Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
dedike
üzenetére
Én is így értelmeztem, ez pedig akárhogyis érvényes még
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A másik, viszont nov. közepén jár le a hűségem a díjcsomagomra (MediaMania S)
Kaptam már emailt, hogy hamarosan lejár, válthatok, meg készülék, stb. stb. Ha még októberben váltanék, akkor kellene kötbért fizetnem? Illetve mennyit? 
szerk.: Bár nézem, nem is enged LIKE díjcsomagra váltani az online ügyintézés, mi a fene.
-
CSorBA
őstag
Srácok. A LIKE 300 díjcsomagon gondolkoznék, viszont idén már nem igazán vagyok hallgató. De a diákigazolványok ugye érvényesek október 30-ig. Válthatok rá vajon?

-
CSorBA
őstag
Sziasztok!
Érdeklőék
Most készülök dominos csomagot vásárolni. Ugy hallottam van valami ilyesmi, hogy éjjel havi 10ora x összegért, 2Ft/perc-re jön ki... Ez milyen csomag, vagy fel kell hozzá töltenem és akkor van ilyen opcio? Vagy hgy van ez? Aki tudna segíteni írjon kérem választ.. Köszike..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kaptam már emailt, hogy hamarosan lejár, válthatok, meg készülék, stb. stb. Ha még októberben váltanék, akkor kellene kötbért fizetnem? Illetve mennyit? 

dptrsk