- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
cris78 #64534 üzenetére
A rendszer csak holnaptól érzékeli az új csomagot, ma még azt látja, hogy a kivezetésre kerülő csomagban vagy, s azért nem enged venni. A váltás napja árban a régi csomag, forgalomban az új csomag szerint megy.
Ha holnap próbálkozol szerintem engednie kell a régivel is a vásárlást. -
cris78
őstag
válasz
cris78 #64533 üzenetére
Ezt érti valaki, hogy ebben mi a koncepció:
Andrea: Üdvözöllek! Andrea vagyok, miben segíthetek?Ügyfél: Üdvözletem Andrea
Ügyfél: Volt nekem egy Aranytárskártya net&roll xs előfizetésem.
Ügyfél: Mivel az kivezetésre kerül ma átváltottam Társkártya net@roll xs-re
Ügyfél: a hűségem lejárt már. A webshop nem enged új készüléket vásárolni. Mi lehet a gond?
Andrea: A kedvezményes készülékcsere fül alatt mit ír ki neked a rendszer?
Ügyfél: pillanat mindjárt nézem
Ügyfél: Most nem enged be a rendszer
Ügyfél: De azt írta, hogy nem vagyok jogosult ezzel az előfizetéssel. Nincs meg a megfelelő szintem.
Ügyfél: De ha egy új társkártyát szeretnék ugyanezzel a konstrukcióval akkor azt engedi.
Andrea: csak arany kiemeltségi szinttel tudod megrendelni, részletfizetéssel.
Ügyfél: és ha egy új társkártyát igénylek ezt meg lemondom akkor működik a dolog?
Andrea: Hány Telekom mobil előfizetéssel rendelkezel?
Ügyfél: egy fő előfizetés, egy netes társkártya és egy fun társkártya
Andrea: Ebben az esetben lehetőséged van új társkártyás előfizetéssel megrendelni.
Ügyfél: sikerült belépni. Ezt írja: Ehhez az előfizetéshez kapcsolódó jelenlegi jogosutsági szinteddel nem vásárolhatsz készüléket a kiválasztott díjcsomaggal PRÓBÁLD MEG MÁSIK ELŐFIZETÉSEDDEL, VAGY Válassz másik díjcsomagot.
Andrea: Afő előfizetésed arany kiemeltségi szinttel rendelkezik?
Ügyfél: Igen az arany
Andrea: Akkor azzal lépj be
Ügyfél: A mostani társkártyát mondjam le? Kicsit logikátlan...
Ügyfél: a telekom fiókommal léptem be
Andrea: Igen, amennyiben nincs rá szükséged.
Andrea: Először próbáld meg a megredelést elindítani, hogy engedi-e a rendszer új előfizetéssel (társkártyás díjcsomaggal)
Ügyfél: benne van a kosárban
Andrea: Rendben, katt a megrendelem gombra. Utána tudod az adatokat megadni.
Andrea: Tovább tudtál lépni?
Ügyfél: igen. sikerült
Ügyfél: Köszönöm a segítségét kedves Andrea!
Andrea: Szólj nyugodtan, ha elakadnál vagy kérdésed lenne!
Ügyfél: További szép napot!
Andrea: Szívesen megvárom, amíg végig viszed!
-
-
válasz
cris78 #64406 üzenetére
tiszta sor, azzal nincs is gond, hiszen amire hűséget aláírtál, az marad a továbbiakban is, felfelé meg bármikor lehet közben ugrani, az eredetire vissza is, csak az alá nem lehet, amire hűséget vállaltál - ez a legkisebb díjcsomagnál nyilván nem probléma -, illetve teljesen megszüntetni sem - illetve igen, de az kötbéres.
qfm; kaptál rá tegnap választ.
-
válasz
cris78 #63745 üzenetére
mindennek (legalább) két oldala van, azt a szerződést az inmedio részéről is aláírta illetékes, nem csak a szolgáltatói...stb. oldalról.
más kérdés, hogy a kis dolgozók problémáival már nem minden esetben foglalkoznak egyik oldalon sem, de ez üzletpolitika, keresztszerződések, illetve sok más olyan dolog, ami nem hivatott arra, hogy itt leírjam... -
b.daniel
senior tag
válasz
cris78 #63482 üzenetére
http://m.mobilarena.hu/teszt/asus_fonepad_7_tablet_vagy_telefon/bevezeto_tartozekok.html
Annyira azért nem új már, és az előbb a dátumot is beneztem, akkor az egy harmadik fonepad lehetett... Ki tudja követni ezeket
Mindenesetre nálunk ez kapható amit linkeltem, mostanában elég népszerű, mert nagyon jó áron megy -
Blackmirror
őstag
válasz
cris78 #63245 üzenetére
Ezt vedd komolyan mert nekem január óta lejárt szamlanak mutat egy t pontos utanvettel rendelt át nem vett telefont és ezért ki is kapcsoltak az előfizetésem mar nyolcszor telefonáltam tettem szóban és írásban is panaszt de a számla meg mindig ott van és lejárt tartozást mutat
-
Vangelis
félisten
válasz
cris78 #63234 üzenetére
Egyébként elvileg ez dolgozói akció volna
Most beszéltem velük és nekem készlethiány maitt törölték
Biztos megtetszett valakinek
Lényegtelen.
De állítólag mi ezt nem is láthattuk volna.
Vagyis a használt cuccokat. Mindig ezt mondják.. de nekem úgy tünt, hogy azért elég nyilvános volt.
-
-
válasz
cris78 #61915 üzenetére
Végre történik valami. Remélem nem intézik el egy pár száz millós büntivel. Konkrétan meg kell nekik végérvényesen tiltani a jelenlegi gyakorlatot, és világosan lehetővé kell tenni az ügyfélnek, hogy ne fogadhassa el az új árakat, és a régi áron vehesse igénybe a szolgáltatásokat.
-
Prien
addikt
válasz
cris78 #61915 üzenetére
Na, valami történik... még mindig ott bujkál a kisördög bennem, hogy ha az áremelés előtt köttetik 2 év hűség-szerződés, akkor az bizony elkerülhető a futamidő végéig... ez nem kiváltság, hanem ez lenne a természetes!
Más: ha van egy kinyomtatott garancia papírom egy kütyühöz, akkor az érvényes úgy vagy be kell vinnem lepecsételtetni egy T-pontba? Bocsi, ha volt korábban ilyen kérdés...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
cris78 #61915 üzenetére
"a jogszabályok szerint az előfizetőknek a kétoldalú szerződésmódosítás esetében lehetőségük van úgy is dönteni, hogy az ajánlatot nem fogadják el, és ebben az esetben a szerződésük a korábbi tartalommal marad hatályban – ezt nem hangsúlyozták ki a szolgáltatók."
Az egy dolog lenne, ha nem hangsúlyozták ki. De akkor konkrétan átb*szás volt, amit többször is mondtak a telefonos ügyfélszolgálaton, hogy nem lehet megtartani a régi csomagokat.
-
válasz
cris78 #61043 üzenetére
két lehetőség szokott adódni ilyen hűséges esetekben;
- nem enged adott előfizetéshez készüléket vásárolni a rendszer, tehát muszáj a telefonos ügyfélszolgálat segítségét kérni
- enged a fent leírtak szerint rendelni a rendszer, de a hűség miatt automatikusan nyomja a kötbért is, ezért javasolt a a telefonos ügyfélszolgálat segítségét kérni, megelőzve a komolyabb bonyodalmakatFamalac; egy másik t-nél vagyok; teljesen szabadúszó!
-
válasz
cris78 #61037 üzenetére
ilyenkor magyarázkodnod kell majd az ügyintézőnek és harcolni vele, hogy mit szeretnél és azt vigye át neked a rendszeren.
Tappancs2001; szia, előfizetés esetén van, de díjcsomagra aláírt hűségnél nincs (adott tekintetben) előhozott kedvezmény, így utóbbit csak kategórián belül lehet(ne) módosítani a hűség lejártáig, a korábban eszközölt lefelé módosítás kötbéres lesz, ha kilépsz a megfelelő kategóriából.
-
válasz
cris78 #61024 üzenetére
korábban csak move xs díjcsomagot írtál, azt nem tudom/tudjuk kitalálni látatlanban, hogy milyen opciókat használsz még mellette, de nem feltétlenül amiatt, valakinek alapban is működik, ahogy igaz ez a adatkeretre is néha.
a jelenleg hatályos (publikus) díjszabásban nem találok olyan opciót/információt arra vonatkozóan, amit írsz. -
-
Trane
csendes tag
válasz
cris78 #61009 üzenetére
Mióta vagy abban? Mert aki 2013. nov. 1. (amikor kezdték szűrni) óta nem módosította az előfizetését, azt nem bántják. Pl. 2013. nov. 1. óta az Ikon 200-ban se volt VoiP. Nekem működött eddig, mert még azelőtt léptem be. Most megszűntették, és áttették a Move M-be. Nos, azóta nem működik.
-
glaci
őstag
válasz
cris78 #60862 üzenetére
Ahogy írtam: "Igen".
Tehát amikor az eredeti hűség végéhez érsz (július), akkor lehet venni és akkor arra a vásárlásra onnantól él az új hűség (2 év).
Ha pedig esetleg akkor (júliusban) nem telefont veszel, hanem lelépsz, akkor a most kapott havidíj jóváírásokat kell visszafizetned (május - július). -
törölt tag
válasz
cris78 #60018 üzenetére
Mobil netet is lehet hang csomagra váltani,ebbe semmi újdonság nincs.
(#60022) ferob Nem számláznak kötbért,eleve a számlázással csináltattam és elvonult megkérdezni a csoportvezetőjét a hölgy, hogy mi a pontos menete biztos ami biztos alapon, aztán jött és mondta,hogy törli a tarifa kötbért és leváltja, ami kb 2 perc volt, be is frissült az online felületen, az 500 Ft kedvezményt meg egy másik csoport adta.
-
-
válasz
cris78 #59606 üzenetére
ott még nem látok összevonást, külön lehet csak a telefonszámokkal belépni.
Akt@; a szolgáltatón keresztül is lehet, de egyszerűbb és gyorsabb direktben intézni, iphone esetén apr, samsung esetén a s4 pedig prémium kategóriás, szóval azt korábban sem volt érdemes a szolgáltatónál leadni, hanem hívni hozzá házhoz a szervizest, aki ott javít gyorsban, csak asztal és áram kell neki, a my samsung regisztráció a feltétele a szolgáltatásnak.
icecave; szia, vannak bizonyos típusok, amik csak üzletben vagy csak kiszállítással vásárolhatók meg, bár miként írod is utólag, bizonyos esetekben akár konstrukció függvénye is lehet.
-
válasz
cris78 #59272 üzenetére
nem találtam eltérő szabályozást, mint ami alapban vonatkozik az arany vagy platina kiemeltségű előfizetésekre; link
Dav123; nincs olyan, hogy 4g sebesség, díjcsomag függvénye - a hálózati mód használhatósága a lényeg - de így volt ez a 3g esetén is, ott sem mindenkinek volt adott a maximális 21 Mbps, sok díjcsomagban csak 7.2 Mbps volt a maximum.
btz; pont a napokban írta valaki a note 4 témában, hogy a XI. kerületben megjelent az lte+ felirat a telefonján, mindenhol máshol csak sima lte van/volt.
fontos tudni, hogy a telekom által forgalmazott note 4 az f-es verzió, amiben már cat 6 lte modul van, tehát 300 Mbps sebességre képes, a független c-s note 4 csak cat 4 és 150 Mbps - ezt csak azért írom, hogy valaki kipróbálja ott, akkor esetlegesen nem mindegy a note 4 pontos típusa.
nekem is a gyorsabb lte modullal rendelkező telekomos note 4 van, de nem voltam arra mostanság, így nem volt lehetőségem kipróbálni, viszont szeretnék sort keríteni rá mihamarabb, mert kíváncsi vagyok rá. -
-
válasz
cris78 #58249 üzenetére
amennyiben igazolod a jogosultságodat, biztos tudnak segíteni valamilyen formában.
pietrasko; sok ismerősöm van, akik ikon díjcsomaggal vettek anno iphone-t, de már régen más gyártóra/platformra tértek át, viszont az ikon díjcsomagot örömmel használják tovább, ha ez az arány csak megközelítőleg igaz összességében, akkor részint érthető a szolgáltató döntése.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 3
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest