- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
válasz
erdoke #33070 üzenetére
Meg en sem kaptam ertesitot, igaz csekket sem. Minden honap 3an lekerem smsben az egyenlegemet, es 12-e kornyeken beballagok a lakasunktol 2 percre levo Polus Centerbe, ott befizetem szemelyesen.
Mozaik L-ben vagyok, annyira nem izgat az emeles de kivancsi lennek egy pillanatra hogy nekem mennyit emeltek. A honlapon sehol sem talalom az infot rola. -
-
adam3
aktív tag
-
punky10
addikt
válasz
erdoke #32439 üzenetére
Ezek szerint nem csak nálam sz.r,nem csak engem irritál.Nem lenní gond,ha az átállás időszakában megtartotta volna a régit(külön s T-home és külön a T-mobile)és amikor problémamentes az új,összevont oldal,akkor csinálnak egy átállást.Igy nem más az egész,mint egy lejáratókampány..
-
djculture
félisten
válasz
erdoke #32424 üzenetére
A Fun Aranytárskártya díjcsomag nem társkártya típusú T-Mobile vagy T-Home előfizetés mellé vehető igénybe, az aranytárskártyás és a hozzá kapcsolódó előfizetés előfizetője és számlafizetője meg kell, hogy egyezzen.
Az új Aranytárskártya ajánlat igénylésére jogosult minden díjszabásban szereplő aktív, nem társkártya típusú előfizetéssel rendelkező ügyfél. Az arany és platina kedvezményjogosultsági szinttel nem rendelkező havidíjas előfizetők 1 db Fun Aranytárskártya előfizetést igényelhetnek. -
kenny123
addikt
válasz
erdoke #32413 üzenetére
Egész jól hangzik, ez a 1OO%-ban lehasználható egyenleg.
Viszont, azt szeretném kérdezni, hogy ennek az állapotáról -mennyi egyenlegem van még-, tudok kérni tájékoztatást majd? Régen mintha dominós korszakomban lett volna egy valamilyen telefonszám, amit ha tárcsáztam, elküldte smsben mennyi az egyenlegem. Ez itt is működik? -
club1
veterán
válasz
erdoke #32201 üzenetére
Gondolom nem jártál még Görögországban ha árkülönbségről írsz. Na, nagyjából az ő távközlési piacuk hasonlít leginkább a mi piacunkhoz (előfizetői szám, ebidta, koncessziós díjak, frekvenciahasználati díjak, stb. tekintetében). Mondjuk tény, hogy a nagyobb távolságok miatt ott vannak a mélytengeri kábelek használati díjai is, cserébe viszont nincsen távközlési különadó.
-
polonic
félisten
válasz
erdoke #32201 üzenetére
Ki beszélt itt akkorról? Én mostanról beszélek. Ezek az emelések egyértelműen a telkócégekre kivetett különadók, a telefondadő, a közműadó meg még a fene tudja milyen köcsög adók miatt történnek.
Az más kérdés, hogy a szolgáltatók hogy hárítják át, akár többszörös hasznot is hozva ezzel nekik ahogy írod is a profit tartás szempontjából. Lehet szidni a szolgáltatót is, persze. Én sem védem őket, csak a valódi okokat is meg kell nézni, hogy miért emelnek.Egyébként meg szép, hogy a profit az elsődleges szempont egy cégnél. A te cégednél nem ez lenne az? Ezen mit kell annyira meglepődni.
-
hadogabi1
senior tag
-
válasz
erdoke #31848 üzenetére
Hát igen. Mondjuk a tandem sim 500 havonta, kegyetlen nagy kedvezmény. Valóban jobb a Vodafone csomagja.
Ez a 3 hónapig +1 giga ez valami, de összességében nem nagy szám és amúgy is ideiglenes.
Egyébként amielőtt kijött a csomag, éreztem hogy nem mernek / tudnak olyan módon korlátlan csomaggal kijönni, mint a Vodafone. -
válasz
erdoke #31755 üzenetére
Oké.
De hogy konstruktívak legyünk, azaz érdemi dologgal foglalkozzunk, jelzem, hogy most is pont ugyanúgy működik mint tegnap. Amit nem értek. Vagyis nem a tegnapi átmenetiség lehet a zavar (jó lenne, ha valami belsős írna erre valamit), mert most is úgy vagyok, hogy belépni beenged (viszont wifin is és 3g-n is csak jelszóval, hiába van bepipálva az automatikus bejelentkezés), látom, hogy mennyi az eddigi forgalmam a hónapban, hány sms-t küldtem el, látom a kedvezménykártyáinkat. Ha viszont a korábbi számlákat, számlázásokat akarom megnézni, akkor jelszót kér.
Én a következőt gyanítom, hogy kétféle jelszó van, mint ahogy már írták is korábban, vagyis van egy (kártyaszintű?) jelszó, amivel beenged, tehát látok alapvető dolgokat és van egy másik (ügyfélszintű?) jelszó, amit tudni kéne további dolgokhoz. Azért írom kérdőjelesen zárójelben, mert a régi szolgáltatónknál ilyen volt a megnevezése.
Ebben (ha így van), az az érdekes, hogy az egyik esetben érthető lenne (mert az egész cég számláját nézném meg, viszont azt látom, hogy az én számommal enged be, a saját dolgaimat engedi megnézni, de cég szinten nem enged megnézni dolgokat. Ebben az a furcsa, hogy a cégszintű jelszót tudom és írom be. (Vagy rosszul tudom.)
A másik esetben, amikor a másik számommal, mint egyéni előfizető vagyok, érdekesebb a dolog, mert ott ugye csak a saját számomat tudom megnézni, de ott sem enged tovább a számláknál.
Majd a bennfentesek hátha megírják, hogy jó-e a gondolatmenet, vagy még nem működik teljes egészében a dolog.
-
válasz
erdoke #31753 üzenetére
Próbáld már megérteni.
Olyan menüpontot írok, hogy nem működik, amit csak belépve láthatok. Érthető?Akkor miért gondolhatod, hogy nem tudok belépni?
Ahhoz, hogy az egyenlegem menüpontot lássam, ahhoz be kellett hogy lépjek. Vagyis beléptem, csak egy adott menüpont nem működött. Ez nem x, meg y időpontban volt (ez már tényleg szürreális, nem tudom honnan veszed).
Tehát érted? Akkor nem tudtam az egyenleget megnézni a programon belül, amikor be voltam jelentkezve, mert egyébként fel sem merülhetett volna, hogy rákattintok az egyenleg gombra, ha nem vagyok bejelentkezve. Ennél egyszerűbben már csak lerajzolni tudom!!!Tehát szerintem az lehet az oka, hogy magát az előfizetésem fő adatait, és az aktuális számlámat engedi megnézni, de a korábbi számlákhoz, befizetésekhez nem enged, mert valószínűleg annak a résznek a netes háttere még nem működik, vagy magában a programban van a bug. Majd a hozzáértőbbek, akik látják a technikai hátterét, megmondják, hogy a belépést követően miért nem enged tovább.
Persze, hogy elolvastam a hozzászólásszámokat, amiket betettél, csak nem tudom, hogy ezt miért hozod fel? Érthetetlen. Mert szerintem magát a hsz-t akkor sem olvastad el, csak kikerested a nevem mellett lévő számokat.
Én nem személyeskedtem, a primitív vitában nem vagyok benne.
De azt tényleg mondd már meg, hogy tényleg nem érted a fentieket (mert akkor abbahagyom, ennél jobban leegyszerűsítve nem tudom elmagyarázni), vagy direkt bosszantasz, és szokás szerint kötöd az ebet a karóhoz egy védhetetlen állásponttal, mert akkor szerintem tisztába lehetne tenni a kérdést. Bár így is, úgy is felesleges tovább magyarázni, mert szerintem rajtad kívül mindenki érti, te meg vagy tényleg nem érted, vagy nem akarod érteni, de szerintem egyikkel sem tudok mit kezdeni. -
válasz
erdoke #31746 üzenetére
"Szerinted én nem tudok értelmezve olvasni?"
Igen, én pontosan erre céloztam.
Sajnos látom, hogy tényleg össze kell szednem, hogy megértsd.(#31728)
Megtaláltam a jelszavam, a felh.név a telefonszám volt ugye.
Király, meg tudok nézni pár dolgot(#31731)
Azzal a jelszóval se enged be, amivel egyébként wifin be tudok lépni(#31732)
Most már azzal a jelszóval sem enged be, amivel eddig beengedett."Én nem így látom..."
Tudom, te soha nem úgy látod. Te mindig valami párhuzamos univerzumban látod a dolgokat."Mindenki más azt írta, hogy már nem is tud belépni. Ezek után reális kérdés volt részedről, hogy mit látunk egy funkcióra kattintva, ami csak belépve elérhető?"
Mint látható, olyan 3x leírtam, hogy be tudok lépni, ebből te nullát olvastál el / értettél meg.Mindig az a legérdekesebb, amikor a legelképesztőbb butaságaidat kezded el megmagyarázni. Mint pl. most. Három (3!) különböző helyen, mondjuk egymástól 1-2 hsz-nyire olvasható, hogy be tudtam lépni (ugye nem kell oldalakat, napokat visszabogarászni). És elkezdesz ködösíteni ilyenekkel, hogy "mindenki más azt írta", és szerinted "reális kérdés" részemről, hogy mit látunk egy olyan funkcióra kattintva, ami csak belépve elérhető. Miután 3x olvasható, hogy beléptem. Most te tényleg nem olvasol, vagy megértési problémák vannak (ez se baj, csak jelezd - írd be, hogy nem értem amit írtál, de ne válaszolj totál butaságot). És aztán ahelyett, hogy beírnád, hogy bocs elnéztem, elkezdesz szokásodhoz híven ilyen követhetetlen, izzadságszagú magyarázkodásokat, hogy mindenki más azt írta. Ezzel butaságot még nagyobb butasággal akarsz kijavítani, ijesztő.
-
válasz
erdoke #31739 üzenetére
Látom már megint write-only módban vagy, és nem olvastad el azokat amiket írtam. Ha elolvastad volna, akkor nyilvánvaló lenne számodra, hogy be tudtam lépni. De úgy látom nehéz volt dekódolni azokat, amiket írtam, így leegyszerűsítem a kedvedért. Be tudtam lépni, és a belépés után az egyik menüpont használata közben (a kedvezmények alatt) jött elő ez a képernyő.
Azért van neked ennyi hozzászólásod, mert nem olvasol, csak írsz...
Csak egyszerű értelmezésbeli problémák vannak, vagy tényleg nem olvastad el?Kiemeljem azokat a részeket amik alapján be tudok lépni, vagy ha elolvasod megtalálod magad is?
-
válasz
erdoke #31700 üzenetére
Bocs, ez most új (amúgy nem vagyok régi céges tmobilos), de meg lehet nézni a számla aktuális állását?
Mert annak idejét kaptunk valami my tsystems vagy mi a fene elérést a céges előfizetések mellé, oda beléptem, nézegettem, aztán úgy döntöttem, hogy ez vagy valami, vagy megy valahová, és nem mertem hozzányúlni semmihez mert (az én szintemhez képest) brutál bonyolultnak tűnt.
Szóval ha erre van valami egyszerű módszer akkor érdekelne -
Varszegig
veterán
válasz
erdoke #31670 üzenetére
Nézz már utána az overmaxnak, ez egy saját akksis router, ami 21 eszközt szolgál ki egyszerre, ha kell, annyi a különbség, hogy a sticket bele kell dugni. Cserében nem hálózatfüggő, mint az általad ajánlgatott t-s hotspotok. Az ára meg 8e, egy stick kijön max 10e-ből. Ennyiből soha nem kapsz saját akksis hotspotot. És nem kell rajta semmit bazdirgálni, egy átlag háziasszony is tudja kezelni. Tehát amit én ajánlok tudja ugyanazt, csak olcsóbban, és ráadásul nem kell kilockoltatni.
-
válasz
erdoke #31656 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam indulás előtt, hogy mi legyen, az 1 hetes travel & surf, vagy kinti sim.
A t&s 7000-ért 250 mega, előnye lett volna hogy a cég fizeti a telefonszámlával, illetve hogy a telefonon van a net (utazáskor kényelmesebb).
A külön sim 6000-ért 4 giga, előnye a nagyobb forgalom, illetve hogy olcsóbb.Végül az utóbbi lett, a simet az ipad-be tettem ami végül így jól működött. Sajnos csak 2-es ipad így tetheringet nem tudtam róla csinálni, úgy lett volna a legjobb. Végül a 9 nap alatt 3 gigát használtam el a 4-ből, de ebben youtube videók megnézése is benne volt, amit nyugodtan sorolhatunk abba a kategóriába, hogy roaming travel & surf esetén tuti nem néztem volna meg, és nem is volt szükséges, csak azért néztem pl hogy este tv helyett, illetve mert ha már volt 4 giga akkor legyen kihasználva. A legszükségesebbeket használva a 250 mega is elég lett volna. Tavaly azt használtam, igaz akkor 1 hetet voltam.
-
Varszegig
veterán
válasz
erdoke #31656 üzenetére
Ő dolgozni megy ki. Ezért ajánlottam amit.
"Stick gagyizás, egy saját alkuszok hotspot erősen ajánlott."
Ezt a mondatodat nem tudom értelmezni, de ha utánanézel az overmax-nak akkor láthatod, nem gagyizás a stick, smart üzemmódban plugandplay működik, semmit nem kell rajta állítani, beteszem a simet, bekapcoslom, 1 perc és megy. Több ország simjével tesztelve.
-
Varszegig
veterán
válasz
erdoke #31653 üzenetére
Jó, akkor a 7 GB úgy kerülne 71.000 Ft-ba. Kontra
8 euró8,8 euro, ami ugye24002640 Ft.De nézhetem másképp is: mondjuk minden napra kéne neki a 150 Mb, hogy tudjon hazabeszélni, az ugye 30*1490, ami 44.700 Ft, míg ezzel szemben áll a 2640 Ft-os 7 GB (ha túllépné csak lassítják).
Nézzük a kezdeti beruházást: egy overmax+stick kb. 20.000 Ft-ból megvan, 15 euro startcsomag az 4500, azaz már az első hónapban nyerünk 20.000-et onnantól meg havi 42.000-rel beljebb vagyunk. Tényleg megéri a travel&surf, mindjárt rendelek is
-
válasz
erdoke #31629 üzenetére
Bocs hogy konkretizáltam a sziti méretét, csak erőltetted bold/dőlt kombóval hogy az egy város szélén van. Erre írtam hogy azért a gprs van olyan kemény egy 180k-s városban a belvárosban, de tudomásul veszem hogy az tragikusabb ha Gergelyiugornyán nincs 3G, mintha Szegeden.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
erdoke #31169 üzenetére
Nekem csak egy sima stick kell, amivel nem szakadok meg 5 secenként budapesten az orionnál 94%os jelminőség mellett. Barátokkal játszanék és TS-eznék, de ez a hulladék egyfolytában megszakad. 06.21.ike óta ezt csinálja, és mostanra nagyon tele a hócipőm, már az előbb majdnem hozzácsaptam a falhoz ezt a szart!
Ez már nem hálózat fejlesztés, hanem hálózat visszafejlesztés. Azért használtam mindig is tmobile mobilnetet, mert nem szakadozott erre most 5 secenként megszakad, bármit csinálok!
-
manchester85
veterán
válasz
erdoke #31177 üzenetére
A részlet csak egy könnyítés, de lényegében azon nem változtat, hogy mennyit fizetsz ki a telefonért. A pénz se fog kamatozni, ergo csak egy segítség annak, aki nem tudja egyben kifizetni. Aki meg ki tudja, es sokallja, annak tök mindegy, milyen cimletekben fizet, mert elvi kérdésből sokallja az árat. Anno 60 ezerért vettem a 3G-t, ami akkor egy forradalmi eszköz volt. Ma egy i5 mar csak szimplán egy korszerű, felsőkategóriás, innovációktól mentes telefon, es 3X annyit kene ikon 200-ban fizetnem érte. Nevetséges. Ha ugyanígy emelkedne az ara az USA-ban is, mar rég csődbe ment volna az Apple. Csak nálunk lehet ennyire hülyének nézni az embert...
-
albiosz
őstag
válasz
erdoke #31142 üzenetére
Necces a helyzet. Most ugye normál simem van egy Nokia 3310-ben (pár hete feladta a Nokia E5 és ez volt itthon). Ebben az ősrégi kütyüben viszont nem lehet telefonmemóriába menteni, csak sim-re.
Akarok viszont neten rendelni egy Lumia 820-at, amibe micro sim kell. Viszont a régi kártya menne bele, nem az új, amit adnak. -
válasz
erdoke #30896 üzenetére
Az üzleti oldaluk lett új. Ennek egyik folyományaként meg is szűnt a teljesen jól használható, áttekinthető üzleti akciós árlista PDF-ben. Sőt konkrétan az új üzleti készülékválasztó oldal átdob a sima lakossági webshop oldalra, ahol be lehet jelölni az üzleti havidíjas felállást is, tök áttekinthetetlen, bogarászni kell, ha valamit valaminek az árával össze akarod hasonlítani akkor kínszenvedés.
Ráadásul lassú, bugos is. Hiba 503, be nem töltődő oldalak néha, szóval király fejlesztés volt, bármit is csináltak.
Ha telefont akarok venni inkább majd bemegyek egy üzletbe, ott a kezembe adnak egy kinyomtatott listát és megnézem azon. -
Huroq
senior tag
válasz
erdoke #30828 üzenetére
Mozaik S -nél fel van tüntetve, hogy LTE képes amiben én is vagyok, de itt is a sebesség 21/5,7, mint a limitbővítőnél, de ott nincs feltüntetve, hogy LTE csak, hogy 21/5,7 a sebesség. Szerintem a sima limitbővítőnél csak H+ hálózatra mászik fel, ami ha jól tudom még nem LTE, de ebben végképp nem vagyok biztos.
Viszont igazad van, ha valóban LTE-re mászik fel a sima limitbővítő, akkor meghajolok előtted és valóban csak 4200 Ft -ra jön ki, ami nem 5000 Ft.
Béke -
Huroq
senior tag
válasz
erdoke #30824 üzenetére
Alapból ugye az XS-ben nincs LTE, de valóban lehet limit bővítő opciót kérni, de csak a sima LTE nélkülit, bár abban is a sebesség 21/5,7, tehát gyorsabb mint a 7,2.
Ez neki sajnos nem opció, hisz Like díjcsomagban van. Úgyhogy én meg a Mozaik díjcsomag idekerülését nem értem. Sokkal rosszabb percdíjakkal rendelkezik mint a Like.
Látod ezért írtam az 5-10e forintot.(#30827) raziel01
Tudom.Hálozaton belül a legjobb ajánlat. Én is ezt használtam egy ideig csak sajnos most már én ezt a kedvezményt nem vehetem igénybe.
-
raziel01
veterán
válasz
erdoke #30822 üzenetére
Tessék mondj a GONET XL-nél nagyobb csomagot. NINCS. Ez a baj.
Like díjcsomagot meg azért használom, mert nekem nagyon megéri. Nem kell még több beszélgetés mikor ki sem használnám.Inkább plusz internet kéne. Keveset beszélek telefonon a facebook/viber korában.
Szerintem a világ legnagyobb hülyesége lenne csak azért igénybe venni egy +2-3 ezres csomagot, hogy ugyan azt az 1 GB-ot LTE-n netezhessem le. De ahogy látom szerinted ez teljesen normális lenne azért ajánlgatod.
Én komolyan el se hiszem, hogy ez 2013-ban Magyarország, hogy van 1 GB aztán viszlát. Mert ugye a limitbővítő is csak havi egyszer mehet.
LTE-s telefon meg azért van, mert akciós most és nem akartam már szopni a lassúsággal. +nagy kijelző
-
Huroq
senior tag
válasz
erdoke #30822 üzenetére
raziel01 -nek Go!Net XL mobilinternet előfizetése van. 1GB internetet adnak 2500Ft -ért havonta, amiért már szerintem is járhatna az LTE.
A utolsó mondatodhoz pedig annyit fűznék csak hozzá, hogy van olyan ember aki szeretne minőségi telefont, de nem beszél annyit, hogy 5-10 ezer forintos csomagra előfizessen. -
1430
senior tag
válasz
erdoke #30755 üzenetére
Azt hittem erre az ajándék netre gondolsz, mert azt írtad, csak egy hete van felhasználni...
Vagy WebShop-ból rendeltétek, és ahhoz kértetek 100 MB-ot ajándékba? Mert arra 30 napos felhasználási idő van.
Amúgy a feltöltések után járó bónuszt a +BONUSZADAT kulcsszóval lehet aktiválni (1430-ra küldött SMS-ben).
Mellesleg most a Domino Surf-höz is 2x adatkeret, vagyis 300 MB jár 2 ciklus erejéig (+ még akciós áron Go!Net is aktiválható mellé). -
1430
senior tag
válasz
erdoke #30541 üzenetére
Nem, pontok csak a kezdőrészletbe számíthatók be, törlesztésbe nem...
szilard28
A csomagolási dátumtól számítva 2 éved van a Domino SIM aktiválásra.Mr. Teddy
Nyilván csak a 80%-os fogyásról kaptál értesítést.djculture
Azért ennyire nem rossz a helyzet, mert 6 óránként frissülnek az adatok (sőt a forgalmi díj mentes adatcsomagoknál realtime). Ráadásul az adatforgalmi értesítő még előrébb is járhat, mert ha zárul a kapcsolat, összesít a rendszer, és ha átlépi a küszöbértéket a forgalom, lemegy az SMS, miközben a forgalmi tájékoztató lehet, hogy csak órákkal később frissül. Ezt Teddy esetében kizárhatjuk, mert napok múltán kérdezte le a forgalmi egyenlegét.Achill3uS
Ez pedig almáéknál így van... Próbálj meg abban az üzletben, arra az ügyintézőre panaszt tenni, aki azt mondta, jó lesz holnap is...morphin
Ha augusztusban növeled a forgalmad, az a szeptemberi vizsgálatnál csapódik le, és ha elég pontod lesz, október 1-től leszel aranykártyás.Én szóltam!
dokee78
A régi díjcsomag is részarányosan fog számlázódni.korcsillio
Azért kell betelefonálni, hogy visszaállítsák a 2GB-os alapcsomagot.erdoke
Az ajándék net felhasználásához szükség van aktív adatcsomagra. Tehát ha kikapcsolod a Go!NapiNetet, az ingyen net sem fog működni. Ha más Go!Net-re váltasz, az ajándék keret fogy először.
Megjegyzem, ha most adatbónuszt aktiválsz Domino számra, további 100 Mb-ot kapsz a következő hétfőn (30 napra). -
Varszegig
veterán
válasz
erdoke #30691 üzenetére
Igen, a mai világban elég furcsa, hogy még senki nem állt elő egy olyan díjcsomaggal, ahol mondjuk lenne minimális vagy 0 lebeszélhető perc, és sms, viszonylag magas percdíj, smsdíj (mondjuk 40 Ft), viszont nagy net csomag (mondjuk 1-2 GB). Kb. ez tükrözné a mai felhasználók igényeit.
-
Soulfly842
addikt
válasz
erdoke #30689 üzenetére
1, nem a napinettel aktiválódik az ajándék net, hanem a bekapcsolt feltöltési bónusznak köszönhetően (Ezt külön aktiválni kell a dominó kártyán):
A Gonet promóciókban vizsgálja a rendszer, hogy az elmúlt három hónapban aktív volt-e az internet csomag, ha igen, akkor újabb promóciót nem fogsz kapni. Ezt a váltogatások előtt mindenképpen fontold meg.
Abban az esetben, ha aktív volt a vizsgált időszakban a szóban forgó mobilnet, akkor már a 'teljes piaci árat' fogja levonni a dominó egyenelgedből.Az mindegy egyébként, hogy milyen a kiemeltségi szint a kártyának, amiről a feltöltést végzed, hiszen nem az kedvezményezi a bónusz mértékét, hanem a feltöltőkártyás telefonszámnak a kiemeltségi szintje.
Miért nem aktiválsz inkább a gyerekeknek egy Fun duplát? 150 MB internet és fél óra a főkártya, illetve a társkártyák között hívószámonként (minden féle plusz opciós díjak nélkül). Mindezek mellett az ilyen hívószámokra még nagyobb is a készülékkedvezmény... (kis havidíjú, közösen leforgalmazható egyenleg és két készüléket is vihetsz el rá Mozaik S-esnek megfelelő készülékkedvezménnyel!)
A harmadik, legfiatalabbiknak meg egy 1725-ös fun aranytárskártya...
Mindegyikhez jár ingyen net és kedvezőbben is, mint a dominó kártyás díjcsomagok. A szövegkörnyezetből meg úgy érzem, hogy egyébként is sűrűn tölteni kell a kártáykat a gyerkőcöknek...
Így az internetnek semmilyen díja sem lenne
Platinakártyásként - ha lakossági csomagban vagy, akkor jópár társkártyát is igyénybe vehetsz (mind mobilnet, mind társkártya tekintetében).
-
djculture
félisten
válasz
erdoke #30676 üzenetére
195ft a Go!NapiNet és lehet aktiválni alapból semmibe se kerül csak ha elkezdesz forgalmazni akkor 10mega ennyibe kerül. Olyan napon, amikor nem keletkezik adatforgalom, a napi díj sem kerül levonásra. Ha 10 megát leforgalmazol 10 megás forgalombővítést lehet venni megint 195ft-ért.
-
erdoke
titán
válasz
erdoke #30669 üzenetére
Kicsit megzavarodtam az internet csomagok miatt. Van ez a Go!NapiNet, ami gyárilag aktiválva volt a Domino mellé. Erre azt mondja a My T-Mobile, hogy "Belépési díj: 0 Ft". Más árat se említ, tehát hogy mennyibe kerül a napi 10 MB.
Emellett egyenleg feltöltéskor választottunk a kártyára "ajándék" mobilnetet. Ilyenkor melyik indul előbb? Ha lemondom a Go!NapiNetet, akkor az ajándék csomag is inaktiválódik? Más csomagoknál volt ilyen tapasztalatom.
A korábbi kérdésem is áll még: max. 1000 Ft/hónap költséggel Domino kártyához a Domino Surf aktiválása a legkedvezőbb ajánlat? -
válasz
erdoke #30462 üzenetére
a szolgáltatós leírásban szerepel a függőségre utaló sl jelzés az ipad esetén (is), de ami nálam volt t-s az független volt - kérésre próbáltam ki direkt -, viszont tényleg csak az iphone tapasztalat miatt vannak bennem kérdések, mivel annál ugye csak a szolgáltatóhoz lehet menni gariztatásra, és nem az aktiválás időpontja a mérvadó, hanem a szolgáltatós jótállási jegyen szereplő dátum - egy t-s illetékes korábbi hozzászólása alapján nem is lehetne elhozni a t-től aktiválás nélkül, de nekem sem bontották fel a dobozt, amikor az iphone 4s került megvételre, itthon aktiváltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Napelem
- TP-LINK routerek
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest