- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #136409 üzenetére
Nekem van Maraton. Volt 50 Mb is és Domino day Bónusz is a Maraton mellett. sosem vettem észre ilyen problémát.
Először a Dominoday fogyott el, utána az 50 MB végül a Maraton ami még mindig tart, mint a Taft a hajreklámban évek óta
Aktivációs után egy repülőgépes módot kell csinálni, hogy aktiválódjon az új bónusz. Más teendő nem volt.
-
válasz
ubyegon2 #136126 üzenetére
"*Digis kábelnettel mi lesz jövőre, nem tudni, nem bánnám, ha a Telekom is hozna ide valamit, mert 30mbites csomag 8 eft-ért az nem jó."
Ebben az utcában, ezen a házszámon lakom, első lépcsőházra kiírja, hogy lene 30-as net... IPTV-re elég is lenne, meg hoppára is, de az én lakásomat ha beírom, akkor már nincsen szolgáltatás. Ráadásul a TV kívánatos lenne a DIGI helyett, meg persze a Hoppá is., csak egyfelől egyáltalán nem kötik be (ja az jó kérdés, hogy miért van egyáltalán benne a cím, elvégre azoknak sincs KK-juk), másfelől ha bekötnék, hát azért a netért 5K
Mert ugye rezes lenne ...
-
válasz
ubyegon2 #136121 üzenetére
"Hívásindítás: Bármelyik kártyáról tudsz hívást indítani, de egyszerre csak egy SIM-kártya lehet hívásban. Amennyiben valamelyik SIM-kártya foglalt, az előfizetéshez tartozó további kártyákon kizárólag segélyhívás kezdeményezhető. A fő és MultiSIM-ek egymást nem tudják hívni."
Ez nem gond részemről sem, mert valami hihetetlen keveset telefonálokIgazából a telefon az ellátja az alapfeladatát, hogy elérhető legyek, meg ha kell valami akkor elérhessek pl hivatalosak - de az életciklusa nagyon jelentős részében, mint személyi aszisztens, mobilbank, vagy multimédiástartalmak streamelését végzi.
A nem tudjuk egymást hívni sem gond, mert erre ott van a külön dominos SIM-em családi opcióban.
Az elképzelés:
A54-ben marad természetesen a főszám, mobilinternettel, lebeszélhetőséggel
Alcatel 2019G-be kerülne a multisim
DORO 1370-be pedig a DOMINO-s sim.
EhhElvileg nem kell kötbért fizetnem, mert újabb két évet választottam. Valamivel alacsonyabb lett, mert kihasználatlanság miatt a Hoppá-t alap telefonnal választottam. Most a Multi SIM-et nézném
Itt látok egy érdekességet:
Itt gondolom a második lenne az esetemben. Viszont eddig 250-es net volt, illetve most is az van, mert ugye a berettyóújfalui lakásban csak apám van, táblagépen megnézi, hogy mikor van sakk... ahhoz nem kell Gigabit... viszont elvileg a Gigabites nettel járna két előny:
1. A fentebbi alapján a multisim díjmentes lehetne
2. 5G lenne megint az előfizetésen. Azt akartam megnézni, hogy mennyibe kerülne a Gigabites Internetre váltás amikor kaptam a kötbéres üzenetet -
válasz
ubyegon2 #136111 üzenetére
Igen, maradok, 2025 szeptember végéig van az új szerződés
Családi opciónk van, és volt eddig is, ezt használjuk is, a Magenta 1-es kártya mellett 2 Domino van bevonva. Csak az a helyzet, hogy én nem szoktam hanghívásokat kezdeményezni, nekem a mobilinternet a fontos, anyukám meg mobilinternetezni nem szokott, neki az lenne a fontos, hogy az időskori telefonjában (mert az okostelefont nem tudja kezelni), arról tudjon hívásokat indítani anélkül, hogy én itthon lennék.
#136108csaszi75: Az nem gond, ha visszahívják és csörög nálam is, mert az nagyon ritka lehet, a visszahívásra van a lakásban DIGI vezetékes telefon, jelenleg is azon szokták visszahívni (másra sem nagyon jó a DIGI-s vonal
)
-
-
-
válasz
ubyegon2 #136073 üzenetére
"no de akkor miért nem 5G csomagot választottál hozzá?"
Ha visszaolvastál volna, akkor le van írva:
"Az 5G-vel amúgyis érdekesen álltak. 2021 nyarán azért vettem 5G-s telefont, mert ment a kampányuk, hogy 5G lesz országszerte. Aztán 2023 tavaszáig nem volt."Tehát akkor szájbarágosan elmagyarázom, csak most, csak neked...
1. 2021-nyarától két évig nem volt ilyen opció elméletben sem, mert a Telekom teleplakátolta Hajdúszoboszlót, csak szolgáltatás nem volt. Nem létező szolgáltatásra, nem célszerű előfizetni, ha mondjuk lehetséges is, mert pl lehet, hogy nem érdekelte volna őket, ha benyújtom az igényt, ha BP egyes részein van, hátha arrajárok, meg egyébként is, csak tudja már az ember, hogy mi kell neki és mi nem.
2. Tegnapig volt 5G-s elérésem egy kemény 4 hónapos időintervallumban. Igaz ekkor a többi dominósnak is.
3. "No de akkor nem tudod megfogalmazni, miért fontos az 5G...mindegy."
De megtudom, hogy NEKEM miért lett volna fontos, és végül miért nem estem tőle hanyatt. 4G+-szal is elvagyok, nem szoktam mobilinternettel játszani, így a késleltetés sem számít. Idővel lekapcsolják majd a 4G-t, ahogyan tették a 3G-vel is. Nekem az egyfajta hobbi, hogy akkor is a legkorszerűbb technológiát használjam, ha nem fogom teljesen kihasználni. Ami nekem mégis érdekes lett volna az a sebeség:Ez Yettel 5G. Ennek a Telekom 5G a 10%-át sem tudta le irányba. Egyéb kérdés?
A kis 1600 Ft-os húzásuk meg, ha csak azt nézem, hogy én mennyit fizettem nekik havonta masszívan kontraproduktívan sült el. Nem biztos, hogy sokan meg fogják rendelni olyanok, akiknek nincs 1000-es FTTH-juk.
-
csernak75
senior tag
válasz
ubyegon2 #136073 üzenetére
Azért szerintem nem kellene a sebesség tesztekre fogni ha valahol nyáron lassú volt a hálózat. Az a kb 2x10 másodperc amíg a le-fel irányt megméri a speedtest elenyésző az egész napos forgalomban. Inkább okolnám az automatán 4K ra váltó youtube és egyéb videós/stream oldalakat, illetve a letöltéseket amik órákon át is terhelhetik a hálózatot.
Illetve nem hinném hogy adott helyen egy időben 10 user nyomott rá a teszt gombra.
De jelzem hogy egy akár csak 150 Mbps-os cella kapacitásnál ha 10 ember tesztel akkor is jut kb. 8-10Mbps mindenkinek. (Ha csak a tesztet nézzük.) -
válasz
ubyegon2 #136067 üzenetére
"A Dominosok ugyanúgy fizetnek az adatért, csak jóval többet, azért nem kellett volna felengedni őket, mert neked ócsócsomagosnak nem tetszik? "
Domino Maratonnál ha jól tudom, átvihető hónapról hónapra az adatkeret. Oké, hogy fajlagosan többet fizetnek egy GB-ért... de fizet 5 GB-ért 4 ezret, és valamivel többért 50 GB-ot kapok, viszont én 24 hónapig fizetek, és az én felhasználó szokásaimat illetően általában maradni szokott 40+ GB havonta, ami minden hónapban törlődik! Akkor nehogy már az jöjjön ki, hogy a hűségnélküli DOMINOS, aki lehet holnap lelép, én meg kötve vagyok, az jobb ügyfél...Az 5G meg hát tudod, ha nem lenne fontos, akkor 30-40K-val olcsóbb telefont vettem volna... ami csak 4G-s.
Ez az 1600 Ft-os dolog meg egyértelmű teszt, ha "sikere" lesz, akkor marad. Ha meg nem, akkor majd változtatnak.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
ubyegon2 #135894 üzenetére
Persze, vágom, hogy ez csak elméleti kérdés volt, ezért is a zöld hangulatjel.
Amúgy az eSIM ilyen téren képes nagyobb távlatot nyitni; ha jól emlékszem, az általam használt iPhone 13 gyártmány 10 db eSIM tárolására képes, amiből persze nem mind lehet aktív egyszerre („csak” kettő). Feltételezem, Android esetén is van olyan gyártó, aki több eSIM tárolását biztosítja (ahol ugye, a tárolás nem egyenlő az aktív használattal). -
dzf007
senior tag
válasz
ubyegon2 #135889 üzenetére
DigiMobil mindenre is jó..Ezeket a kedvezményeket már nem is használom..Be aktíválom hátha.DE elég a 15GB+30GB+200 perc simán!Arra én is kíváncsi vagyok január 1.-től hogyan változnak az árak, addig garantált! Megemelik, másik csomagot aligha ajánlanak. Vagy végső esetben a netfone lesz. De a ONE vajon mit fog ajánlani...?
-
-
Pipi75
tag
válasz
ubyegon2 #135849 üzenetére
Nem azt írta,hogy nem találta! HA NINCS ott, nem találja meg az ember! Én 2x jártam így, nem vagyok hülye,ahogy mindenki az szerinted,aki nem találja. A telekom elbaszta rendesen ezt az új bónuszválasztást! Augusztusban az ügyfélszolgálat próbált hülyének nézni, appot újra teleptsem stb, mégsem jelent meg a bónuszválasztás lehetősége!
-
válasz
ubyegon2 #135849 üzenetére
1. pontosan leírtam, hogy hol kellene megjelennie az app-ban, és ott nincs
2. írtam, hogy fél óra után jelent meg az app-ban...Mit nem értesz ezen?
"Tényleg mekkora majmon, 500MB helyett 3GB adatot adnak 7napra...még neked is."
Volt ilyen kérdés, hogy mennyit adnak, meg kinek? Nem.
Ha azt írják (mert írják), hogy pár perc alatt be lehessen valamit kapcsolni, akkor lehessen is bekapcsolni, ennyi.UUI: Az Én telomon semmi maszlag nincs, nincs telexarva bináris hulladékokkal, stb, és minden uptodate...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ubyegon2 #135745 üzenetére
Évente egyszer feltölteni 5000 Ft-ot nem szeretnék plusz egy appot feleslegesen telepíteni és tárolni a telefonon.(főleg, hogy nem is saját, csak családtagnak segítek, mert neki egy évre pont elég ez)
A mostani 5000Ft akció a weboldalon feltöltve is érvényes.
Plusz még mindig ott van, hogy a konkurens szolgáltatóknál mindenféle regisztráció nélkül lehet egyenleget tölteni. Telekomnál meg csak belépés után a weboldalon, de külsős harmadik félnél meg megint lehet regisztráció nélkül. Ez így vicces azért.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ubyegon2 #135740 üzenetére
Plusz történet:
Tavasszal beköttetük a telekom optikát. Beregisztráltuk a nevet, címet, stb. azzal rendeltük meg az internetet. Kijöttek, bekötötték használtuk stb. Működött jól. Eltelt 1-2-3 hónap, gyanús volt, hogy semmilyen fizetési felszólítás, se emailben, se smsben, sem a profilban nem volt, sőt még a profilban sem.Úgy kellett az ügyfélszolgálatot felhívni, hogy mi a franc van, mire ők is rájöttek, hogy ja hát hoppá hozzá kell adni ahhoz a profilhoz azt az internetet, amiről előtte megrendelted. Ráadásul ez is csak az 5. ügyfélszolgálatosnak sikerült, mert az elmondásuk alapján nem is engedte itthon hozzáadni.
Érdekes, hogy anno a Tarr automatikusan hozzáadta a profilhoz az előfizetést. Itt valamiért nem megy.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ubyegon2 #135740 üzenetére
Azért van fiókom, mert kötelező. Nem azért, mert szerettem volna plusz egy bejelentkezést.
Érdekes másik szolgáltatónál lehet SMS-ben rendelni bármilyen csomagot, és fiók nélkül feltölteni az egyenleget.Amúgy, ha online akarsz feltölteni, akkor mindenképpen kell fiók:
[link]
"Az egyenleged feltöltéséhez szükséged van Telekom fiókra. Ha már van Telekom fiókod, kérjük, jelentkezz be! Ha még nincs, akkor a Belépek gombra kattintva létrehozhatsz egyet."Az is érdekes, hogy azt írta ki, hogy "Ehhez az előfizetéshez nem adható hozzá a választott kiegészítő szolgáltatás".
Miért nem azt írja ki, hogy "Válassz ki egy előfizetést(aka prepaid számot), utána aktiválhatod a csomagot"
Beírtam ide ugyanezt a szöveget, és (bár sokan próbáltatok segíteni) senki se jött rá, hogy azért írja ezt ki, mert nincs hozzáadva a szám(mert, mint írod, egyszer véletlen lejárt a Domino és ezért törölte).
Szóval nem hiszem, hogy ez annyira hatalmas user error lenne. -
Mostvid
újonc
válasz
ubyegon2 #135038 üzenetére
"Nem ismerik az emberek..."
Hidd el, minden ami olcsóbb, futótűz-szerűen terjed, ugyanúgy ahogy te is továbbadtad a kollégádnak, ő a családjának, ők is másoknak, stb. Valami más oka lehet hogy egyáltalán nem terjedt el, de leírtam egy lehetséges okot #135039
"Ma meg sokan használnak Messengert és társait..."
Hogy beszélsz messengeren idegenekkel akikkel nem vagy ismerős? Ráadásul a hangminőség is rosszabb.
"lehet talán érzik a 21. századot..."
Telekom is érzi, korlátlan hívás minden irányban havi szinten csak párezer forint, korábban tízezer volt. Sokkal jobb hangminőség mint messengeren, próbáltam a messengert. De a többi app sem jobb. * De a flották is kb 5-6 ezerrel mennek szolgáltatóknál ráadásul 50 GB net is van hozzá.
-
-
Mostvid
újonc
válasz
ubyegon2 #135011 üzenetére
Értem, de vannak olyanok akik viber, mások messenger, megint mások instagram, és még vagy húsz alkalmazás, mindenki másra esküszik még az ismerettségi körömben is. Na én nem vagyok hajlandó az összes szemetet letölteni a telefonomra és megjegyezni hogy többszáz ember közül kit min hívhatok. Másnak lehet bejön ez, de én biztos nem szerencsétlenkedem ezzel.
-
Mostvid
újonc
válasz
ubyegon2 #135006 üzenetére
Én mindig előnyben részesítem a normál hívást, egyszerűen sokkal jobb a hang minősége (Telekom hálózat). A netes hívás különböző alkalmazásokon keresztül ingyenes (pontosabban olcsóbb), de nagyon gagyi a minőség és nem is kényelmes a több tucat alkalmazás miatt. Ma már akár a korlátlan hívás is teljesen megfizethető, szóval inkább az a nyerő.
-
UHHH
őstag
-
Varszegig
veterán
válasz
ubyegon2 #131197 üzenetére
Na hát ez az. A következő sorrenben történt:
1) Személyi csere
2) Eltelt pár hónap, adategyeztetés, sikertelen. Mondom ok, biztos be kell jelenteni a személyit nekik
3) Beküldtem a személyit, vártam 1 hetet, legyen meg az átfutás.
4) Adategyeztetés sikertelen. Ok, kapjátok be, megyek fogorvoshoz, útba esik egy T, elintézem személyesen. Done.Fiam kb. hasonló, személyi csere, majd hónapok múlva már Svájcban jött rá, hogy adategyeztetni kéne. Személyivel sikertelen, erre bepróbálta a jogsival és siker. Jogsit biztos nem adott meg soha a T-nek.
Szóval lehet hogy a BM adatbázisából megy, de hogy nem túl sűrűn frissítik az adatokat az biztos. -
pohár
félisten
válasz
ubyegon2 #130512 üzenetére
uh, ettől féltem én is... még jó, hogy nem pörögtem rá nagyon tegnap
mondjuk fasz voltam, mert 2 hete láttam már a promót, csak lusta voltam, hogy maaajd ráérek velem meg lehet nem fog kelleni...
na mindegy, amennyi mobilnetet én használok, az a 4GB-os Maraton csomag kibírja 2 hónapra megint
-
válasz
ubyegon2 #130474 üzenetére
Ja és mielőtt elfeledjük, mivel sokan rácsodálkoznak itt dolgokra, szóval egyértelműen le van írva a bekapcsolási információkban, mi a teendő! (utolsó mondat)
Nyilván egyetértünk a fórumtársakkal ebben, ettől még saját érdekünkben megcsináljuk, amit javasolnak az App-ban...kár, hogy 100%-ban még ez sem biztosíték semmire.
-
-
prsq
aktív tag
válasz
ubyegon2 #129759 üzenetére
Ezt pont tegnap hívtam fel. (A 80-ast.)
A megadott intervallumban, a megfelelő számról.
Vanda volt, azt mondta elküldik SMS-ben az adategyeztetős oldal címét, és letette.(Nem bírtam beírni a címemet, mert szerintük nincs olyan. Barmok. Írtam nekik hosszú üzenetet hátha. Sok reményt nem fűzök hozzá.)
-
martonl
senior tag
válasz
ubyegon2 #129141 üzenetére
Bunkofon később lett a neve, amikor egy kézben már elfért. A táskatelefonok korában volt rádiótelefon, úgy rémlik, de már régen volt. 0660 volt az előhívója valóban.
A cella egyébként a méhkaptár celláira asszociál, így is ábrázolják a lefedettséget, ha jól tudom.
Az SMS pedig kezdetben GSM távirat volt. -
martonl
senior tag
válasz
ubyegon2 #129134 üzenetére
Pedig az egy bázisállomás által ellátott területet ha jól tudom, még mindig cellának hívják. Kissé kikopott, de angolban régebben a cellphone szót is használták. Ma már nem nagyon látom ezt a kifejezést, szerencse, hogy nem fordították le egy az egyben.
Nálunk a GSM előtt használták még a rádiótelefon kifejezést. -
törölt tag
válasz
ubyegon2 #129131 üzenetére
Nem véletlenül írtam elsőnek az 1 gigát, meglepett volna, ha nem az lesz
Azért a 30 perc 30 napra, az nagyon karcsú... A többi már jobb.
Mindjárt ránézek, hol van ez az appban, gondolom, a dd mellett.
Meddig lehet bekapcsolni? Mert még anyámat is meg kell akkor interjúvolni, h mit szeretne -
totron
addikt
válasz
ubyegon2 #115256 üzenetére
Úgy volt, hogy már nem lesz rá szükség. Úgy 2 éve éltem ezzel a konstrukcióval utoljára, azalatt eltérő feltöltési dátumok követték egymást - így eltérő lejáratiak is - nem volt miért feljegyezni. Egyébként sem hiszem, hogy ne tárolná a rendszer valamelyik bugyra, nem érdekük nyilván, hogy lekérdezhető legyen.
Menet közben beugrott még, hogy ez egy mégérdekesebb balett, mint ahogy elsőre emlékeztem. Nem csak hogy az alapcsomag dedikált forgalmára van szükség és elegendő összegnek a Korlátlan e-mail és böngészés opciós csomagnak - mely magában foglalka a korlátlan Youtube-ot, de ha máshogy lenne, javítsatok ki, senkit nem érdekel már rajtam kívül - hanem egy más fordulónaphoz van kötve az opciós opció is, amit már végképp elfelejtettem mi alapján van, nem egyénileg, hanem hogy eredetileg anno mi volt a koncepció részükről ezügyben. Tehát be kell várni egyikkel a másikat, azaz nem netezhetsz - mert akkor apad a dedikált forgalom - ha együttállást, így youtube-ozást szeretnél.
Azzal van megspékelve az egész, hogy az utóbbi időben le sem vonódott az opciós csomag díja, ha volt is esetenként annyi rátöltve. Kérdeztem is itt már, hogy akkor ezt a korlátlan opcióst szép csendben megszüntették? Nem volt válasz. 17-én kaptam SMS-t a dedikált adat végéről, ezt most már megjegyeztem.Hogy hiába-e, az jó kérdés. Olyan 2 hétig nem szabadna így használnom a netet, ha be akarom várni? Legutóbbi ilyennél így volt, ennyi dereng. Van-e egyáltalán mire várni. Diákkislánynak a helpdesken meg hécce tség, hogy nem adom meg a szóban forgó számot, nagy eséllyel jajj bocsiban végződne. Jajj, bocsi, inaktiváltam a csomagokat amik neked eddig a lehető legtökéletesebbek voltak eddig mobilelérés terén, de választhatsz az új, "sokkal jobb" lehetőségeink közül. Kösz, nem.
Aki érti és emlékszik még erre a dominós mókára, annak nagy köszönet, ha segít emlékezni, feltárni ennek jelenét.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
ubyegon2 #128747 üzenetére
*111#
1 továbblépés
következőnél csak a 9-es van, de beírom, hogy 1-es
itt már van 1 díjcsomag infó és váltás ,2 stb. ,emgadom, hogy 1jelenlegi díjcsomagod Donimo 5
1 bővebben a díjcsomagról
2 Domino 5 választott hívószám kedvezmény
* visszalépés
0 visszalépés a főmenűbea 2-es és a 9-es után még írná is a szolgáltatás módosítást a 3-as gomba, de ott már nincs rubrika, amibe írhatok, csak egy ok gomb.
-
válasz
ubyegon2 #128579 üzenetére
Ebből a szempontból nem jobb egyik a másiknál, valaki itt látja meg hamarabb, valaki ott, mert Facebookot lehet nézegetni másért is, míg a Telekom weboldala uncsi
Én a FB-ra mindig is úgy tekintettem, mint egy gyűjtőhely, hogy ne kelljen sok hírportált stb. külön nézegetnem, hanem ott van egyben, és még vannak "szép" kommentek is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- YouTube
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Canon EOS DSLR topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest