! Sok router egyébként is tud USB-n sticket fogadni.
-
Nem volt túl leleményes, épp emiatt emeltem ki a mobil és hanghívás szavakat. Ha nem írják le konkrétabban, akkor sajnos a magyar nyelv egyszerűsége lép érvénybe, márpedig a SIM kártyáról bonyolítható hanghívás lenne csak egyértelmű. Szerintem.
𙎕) tylerddd
A nem korlátan megosztással kapcsolatos infótokat köszönöm!
Nem szükséges klónsim, mert ezt másra úgysem használnám. Igazából csak kipróbálnám a HP8570p-ben, hogy működik-e vele Linux alatt. -
-
Ez azért jó, mert a szolgáltató gondolt valamire ezalatt, de az ügyfélnek kötelessége azt kitalálni?
"olyan eszközben használja, amely nem alkalmas mobil hanghívások bonyolítására"
Nem kell magyaráznom, mire gondoltam.....
Amúgy a most vásárolható Domino Fix +10GB SIM-et be lehetne rakni notebookba és lehetne leforgalmazni?
-
-
MadMancs
veterán
2017, június 30-án lezártuk a Kapcsolat pontok gyűjtési lehetőségét, majd ehhez kapcsolódóan 2017.szeptember 30-vala Kapcsolat pontok beválthatóságát is lezártuk. Az eddig az időpontig be nem váltott Kapcsolat pontok leíródtak, azok a továbbiakban nem válthatók be.
Ebből én azt szűröm le hogy megszűnt az arany/platina szint is nem? Hisz nincs pont nincs kiemeltség. Vagy csak nekem zavaros ez?
-
Most kaptam emailt a konkurenstől, szerintem simán lenyomja ezzel a T-t!
Mit nekünk 10 meg 4 meg 3 giga......
A kiszállításokról egy apró színes.
Ma hívtak a Postacsomagtól, hogy itt a csomagom a ltp-n, hol vagyok. Mondtam, hogy épp vásárolok a Lidl-be, oda nem tud átjönni, mondja az ember! Mondtam, hogy semmi gond, 10 perc múlva felhívom, ha a telepen leszek (itt sokáig bóklászik amúgy a csomagos) hívtam kétszer, átkapcsolt a Posta automatájára, ahol elmondták, csomagom érkezett! Három kört tettem, sehol postaautó, egy Gepárducos kisautót láttam csak. Mire mégiscsak fel tudtam hívni az embert és említettem neki, hogy nem látok sehol zöld postakocsit, nyíltan megmondta, hogy nem is fogok, mert ő a Gepárdos autóval jár......ők is hordják a csomagokat a Postának.
Csak amiatt említettem, hátha más is vár majd csomagot a MP-tól. -
radio100jozs
őstag
Hát azért nekem októberben nem ez volt a tapasztalat. Hosszabbítottam online keddi volt a megrendelés, raktáron lévő készülék, Bp-i átvétel üzletben, meg is volt, hogy csütörtökön lesz a kiszállítás, na a valóságban ez csak következő hétfőn lett meg. Karácsony, meg ezeket a fekete akármik miatt lehet ez most még hosszabb lesz.
-
Aaron14
őstag
Ez tökéletesen érthető új előfizetőknél, mert ott maga a szerződéskötés az átvétel során történik meg. Meglévő előfizetésnél azonban már a rendelés leadásakor elfogadod a szerződést és a futár kvázi csak csomagot visz ki jogi értelemben.
Az általad írt eset már a Telekom és a GLS együttes balfaszsága szerény véleményem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vicces képek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest