- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 8300 mAh, maradhat?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vangelis #25923 üzenetére
2 éves hűségnyilatkozattal és Mozaik S-el volt 100+ ezer Ft
1 éves hűségnyilatkozattal és Mozaik S-el 44k... Egyszerű véletlen elírás, amit később korrigáltak, csak közben rengetegen megvették, és ami a legszebb benne, vissza is igazolták nekik, és meg is kapták a telefont... -
1430
senior tag
válasz
Vangelis #25107 üzenetére
Ha nincs elektronikus számlád, akkor nem is láthatod úgy, mint a korábbi HSZ-ben a képen.
T-Home esetén is elvileg csak akkor látszik ennyi, ha elektronikus számlád van, egyébként csak az aktuális +3 havi számla látható (bár T-Home-ban nem vagyok jártas).HofiZoli
Akkor ha nem fizeted be a számlát, egy idő után a számlaszám alatt megjelenik egy magenta link, valami olyasmi szöveggel, hogy megnézem a számlát (most még nekem sincs ott). Ha befizeted, akkor majd a számlák menüpontban lesz elérhető a számla.Cilindrik
Úgy tudom, csak platinakártyás ügyfeleknek, és csak üzletben van lehetőség tartozék részletre vásárlására (új előfizetés vagy készülékváltás esetén).Phreetsie
Ha 13 óra előtt rendelted, akkor ma délután már átadhatták a szállítónak, és ha GLS futár viszi, akkor holnap már meg is kaphatod (PPP esetén legfeljebb budapesti PPP üzletbe érhet ki holnap délutánra).xyzikeee
Mivel ezek szerint Domino számod van, ha legalább egy éve aktív már a szám, akkor kb. azon az áron vehetsz készüléket, mint új Domino csomag esetén (és csak üzletben).Nordik
2012.11.17. óta törvényellenes ezért pénzt terhelni.Májküll
Mivel 02.01-től van az új ponthatár, a következő vizsgálatok pedig 02.10-e körül várhatók, így csak ekkor adja meg a rendszer legkorábban az új pontszám alapján a kedvezményjogosultsági szinteket, ami 03.01-el lép érvénybe.
Egyébként még felhívom rá a figyelmet, hogy itt a "hathavi" pontszám határokról van szó, tehát ha esetleg a beváltható pontjaid száma lenne 1235 pont, akkor...Beca1990
Mivel legkorábban a 8. hónapban léphetsz arany szintre, szerintem még várj ezzel a kérdéssel.polonic
A közös pontgyűjtésnek csak a beváltható pontok szempontjából van jelentősége, a T-Home és a T-Mobile szolgáltatások ettől függetlenül külön-külön érik el az arany vagy platina szinteket (sőt, T-Mobile esetén hívószámonként kell/lehet elérni az arany vagy platina szintet). -
polonic
félisten
válasz
Vangelis #24440 üzenetére
Egyébként most látom, hogy árban kb ugyanúgy járnék.
Otthon családi iptv + netmánia l (ez jobb is, mint a palettában) + hoppá van, plusz még egy stb két tv lévén és ez kerül 9500 ft körül összegbe.
Mozaik xs csomag meg tökéletes nekem, még sok is a lebeszélhetőség. Nem szoktam nagoyn telefonálni. Az adatforgalom ami számít nekem. Ha még kérem a plusz 1000 ft-os 1 gigás limitbővítést, akkor az mobil oldalról havi 4200 ft.
Akkor 4200 + 9500 ft jobbra is jön ki mint a paletta legnagyobb csomagjai több mobilos adatforgalommal.
-
polonic
félisten
válasz
Vangelis #24261 üzenetére
A Magyar Telekom üzemelteti.
És azért van ez így, hogy T-homenál, áramszolgáltatóknál, gázszolgáltatóknál elkerüld a papír alapú számlát. És akár egyszerre egy csoportos beszedési megbízással is fizetni lehessen mindent. Itt nincs saját elektronikus számlájuk egyiknek sem. T-mobilenál viszont van, ha jól tudom. Ott végülis tényleg nem szükséges a távszámla, csak egy opció.
-
puskas1993
tag
válasz
Vangelis #24097 üzenetére
Sziasztok.
Nincs itt véletlenül valaki aki megtudná nekem mondani, hogy egy bizonyos telefon van-e a T-nél vagy nincs?
Mert a leveleimre nem hajlandóak válaszolni. Vagy ha válaszolnak akkor csak annyit, hogy vegyem fel a készletértesítőre és kész. Csakhogy ettől már agybajt kapok.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Soulfly842
addikt
-
djculture
félisten
válasz
Vangelis #23776 üzenetére
2 éve ez megy hogy sokszor akcióban drágább egy készülék mint 2év garisan a gyártótól a független, így én eleve nem vártam tőle semmit. Esetleg ha úgy alakul 2014-től várható más. Mobil fizetést is privatizálták mostani állapot szerint vagy fizetsz az állami mamuton keresztül vagy dupla annyiba fog kerülni. Mindent elsz...
-
Huroq
senior tag
válasz
Vangelis #23688 üzenetére
Rákerestem a dologra, de nem sokat találtam. A garancia leírásban is csak ennyi szerepel:
"Az iparági szabványokban meghatározott mértékű pixelhibákra a Termék képernyőjén. A pixelhibákról és az iparági szabványokról a Nokia honlapján, a www.nokia.com címen található bővebb információ."
Mondjuk sanszos, hogy a szokásos szabályokhoz tartja magát a Nokia is.
ISO 13406-2 WikiSajnos az én Optimus Black telómnál sem cserélték a kijelzőt egy halott pixel miatt. :/
Üdv.
Erik -
Soulfly842
addikt
válasz
Vangelis #23334 üzenetére
Ott kérdőjelesebb 'státuszú' minden...
Pár hét... az igen?
Szigorúan csak tényadatoknál maradva:
Nézzük csak meg, h. milyen egyszerű ott elintézni mostanság bármit.... kisebb módosítások, számhordozások furcsa, h. csak az ő velük egy kontextusba helyezett történetekben utasítódnak el kibogozhatatlan okokból, korlátos net ami korlátlan, korlátolt, ami nem korlátolva is korlátos és társai -
1430
senior tag
válasz
Vangelis #23252 üzenetére
Zsír. Még szerencse, hogy anno külön leírták az akció bevezetésekor, hogy csak üzletben vehető igénybe...Most utána számoltam, és gyakorlatilag a WS-ben nem történik más, minthogy az első 3 havi részletet szétdobják a további 21 hónapra. Az akcióban ugyanakkor az a lényeg, hogy elengedik az első 3 részletet, tehát ez alapján tényleg csak üzletben tudják érvényesíteni a kedvezményt.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Vangelis #23218 üzenetére
Ha a megfelelő személlyel, a megfelelő engedélyeztetés megtörtént (közvetlen vezető, felsőbb vezető - ügyfélmúlt, s egyéb okok ürügyén), akkor az engedélyezett szerződések száma három hónapon belül is túllépheti az egyet. Hogy extra kritériumokkal (mobil előleg pl.) vagy anélkül az már újabb fejezet a történetben..
(#23215) turbobusa
A készülék értékének, ill a kapott kedvezmény mértékének függvényében elég súlyos kötbér is terhelheti a szerződést. Ha ilyen egyszerű lenne a sztori, akkor két naponta járna mindenki Mozaik XXL-vel új és új mobilt fel-,elvenni, leadni, seftelni egy T-Pontból/Webshopból.
De ettől azért százszor, ezerszer komplexebb kérdéskör és problematika lappang a háttérben, ami nem redukálható le ennyire
-
djculture
félisten
válasz
Vangelis #22884 üzenetére
Én 2005 be kaptam a szolnoki Baross úti T-mobile üzletbe használt Nokia telót új helyett. 1 évet bírta is az aksija, televolt mindenféle hülyeséggel a telefon így egyből láttam nem kóser, de nem akartam kötözködni. Úgyhogy jobb a futár mert azt nem tudja egyes saját zsebre dolgozó kolléga csak úgy elsummantani.
Ha ilyen ügyeskedő emberkét fogsz ki simán rád sózza a bemutató készüléket is újként vagy amit ő használ hónapok óta. -
zzola
titán
-
djculture
félisten
-
Möhe
addikt
válasz
Vangelis #22773 üzenetére
Voltam benn délelőtt,hogy erre a dologra rákérdezzek (hogy amíg nincs teló nem kérem a netet mellé,ezt persze nem lehet megoldani,gratula fogyivédelem gyanús a dolog) és kiderült,hogy a telefon tegnap este megjött hozzájuk,csak a számomat nem írták rá a cetlire,de azt igen hogy eltéve XY-nak.
De az hogy a szolgáltatás már él és számlázzák,de a feltételekben nem teljesítik azt hogy a hozzá rendelt készüléket nem biztosítják az már durva. Igaz hogy dolgoznak ott 6an vagy mennyien (nem értem miért),mellettük 5 méterrel saját boltunk. Át is szólhattak volna hogy megjött,de voltam is benn tegnap délután érdeklődni hogy hogyan értesülök a készülék érkezéséről.De nem idegesítem magamat,nemsokára bemegyek és átveszem a telefont.Csak bosszant hogy huzkodják itt nekem a strigulát mert az erősebb kutya b@tik és kuss.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- Motoros topic
- További aktív témák...
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest