-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Egy picit/nagyon félreértettél.
Azt írtam a kollégának, hogy mivel nálam a Like-nál is lehet számokat megadni, amiknek meg kell feleljenek a T-mobile-os feltételnek, így nálam pont kibukott egy szám ami ugyan 30-as volt, de áthorozták, így egyből kiírta, hogy nem felel meg. Ezért mondtam, ha a blue-nál nem írta ezt ki, akkor nagy valószínűséggel elfogadta T-sként a rendszer. -
F.B.I.
veterán
Kösz a választ!
Megoldódott a problémám, nagy köszönet ezért Bártfay Zsolt ügyintézőnek, aki igen korrekt, gyors és pontos segítséget nyújtott a telefonos ügyintézésben (ha olvasna a fórumon ).Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Mr. Teddy
őstag
Értem, sajnos ez szomorú hír.
Akkor más, hol tudom beállítani, hogy ezentúl mindent lehetőleg a KAP pontokból vonjon vásárláskor a t-mobil? My T-mobilban keresgéltem ilyesmit, de hiába, elsőre nem találtam. Az érdekes, hogy másik telefonszámról simán tudok vásárolni, holott annál semmit nem állítottam át. -
Otisz
őstag
Volt szolgáltatás megrendelésem a T-től az utolsó hónapban, és azért lett ennyi. Az összeg most nem releváns, mert egyáltalán nem szokott ennyi lenni (most így jött ki a lépés), és csak arról az egy számról van most szó, másról nem.
A kérdés csak az, ha az előfizetéshez rendelek a T-től plusz szolgáltatást (legyen szó netről, vagy akármi másról), akkor az nem számít bele a pontok számításába? Mert én úgy tudtam, hogy igen.
Amennyiben beleszámít, akkor kevés az az 55pont, ha meg nem, akkor értem, csak éppenséggel eléggé érdekes.(OO[IIII][IIII]OO)
-
Mr. Teddy
őstag
Teszem azt ha fel lehet használni a pontokat, akkor utólag ha felhívom az ügyfélszolgálatot, akkor át tudják variálni, hogy az összes pont levonódjon és a többi meg menjen pénzből? Azért furcsálltam a dolgot, mert a saját telefonomon mindenféle beállítás nélkül ment az, hogy elsődlegesen pontot vont le, aztán csak pénz.
-
őstag
Ha pl. a Tesco Mobile meg tudja oldani az aktív sim-re hordozást, akkor a T-Mobile miért nem? Értem én hogy nem akarja, ezért kérdeztem a NMHH-t, hogy a hordozás technikai része van-e szabályozva.
Azt sem értem, hogy a webshop-on rendelt domino sim kártyának miért 0 az univerzális egyenlege. Ügyfélszolgálat szerint ez így van rendben, de Ászf erre vonatkozó részét nem találták, pedig többen is keresték. "Az elektronikus úton feltöltött összegek automatikusan mobilvásárlásra is felhasználhatók lesznek..." - valahogy a kezdő 2.700 forintos egyenleg rákerült a kártyára, mivel elektronikusan vásároltam ezért feltételeztem hogy az univerzális egyenleg nem 0 forint lesz.
-
davidcsaba93
aktív tag
Szóval akkor nem volt sok értelme annak amit csináltam
Elég nagy baromság mert a számlán is hálózaton belülinek mutatja a bluemobilos számokat és az online felületen is simán elfogadta a számot.. Akkor ha jól értelmezem a te+én kedvezményhez sincs értelme bluemobilos számmal próbálkozni? -
aicon
senior tag
köszi.
ÜFSz- többszöri rákérdezésemre 2700 Ft-t mondott, míg t-pontban 4050 Ft- kellet fizetnem.
Kíváncsi vagyok hogy a különbözetet az üfsz-s operátor kifizeti-e zsebből ha igényelem.
vagy kap egy ejnye-bejnyét a vásárló/ügyfél félretájékoztatásáért...======== Sim kártyás routerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei
-
Varszegig
veterán
"Én annyit pontosítanék, hogy ma már csak aktív roaming adatcsomaggal lehet külföldi hálózaton mobilinternetezni."
Ezt nem tudtam, de ez nagyon ügyfélbarát lépés. (Mondjuk nekem a telefonon le van tiltva az adatroaming, és persze minden gyári droidon ez az alaprtelmezett, de ahogy tapasztaltam egy átlagos felhasználó simán bekapcsolja, mert majd csak jó lesz valamire
[ Szerkesztve ]
-
legenda
nem mondtam, hogy hiba, csak furcsa!
régebbről rémlik - más szolgáltatás vonatkozásában -, hogy felkínálta a hónapok megadását, tehát konkrétan beállíthattam, hogy milyen intervallumban kívánok pontokkal fizetni, de itt nem emlékszem ilyenre, pedig biztos költöttem volna a pontokat, de nem probléma, fizettem forintban.
mindegy, találtam más szolgáltatást, amire mennek majd a pontok.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
nem rémlik, hogy a my t-mobile adott szekciójában felkínálta volna a forintban fizetős folytatatást, de inkább az lepett meg, hogy azon előfizetésen sem újult meg automatikusan, ahol amúgy annyi pont volt/van, hogy még több hónapig lehetne abból rendezni a vonatkozó összeget.
aztán lehet, hogy rosszul emlékszem, vagy nem voltam elég alapos akkor, majd ránézek még.[ Szerkesztve ]
-
Mr. Teddy
őstag
Szóval, ha jól értem, akkor tavaly, mikor leges legelőször aktiváltuk az egész történetet, onnantól 30 naponta nullázza az adott felhasználható egyenleget? Tehát ha 29. nap 23:59 percekor elkezdek netezni, akkor 1 percem van 100MB-ot lenetezni, aztán törlődik és újra indul a csomag?
Én eddig azt hittem, és így tűnt logikusabbnak is, hogy egy 30 napos ciklus akkor indul, ha egy 0-100MB-os netet aktiválok, bár persze ez a vásárlónak kedvezne, így gyanítom akkor ez nem így van. Mindegy, majd megnézem a mytmobileba, most fejből nem tudom a sim számát. Igazából furcsa volt ez az egybeesés, hogy pont most kezdtük el használni újra és pont 1GB környékén nullázódott a csomag.
-
bopeti98
őstag
Köszi, így már értem!
És még valami. A telefon megrendelésekor kiválasztottam valami ingyen 100 MB-ot amit 30 napig használhatok fel viszont oda volt írva hogy ez is csak aktív adatdíjcsomaggal vehető igénybe. Na most ez is a feltöltési bónuszhoz hasonlóan működik? Először ezt kezdem el használni majd utána a megrendelt adatdíjcsomagot folytatom onnan ahonnan abbahagytam?
Na és akkor még egy rövid kérdés: A terminálom keresztüli egyenlegfeltöltés ( Például benzinkúton ) is elektronikus egyenlegfeltöltésnek számít? -
Varszegig
veterán
Köszi, intézkedek.
Az illető egyébként a Telekom munkatársaként mutatkozott be, azaz nem úgy, hogy a Telekomtól kapta a számomat, és x cég nevében árul biztosítást. Persze lehet lódított, ez esetben lehet megérné a körmükre nézni, mivel a stílusa eléggé rombolja a Telekom ügyfél felé mutatott képét. Alapból azzal indított, hogy az előfizetésemhez tartozik egy ilyen biztosítási védelem, csak nincs aktiválva, mert aki eladta annak idején nem tájékoztatott erről. Ha ez a szöveg kamu, akkor elég erősen rontja a hírneveteket az adott cég. (Egyáltalán a Telekom telefonál valaha is rejtett számról?)[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Már lassan valami jutalékot adhatnának
Mindig én szólok a hibák miatt.Múltkor a vodásoknak is szóltam, hogy féláron hirdetik a RED tarifát ---- azoktól se kaptam még egy köszönömöt se.
Ilyen az élet.
[ Szerkesztve ]
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
muveszur
addikt
Szia!
Erről tudnál bővebben írni valamit? Jól értem akkor, ha pl Next XL-el veszek egy telefont, akkor havidíjkedvezményt is kapok?
Konkrétan egy Galaxy S 4-t szeretnék venni Next XL díjcsomaggal. Mekkora mértékű kedvezményre lehet számítani? (Már évek óta vagyok T előfizető, 3 előfizetés, havi 20-30k közötti telefonszámlával, ha ez számít.)Köszönöm!
-
Nescafé
őstag
Egyenlőre érdeklödöm mi hogyan van, mert van egy másik előfizus kártya azt használnám jobban ez meg lenne dominós,ezért kérdeztem.
batai15: my t-mobile ba tudod követni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
Soulfly842
addikt
Igen, köszönöm!
Kali, lehet már közelebb van a nap, mint gondolnánk... ha nem is minden csomagban, de...
Minden 'jóárasítható', ha van fogyasztás/fogyasztó avagy kínálat/kereset és ha az ehhez szükséges 'közeg' is adott... Ha lassan is, de erre tart ez a mobilinternet őrület is lassan.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
mobilról használtam, bár néha a mobilt a notira csatlakoztatva is, például nyaralás, vidékre utazás...stb, ezért is írtam úgy, hogy mobilos előfizetésen, bár igaz, sokan külön mobilinternetes előfizetést (is) használnak, de én a hang alapú előfizetéshez használt, régi nagyobb (3 -> 4 és 5 gigabyte és társaik) netes csomagokra gondoltam, hogy azt vélhetően nem sokan használják már, inkább a kombó csomagokra térhettek át...
nosztalgia; net 5gb - 5790 ft, ráadásul + 1000 ft, és korlátlanság... (hang alapú előfizetéshez is!)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Soulfly842
addikt
A régi hoppában(2011 aug előtt kötött akciós hoppá díjcsomag) is volt limit csak ott ugyanúgy 5000 perc volt, mint vezetékes irányba, ill. a hívások 60. percéig volt ingyenes utánna új hívást kellett indítani (a régi palettában volt korlátlan). Az újban 200 perc van, de itt már nincs hatvan perces limit. Azoknak, akik hűségidő nélkül meghagyják a régi hoppát maradhat a díjcsomag, de a hűségidő kedvezményt nem kapják meg egy szolg. esetén 4600 Huf körüli díjat jelent ez, de három esetén kb. 400 Ft-tal olcsóbb.
dAnky,
Ha T-Pontos leszel dobj egy privátot nyugodtan, hátha tudok valami okosat válaszolni.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Az igaz, hogy elérhető az LTE opció bármelyik Mozaik díjcsomagoz, de ha megnézed az áprilisi változások irányvonalát, illetve a tényt, hogy már a mozaik S-en is az LTE alap net aktív, akkor elvárható lenne... Ergó, itt még egyelőre nem a kiegészítő opció, hanem a díjcsomagok paramétereinek függvénye ez és a gyakorlatban ez annyit jelenthet, hogy tényleg az ÁSZF változásokban megjelölt határidő lehet a domináns.
Olyan lépcsőfok ez, amerre még más szolgáltató nem mert fellépni, amerre még nem mertek elindulni a fejlesztések irányvonalát illetően - márpedig ha a gyakorlatban működik ez ilyen komoly népsűrűség mellett és elindul az országos 'terítés', akkor komoly lépéselőnyre tehet szert a Telekom -szerintem elég rövid idő alatt. Egy komoly népességhányadot érintő LTE lefedettség, mindenképp jó ómen lehetne.
-
sssent
senior tag
Nekem egy előfizetésen most 380 pont a hathavi átlagom (ez nemrég már frissült a márciusi forgalommal), viszont valamiért nem léptetett arany szintre. Ez egy 1+ éves előfizetés, és nem volt rajta késedelmes fizetés sem. Vajon korrigálják még ezt mostanában, vagy kezdjek elégedetlenkedni, mert épp tényleg szükségem lenne erre az aranykártyára.
St3ven:
Attól függ, hogy mi van a jótállási jegyen. Ha a korlátozott jótállás feltételei között nem térnek ki kifejezetten a szervizben töltött időre, akkor a jogszabály rendelkezései érvényesek, vagyis van hosszabbítás. A korlátozott jótállás idejének megadásától függően ez az első évben vagy eltolja (+12 hó korl.) vagy meghosszabbítja (24 hó korl.) azt. Az első esetben (ha a korlátozott jótállás kezdetét a törvényileg kötelező jótállás lejártához kötik) egyébként akkor is kitolódik a jótállási idő, ha amúgy a korlátozott jótállásra nem vonatkozna a hosszabbítás. -
legenda
amennyiben jó amit írt, hogy az elmúlt hónapban még sima bővítés volt neki, és a hónap (március) utolsó pillanatáig átnyomta lte verziósra a bővítést a simáról, ebben az új hónapban (április) meg visszaállítja a sima bővítésre, az mind a két esetben egy adott hónapban elkövetett egy - egy díjmentes első aktiválásnak számít, nem? a lényeg, hogy naptári havonta csak egyszer lehet díjmentesen beleugrani egy ilyenbe, ha egy hónapon belül átmegy másra, és még abban hónapban vissza is szeretne ugrani, akkor az - az adott hónapban már a második - aktiválás már fizetős.
az más kérdés, hogy április 01-től elérhető csak mozaik xs esetén az lte bővítés, így vélhetően áprilisban aktiválta, ahogy én is.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
köszi, bár azt sejtettem, hogy nem elírás, viszont logikátlan, de én már semmin sem csodálkozom...
jobbára csak böngészésre használom a telefonon a mobilinternetet, arra meg mindegy, hogy 7.2 vagy több, bár a sima bővítős sebesség is csak 7.2 alatti a legtöbb helyen, hiába h+ névleges 21-es jelölés.
beáldoztam 1000 pontocskát, kipróbálom az lte hálót, de mint korábban is írtam, vannak még hiányosságok és problémák, bár ezeket gondolom orvosolni fogják idővel, de akkor is elgondolkodtató, hogy csak azért fizessen elő erre az ember, hogy elmondhassa, lte hálózaton lóg a telefon, de sebességben lomhább lesz, mint a h+ egy jobb helyen.
tudom, nem szereti a szolgáltató, ha közel a legolcsóbb csomagban van az előfizető, de ha egyszer még azt a havi 3200 ft-ot sem beszélem/üzizem le? így hiába terel a nagyobb csomag irányába, nem fog menni, ráadásul több előfizetésem is van, és egyik sincs teljesen kihasználva...
a mobilinternetes csomagokat is - szándékosan - elcseszték, vicc volt, hogy 500 megabyte volt a legnagyobb, a kombi csomagokban meg csak a nagyobbaknál van felette, de külső nyomásra - mert a média is felkapta...stb - bedobtak egy 1 gigabyte keretes csomagot, de még ez is semmi, a régebbi 3/4...stb gigabyte csomagokhoz képest.
nem biztos, hogy jó ez az irány...[ Szerkesztve ]
-
sifarr
senior tag
Az újdonságok a 7. mellékletben vannak és a következő havi díjszabásba kerülnek be.
Köszönöm. Nem ismertem ezt a gyakorlatot.
Azért ügyfélbarátabb lenne az a gyakorlat, ha megjelenne a díjszabás azokkal a változásokkal, amelyeket 30 nappal korábban közzé kell tenni. Aztán a hatályba lépés napján a hatályos díjszabás kiegészülne azokkal a változásokkal, amelyeket nem volt kötelező korábban közzétenni. Pl. esetünkben egy új díjcsomag.
És ettől még külön is megjelenhetnek az utóbbiakat tartalmazó "újdonságok" közlemény figyelemfelhívásként.
Nekem az a logikus és kényelmes is, ha az aktuális díjszabás mindent tartalmaz.
Nem kifogásolható a jelenlegi eljárás sem, de az általam leírt kényelmesebb és egyértelműbb lenne. -
aktív tag
Köszi, hogy kijavítottál, ezek szerint félreértelmeztem az üzleti célokra való felhasználást.
Amúgy ez kavart be értelmezési szempontból:
A Next díjcsomagok kizárólag mobiltelefonnal, lakossági célú felhasználásra használhatóak.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
sifarr
senior tag
Köszönöm a korrekt kiigazítást.
Magam is ezt írtam volna, miután FLD1987 észrevételét leellenőriztem a díjszabásban, amit korábban nem néztem meg.
S ha már díjszabás. Meglepődtem, hogy az április 1-től érvényes díjszabásban a Nextről nem találtam semmit. A május 1-től hatályosban ellenben a választható csomagok felsorolása azzal kezdődik.
Van ennek valami speciális oka, vagy csak hiba? -
erdoke
titán
Értem, és köszönöm. A plusz ~7 hónap 16e Ft-os kötöttség kicsit aggaszt, egyébként elég kedvezőnek tűnik a váltás. Ha úgy alakul, hogy már nem használom ki a csomagot, akkor a készülék miatti hűséghez képest csak később tudok belőle kilépni. Lehet, hogy megvárom a váltást a következő készülék beszerzési projekttel.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
Tehát ha 2014. szeptember végéig van hűségem egy bő fél éve Mozaik XL-re kedvezménnyel vásárolt telefon miatt, és most átváltok 16e Ft-os Next L-re, akkor a díjcsomag kategória hűségem ugyan 2015. áprilisig fog tartani, de 2014. június végén vehetek telefont Next L kategóriás hűség hosszabbítással? Az akkori hosszabbításom ennek ellenére 2 év lesz, azaz 2016. júniusáig tart majd?
A legjobb aláírás a héten
-
addikt
Na akkor egy lúzer kérdés: miért 1 és 28 közötti a dátum?
(Az első helyes megfejtő továbbra is hűséges ügyfele maradhat a Telekomnak...
...meg persze a többiek is... )Nem véletlen utaltam arra itt a múlt hét elején - mikor valaki a fordulónap felől érdeklődött és elsejei választ kapott -, hogy ne rögzüljön azért annyira be ez az elsejei fordulónap.
Ahhoz is volt közöm...
Jó szerencsét!
-
Sztbeni
őstag
ez a nem egész számmal töltős dolog tetszik . Hasznos. Romániában néztem még régen, hogy lehet nen egész számmal tölteni, már akkor is hasznosnak találtam. De ott akár centre pontosan is lehet (pl. 5 euró 23 centtel ). A pénzt amúgy bankszamláról szedi le?
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
szamovar
tag
Csak az aranytárskártya megnevezés miatt kérdeztem. A további kedvezmény miatt elég ha a webshopban(további 10% kedvezmény a készülék árából) megvásárolom?
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
szamovar
tag
Igen a T-home előfizetés a "fő előfizetés". A vezetékes internet előfizetés 2 hónapja lett meghosszabbítva 2 évre, tehát ez rendben. Külön kártyám nincsen, ezt mindenképpen ki kell váltanom vagy csak formalitás lenne?
Alcatel One Touch Max DB - Nokia 3310 - Nokia Ngage - Samsung E900 - Samsung P850 - Se w800 - Nokia N91 - Eten m500 - Samsung I900 - BlackBerry 9000 - Motorola Defy - Nokia E52 - Nokia Lumia 1020 - Apple Iphone SE
-
club1
veterán
Azért lássuk be, ehhez a 40%-hoz nem kell magát agyondolgoznia a T-nek. Ha ránézel a térképre, feltűnhet hogy Budapest és agglomerációja, Debrecen, Kecskemét, Győr és Szombathely már ezt a 40%-ot közel kiadják. Kb. még 2 nagyobb városban kell csak bekapcsolnia városonként 2-3 db LTE cellát, és készen is van az a 40%. Mondjuk ha Miskolccal kezdenek, akkor 2 bekapcsolt cellával kész is vannak.
-
Soulfly842
addikt
Egy-két dolog még a friss ÁSZF változások összefoglalójából:
"A Mozaik S és M díjcsomag LTE képessé válik új előfizetők és e díjcsomagba váltók számára (kínált sebesség 21,00 Mbit/s / 5,70 Mbit/s). A jelenleg e díjcsomaggal rendelkező előfizetők számára az LTE1800 hálózat elérését a Szolgáltató legkésőbb 2013. július 31-ig biztosítja.""A Mozaik M és MédiaMánia M csomagokhoz is igénybe vehetővé a DuoNet opció."
"2013. május 1-jétől hatályos változások:
A szolgáltató megszünteti a Like díjcsomag értékesítését. Ezen díjcsomagot használó előfizetők a díjcsomagot változatlan feltételekkel vehetik igénybe, de új hűségidő vállalására már nincs lehetőség"Nem kell megijedni... a Like 50 és a Like 300 marad!
Kíváncsi leszek a fun duplázó díjcsomag pontos részleteire...
-
polonic
félisten
Igen, én voltam a figyelmetlen, tényleg írja az sms-ben. Sokszor csináltam már mobilvásárlást, aztán megszokásból el sem olvasom az sms-eket. Na de megtanultam a leckét.
És ha már van net & roll 1gb opcióm aktiválva, akkor az átáll majd automatikusan lte-re vagy le kell mondani, aztán majd az lte-set igényelni?
-
-
meroly
veterán
Az volt a megállapodás lényege, amikor átváltották a szerződést úgy, hogy az előfizető is a dolgozó lett (eddig csak a számlafizető volt az), hogy nem emelkedik a díj. És eddig benne volt tényleg az ingyen beszélgetés az alapdíjban (korábban még pár éve viszont szintén kellett hozzá a telemátrix, mondjuk akkor opcionális volt).
Mindegy, ezt itt nem oldjuk meg, jeleztem a cég felé, majd intézik.Impossible is nothing
-
Gery1987
őstag
Tisztelt 1430!
Igen MIX-em van jelenleg. Akkor jobban járok az üzlettel. Minden nap járok a megyeszékhelyen - konkrétan Pécs - ahol több T-Pont is van ráadásul kettő igencsak közel egymáshoz. Ott könnyebben elintézem. Viszont akkor gondolom, ha belépek a webshopba akkor az üzletre vonatkozó árakat kell néznem. Gondolom itt nem működik már az ami Domino esetben, hogy ha csak a csomagra váltok akkor nem lesz hűségidő és később vehetek készüléket, hanem egyből hűségidős lesz. Vagy tévedek (anno Dominoról váltva a MIX-be nem lettem kapásból hűségidős, csak később mikor készüléket vettem)?
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
Köszönöm a segítséget! Igen a céges havidíja és a perc/SMS díjak sokkal jobbak mint az átlagos. Megpróbálok másikat keresni bár igazán nincs ami meggyőzött. Azt nem tudod véletlenül hogy melyikkel van a legkevesebb gond? Nem akarok szervizlakó lenni.
Mindent köszönök! További szép estét!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
Na pont ettől tartottam. A cégesnél az aktív hűségidő akadály, csak a nélkül lehet bemenni oda, sőt anyum vinne be és mivel ő megtartotta a számát, így nekem kapásból számcsere.
Szóval ha beváltok a cégesbe, akkor ez a telefon kilőve, vagy maradhat a készülék, és a mostani díjcsomagom (MIX), vagy átváltok másikba. Jól értelmezem? Csak azok a díjsomagok lehetnek amiket a webshop kilistáz, vagy bármi más még aktív díjcsomag szóbajöhet?
Köszönöm segítséget, és a segítséget!
-
Gery1987
őstag
Kedves 1430! A készülék, az online webshop listáján rajta van, készleten is van, sőt ki is írja, hogy T-Pontokban és partnereknél mennyi, illetve lehetőséget (díjcsomagok, részlet fizetés stb) viszont az oldal akciós készülék listájában nincs fent. Az előfizetés az enyém, én is fizetem. Ilyen esetben mi a helyzet? Előre is köszönöm!
-
Okean
tag
Ha aranykártyás, nagyjából azon az áron kap készüléket az üzletben, mint az új Domino-s árak (illetve ha van havidíjas T-Mobile vagy T-Home is a nevén, akkor annak a pontjait beszámíthatják a Domino készülékváltásba).
Lehetséges a meglévő Like díjcsomagot lemondani, majd egy másik számra újból igényelni? Így talán aranykártya hiányában is meg lehetne oldani az új előfizetőkre vonatkozó kedvezményes készülékvásárlást.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vaku topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM