Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Premier előzetesen a Test Drive Unlimited Solar Crown
gp A korai kiadás már napok óta játszható, az alap verzió két nap múlva debütál.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz lindermen #70250 üzenetére
szia,
arany/platina kiemeltségű az előfizetés, vagy anélküli?
előbbi esetben adott a 24 hónapos aláírt hűségnél a 21 letelt hónaptól eszközölhető előrehozott készülékváltás - csak az előfizetésre vonatkozik, a díjcsomagra aláírt hűségre nem -, utóbbinál legkorábban 30 nappal a hűség lejárta előtt.
az utolsó számlán nem szerepel az elszámolási információknál érdemi infó a lejárt tartozás kapcsán?
esetleg egy korábban át nem vett rendelés? valakinek ilyen miatt dobott a rendszer tartozást.
amennyiben lejárt tartozás van, a rendszer megvon(hat)ja az arany/platina kiemeltségi szintet, ami miatt a fenti 21 letelt hónapos kedvezmény a 30 naposra módosul(hat).Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mr.Csizmás
félisten
üdv,
2014-es BF akcióban vettem egy S4-est, ami persze "nem volt raktáron" (szokásos bugos trükközés), aztán némi asztalverés hatására sikerült egy új rendelésben kiadniuk. eddig ok. de az első rendelés törölt, mégis havonta kapom a felszólító sms-t, hogy 48e vmennyi lejárt tartozásom van persze a számlarészletezőt csak most néztem meg, visszanézve havi 750-1500 ft a felszólítás díja ilyenkor mi van? írjak egy panaszlevelet, vagy egyből NFH?
mellesleg tartoznak még mindig egy online vásárlás elállásából a vételárral, dec. 16. körül vittem vissza....
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
KZP
őstag
válasz Mr.Csizmás #70252 üzenetére
Miért nem hívod fel őket és reklamálsz?
-
legenda
válasz Mr.Csizmás #70252 üzenetére
szia,
telefonon tegyél panaszt, gyors megoldást és jóváírást kérve - nem feltétlenül a normál ügyfélszolgálatos lesz az, aki ebben hathatós segítséget nyújthat, mondhatni hivatali munkaidőben a számlázási osztály kell neked -, amennyiben nem valósul meg, úgy e-mail útján is, de akkor már mehet másolat a felügyeleti szervnek.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Mr.Csizmás
félisten
-
legenda
válasz Mr.Csizmás #70255 üzenetére
telefon, telefon és telefon!
egyrészt pontos és részletes nyoma van, másrészt tudod, hogy te mit mondtál és direktben hallod az arra kapott válaszokat is!
a személyes ügyfélszolgálat esetén mindig maradhat nyitott kérdés, ha ilyen probléma van.[ Szerkesztve ]
-
lindermen
senior tag
Köszi a választ! Nincs semmi info a lejárt tartozásról. Egyszer kaptam egy sms-t, de akkor már be volt fizetve, illetve azt sem értettem mert minden hónapban az aktuális számlát 15ig befizetem, és a my t-mobilban visszaellenőrzöm 1-2 nap múlva hogy mit ír, és eddig nem volt probléma, soha.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz lindermen #70257 üzenetére
attól is függhet, hogy milyen módon fizeted be a számlát, mert bizonyos átutalásos módozatokban több (munka)nap is kellhet a teljesítéshez, aztán ha mondjuk 15-én utalsz egy 17-ei vagy 18-ai határidős számlát, akkor abból késve beérkezés is lehetséges, mert a my telekom ugyan befizetettnek jelzi a számlát, ha azon keresztül intézed, de közben azt is írja, hogy a tényleges teljesítés 2 - 3 napot is igénybe vehet.
telefonon érdemes lehet rákérdezni, az ügyintéző többet lát a rendszerben.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Keem1
addikt
Személyes ügyfélszolgálatot el kell felejteni. Én eddig velük csak szívtam. Pláne a Westendben. Ott izompacsirták és cicababák vannak, amíg vársz, jó stírölni a csajokat, de másra sajnos nem jók. Én már netcsomag ki-bekapcsolás miatt se megyek be oda, csakis kizárólag akkor, ha olyan teendőm van, ahol aláírni kell vagy fizikailag átvenni valamit. Minden mást próbálok neten és telefonon elintézni.
Szerintem hamarosan (vagy a távoli jövőben) a telkó cégeknél a személyes üszi elcsökevényesedik és megszűnik majd. Nem hatékony, drága és sokszor már felesleges is.
-
hitchins
őstag
Telefonom beadta a kulcsot (S4 LTE) Elvileg jövő heten kapok egy csere utalványt a Samsungtól. Az lenne a kérdésem hogy ilyen esetben milyen árban választhatok telefont. Az akkori akciós arat vásárolhatom le vagy a listárat nézik és a mostani hasonló listárú telefonokból kaphatok?
Anno az előfizetés meg akció miatt elég olcsón sikerült vennem. Ennyi pénzért valószínűleg most nagyjából semmit nem tudnék venni.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz lugosi #70265 üzenetére
biztosításnál van az a listaárasdi.
hitchins; jótállás/szavatosság esetén a számla számít - elálláskor is azt az összeget adhatják vissza, hiszen a vásárlás előtti állapotot kell visszaállítani, mintha meg sem vetted volna, többet meg nem kaphatsz vissza, mint amennyit ténylegesen fizettél -, bármi más igazságtalan lenne, de adott kategóriájú készülékek most is vannak nagyjából annyiért, ha azonos konstrukcióban/díjcsomaggal nézed, erre van is külön listájuk, csak ne azt a - honlapon elérhető - listaárat nézd, ami a biztosításhoz van.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz lugosi #70269 üzenetére
mondják amúgy csereutalvány levásárlásakor is a listaárat, de azzal a baj, hogy jogilag nem létezik levásárlás, az elállást kell megfelelően lepapírozni, de ebbe inkább nem megyek bele.
ahogy nézem, tavaly augusztus óta nem volt bejelentkezve 1430.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz lugosi #70272 üzenetére
a szerviz nem tud kicserélni készüléket - az a szolgáltató/üzlet dolga, hiszen a készülék eredetileg onnan van, az ügyfél velük áll direktben szerződésben -, így csak egy igazolást ad, hogy nem javítható és jogos a kicserélés, amivel addig nincs is gond, amíg azonos típust - vagy tulajdonságai, adottságai tekintetében azonost - tud adni a szolgáltató, ellenkező esetben viszont jön a "levásárlásos" kanyar, még szerencse, hogy többségében jól áll hozzá és kezeli le a szolgáltató (illetékese).
-
lugosi
MODERÁTOR
"a szerviz nem tud kicserélni készüléket"
Szerintem valójában tudna, mint a szolgáltató megbízottja. Ha maga a szolgáltató a weblapján azt írja, hogy fordulhatsz közvetlenül a márkaszervizhez (nem kellene, a vásárlás helyén kell intézni a garanciális problémákat), akkor cserével is ugyanúgy lehet hozzájuk fordulni, ugyanis a csere ugyanúgy egy garanciális igény, mint a kijavítás. Tehát ha az egyiket lehet, lehet a másikat is.
-
legenda
válasz lugosi #70274 üzenetére
a szerviz csak kijavít, arra van szerződése, kicseréléssel nem foglalkozik ilyen esetben, a szolgáltató tekintetében nem is rendelkezik hozzá megfelelő, új telefonos készlettel, jogilag és logisztikailag is más eljárást igényelne a dolog, így nem véletlenül intézik kicserélésre jogosító igazolással.
nem szolgáltatós üzleteknek sem cserélnek amúgy szervizben telefont.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem hamarosan (vagy a távoli jövőben) a telkó cégeknél a személyes üszi elcsökevényesedik és megszűnik majd. Nem hatékony, drága és sokszor már felesleges is.
Amíg (Magyarországon) minden apró szarságért személyesen befutkozik a többség (aztán vár fél órát egy számlabefizetés vagy egy hangposta kikapcsolás miatt), biztos hogy nem jön el ez mostanában. Itt valamiért ez be van ültetve az emberek fejébe az az agyrém, hogy csak személyesen lehet ügyet intézni. Aztán miattuk meg szív az aki olyan miatt megy be, amiért muszály, mert nincs más opció. Ugyanez postán a sárga csekk befizetés, mikor fél órát állsz egy levéllel a kezedben, mert a többség előtted kártyával fizet be sárgacsekket. És a fiatal generáció is. Agyrém.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
félisten
fejlemények:
ugyebár leadtam a cuccot a westendben, semmi sztornószámlát nem kaptam...most nézem, hogy a webes fiókban fentvan az eredeti meg a sztornó is, és az utóbbi készpénzesről szól... na ilyenkor mi van? amikor leadtam, akkor a bankszámlaszámomat kérte, hogy kiutalják.
-
legenda
válasz Mr.Csizmás #70278 üzenetére
elvileg akkor utalnak, ha te is úgy fizettél, viszont ha készpénzes volt, akkor ők is úgy küldik vissza.
-
hunterrop8
csendes tag
Sziasztok,
Megyünk ki Bécsbe (egy adott címre) és kellene GPS. A kérdésem az lenne, hogy ha telefonon vagy mobilnet illetve GPS lehetőség is, de vajon az működne e kint? Van ott Telekom (vagy más néven futó) hálózat, amellyel működne? Vagy ide kellene az roamingos dolog, ami igen drága mulatság.
Köszi!
-
taip
senior tag
válasz hunterrop8 #70281 üzenetére
Ha mobilnetet használ a navigáció, az roaming és marha drága.
Javasolnám offline navi igénybevételét.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
Mr.Csizmás
félisten
válasz hunterrop8 #70281 üzenetére
off: maps.me, nokia here, előre letöltöd a térképet. freeware mindkettő.
-
RaZroX
addikt
Üdv! Hűség hosszabbítással rendeltem telefont, viszont az nano sim-es, nekem most micro van. Ilyenkor, hogy működik ? Adnak hozzá vagy nekem kell vennem ?
This is the way
-
RaZroX
addikt
válasz szabogabor10 #70286 üzenetére
Na megvan a kártya, már csak aktiválnom kell.
Pontosan hogyan is kell ezt ?[ Szerkesztve ]
This is the way
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Lehet hogy nem jó helyre írok de talán kapok választ
Én vagy béna vagy tényleg nincs egy működő telekom mobil tudakozó weboldal ahol telefonszám alapján lehet keresni....Akár hol is néztem csak vezetékes számra és csak névre lehet keresni...
Lumia 950XL
-
4Grider
nagyúr
válasz ZsoltG60 #70289 üzenetére
Én beütöttem a tudakozo.telekom.hu oldalon a nem titkosított mobilszámomat, és rögtön kidobta, hogy hozzám tartozik.
A gond az szokott lenni, hogy manapság egyre inkább nem járulnak hozzá az (mobil) előfizetők a tudakozóban való megjelenéshez. -
Aryon87
félisten
Üdv!
Lenne egy kérdésem, bízom benne itt kapok választ, és nem kell emiatt bemásszak egy T-s üzletbe. Remélem idetartozik a kérdés, ha nem, max átirányítotok
Szeretném megtudakolni, hogy miért ilyen f*s a mobilinternet forgalom, ugyanis párom díjcsomagja 200Mb-ot tartalmaz, ehhez van rendelve +1Gb is. Ez 2 héten belül simán elfogy, annak ellenére, hogy youtube csak wifivel van használva, facebook-nál a videólejátszás is csak wifire van állítva. Oké vannak app-ok, amik adatforgalmat generálnak, pl az időjárás, de könyörgöm, nem ennyit.
Egy ismerősőmnél ugyanez a probléma, 2Gb-os mobilnetje 2 hét alatt elfogy, holott neki csak a viber megy aktívan, és néha böngészik.
Meg tudná valaki mondani mi ennek az oka?
Én a konkurens kék szolgáltatónál vagyok, szintén 1.2Gb-os mobilnettel, és van hogy marad is belőle, pedig nekem nagyobb a netigényem..
A segítő válaszokat előre is köszönöm
Ui:
Dominós kártyából lehet előfizetést csinálni úgy hogy ne kelljen az a bizonyos nagyobb összegű előleget fizetni? (amit új előfizetésnél kérnek mostanában).
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz dptrsk #70294 üzenetére
Legutóbb mikor ránéztem párom telójára (kb 1 hete), még a fele se volt lemenve. Valami 4xx mega volt összesen.
És nem 1x panaszkodott, hogy idő előtt lemegy a mobilnetje és emiatt a képeket nem tudja megnyitni (pl FB), meg ugye jóval lassabb, és a viberen is nyekereg az üzenetküldés.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bajaki
őstag
A mix típusú csomagoknál ha akár 1 nappal is átcsúszok a következő hónapra, akkor az egész hónapot kiszámlázzák? (számhordozással vinném át a számomat másik szolgáltatóhoz, csak nem tudom, hogy ebben a hónapban átkerülök-e még) Illetve ha elhordozom a számom mondjuk ezen a héten 29-én, akkor februárt már nem kell fizetnem, ugye?
-
Zeki
nagyúr
válasz Aryon87 #70295 üzenetére
Tegyél fel egy tűzfalat, van root nélküli is. Ebben megadhatod, hogy az alkalmazások mikor mehetnek netre. Csak wifi, csak mobilnet, mindkettő, egyik sem. Minden alkalmazásra külön. Ha így sem lesz elég az adatkeret, akkor valóban nem nálatok a hiba.
-
akyyy
senior tag
sziasztok. ismerős akar telekomos előfizetést venni uj telefonnal. Samsungot néztük ki (A5, Grand Prime, és hasonlók)
Amit nem igazán értek, hogy kb naponta változik itt az egész tarifacsomagosdi? vagy pont bele futottam egy vérfrissítésbe?Meg mit is jelent ez a 30 MB havi keret? anno telenornál nekem a 100 mb is kevés volt, jelenleg 1 gigás netem van náluk, és az pont jó.
vagy 195 ft/ 10 MB ??? most ezt komoly? xDDDDD a telefon készenlétbe fél nap alatt meg tud enni 50 MB-ot, wifi nélkül úgy, hogy hozzá se nyúlok.jó ezek a legolcsobb tafiák, 1990 ft meg 2390 ft, de semmi le netezhetőség, csak fizessek a semmiért?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Mobil flották
- Bluetooth hangszórók
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Vivobook Pro 14X 14" 3K OLED Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP Probook 650 G1 laptop (15,6FHD/I5-G4/8GB/500GB) - 1 év garancia
- Kedvező ár! Lenovo t450s laptop (14FHD/I5-G5/8GB/256SSD/Win11) - 1 év garancia
- F1 pro v2 mtsimtech
- Precision 5570 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen