-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
airmax_2.0
tag
Végülis nem volt olyan eget rengető a kedvezmény a GoNet-re kb ugyanannyi, mint a Mozaik XS-re, de még az is lehet, hogy kevesebb... Tehát miért ne lehetne váltani rá?
És további kérdés is felvetődik. Mondjuk visszafizetem a kb 10-15 ezer forintos kedvezményt és kötök egy másik hűséget a Mozaik XS-re. Ott visszakaphatom? Nem tudom ez nekem túl bonyolult marketingpolitika, túlságosan terelni akarják a fogyasztókat valahova, amit nem tudok hova, mert elvileg én is oda akarok terelődni, de valahogy nem megy... -
airmax_2.0
tag
Tudnál akkor valamit javasolni arra a problémára, hogy az 500 MB korlátomat nagyobbra cseréljem, amiért szivesen fizetek, csak valahogy azt érzem, ez senkit nem érdekel... :-/
Összefoglalom Novemberben vállaltam új 2 év hűséget az ECO+GoNet L csomagomra..
Ami eddíg rendben működött. Hála az LG Optimus L9-nek rendszeresen átlépem az 500 MB korlátot ami lassítással ját (kibírható, de bosszantó is egyben)
Szeretnék váltani úgy hogy a hűséget megtartom de nagyobb adatforgalmat kaphassak.
Nem akarok többet telefonálni sms-ezni, nem érdekel, hogy ott milyen áron van a tarifa. Jó az ECO, de még váltani is hajlandó vagyok, ha valami árukapcsolásban a nagyobb adatforgalomhoz úgy jutok hozzá.
Mik a lehetőségeim?
És nagyjából milyen áron?Nagyon megköszönném, ha erről tudnál valami bíztatót mondani...
-
Lehiñito
senior tag
Szia.
Reméltem, hogy felbukkansz.
Olynkor mi van, ha az ügyintéző elfelejti odaadni a garancialevelet?
Megtudnád erősíteni a többiek infóját abban, hogy az Sgs advance telóhoz T-s nyomtatott garancialevelet ad a szolgáltató? Ha valóban így van, akkor azt érvényesíteni tudom a samsung márkaszervizben is? -
számla nem volt, csak ismert volt arról néhány előfizetői adat!
köszi, a számla valóban árulkodó, láttam is már néhányat, több, mint 20 mobiltelefont vettem már különböző konstrukciókban a t-től a szűk 16 év alatt!
ja, egy módon még nem vásároltam, díjcsomagra még sosem írtam alá hűséget, a többi opció kipipálva! -
igaz, nem csak az imei volt adott, de az biztos, hogy nem az kérte az infót, akinek az adatai szerepeltek a szerződésen, és ezt mondta is a telefonos ügyintézőnek!
bár, már saját t-home ügyintézéseimből - azért ezt írom, mert ott 2 év alatt több problémám volt, illetve jelenleg is van, mint a közel 16 év t-mobile (és jogelődei) esetén - okulva is tudhatnám, hogy ügyintézője válogatja... -
r3dsnake
nagyúr
Igen, ebben a csomagban vagyok. Előtte éjszaka kaptam sms-t, csak egy nappal később kérdeztem rá itt a fórumon. Nem tudnám sehogy beállítani, hogy ne váltson automatikusan Nap mobilnetre, ha lemondom bármelyik csomagomat? Mert így már másodszorra vonta le teljesen fölöslegesen a díját.
-
club1
veterán
Jelezhetnéd a megfelelő helyen, hogy a roaming oldalaitokból nem derül ki, hogy roaming során mi az adatforgalom számlázási egysége:
Adatforgalmi díj
Az Európai Unión belül a kerekítés egysége 1 kB, minden más esetben 100 kB. Minden megkezdett egység díjköteles.
Ausztriában ez alatt 61 Ft szerepel, Horvátországban 174-398 Ft.
Tehát a kérdés, hány roaming kB kerül 61 ill. 174-398 Ft-ba? -
bubi92
őstag
az ön internet csomagánál mozaik van. és sehol se látom nyomát a gonet-nek. na mindegy holnapra írják a telefon kézbesítését utána bemegyek kérdezősködni.
még két kérdés:
jövő hónapban hogy lesz a számlám mozaik is meg eco+gonet is teljes értékben, vagy arányosan?illetve ha holnapra van írva kézbesítés és már "szállítás alatt-ot" ír, az mennyire biztos, hogy holnap meg is fog érkezni. illetve még nem hívott semmi ügyintéző meg semmi ilyen nem volt, ez minden esetben van, vagy csak az új előfizetőknél?
köszi előre is és az eddigi válaszokat is.
-
Lehiñito
senior tag
Átnéztem a szerződést és nem találtam erre utaló papírt.
A4-es? Akkor ezek szerint nem gyári samsung garancialevelet ad a készülékek mellé a T?
Ha ne adj isten, szervizbe kell vinni a telefont, akkor elvihetném a samsung márkaszervízbe is? Elfogadják a szolgáltató A4-es garancialevelét is? -
pete_21
addikt
Köszi a választ.
Igen, ezt láttam, de nem tudtam, hogy az SMS-re is vonatkozik-e az, hogy T-Mobile előfizetők felé... Szvsz értelmezhető külön is, így számomra nem volt egyértelmű.
Köszi.(#25213) raziel01: Köszi Neked is. Igen, így visszagondolva nyáron még mintha tényleg nem számolta volna a Vodás SMS-t. De azt már nem tudom, hogy a Telenorosat számolta-e külön... Az lehet, hogy akkor is külön ment.
-
zoli62
addikt
Nos nem alacsony pontszám, számlatartozás, és több mint 45 napos felfüggesztés miatt vesztette ell az aranykártya szintet. A jó hír, hogy tegnapelőtt bejelentettem, és tegnap visszahívtak, hogy intézik a visszaállítást. Az egy év kiesése viszont továbbra is rejtély, a rendszerben is három év van kettő helyett.
-
Csabi88888
csendes tag
Aranykártyás vagyok, de az a baj, hogy addig nem tudom megnézni a telefon árakat és részletfizetési lehetőségeket, amíg nem váltok át előfizetésre. Ha boltba megyek, akkor ott megoldható a szám megtartás és mellé részletre telefont venni? Azt tudom, hogy úgy nincs 10% kedvezmény.
Köszönöm -
zoli62
addikt
Szia. Megnéztem, a csoporton belüli illetve ingyenes hívások nem szerepelnek az EHR-ben. Amúgy hónap elején elég hamar betöltődik a lista, nekem pl. általában 5-e körül. Gondolom eszámlánál akkor, amikor megjelenik a számla. Az elektronikusnak van annyi előnye is, hogy a papír alapú 10-i körüli dátumhoz képest jóval előbb betöltődik?
A másik kérdésemre, azaz a KAP pontok egy teljes éves kiesése (sőt aranykártya szint lenullázódása is, bár a szüneteltetés kevesebb volt, mint 45 nap), mi az ötleted? -
1430
senior tag
HofiZoli
No így is elérhető, mikor betöltődik az elektronikus számla, és még nem fizetted be (ha befizetted, a számlák menüpontban akkor is megnézheted, egyébként meg email is érkezik a betöltődésről).Csabi88888
1. WebShop-ban vagy új előfizetéssel rendelsz készüléket, vagy Domino-ról havidíjasra váltasz (csak SIM), de a kettő együtt nem megy (csak üzletben). Ha legalább aranykártyás vagy, akkor az működhet, hogy Domino-ról havidíjasra váltasz, és ha aktív az új havidíjas SIM, a meglévő hívószámhoz rendelsz készüléket a WebShop-ból.
2. Igen, nagyjából annyit kérdeznek (illetve olyan szintű dolgokat).zoli62
Igen, ezt jelenti a két csatorna (még ha a számlát amúgy elektronikusan kapja is meg az ügyfél, így a számla mellékletéül szolgáló részletezőt is). Tehát vagy számla mellé vagy külön célszerű kérni a részletezőt, a kettő együtt már pénzbe kerül (jogi személyeknek a számla melléklet mindenképpen fizetős).
Amúgy - ha jól tudom - az EHR-en (elektronikus hívásrészletező) az alapból 0 Ft-os forgalmak is megjelennek (ami a számla részletezőben nem, mivel nem terhelt érte díjat a rendszer). Ilyen például a flottán belül folytatott beszélgetés. Ez neked rajta van?Ami az aranykártyás ügyet illeti, arra ne itt várj választ, mert ehhez a konkrét adatok kellenek, így csak annyit lehet rá mondani, hogy nem veszhet el csak úgy egy év. Ami a 45 napos felfüggesztést illeti, kérdés, hogy előtte és utána hogy volt felfüggesztve? Mert nem az számít, egy huzamban mennyit volt felfüggesztve a szám, hanem hogy fél éven belül összesen volt e 45 nap. Aztán persze lehet nem is ezért vesztette el az arany szintet, hanem számlaelmaradás vagy alacsony hathavi pontszám miatt...
-
zoli62
addikt
Minden betöltött éb szerint öt kapcsolatpont ját. Az mitől lehet szerinted, hogy egy év kiesett? Múltkor véletlenól vettem észre. Lehet az az oka, hogy az egyik év végén és másik év elején (2010 november 28 2011 január 10) kb. egy és fél hónapot szüneteltetve volt? Ezáltal az arany szintemet is elvesztettem. Ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy a szüneteltetés nem befolyásolja a betöltött éveket.
-
zoli62
addikt
Ez külön örvendetes, hogy bár több hónap időbe telt, de a letölthető számlák láthatóságát egy évre visszamenőleg megoldották a T-Mobile-os it-sek
Ezzel kapcsolatban van egy keresztkérdésem hozzád, bár sejtem választ, de egyértelműsíteni szeretném. Amennyiben registsztrálok elektronikus számla szolgáltatásra és kérek rendszeres hívásrészletezést, de van folyószámlaszintű jelszóval EHT hozzáférésem, akkor ezentúl két helyen is meg tudom nézni?
-
HofiZoli
senior tag
Elektronikus számlára természetesen regisztráltam. Beléptem my t-mobile-ba és látom az összeget, de a számlát nem. Úgy meg nem szívesen fizetnék (ha nem muszály) hogy nem látok számlát.. De ha csak akkor látható miután befizettem, akkor természetesen fizetek, majd várok.. Fura lenne ha így lenne, ezért kérdeztem itt.
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Szuper, köszi ezt is! Még nem igazodom ki teljesen a T-mobile honlapján.
Azt hiszem, hogy hamarosan le is adom a rendelést.
Lehet, hogy részletfizetés lesz, nem teljes árú mégsem.Beszéltünk már a T-home múltamról, hogy ez is pozitívum lehet az előleg elbírálásánál. Most már 3 éve előfizető vagyok tripla csomagra. Most írtam alá újból 2 éves hűséget. A számlák 2-3 csúszástól eltekintve rendesen voltak és vannak is fizetve.
Szerinted ez elég lesz, hogy elhagyják a mobilelőleget?
-
woolwich
tag
Telepítettem programokat, gyorsan le is szedtem őket, nyomtam egy soft resetet is, de semmi.
Igényt tartanék rá, viszont az sms nem fog menni. Ez a másik fennálló problémám: sms-t fogadni tudok, küldésnél csak annyit ír ki, hogy "az üzenet nem küldhető el"...Bekapcsoltam a Net&Rollt online, úgyhogy végül megjött a net.
Köszönöm a segítséget! -
woolwich
tag
Mikor díjcsomagot váltottam kértem az ügyintézőtől, hogy kapcsolja be a Net&Rollt is, hogy legyen plusz 1 giga netem. Azt mondta bekapcsolja.
Viszont mikor beléptem az accountommal pár napja, akkor azt láttam, hogy a Net&Roll nincs aktiválva.
Szóval jelenleg csak a díjcsomaghoz tartozóból élek elvileg, de az sem működik valamiért.
Akkor próbáljam meg bekapcsolni a Net&Rollt vagy jobb ha az ügyintézővel beszélek 1430-on? -
Cilindrik
aktív tag
Köszi a választ csak az a baj hogy amit meg szeretnék venni ezzel a konstrukcióval azt csak webshopban árulják az árlista szerint. (Retina 32 Gb)
Van esély rá hogy ezt javítják?A 6 számjegyű folyószámlaszintő jelszóval nem enged be a webshop csak az 5 sámjegyűvel. Mit csinálok rosszul. (5 előfizum van, annak egy egyik számát adtam meg telefonszámnak + a 6 számjegyű jelszót)
-
catroot
veterán
Igen, most jutott eszembe, hogy aláírtam egy A4-es lapot is.
Ez most elég idióta kérdés, de ha felhívom a 1430-at, hogy aktiválni szeretném a kártyámat, akkor mi alapján azonosítanak be, mint ügyfelet? Az ok, hogy mondom a nevemet, de még mit kérdezhetnek? Milyen telefonszámot akarok aktiválni, vagy esetleg kell a szerződésszám is?
-
Dusee
őstag
értem, csak ezzel az a baj, hogy nekem az LTE-n kívül feleslegesek a Mozaik L-XL-XXL, Ikon 200-400-600 csomagok, mert nem telefonálok/smsezek annyit, inkább interneten kommunikálok az ismerősökkel, de ezekre a célokra elég drágák lennének ezek a csomagok.
(#24900) BoboDJ: ugyan ez.
azért köszi mindkettőtöknek
-
azigazimoris
aktív tag
Akkor valami nagyon el lett szabva...
Tegnap éjjel berobogtam, a csomag nem volt még ott. Ma hajnalban 3-kor jött az sms, hogy megérkezett.
Reggel átvettem, simet cseréltem és minden sínen van
Egyébként a sim csere kb 2 perc volt. Nagya Tpont dolgozónak
Most is, hogy megnézem, nem is volt ilyen csomag... Nemtom
Némileg utál engem a rendszer, de minden okéKöszi a segítséget !!!!!
-
azigazimoris
aktív tag
Felhívtam a 1430-at
és azt az infot kaptam, hogy már tegnap este kiszállításra került a PPP-re.
Úgyhogy 10 után melóból robogok érte a benzinkútra.
Igaz nem értem, miért nem jött sem sms sem email, de most örülünk
Sajnos holnap reggel mennem kell micro SIM-ért, adig majd csak nézegetem a telefont -
catroot
veterán
"catroot akár még jól is járhat, mert akár már szombaton átveheti a csomagját (bár szerintem új előfizetéses készüléket rendelt, és nem írta, hogy már jóvá is hagyták volna, de akkor meg nem tudom, hova ez a nagy sietség, mert jó, ha 28-áig felhívják"
Hát ja
23-án adtam le a rendelést 10 körül, de még nem hívtak fel. Egyébként ilyen "lassan" megy az ügyintézés új előfizetés esetén? Vagy nincs annyi kapacitása a T-nek?
-
azigazimoris
aktív tag
Hasonlót szerettem volna én is kérdezni.
Szerdán rendeltem a webshopban egy telefont meglévő előfizetés meghosszabbításával. 01.28 délutánra ígéri a rendeléskövető.
Tegnap óta kiszállítás alatt státuszban van.
Elképzelhető, hogy szombaton megérkezik a PPP-ba ?
Mindenképpen telefonálnak vagy csak email és sms értesítés jön ? -
zso73
veterán
Opera minivel a PH kiválóan ment a 30MB/s csomaggal is. Nem kell hozzá sávszél. De most egy kalap, mióta hipersebességet erőltető fejlesztéseik vannak. Amúgy meg a legnagyobb csomagom van, 500 MB-os. Miért nem megy a telefonomon a szuper sebesség ? Ajánljon valaki nekem helyet, ahol menni fog a 7,2 és kipróbálom...
Der: Az adott napi adatmennyiség felhasználása után aznap nem áll rendelkezésre további forgalmazási lehetőség. Az adott napi adatmennyiség felhasználásáról a SMS üzenetben tájékoztatunk. A tájékoztató SMS üzenet 1430-as hívószámra való
továbbküldésével lehetőség van további 10 MB adatmennyiség igénybevételére további 195 Ft-ért, amely az adatdíjcsomaggal
megegyezően az adott nap végéig (23:59:59-ig) használható fel. A 10 MB-os forgalombővítő opció egy nap többször is igénybe
vehető. -
Többször említetted ezt a "visszaesik alap szintre" dolgot.
Eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ha egyszer valaki már arany szintű ügyfél, akkor azt el is veszítheti...
Én dominó alatt lettem arany szintű, tehát akkor még csak technikai pontjaim voltak, így is el tudom veszíteni az arany szintemet hogyha nem gyűjtök 6 hónap alatt 360 pontot?
Jelenleg Like díjcsomagos előfizetésem van ami 55 pontot szokott hozni a konyhára ami 330 pont 6 hónap alatt... -
Phreetsie
tag
en mondtam neki, hogy nekem van eloleg befizetve. de o csak hajtotta a hulyeseget. -kicsit ossze is akasztottam vele a bajszom- mindenesetre, ha kijon a szamla hivatkozni fogok az altalad belinkelt afsz pontra. egyelore nem maradtunk semmiben csak abba, hogy felhivta ra a figyelmemet, hogy nagy a forgalmam ebben a honapban -16 ezer forint nagynak szamit ugylatszik naluk, foleg ha az egyik havi dija csak 12 rugo, na mindegy- (mondjuk ehhez sem ertem mi koze van a T-nek, hogy mennyit forgalmazok -foleg, ha az elolegbol fedezve van a koltseg-). konkretan nem mondta, hogy kifogja kuldeni a 10ezres szamlat. csak, hogy lehetseges, hogy lesz ilyen es tajekoztat. nem akartam mondani neki, hogy fa*za, hogy most tajekoztattok.. mikor mar alairtam a 2ev huseg/szerzodest. igy meg ugye az ember mehet a fenebe. mindenesetre en se ertem, hogy milyen hokozi penzre hivta fel a figyelmem.. mikor 77 ezrem van naluk, pont a hivasok/forgalmazasok fedezesre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest