- Apple Watch
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz GoodSpeed #136123 üzenetére
Ahogy látom, lesz még pár köröd az Ügyfélszolgálattal, Ezt, hogy melyik multiSIM lenne elég, érdemes körbejárni valóban, nekem még akkor adták, amikor egyféle volt, viszont alapból az is alacsony sebességű volt, ÜSZ-en lehetett kérni a magasabb sebesség opciót. Gyakorlatilag az alapvető dolgokat munkához, napi használathoz ellátta az alapsebességű is.
Esetedben valóban elgondolkodtató a Giganet az előnyei miatt, de nyilván kötbér nélkül!
Kell türelem, mire elintézel egy picit bonyolultabb dolgot a T ÜSZ-nél, annyira nem is bánom, hogy visszaadtam az előfizut, már csak Dominoim vannak.
(#136125) GoodSpeed
Csak lesz ott megfelelő opció, látod! Te meg elszaladtál volna a Yetihez az első nehézségek láttán! Tény, hogy a Magenta egy jó dolog a Telekomnál. Sajna itt lakótelepen(Kőbánya) nincs normális vezetékes net Telekomnak*, TV nem kell, így nem tudtam igénybe venni Magentát, ezért is adtam vissza az előfizus számot.
*Digis kábelnettel mi lesz jövőre, nem tudni, nem bánnám, ha a Telekom is hozna ide valamit, mert 30mbites csomag 8 eft-ért az nem jó.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai