- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
dedike #21059 üzenetére
Én is így értelmeztem, ez pedig akárhogyis érvényes még
A másik, viszont nov. közepén jár le a hűségem a díjcsomagomra (MediaMania S)
Kaptam már emailt, hogy hamarosan lejár, válthatok, meg készülék, stb. stb. Ha még októberben váltanék, akkor kellene kötbért fizetnem? Illetve mennyit?
szerk.: Bár nézem, nem is enged LIKE díjcsomagra váltani az online ügyintézés, mi a fene.
-
Soulfly842
addikt
válasz
dedike #20929 üzenetére
Az igazat megvallva tegnap volt egy havidíjas iph4 feloldásom (pont ue. a helyzet külföldön is használná, sokat utazik az ügyfél) - s mivel rendkívül ritkán kérnek ilyet - 'cikkszám' szerint van egy 15-ös tétel és egy húszas, egy pill-ra hezitáltam, s akkor néztem meg, hogy a 15-ös lesz biza' jó...
(havidíjasnál) egy pillanatra előjött visszatért a tegnapi merengés. Kávé előtt meg lusta voltam ismét megerősíteni ön-önmagam..
Dominónál tényleg 25.
Havidíjas:
Hálózati korlátozás feloldása (Az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetésén felül.)
15000 Ft/alkalom/készülékFeltöltőkártyás:
Hálózati korlátozás feloldása/alkalom
25 000 Fttomy86:
Családbarát opcióval megtoldva.
Külföldről, ha te hívod akkor ugyanúgy roaming díjat kell fizetned, viszont, ha a Magyarországon maradó szám hív téged, akkor csak a hívásfogadásért kell fizetni.
-
Dany007
veterán
válasz
dedike #20743 üzenetére
Meg bizony! Asszony telefonált, hogy megjött! Gyorsan lecsekkoltattam vele a dobozt, hogy tényleg az e.... Mert valamiért a T-s webshopban úgy írták a termék nevét a rendelésnél, hogy Xperia P/SL ? Hát mondom az SL még ki se jött... Na mindegy, a lényeg hogy megvan!
Már csak a munkaidő végét kell kibírnom!
Akkor ezek szerint tényleg egy deka telefon, se értesítés nem jött T-mobiltól. Végül is nem is érdekes ha gond nélkül megjön. Remélem frankó lesz! Köszi a szurkolást! =)
-
válasz
dedike #20711 üzenetére
volt már rá példa!
én most kivárok, túl sok problémát jeleztek különböző fórumokon; kopik a keret, problémás a kijelző...stb, ezért nem ugrom rá látatlanban, meg amúgy is erősen hajaz az elődre, nekem meg ugye január óta 4s van, és idővel megunhatom!
várom a lumia 920 megjelenését, kíváncsi vagyok rá, ha nem i5, akkor vélhetően az, vagy olyasmi!
remélem, a t-mobile gyorsan és korrekt áron hozza a 920 típust és társait!ááá, nem enged be a my t-mobile, azt írja, hogy nem megfelelő adatokat adtam meg, pedig de, és ma már beléptem többször is!
-
djculture
félisten
válasz
dedike #20648 üzenetére
Erre azt mondom neked akkor ezt heti szinten elbaltázták, megkérdeztem igy kapásból pár havert és 3 azt mondta ő is járt már igy... A plusz egyenleg egyiknek még most is rajta van.
Biztos ezért kell árat emelni elfolyik a lé a trágya rendszereken.Mer akkor ez a terminál hibája az tuti, magyarán a vásárlótól ezt követelni nemtudja se a bolt se a t-mobile. Nyomtatni eleve kötelező róla nyugtát és itt elbukott az egész történet...
-
djculture
félisten
válasz
dedike #20645 üzenetére
Nem egy feltöltést néztek hanem x hónap alatt összeadták őket. Magyarán lehet akkor duplázásnak nézki de mégse az. Kitudja mit variálnak most is.. Eleve adnak olyan dominó kártyákat amire csak azért küldenek lóvét hogy ne járjon le. Mert akkor a negyed előfizető menne a levesbe ami csak ilyen papiron felhasználó. Nem tudom elképzelni hogy kiirja a terminál hogy nem elérhető a t-mobile szervere de azért elküldi az egyenleget és papirtse nyomtat róla.
-
djculture
félisten
válasz
dedike #20643 üzenetére
Volt olyan akcio az 100% mert emlékszem hogyha x idő alatt elértél x ezer feltöltést akkor kaptál +3500 feltöltést. Mert elég sokan mondták hogy megkapták ezt szerintem biztos nem jópofizott volna több ezerszer 3500ft ot a t-mobile csak tévedésből
Persze nem mostanában volt, most ha jól tudom elektronikus feltöltéseknél van bonusz.
-
laca500
aktív tag
válasz
dedike #20613 üzenetére
Hát akkor végképp nem tudom, hogy mi a fenét csinálnak a t-mobile-nál.
20 perce beszéltem velük telefonon, mert nem akartam elhinni, hogy nem mindegy nekik melyik kártyámat cserélik. Aztán ők is azt mondták, hogy fizetnem kell érte. De mondjuk azon nem múlik, holnap bemegyek egy másik boltjukba.
A poén az egészben az, hogy 2 hete raktam át előfizetésesre a dominó kártyát, amit ugye ilyenkor cserélni kell, és akkor mondtam a hölgyikének, hogy milyen telefonba lesz majd ha megérkezik. Mégis a régi simet adta holott adhatta volna a microt is egy adapterrel. -
laca500
aktív tag
válasz
dedike #20607 üzenetére
Hát nekem is cserélné, de én egy másik előfizetői számomhoz tartozó simet szeretnék lecserélni microra mint amire a telefont vettem.
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal és sajnálkozva közölte, hogy így fizetnem kell érte.
Szóval, ha elromlik a kártya, akkor ingyen cserélik, és ha akarom akkor micro simet adnak minden zokszó nélkül? -
-
-
BéHGT
senior tag
válasz
dedike #20512 üzenetére
Sehol nem írják, hogy hálón belül nem érvénye,s még itt, legalul sem:
"A Magyar Telekom az alábbi képlet alapján számszerűsíti a T-Mobile előfizetői szerződés havi Kapcsolat pont értékét:
Az Előfizetői Kártya kora után: évente 5 Kapcsolat pont;
Fogadott hívások minden 10. perce után 1 Kapcsolat pont;
Havi Előfizetési és Forgalmi Díjak nettó értékének minden 500 Ft-ja után: 10 Kapcsolat pont.
2008. január 1-jétôl: Arany kedvezményjogosultság 360 Kapcsolat pont.
2008. január 1-jétôl: Platina kedvezményjogosultság1890 Kapcsolat pont.
Pontbeváltáskor 1 Kapcsolat pont 1 bruttó Forint kedvezménynek felel meg."De tényleg várjuk meg valami hozzáértő válaszát is!
-
BéHGT
senior tag
válasz
dedike #20508 üzenetére
Ezt nem írja, azért is gondoltam, hogy úgy megy.
Fogadott hívásai után: 1 pont / 10 perc
Az előző hónapban fogadott hívásai1 után minden 10. perc után 1 Kapcsolat pont kerül az egyenlegére.Itt sem írja, hogy hálón kívülről volt a fogadott hívás:
Fogadott hívások hossza után járó Kapcsolat pontok
Tegyük fel, hogy 2010. július hónapban 65 perc fogadott hívása volt. A 65 fogadott percben a 10 perc 6-szor van meg teljes egészben, tehát a pontok száma 6. 6 x 1 pont = 6 pont. -
Samus
addikt
válasz
dedike #20436 üzenetére
Igen, biztosan. És Telenornál is így megy. Ha ÚJ ELŐFIZETŐ vagy, vagyis leszel, akkor a választott díjcsomag első havi díját be kell fizetni. Legalábbis 2010. decemberében be kellett. Az előkövetkező egy hónapban nem jön számla, csak a harmadik hónap elején (a második havi számla).
Tehát akkor csak a kezdőrészlet díját kell kifizetnem, és utána 12 hónapon keresztül a törlesztőt. Nem találtam információt erre vonatkozóan a T honlapján, bár valahol biztos van. Mondjuk észre fogom venni ha megrendelem a webshopból, de várok, mert épp készlethiány van...majd értesítenek...
-
válasz
dedike #20372 üzenetére
én még elgondolkodom a dolgon, 7 hónapos a 4s, az előző telefon (sgs2) ilyenkor már repült, de most nem mozgat annyira a dolog, megvárom a szolgáltatós i5 árakat, meg kipróbálom élőben az új telefont, és majd eldöntöm!
az új ios 6 kicsit feldobta a telefonomat, elvagyok most vele még egy ideig, ha muszáj, akár hónapokig is! -
válasz
dedike #20369 üzenetére
nem sok jóra számítok, szerintem elég drága lesz, 200 e ft körül tippelem 2 év hűséggel a 16gb verziót - amelyik csomagban most 180 e ft a 4s 16gb!
az apple store is csak 179.890 ft-ra árazta le 192.990 ft-ról a 4s 16gb típust, ezért lehet, hogy a t-s ára sem csökken túlzottan!
de ne legyen igazam! -
válasz
dedike #20214 üzenetére
augusztusban sikerült elérnem/átlépnem a keretet, és a hónap utolsó napjára lelassítottak, amely sebességre azt kell mondanom, hogy szinte használhatatlan, de legalább is még mobilos nézetben is nagyon lomhán töltődött be a ph, facebook...stb!
amennyiben egy napnál többről lett volna szó - vagy azt az egy napot nem itthon töltöm, ahol adott a wifi -, úgy biztos bővítés után néztem volna!
igaz, főként a lustaságom tehet róla, hogy nem volt elég a keret, mert a nyaralás alatt lusta voltam átkapcsolgatni a wifi hálózatra a mobilt - pedig adott volt a szállodában, a notin arról nyomtam -, inkább a mobilinternetet használtam mindig... -
-
St3ven
addikt
válasz
dedike #20084 üzenetére
Lehet, de akkor is durva, hogy a 32 Ft-os szint a kedvezményesnek mondott percdíj, ami egy-két évvel ezelőtt még a "normális" árszint volt.
Azért tűnt fel, mert ha lejár a hűségem decemberben, erre akartam átváltani.
Mondjuk így is kénytelen leszek, mert a Mobilotthon Prémiumban nem megy a roaming, ez nekem a fájó pont.
(#20086) Gedeon31
Hát, kb. -
runner 125
nagyúr
válasz
dedike #20072 üzenetére
Nyilván van.
Viszont, arról nincs infó, h milyen telefon (értéke), és a készülék töltőcsatlakozás sérült-e.
Ha, csak a töltő sérült, akkor célszerűbb eltekinteni a biztosítástól, és pár ezresért beszerezni egy új töltőt, hisz az önrész 70k értékig is 4.500FT, 70-160-ig már egy 10-es.
Amennyiben a készülék csatlakozófelület is sérült, akkor igényt kell tartani a javításra/cserére. -
Möhe
addikt
válasz
dedike #20055 üzenetére
ez felett elsiklottam,köszi
Előfizusra váltana a párom,de a csavar a dologban,nem az ő nevén van a cucc.Meg hát a pontjait szeretné beválltani,de lehet hogy az egyszerűség kedvéért muszáj lesz bemennie egyik T üzletbe. Van pár kérdése felém de én meg nem tudom mit is lehet,azt hittem egyszerűbb lesz,de nem
.
köszi -
St3ven
addikt
válasz
dedike #19890 üzenetére
Köszi, én is így gondolom, remélem tényleg így is van.
SMS 10,6 Ft-ért a mai világban szinte ajándék, a 16. SMS-től így üzenetenként 20 Ft-ot spórolok a díjcsomagom tarifájához képest.
Jól jön ez, főleg, hogy októbertől (?) megszűnik a t-zones-os ingyen SMS-küldés.
Már megszoktam azt a sast.
-
manchester85
veterán
válasz
dedike #19906 üzenetére
Jajaja! Tényleg jó ez a dinópofa!
Leszek is még, úgy érzem.
Egyébként ennél már egyszerűen nem mehetnek feljebb. A 24 hónap hűségű ár gyakorlatilag elérte a kartyafuggetlenét. Nem tudnak hova tovább emelni. Ikon 200-zal 160 ezer a 4S. Én a 3G-t ugyanebben a konstrukcióban 60 ezerért vettem 2009-ben. 3 év alatt közel 300%-osra növekedett az ár. Gratulálunk T mobile! Ráadásul a forint is erős. Igazából már az is pofátlanság lenne, ha az új ugyanezen az áron jönne be.
-
válasz
dedike #19906 üzenetére
igen, 10 - 20 e ft drágulás előfordult, de nem egymást követően 2 * 20 e ft, az már a 4s viszonylatában is sok!
a többi iphone árváltozását nem követem, és adott típusét is csak abban a konstrukcióban, ahogy én vásárolni szoktam.
én arra tippelek, hogy a 4s (is) 20 - 40 e ft-al lesz majd olcsóbb, ha megjelenik az új iphone! -
válasz
dedike #19904 üzenetére
az iphone más árazású ilyen szempontból, a korábbi gyakorlatok is azt mutatják, hogy csökkeni fognak a régebbi típusok árai, bár amennyit a megjelenés után drágult a 4s is, már az is öröm lesz, ha a nyitós árára csökken majd...
egyik drága samsung típus sem drágult azért 40 e ft-ot (2 * 20 e ft-ot) néhány hónap alatt!mi ez az új fej?
alig ismertem rád...
-
St3ven
addikt
válasz
dedike #19888 üzenetére
Igen!
Pontosabban MobilOtthon Prémiumot.
Új avatar?
-
qdak
addikt
válasz
dedike #19827 üzenetére
mennyit? 2500-3000, de ha porog az elet, akkor 5000, most valtottam nem jut esszembe a csomag 3000 havi + 1gb net 4000 ft a havim, otthonrol belepek majd megnezem, meg 1 voltam erdelyben minden napra kb 700 ft ot fizettem roaminger + ba holott azt irtak 1x kell fizetni anyit, de nem naponta asd
blueeye: elolvastam koszi
-
1430
senior tag
válasz
dedike #19811 üzenetére
Bakker, még nem hatott a reggeli kávé.
bopeti98
Ha letelt az 1 éves hűséged, utána vehetsz a hívószámhoz új eszközt, addig is marad a listaár (kisker akciós árlista). -
tylerddd
veterán
válasz
dedike #19776 üzenetére
Most, h feljött a téma, beléptem, most kiadta, h vehetnék. De kb. egy hete ott virított egy nagy X, h nem tudok a jelenlegi előfizumhoz új telót venni.
Amúgy novemberben jár le a két év hűségem, de úgy tudom, h 18 hónap után már vehetnék új készüléket, ami ugye letelt. Lehet, h ezért kavarodik meg?!
-
Nietzsche_
tag
válasz
dedike #19761 üzenetére
Ugyanaz a tarifakategória, ugyanaz a kedvezmény. Médiamánia M pl. megfelel a a Mozaik-nek - ennek megfelelően kapod a készülékkedvezményt is.
A legnagyobb előny viszont a Mozaik mellett, hogy ott már nem túlforgalmazható az internet (szemben a Médiamániával - utóbbinek így megvan a veszélye, főleg aktívabb internethasználat mellett). MM-ben viszont többrétű az extra (Mozaikban személyre szabható, egy ingyenes extra opció van).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest