Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Akciófigyelő: Bemutató előtti kedvezményekkel közelítenek az új Huawei órák
ma A részletek 19-én derülnek ki, a kedvezményes időszak viszont már elindult.
-
AI-vizsgálat indult a Google ellen
it A Google EU-s, vezető hatósága vizsgálatot indított: a kérdés az, hogy az óriáscég megfelelően védte-e az EU-s felhasználók személyes adatait.
-
A Corsair ráncfelvarrást végzett az RMx sorozatú tápjain
ph A korábbról jól ismert termékcsalád idei képviselői már megfelelnek az ATX 3.1-es szabványnak, és több szempontból is továbbfejlődtek.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz szabogabor10 #69603 üzenetére
Szerintem azt is csak hétfőn vagy kedden fogja látni a számlatörténetben, miután a Bank bekönyvelte a bankkártyás vásárlást.
Viszont ha emlékszik, hogy mennyi volt az egyenlege, akkor érdemes ránézni, mert az mindig a valós értéket mutatja, igy, ha az lecsökkent, akkor levonódott.
+ A Telekom nekem mindig küld e-mail értesítést, hogy sikeresen befizettem a számlámat.[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
szabacsik
őstag
válasz szabogabor10 #69603 üzenetére
Teko001, szabogabor10 : Nem terhelte az összeget kapnék sms-t az megjön hétvégén is ugye. Menet közben akartam bangood-on vásárolni azt se engedte. Ekkorra elgondolkoztam és rájöttem az online vásárlási limitem elérte a határt és ez volt itt is a baj. Mindenesetre köszönöm!
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
Outlander
őstag
Sziasztok.
Konkrét infót szeretnék kapni, akár priviben is jó...
Move S csomag, ma kötném, számhordozással....
Viber használnánk abból is csak a szöveges részét.... ez fog menni vagy sem?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
htc07
addikt
Sziasztok!
Novemberben vettem új telefont, készülékbiztosítással, viszont abszolút semmi számlát nem kaptam róla azóta sem. (mármint a biztosításról)
Ennek mi a menete, kérdezzek rá náluk? Van valakinek tapasztalata?
A másik kérdésem, amikor vettem a telefont, feljött egy ilyen online chat-es popup ablak, ahol tudtam beszélni egy ügyintézővel, de most sehol sem találok ilyen opciót, hol tudnám ezt előcsalogatni?
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz n@p@lm #69590 üzenetére
Februártól tovább fog bővülni nagy valószínűséggel a kör, ahol nem lehet majd számlát befizetni.
Annyi differenciával hogy nagy eséllyel több postán is lesz számlabefizető pult (Ahol nem csekkel, hanem közvetlenül is be lehet fizetni majd, hogy azonnal könyvelődjön a szla)
(#69620) htc07
Új készülékvásárlásoknál matass
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Le lett mondva az előfizetésem. Megjött az utolsó számláról a levél, hogy elkészült. Az online ügyfélszolgálaton láthatom.
Belépve nyilván az égvilágon semmit nem látok, mivel az előfizetés megszűnt. Távszámlán sincs semmi.
Ezt hogy gondolták?
-
Szia,
Nálam a korábbi ilyen telefon vásárláskor kötött bizt. megtalálható a: My Telekom (weboldal, saját felület) / Mobil / Szerződések , dokumentumok (részben) -kiválasztott előfizetés = Mobil- (rész alatt) Otthoni előfizetések vannak kijelölve (aktívként) akkor nem látom a "Biztosítás" dokumentum meglétét a listán
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
htc07
addikt
válasz Soulfly842 #69622 üzenetére
Köszi a válaszokat, most nézem pont, hogy van ott ilyen dokumentum, viszont ez áll benne:
1) Jelen szerzõdés-kiegészítés a Magyar Telekom és az Elõfizetõ között létrejött Elõfizetõi
Szerzõdés kiegészítése (a továbbiakban: Kiegészítés). A Kiegészítés az Elõfizetõ által kitöltött „Csatlakozási,
Készülékbeépítési és Változásbejelentési Nyilatkozat” (a továbbiakban: Nyilatkozat) aláírása napján lép hatályba,
feltéve, hogy az Elõfizetõ a Magyar Telekom felé díjtartozással nem rendelkezikAláírni semmit nem kellett.
Reklamáljak, vagy ez így rendben van?
Ezért furcsa, hogy számlát abszolút nem látok róla a számlák közt, csak az előfizum meg a készülék törlesztője.
Chaten beszéltem egy kedves ügyintézővel, bár nem fér hozzá az adatbázishoz állítása szerint, Ő is azt mondta, hogy itt kellene legyen a befizetésre váróknál.
[ Szerkesztve ]
-
pvve
csendes tag
Hello
Az lenne a kérdésem ha van egy készülékem csak kijelző biztosítással akkor azt még át lehet rakatni teljes körű biztosításra vagy ez bonyolultabb ?
-
foxymaci
senior tag
Másnak nincs gondja az e-számlával? irreális összeget mutat amit be kellenne fizetni, és nem is tudom letöltetni mert nincs fent, csak annyi hogy fizetnem kellenne, míg édesanyámé rendben mutatja és le is tölthetö.
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
Vangelis
nagyúr
válasz MittuDomain_ #69633 üzenetére
A telekom ügyintéző megvádolt azzal, hogy összevágtam a képernyő mentést....
Így a szemembe írta...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
nagyúr
válasz MittuDomain_ #69635 üzenetére
hibára fut sajnos.-...
Pedig személyre szabott ajánlat!
Ezek, már nem a régi ügyintézők!
3 percig nem válaszoltam , mert kiszolgáltam és lelépett!!!
Előtte meg én vártam rá 30percet majdnem, mert majd megnézi a rendszerben.... ami lassú
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
cris78
őstag
Ugye visszakapcsolták nekem a net&roll teszt kártyát. Hívtam a 1430-at, azt mondja, hogy továbbítja és vagy jóváirják vagy nem. Mondtam neki, hogy akkor vegyünk már fel egy panaszt. Egy olyan kártyára amit csak egyszer lehet igénybe venni, biztos örülne neki ennek az ügynek a nemzeti hírközlési hatóság...
Kíváncsi vagyok mi lesz.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
polonic
félisten
válasz karl_fischer #69631 üzenetére
Köszi, akkor én is ezt teszem.
Mit is kell megadni a közlemény rovatban utaláskor?
-
legenda
válasz polonic #69641 üzenetére
Amennyiben banki átutalással kívánja számláját kiegyenlíteni, kérjük a xxxxxxxxxxxxxxx számlaszámra hivatkozzon.
Csoportos beszedési megbízás felhatalmazásának benyújtása esetén a Jogosult xxxxxxxxxxxx és Fogyasztó azonosítóként, a xxxxxxx folyószámlaszámot használni szíveskedjék.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz polonic #69643 üzenetére
a harmadik szekció a számla elején;
Ügyfélazonosítók / Customer ID. No. - Folyószámlaszám: xxxxxxx
ez a biztos, ez nem változó érték, a számla száma aktuálisan mindig más és más, bár ha (elektornikus) levélben kaptál értesítést az új számla elkészültéről, akkor abban az ahhoz tartozó számla száma is szerepel, az úgy okés befizetési infónak.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
DaveHutt
őstag
Sziasztok!
Move S, illetve Move M csomagoknál VOIP tiltás életben van?
Most jár le a 4 éves Like díjcsomagom (még az eredeti széria) és nagy bajban vagyok. -
gyantaszuz
tag
Furcsa dologra lettem figyelmes ma a telekomnál.
Szervizbe vittem a telefonom, de elkallódott a garancialevele. A szervizes kollega tájékoztatott, hogy az adásvételi szerződés kiváltja a garancialevelet. De ha az sincs meg, 2 ezer Ft-ért kinyomtatja, de mivel nem én vagyok a szerződő fél, ezért gondoltam később visszatérünk rá. A nap folyamán a szerződő féllel tértem vissza az üzletbe (nem franchise), egy hölgyhöz kerültünk, aki ugyanezért a szerződésért 1 ezer Ft-ot kért.
De amikor számlát kértem a kinyomtatott szerződésről, hirtelen lesápadt és el is felejtette a dolgot.
Ezek szerint is olyan téma, mint a SIM kártyás, hogy elvileg nem kerül pénzbe a csere, csak zsebre akarnak dolgozni?[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz gyantaszuz #69648 üzenetére
nem olyan dolog, az ászf (megfelelő melléklete) tartalmazza, hogy a szerződés...stb. pótlása mennyibe kerül; link (arra nem lehet mit mondani, ha az ügyintézők egy része nem követi a változásokat és fejből mondja a régi összeget, holott az már nem annyi...)
a sim kártya esetén az (volt) a helyzet, hogy a korábbi fizetős csere amikor ingyenes lett, akkor először nem volt egyértelműen megfogalmazva a dolog, így valaki a régi szerint értette, mások meg az új verzióban, de szerencsére nem olyan régen beleírták azt, hogy lehet a készülék bárhol vásárolt, így már nem csak akkor díjmentes a méreti eltérés miatt cserélés, ha azt a szolgáltatónál vásárolt készülék indokolja; link
nem franchise - mindegyik az már.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mikrotik routerek
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- EA, Epic: félrevezetik a játékosokat, a lényeg, hogy pénzt költsenek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Lightyear - befektetési app
- Nincs elég CPU-ja a garanciális cserékhez az Intelnek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen