-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Ez szarul hangzik. Gondolom nem az előfizetés díjából jön le, hanem szépen megy rá.
Most két telefonom van, de nem akarok kettőt hordani. Kéne valami dual simes készülék. De nagyon kevés a dual active módos. Dual standby-os készüléknél meg el kell gondolkodni az átirányításról.
Ezeknél van olyan mód, hogy egymásra menjen az átirányítás, mikor éppen az egyik sim ledobta a hálózatot a másik sim aktív hívása miatt.
De ez így nem megoldható. Mármint ingyenesen. -
Mr. Teddy
őstag
Visa kártyám van. Most a telekom alkalmazáson belül sem jön be az OTP fizetési oldala. Gyanítom akkor az OTP-nél lesz a hiba, ha már így két helyen sem jön be.
Mod: kíváncsiságból megnéztem más oldalt, ahol lehet otp-n fizetni, ott kiírta, hogy a bank nem elérhető jelenleg. Szal OTP a ludas.
-
ANDROID???
addikt
Azonban az ügyintéző hozzá nem értése, ne az ügyfél kárára történjen. Az a szánalmas az egészben, hogy a cég mossa kezeit (HOLOTT ŐK HIBÁZTAK), hogy van 30 napjuk, kivizsgálni, ők mit b@szt@k el...
Még mindig megengedhetik maguknak hát menjenek a 3,14csába.
(felidegesít mert velem is többször csesztek már ki így, hogy ők hibáztak, persze ezt panaszolnom kellett és ők ki kellett vizsgálják, és az ember türelme egy idő után véges.) -
-
313313
addikt
Nekem volt 3 perc hívásom tavaly gázóraállás bejelentése címszóval, az 120ft-ba került ha jól emlékszek, amit havidíjon felül fizettem.
"Díjmentes mérőállás bejelentő automata: +36 80 820 055"--ezt a számot hívtam
Szerk: lehet villany volt és 40-es szám
Otthon rálesek melyik volt...
-
-
#TOTTI
őstag
A kérdés, hogy mi történt valójában, az hogy egy téves belső bizonylat készült amit töröltek az nem döntő! Ha valóban be lett fizetve a tétel, akkor van értelme kardozni, de egyéb esetben nincs. Ugyanis amit vállalsz azt ki kell fizetni, ha téves számlát készítenek azt is sztornózzák, ha a belső elszámolás miatt tévednek, azt is aktualizálják. A telefon 24*4490, azt ki kell fizetni. Egy ilyen visszavont bizonylatba kár kapaszkodni, kivétel akkor, ha elhangzott, hogy adnak 9228 Ft kedvezményt, vagy írásba foglaltak.
-
Beca1990
senior tag
ettől hogy ők már két nappal utána zaklatnak, akkor sem fogom csak fizukor befizetni
@dedike Nem, és akkor is felszámolták hogy éppen leültem a netbankhoz hogy fizessem bankkártyával, jött a felszólító SMS , épp akkor mikor fizetném befele, nézem a múlt havi számlát és azon is rajta van
-
törölt tag
Van annyi pénz a számlámon mindig, most is be tudnám fizetni, de majd csak hétfőn fogom egy jóváírás után, ennek vannak bizonyos okai, hogy nekem így miért jó, ha behajtanak valamennyi kamatot, hajtsanak, de ne hivogassanak, szerintem ez elvárható, főleg, hogy már kora reggel, illetve késő este is ezt teszik.
Ilyen felszólítós sms is max. 3 volt 2 év alatt, de mindig ilyenkor kezdődnek a rejtett számról hívások azért feltételezem, hogy a tmob az.
-
törölt tag
Ez konkrétan a havi részlet és hónap utolsó napján jár le a befizetési határidő, de ezt a fizetéskor szoktam befizetni, tehát átcsúszik a következő hónapra, max. harmadikán ki szoktam egyenlíteni, nem is kapok sms-t, csak most várok egy jóváírást paypalről és az egy hét, utána akarom befizetni ezt a számlát, vártam is az sms-t, meg is kaptam, csak ez a hivogatás rohadtul zavaró.
10 éve t-mobile ügyfél vagyok és ilyen max. 10 napos csúszáson kívül sose volt tartozásom, pedig 3-4 előfizum szokott futni egyszerre.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Említettem, hogy megnézem a régi sticket.. Szóval ZTE MF626.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezt sajnos tudom.
Viszont amikor meglett a router, abban már szerepelt a listában Magyarország. Végigpróbáltam emulátorral is, sajnos ott sem mutatja a listában.
Meglátjuk, ha esetlegesen nem megy, akkor sem lesz probléma. Viszont valamit próbálni kell, mert ilyen sávszélesség mellett lényegében használhatatlan a csomag.
Ha hazaérek, megírom a mostani modem típusát, mert fejből sajnos nem tudom.
Gondolkoztam 4G-s modemet, de van mindenfelé használva, olyan helyeken is, ahol nincs 4G, így nem akkora érvágás, ha nincs. Ha a 10-15Mb kijön belőle 3G-n, az már tökéletes. Plusz a kompatibilitásra is fontos, amennyire csak lehet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
A lényeg az volna, hogy a mostani stick-néll gyorsabb legyen, 3G-n is nagyon lassú a net, mondhatni ha 3-4Mbps-t képes kipréselni magából akkor az már jónak számít.
Plusz, működjön együtt a 3020-as 3G-s router-rel, de gondolom ennek ez nem probléma.
A modem típusát nem tudom fejből, de elég régi már, az első szériások egyike.
-
bajzal
őstag
De ha a surf-re rendelek rá egy 690Ft-os 200mb-ot, akkor havi 890Ft + 690(az új net) lesz? Vagy csak 690Ft és marad a 29Ft és 39Ft-os percdíjam? Vagy hogy lesz? Vagy melyik dominóba menjek át, majd rendeljem rá 690Ft-ért a 200mb-os netet? (egyébként hgy ilyen olcsó 200mb net? Előzőleg telenoros voltam és ott 990Ft volt 100mb)
-
-
-
hoffman_
nagyúr
mivel a csomag létezik, és használják, ezért maximum üzletpolitikai oka lehet, nem pedig technikai. minekutána pedig az ő mulasztásuk volt, ezért ez lenne a minimum. megkockáztatom, hogy számlaegyeztetés is járna az eco xs kellemetlensége miatt, amit kérni is fogok. más kérdés, hogy azt csinálnak, amit akarnak. ha nem kapom meg, akkor nyilván be fogom érni a like utódjával, de nem fogom ennyiben hagyni, az is biztos.
-
-
Kevésnek tűnik (nekem) , mert ismerős is T-s és ugyanazon a helyen neki full a térerő (igaz neki nem LTE , hanem csak 3G van. /szerintem , nem néztem azt külön/.)
(#44000) ShadowX: igen, tuti ez magyarázza (Falun lakom , de város 10km -re van.. na majd városba bemegyek és megnézem akkor a térerőt)
L
-
kokokka
addikt
Annyira auditált, mint ahogyan egy előttem szóló írta, ugye? Közlik, hogy bocs, de nincs meg a felvétel. Ez nem tűnik túl ellenőrzöttnek a számomra. És persze itt jön képbe megint, hogy ha a Te kezedben lehetne a bizonyíték, akkor az nekik már büdös. Arról nem is beszélve, hogy a magánszemélyek hivatalosan semennyire sem tudnak visszaélni a rögzítéssel, mert ahhoz is bírósági engedély kell, hogy egy ilyen felvételt egyáltalán használni lehessen egy peres eljárásban. Márpedig ha nincs rá engedély a másik féltől, akkor erre csak igen súlyos esetben kapható engedély. És itt vissza is értünk a kör elejére : ha nincs felvétel (értsd : bizonyíték amibe Ő is beleegyzett) akkor nincs ügy sem, ami rájuk nézve hátrányos. És ez az egész igaz szinte minden multira itt, kis honunkban....
-
zoli62
addikt
Én is mindig ezt mondom, hogy elég nehéz megtalálni a cégeknél a kék számok vezetékes megfelelőjét, amiknek nagy része amúgy budapesti, pedig ezeket az ÁSZF-ben is kötelező feltüntetni. Nem akar negatív reklám lenni, de élő példa erre a jelenségre a Telenor, ahol a telefonos ügyfélszolgálatukon akkor sem árulják el a vezetékes elérhetőségüket, (+36 1 4646020) ha valaki netán azt mondja, hogy külföldről szeretné őket elérni. Pozitív példa ebből a szempontból a Vodafone (+36 1 2881270), illetve a T-Mobile is (+36 1 2659210). Érdekes módon a T-Home-é jobban el van dugva, fejből nem is tudom. Viszont az Eon ügyfélszolgálatán már megint káosz van, ha meg akarod tőlük tudni a vezetékes ügyfélszolgálati számukat. Szóval van itt összevisszaság bőven a kék számok terén.
-
dobostorta
tag
Igen, de én Domino-s vagyok, és egyszerre vonják le megrendeléskor a mobilnet havidíját, és azt írja az online felületen, most, hogy átváltottam egy nagyobb csomagra, hogy mától egy hónap múlva jár le, és hozzá adta a felhasználható forgalmát az új csomagnak, a mostani csomagom fent maradó forgalmához.
-
Sőt igazából kettő ilyen businessnet M-mem van cégen belül és mind a kettőre van Duonet.
De nézd meg hogy a T weblapján is hozza a lehetőséget: [link]Bármelyik éncégem előfizetés, hozzá kiválasztod a businessnet bármelyik csomagját, és a megrendelhető szolgáltatások között hozza a dolgot Tandem sim kártya név alatt, rosszul mondtam nem 500 Ft hanem 400+áfa.
Szerintem tökre megéri, mert így legalább valamelyest esélyem van arra, hogy leinternetezem azt a 7 gigát
-
dobostorta
tag
Elvileg nem, mert a mobilinternet díjcsomagváltásnál az online felületen ezt írja: "Díjmentesen válthat másik díjcsomagra, amely azonnal érvénybe lép. A jelenlegi díjcsomagjában foglalt fennmaradó adatmennyiséget az időszak lejáratáig leforgalmazhatja."
Csak nem tudom, hogy melyik időszakra gondolnak, az új vagy a régi díjcsomag végére.
-
krisi047
senior tag
Természetesen ezt én is láttam, de a díjcsomagom sincs kint a honlapon.
Elég nagy ballépés lenne és nehezen elképzelhetőnek is tartom azt, hogy az üzleti ügyfeleknek ne nyújtanának ilyet igény esetén. Mert magamból kiindulván, ha külön mobilnet előfizetést kellene kötnöm a másik eszközhöz, akkor én például inkább a Vodánál kopogtatnék. Viszont itt szinte biztos nagyobb csomagra váltanék idővel. Szóval a kérdésem továbbra is áll.
-
[CS]Blade2
addikt
Vagy bátyámén van, vagy muterén, így 1 meghatalmazás kellene, mert bátyám vinné vissza. (Bátyám előfizetésesként ajándékba vette annó a T-s telefont muternak, de a hibás kártya valszeg egy régebbi, amit még muter vett annó. Azért fura, mert úgy rémlik, hogy neki még a westel-es időkből volt a sim-je, vagy legalábbis eggyel korábbi mintázat rémlik.
A My T-ben muter nevét írja a hibás sim kártya számával belépve, nem tudom, hogy a My T-s reg. független-e attól, hogy kinek a nevén van.Tudja a My-s kódot, meg a nevet, a sim kártyához tartozó számot, születési dátumot, személyigazolvány számot, a szim pin kódját, stb.
Bátyámnak útba esne holnap délelőtt, csak ezért kérdezem. Egy hibás szim cseréje lenne.
-
jacqhordeaux
újonc
Tehát akkor tényként kezelhető, hogy a Telekomnak jobb minőségű, masszívabb mobilhálózata van a másik kettőéhez képest:
- azonos lefedettség esetén a Telekom lefedettsége nem változik utcáról utcára, épületen belül stabilabb
- a cellák nagyobb kapacitásuak és nagyobb a hatókörük -
laszlohu
addikt
-
Szpetya46
csendes tag
Egy utolsó kérdésem lenne még és többet nem tartalak fel.
Ha megveszem a telót (64 eFt) mellé rendelek egy Domino Surf csomagot (890 Ft) + valamilyen bővités Net Plusz L (1290 Ft) vagy Net Plusz XL (2290 Ft) + ezek mellett kb. 3-5 000 Ft körül szoktam beszélni. Összességében nem haladja meg a 8-9 000 Ft-ot.
(Az előfizetést is számolgattam, de ott min. 10 000 Ft-ra jönne ki.)
Most jól számoltam ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged