- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Nothing: március 4
- 8849 Shark 3 - AMOLED-es erőmű
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
begrimisu
aktív tag
válasz djculture #22451 üzenetére
NEM érted az a lényeg pont hogy nullás legyen!! Pont az a lényeg hogy azt kérdezem meg hogy minden ki van e fizetve tehát nincs részletfizetés a készülékre mert ki van fizetve minden törlesztő részlet! Most felhívtam a T mobilt és azt mondták minden további nélkül megmondják ha a tulajdonos is ott van és ö kéri és igazolja magát!
[ Szerkesztve ]
begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Soulfly842
addikt
válasz djculture #22411 üzenetére
A készülék ingyen van, az összeget nem is a készülékbe fizeti az ügyfél, hanem a számlázásába és 100%-ban jóváíródik. Ezek a 'biztonsági szintek', kötelező előlegek nem a t-mobile sajátosságát képezik, ezek minden mobil szolgáltatónál megvannak, legalább akkora összegekkel - ha nem nagyobbal -, mint a T-mobile-nál.
Működő modell ez, és addig max. az ügyfél nullás számlát kap, amíg ezt a mobil előleget kezelik, jóváírják. Brutálisan sokan - nagy százalékban fizetésképtelen ügyfelek is - próbálnak nulla forintért elvinni felsőkategóriás telefonokat, anélkül, hogy érdekelné őket a havi fizetendő összeg és hogy mekkora kötbér van a szerződésen.
Nem véletlen, hogy miért van ez így Magyarországon ahogy.
Gazsi00
Próbáld meg webshopon, ott sokáig engedte a felület 18 hónap után is - nem tudom, hogy állítottak-e már rajta.
(#22416) DonThomasino
Addig amíg le nem járt a hűségidő bármikor tiltásra kerülhet a készülék is, ha arra a szintre emelkedik a behajtási folyamat.
Védeni magad valamivel? Igen, lehet, azzal ha kifizetésre kerülnek a számlák
Mivel a készülékkedvezményt azért kapja az ügyfél, mivel két év hűségidőt vállal a szerződésre ezért a számlafizetésen kívül nem sok alternatíva marad. Feltételes kedvezmény kötbérként a belépési kedvezmény (4238 FT), ill a feltételes készülék kedv. kötbért terhelik csak kötbér formájában a szerződésre (a készülék akciós kisker árlista szerinti ára, ill. a tényleges vásárlási ár különbözete).
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz djculture #22223 üzenetére
Gondolom spórolnak ahol tudnak, többek között kevésbé támogatják a készülékárakat. Persze ennek következményeként torkos borzot játszanak az előfizetők...
Én a 21 hónapos készülékváltáson kaptam fel két hónapja nagyon a sz@rt. Az egy felettébb undorító lépés volt tőlük.
Jó szerencsét!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz djculture #22082 üzenetére
Elvileg júliusban amikor a telefont vette akkor a sima Eco volt ezzel a 1000Ft-os nettel, és akkor azt mondta az nő a T-pontban, hogy eco és a gonetM helyett jobb lenne egy Mozaik XS abban 200mb net van. Ezt kérte bátyám, és elvileg akkor ki lett nyomja a gonetM is. Ehhez képest valószínűleg azóta is fizeti a gonetM-et, és előző hónapban a telefonon levő alkalmazás 130MB-t mutatott, amikor lekorlátozták.
Elképzelhető, hogy csak a gonetM-et számolta, és a MozaikXS-es 200MB-t nem, mert teszem azt júliusban az ügyintéző elrontott valamit a csomagváltásnál? -
Mr. Teddy
őstag
válasz djculture #21892 üzenetére
Átnéztem a számlát, nincs rajta percre pontosan az időpont. Apple oldalán 4-ét írt gari végének, de ha 5-én vettem du. 3-kor, akkor az nem lehet, hogy 4-én estig legyen érvényes. Várom az ügyintéző visszahívását, remélem lassan....
Na vissza is hívott. Érdekes, azt mondta csak ott tudom leadni, ahol van szerviz. Viszont csak 1-2 hely van, ami nyitva van ilyenkor még és átveszik szervizre. Kb így, hogy vasárnap jár le a gari (azt mondta hogy 4-én éjfélig, érdekes ez is), akkor kb bebukok 2 napot, mert szombat-vasárnap senki nem veszi át a telcsimet.
-
Varszegig
veterán
válasz djculture #21803 üzenetére
A legtöbb esetben arra hivatkoztak (alba-regia a kárvallott, ő hsz-eiben olvashatod), hogy nem tudták beazonosítani, pedig az adatok egyeztek. Ez akkora fail, hogy én is biztos vasalnám rajtuk a kötbért.
Két eset lehetséges: 1) informatikai bénázás (telenyomort ismerve simán lehet) 2) szándékos szivatás (ld. 1. pont) -
veterán
válasz djculture #21778 üzenetére
Inkább csak nincs túl sok kedvem t-mobile-hoz, szokatlan, új szám, etc.. [Igen, tudom.. számhordozás.. de arra meg már végképp nincs kedvem/időm..]
Na meg ugye ez a megcsúszásos dolog, ezt is rendesen meg kell gondolni..
Még szerencse, hogy előtte rendesen körbenéztem, és még van egy hetem gondolkodni[Még mindig érdekes tényező az akkuidő, erre a topicjában rákérdezek..]
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
313313
addikt
válasz djculture #21687 üzenetére
Azért azt nem kell elfelejteni, hogy a szolgáltatók még mindig 2 év gyártói garit adnak. Köthetsz biztosítást a telefonra, valamint ha hozzájuk viszed be adnak csere készüléket.
Továbbá a telefon boltos független telók nem minden esetben gyárilag függetlenek, visszazárhatnak....
Én azt mondom a gyártói garanciáért inkább fizetek többet....HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
legenda
válasz djculture #21625 üzenetére
én tudok olyanról, akinek alapban nem volt bekapcsolva, de valahogy kiügyeskedte, és csak nyomta, és nyomta a netet, aztán csak nyögte, és nyögte a számlát...
utólag mondta, hogy pedig figyelmeztető sms is volt közben, de ő nem foglalkozott vele! mondtam is neki, hogy akkor erről ennyit...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
ödönke
aktív tag
válasz djculture #21583 üzenetére
Köszönöm ez egy korrekt összefoglalás. Közben kutakodás után meglett ez a szalag cím is "Veszteséges volt a Magyar Telekom 2011-ben". És igazából emlékeim szerint 2011 karácsonya után 2012 elején szálltak el az árak.
Érteni már értem. Még-még meg is érteném, de a fentebb említetteket elfogadni egy ilyen méretű cégtől már nem nagyon megy.
-
legenda
válasz djculture #21539 üzenetére
a telefonok egy része valóban elég drága a szolgáltató(k)nál, de lehet venni máshol is - függetlenül -, nem csak szolgáltatósat, ezt döntse el mindenki maga, elég nagy a piac!
én a bő 15 év alatt 22 telefont vásároltam, és csak 1 - azaz egy - olyan volt, amit nem a t-nél vettem, hanem függetlenül! valahogy mindig jobban megérte a szolgáltatós, pedig felsőkategóriás - tehát aránylag drága - készülékekről van/volt szó! fontos megjegyezni, hogy mindig csak az előfizetés(ek)re írok alá hűséget, a díjcsomag(ok)ra sosem! olcsóbb előfizetéseket használok/használunk, melléjük mobilinternet, és ennyi!
az előfizetéseket használjuk - aranyosak mind -, tehát nem probléma rájuk újabb és újabb 2 éves hűséget aláírni, akkor meg már okés, ha például 33 e ft-ot nyertem az utóbbi mobiltelefon szolgáltatónál történő megvásárlásakor! (iphone 4s - szolgáltatósan 160 e ft, függetlenül 193 e ft)Turbomann; nem mindig és mindennel kapcsolaban köteles - minden pontra kiterjedően - tájékoztatni az ügyintéző - pláne nem teljes részletességgel -, vannak törvényi előírások és jogi szabályozások, hogy adott dologgal kapcsolatban a szolgáltató hol, mikor, meddig, milyen módon...stb köteles tájékoztatni, annak eleget szoktak tenni!
a szándékos félrevezetés más tészta, de az nem feltétlenül kapcsolódik szorosan ahhoz, hogy nem mindent mond el részletesen!
a bkv részre inkább nem reagálok...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
-
addikt
válasz djculture #21080 üzenetére
Köszönöm, hogy saját magad írtad le, hogy jogszerű a dolog...
Egyébként akkor, mikor a próba történt, a csekkdíj már köztudott dolog volt, a kolléga is regisztrált a Távszámlám... hiába szeretnéd azt állítani, hogy a szolgáltató a szemét, ez csak bizonyos intelligenciaszint alatt fog vevőre találni.
Részemről ezt itt be is fejezem, hiszen innentől saját magam tudnám csak ismételni. A probléma lett-légyen is bármily fájdalmas, user error, aminek ráadásul a megoldása is piszkos módon egyszerű, s ráadásul 100xkényelmesebb, mint itt sírni és a vesztelbe (sic!) járni...
Attól hogy valaki minden befizet más elvárja azt hogy minden cég legyen korrekt!
A szerződés megkötésekor tájékoztattak a feltételekről. A kérdezőt is. Akkor most miről beszélsz?
Jó szerencsét!
-
gergo0007
tag
válasz djculture #21074 üzenetére
"Vangelis Üdv a való életbe de szerintem attól hogy csekk nemjön még ugyanugy jön a reklám.. Tehát totál hülyeség az egész."
ez a legviccesebb, az 1/3 A4-es lap méretű csekket "környezetvédelmi" okból akarják megszüntetni, de küldözgetik a reklámot meg a sokoldalas nagyméretű magazinokat és hasonlókat.
-
Vangelis
félisten
válasz djculture #21082 üzenetére
A számlaszámot azért rá tudnád írni + a MT azonosítót, hogy be tudják azonosítani.
pl ha elszakad a csekk vagy bármi.Igazából csak kíváncsi lettem volna, hogy akkor is lehúznak e még pluszba.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
-
BéHGT
senior tag
válasz djculture #20463 üzenetére
Tehát ha megrendeljük ketten, egy előfizetéses, és egy dominós, akkor én fizetem mindkettőt? Ez nem is rossz... Mert ugye azt írja, legalább egy előfizetésesnek kell lenni. Ha mindkettő előfizetéses, akkor mind a kettő a sajátját fizeti?
Szerk: Értem... Amúgy én is előfizetéses vagyok, csak neki vennék egy Dominot ( Ha a lentebb említett kártyát nem lehet újra aktiválni) mert a telefon amit használ az céges, és arra nem akarja megrendelni ezt az opciót.
És még egy kérdés. Még tavaly május végén kaptunk egy domino simet, 12x10 perc ajándék perccel. Ez 1-1.5 hete lett megtalálva, kibontottam, az van ráírva, hogy használati ideje 1 év. Ez azóta lejárt, de ha berakom egy telefonba, van térerő, a 1430 is megy róla persze, csak azt mondja, hogy ideiglenesen ki van kapcsolva, ha hívom. Ha ezt feltöltöm, akkor működni fog?
[ Szerkesztve ]
-
BéHGT
senior tag
válasz djculture #20458 üzenetére
Köszi szépen!
club1: Semmi buli nincsen benne. A párom nem tudja megrendelni a családbarát kedvezményt az előfizetésére mert.... és ezért akarok venni egy olyan Domino krtyát, aminek nincs időszaki díja, csak megrendelem rajta a Családbarát kedvezményt, + az én előfizetésemen is, és tudunk beszélni. Csak erre lenne használva a Domino.Ha már itt járunk, valaki elmesélhetné, hogy hogy működik ez a szolgáltatás. Előfizetek rá, és ugyanúgy megadom a párom számát, és Őt tudom hívni havi max 100 órát, ha neki is elő van fizetve, és Ő is az én számomat adta meg?
Tehát olyasmi, mint a Te+Én? Vagy hogy kell a "csoportba" meghívni?[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz djculture #20188 üzenetére
ez nagyon így van, tapasztalat, hogy 2-3000 ft-ért 500M-1GB netezést lehet egy nyaralásra intézni. Ennél bármi drágább. Ráadásul, ha olyan telefonba teszed, amit lehet wifi hotsopotot állítani (vagy vannak ilyen routerek is), akkor az eredeti sim maradhat az alap telefonban, az wifin keresztül netezik a másik 3g-jével. 1-2 éve ezt tolom, tökéletes megoldás
-
Nietzsche_
tag
válasz djculture #20119 üzenetére
Nincs ilyen jog. Az internetes vásárláshoz kapcsolódik úgy általánosságban ez.
Figyelemmel arra, hogy az internetes vásárlás fokozott kockázatot rejt magában, valamint az elektronikus kereskedelembe vetett bizalom erősítése érdekében az internetes vásárlót megilleti 8 munkanapon belül az indoklás nélküli elállás joga. Ha a fogyasztó az elállást írásbeli úton érvényesíti, úgy azt legkésőbb a termék kézhezvételétől számított 8. munkanapig elküldheti. A vállalkozás ekkor köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul – de legkésőbb 30 napon belül – visszatéríteni, de a termék visszaküldésének költsége a vásárlót terheli.
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság egy 2010-ben végzett felmérése során számos vállalkozást talált, amely nem tett eleget az elállási jogról történő, jogszabálynak megfelelő tájékoztatásnak. 298 webáruház vizsgálata során 23% említést sem tett a fogyasztó elállási jogáról, míg néhányan a 8 munkanap megjelölését mellőzték az elállási jog kapcsán, és az áruházak 2%-a az elállás jogát saját kedvezményeként tüntette fel.
A jogszabály rögzíti, hogy a fogyasztó a ’távollevők között kötött szerződésekről szóló’ kormányrendeletben meghatározott jogairól érvényesen nem mondhat le, illetve kiköti azt is, hogy a rendeletben foglaltaktól kizárólag a fogyasztó javára lehet eltérni.
Napjainkban ismert az a kereskedelmi fogás, amikor a vállalkozás mindenféle előzetes megrendelés nélkül, illetve más szolgáltatás teljesítését követően önként küld terméket a fogyasztónak. Ilyen esetben az értékesítő nem követelhet ellenszolgáltatást azokért a termékekért illetve szolgáltatásért, melyet a fogyasztó nem rendelt meg. A fogyasztó nyilatkozatának elmulasztását pedig nem lehet hallgatólagos elfogadásként értékelni.
A távollevők között kötött szerződésekről szóló jogszabály azon túl, hogy fontos fogyasztóvédelmi elvárásokat foglal jogi köntösbe, az uniós jogharmonizációnak és a 97/7/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek való megfelelést is szolgálja. Az irányelv preambulumában igen széleskörűen sorolja fel azokat az alapvető érveket és szempontokat, melyek az uniós norma megszületését szolgálák. Az egységes szabályozás kialakítását indokolta többek között az egyes tagállamok fogyasztóvédelmi szabályainak különbözősége, a szabad kereskedelem fejlődése és a belső piac célkitűzéseinek megvalósítása és a fogyasztó maximális védelme. Az uniós szabályozás terén azonban a fejlődés folyamatos, az Európai Parlament idén júniusban elsöprő többséggel szavazott új fogyasztóvédelmi szabályok alkalmazásáról, melynek bevezetését követően várhatóan több ideje lesz a vásárlónak az elállási jog gyakorlására, és a vállalkozások értékesítését még szigorúbb előírások kötik majd.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz djculture #20097 üzenetére
OK, de számold már bele, hogy mennyit spórol azon az 5 kedvezményes számon!
Hacsak nem beszél nagyságrendekkel többet az ötfős körön kívül, többet spórol a velük folytatott beszélgetésen, mint amit elveszt azon a 2 és 3 Ft-os többleten, amit említettél.Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Vangelis
félisten
válasz djculture #20065 üzenetére
Sajnos az állam nem értünk felhasználókért van.
Mindent megengednek , hogy lehúzzanak minket.
ilyenek ezek a fülkeforradalmárok!
A telefonadó nem áthárítható.
lehet össze kellene fogni és egy vasat sem fizetni 1- 2 hónapig.
De persze ehez nem 10 ember kellene.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
petya000
csendes tag
válasz djculture #19629 üzenetére
Már 2 szer lefutottam ezt a kört, 2 bevizsgálás után szerintük .:
Szervizpartnerünk tájékoztatása szerint a hibát a tartósteszt alkalmával sem tudták reprodukálni, megállapítást nyert hogy a készülék a műszaki előírásoknak megfelelően működik.
Ennyit tudtak segíteni...
-
sifarr
senior tag
válasz djculture #19544 üzenetére
Hát a telefonok árai eléggé sírva röhögősek az biztos. Ami egyik helyen 10ft 2000ft alatti csomaggal az itt majd 20000ft 2000ft feletti tarifacsomaggal. Kb egy éve van ez, előtte értelmes árak voltak itt is.
Az, hogy a készülékárak nőttek az alaphosszabbításnál az igaz. Bár a tarifahűséges készülékárak azért már összevethetők a másik két szolgáltatóval.
De erről én másként gondolkozom.
Egyrészt nem csak két évente készüléket cserélőkből áll az előfizetői kör. Jócskán vannak, akik ritkábban cserélnek. Bár nincs adatom az átlagos használati időről. Aki ritkábban cserél, annak jobb, ha a tarifa kedvezőbb.
Másrészt én jobban örülnék, ha készülékvásárlás nélkül lennének tarifa-hűségszerződések. Pl. van egy csomagom és a 2 évért engedje el/írja jóvá a szolgáltató a havidíj X %-át. Na, ebből derülne ki, hogy valójában mennyi kedvezményt a készülékekre.
Ráadásul ebben az esetben minden tarifaváltozásnál jogos lenne a bontási lehetőség! -
Mercutio_
félisten
válasz djculture #19209 üzenetére
Igen, ezt tudom, de azt hittem van valami "kisbetűs rész" amit nem reklámoznak, de egyes csomagoknál megenged ilyet is a csomagra vállalt hűség esetén is
Sajnos úgy látom a csak előfizura vállalt hűség nem ér sokat a T-nek
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bailey
senior tag
válasz djculture #19188 üzenetére
Nekem is Domino 5 van és eddig GonetS volt aktív, most váltottam GonetM-re és engedi gond nélkül a váltást, sőt az M-re is két hónapig csak 90ft-ot kell fizetni.
Én megvártam hogy az S lejár, küldte is az sms-t hogy mostantól a NapiNet aktív, de a My T-mobile-ban rögtön lehetett váltani.[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
válasz djculture #19075 üzenetére
Ahogy nézem az egy,két éves hűségnél két-négy ezer a különbség. Elméletileg így nem nagyon éri meg a két év hűség. Régen okés volt,mert ha vettél egy telefont,arra három év múlva is mondhattad,hogy van egy csúcs telefonod. De a mai világban,mikor félévente kitalálnak valami pluszt a telefonokba....
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
csemberlen
őstag
-
addikt
válasz djculture #18906 üzenetére
Csakhogy, a "hűség" nem úgy értelmezendő.
A készülékek különböző kedvezménnyel kaphatók, attól függ melyik díjcsomagra vállalsz hűséget.
Tehát az adott díjcsomagra vállalsz, azt pedig egyoldalúan módosították.Márpedig akkor nem lehetne kötbér.
Azért az is megérne egy misét, hogy a szolgáltatóknak joguk van módosítani különböző gazdasági hatások miatt, az előfizetőnek nem lehetnek előre nem látott gazdasági változása ami miatt már nem tudja vállalni azokat a feltételeket?
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
addikt
válasz djculture #18732 üzenetére
"ha a hűséget a határozott időtartamból eredő kedvezmények (pl.: készüléktámogatás) figyelembevételével kötötte meg,"
Szerintem ezzel a megfogalmazással csúnyán mellényúltak.
Nem a határozott időtartam miatt volt a készülék árábó kedvezmény, hanem az adott tarifacsomag 2 évre vállalása miatt.Mivel amit vállalt az ügyfél, egyoldalúan módosították, ezért bontható kötbér nélkül.
Igazi T-s szarakodás, itt is kiderül a Voda volt a legtisztességesebb, mert 8 napig simán lehetett bontani.
"Aki ad,az nyer"
-
tjb007
nagyúr
válasz djculture #18420 üzenetére
Egyetlen egy fontos változás lesz ami mindenkit érinteni fog, hogy a MédiaMánia díjcsomagok le lesznek zárva, a továbbiakban nem lehet választani/nem lehet rá váltani.
Akik jelenleg is ilyen díjcsomagban vannak azok természetesen változatlan feltételekkel vehetik továbbra is igénybe. -
The DJ
addikt
válasz djculture #18188 üzenetére
Igen, ezt megtaláltam én is. Semmi nem változott, ugyanaz a böngésző, ugyanaz a kártya, ugyanaz a telefon, a kártyán is van pénz, csak egyszerűen a mai nap fogta magát és a 0.facebook.com helyett átdob a sima facebook.com-ra. Én is láttam, többször is megpróbáltuk. Érdekes.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Futás, futópályák
- Kiegészítőt kap az Everspace 2
- Ukrajnai háború
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest