Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz GoodSpeed #136123 üzenetére

Ahogy látom, lesz még pár köröd az Ügyfélszolgálattal, :K Ezt, hogy melyik multiSIM lenne elég, érdemes körbejárni valóban, nekem még akkor adták, amikor egyféle volt, viszont alapból az is alacsony sebességű volt, ÜSZ-en lehetett kérni a magasabb sebesség opciót. Gyakorlatilag az alapvető dolgokat munkához, napi használathoz ellátta az alapsebességű is.

Esetedben valóban elgondolkodtató a Giganet az előnyei miatt, de nyilván kötbér nélkül! :D

Kell türelem, mire elintézel egy picit bonyolultabb dolgot a T ÜSZ-nél, annyira nem is bánom, hogy visszaadtam az előfizut, már csak Dominoim vannak. :N

(#136125) GoodSpeed

Csak lesz ott megfelelő opció, látod! Te meg elszaladtál volna a Yetihez az első nehézségek láttán! Tény, hogy a Magenta egy jó dolog a Telekomnál. Sajna itt lakótelepen(Kőbánya) nincs normális vezetékes net Telekomnak*, TV nem kell, így nem tudtam igénybe venni Magentát, ezért is adtam vissza az előfizus számot.

*Digis kábelnettel mi lesz jövőre, nem tudni, nem bánnám, ha a Telekom is hozna ide valamit, mert 30mbites csomag 8 eft-ért az nem jó.

[ Szerkesztve ]

mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák