- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
hunterrop8 #70281 üzenetére
off: maps.me, nokia here, előre letöltöd a térképet. freeware mindkettő.
-
taip
senior tag
válasz
hunterrop8 #70281 üzenetére
Ha mobilnetet használ a navigáció, az roaming és marha drága.
Javasolnám offline navi igénybevételét. -
Soulfly842
addikt
válasz
hunterrop8 #65558 üzenetére
Ilyen esetben az utolsó aláírásra jogosult személy, vagy ha volt felszámolóbiztos, akkor ő jogosult eljárni a céggel kapcsolatos ügyintézésben.
Régen volt már több, mint másfél éve, amikor igazolni kellett, hogy a Telekomtól vásárolt készülék a díjmentes kártyacseréhez...
Most már, ha nem lopás/elhagyás/rongálás áldozata lett (utóbbiba beletartozik a kártya vagdosása is) - akkor díjmentes kell, hogy legyen a kártyacsere.
Sokan zsigerből a régi eljárást mondhatják - ebből is adódhat a sok félreértés.
-
válasz
hunterrop8 #64346 üzenetére
a my telekom fiókban kiírja, vagy a telefonos ügyfélszolgálaton is lekérdezhető a státusz.
az már elég régen megszűnt, hogy az előfizetés kora után is adott x pont - minél idősebb előfizetés, annál magasabb számú pont -, már csak a tényleges forgalmat díjazzák. (ezzel arányosan le is vitték a ponthatárt)
kapcsolódó szabályzat itt; link
6 hónap átlagában kell elérni a meghatározott pontszámot, a rendszer pedig mindig írja, hogy mikor vizsgálják újra. -
hunterrop8
tag
válasz
hunterrop8 #64346 üzenetére
Megnéztem és tényleg nincs arany jogosultságom. Pedig eddig volt. Olvasgattam hogy mitől szűnhet meg, de nem találtam rá választ. Semmit sem csinálok máshogy mint eddig. Valami ötlet valakinek?
(Elv 150 pont kell az aranyhoz, és azt írja hogy még 110 hiányzik. Nos ha egy napja szűnt meg, akkor mégis hogy van máris 40 pontom? Nem egészen értem) -
válasz
hunterrop8 #64340 üzenetére
szia,
nem lehetséges, hogy valami miatt megszűnt az arany/platina jogosultság adott előfizetésen?
taip; attól még általánosságban megoldott, illetve sok más esetben működik, hogy nálad valami nem stimmel.
több előfizetéssel is rendelkezem, mindig online intézek mindent hosszú évek óta, de csak egyszer futottam eddig hibára és kellett telefonálnom, mert olyan díjcsomagot és opciót akartam aktiválni, amit azon a napon vezettek be és nem kezelte még le rendesen a rendszer, illetve az ügyintézők közül sem mindenki volt képben az első napon, de még úgy is akadt olyan, aki megoldotta végül a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest