Hirdetés
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Smart Band 7 - hetedik
- Fillérekért hazavihető a CMF Phone 1
Hirdetés
-
Dead Island 2 - Jövő hónapban jön a Neighborhood Watch frissítés
gp A kooperatív harcokra kihegyezett horda mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
-
Újabb Tecno vált 5G-re
ma Bemutatkozott a Tecno Pova 6 Neo 4G 5G-s verziója, de olyan sok (és jelentős) mindenben különböznek, hogy akár új modell is lehetett volna.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok!
Vettem egy i6s-t két éves hűséggel. Úgy adódott hogy külföldre fogok menni huzamosabb időre, ahol a helyi sim-et szeretném használni. A kérdésem az, hogy van bármilyen módja, hogy a hűség előtt függetlenítsem a telefont? Természetesen az előfizetést fogom fizetni (tudom megszívtam) csak az a lényeg, hogy emiatt ne kelljen telefont cserélni. (platina ügyfél vagyok ha ez jelent valamit)
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
De én ezt nem értem. Az előfizetést továbbra is fizetném, nekik nem tök mindegy hogy használom-e a szolgáltatást amiért fizetek vagy sem. Tuti nem fogok x százezret erre kiperkálni, úgyhogy akkor marad a csere.
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
stefi68
addikt
40-es szám hívásra nem tud valaki okosságot?
Már megint nem kaptuk meg a gázszámlát és már megint fel kell hívnom a gázszolgáltatót.
A múlt hónapban is megterhelte a számlámat a 40-es körzetszám hívása kb. 800 Ft-al.
Gépi automata, néha percekig tartó tájékoztatás, várakozás az ügyintézőre, "sajnáljuk de minden ügyintézőnk foglalt" duma.
Szóval mennek a percek rendesen...
Kb. 4x-es áron hívom a francos 40-es számot, amit ugye úgy hirdetnek, hogy "helyi tarifával hívható".Nem tudtok elérhetőséget az ENKSZ Észak-Dél Regionális Földgázszolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatához, ami nem 40-es?
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
legenda
válasz adamssss #70105 üzenetére
így van (sajnos) leírva az ászf-ben, illetve a kapcsolódó mellékletben is.
a szerződés a hálózati korlátos készülékre szól, az aláírt hűséggel kapcsolatos kedvezmény arra lett adva, ha ezen a hűség ideje alatt akar valaki változtatni, akkor a feloldási díjon felül bekérik a kapott kedvezményt is.stefi68; adott esetben a helyi tarifa a vezetékes vonalról indított hívásra érvényes, mobilos irányból nem. (nem csak ennél a szolgáltatónál van így.)
Belföldi Kék szám (06-40-xxxxxx) 42,67 Ft/perc
forrás; link[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
d@minator
addikt
Sziasztok!
1. Eseti adatbővítést szeretnék. [link] vagy [link] de a megadott sms-ek elküldésével azt a választ kapom, hogy nem vagyok jogosult. Webes megrendelésnél (belépve) meg egyszerűen nem történik semmi. Kidob a számla oldalra. Magenta1+NextS arany (tartozás vagy ilyesmi nincs). Ötlet?2. A havi készülék törlesztőrészletek befizetése után (azaz kifizetett telefon esetén) tiltható a telefon pl. számlanemfizetés esetén? Logikusan nem de biztos ami biztos megkérdezem.
-
legenda
válasz d@minator #70108 üzenetére
szia,
- az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton (*111#) is ránézhetsz, hogy mit ír, ott akkor is aktiválhatók/lemondhatók opciók, amikor az sms és a my telekom profil nem akarja, bár a magenta1 miatt is lehet, arra a telefonos ügyfélszolgálat hátha mond valami okosat
- tilthatókarl_fischer; összetett dolog ez, mert egyrészt a kék szám nem az alapdíjas, hanem egyfajta speciális kategóriába tartozik, másrészt a különbözetet a kék szám megrendelője/fogadója fizeti, így részint ő dönti el, hogy milyen irányból is akarja azt megtenni.
-
balint82
senior tag
válasz karl_fischer #70110 üzenetére
Ugyanez, csak én az UPC üsz.gal telefonálgattam el több, mint tízezer forintot anno ...
Google Pixel 4a
-
veterán
Van egy régi Domino kártyám, amire évente töltök pénzt, hogy aktív maradjon, de most elfelejtettem ránézni és tegnap lejárt az egy év. Van valami türelmi idő, ha ma rátöltök, akkor még aktiválható? (Egyszer régen bebuktam a Pannon GSM-nél a kártyán lévő pénzt is, meg a rátöltött összeget is, mert pár nappal lekéstem a feltöltési határidőt.)
Azt hogyan tudom megnézni, hogy a régi Domino kártya milyen kategóriának felel meg most?
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Donki Hóte #70115 üzenetére
*102#
Itt láthatod, ha minden igaz.
-
taip
senior tag
Múltkoriban én is felvetettem, hogy milyen szívatás ez a 40-es körzetszám.
Azért sem értem a létezését, mert ha a szolgáltató egy közönséges vezetékes számot adna meg, akkor neki fogadó oldalon nem keletkezne semmi költsége ha mobilról hívják akkor sem. Plusz aki mobilról hívja, annak is sokkal olcsóbb lenne, mert a vezetékes számok olcsóbbak szoktak lenni, mint a kék szám, ráadásul egy korlátlan csomagban benne van a korlátlanságban.
De nem, erőltetik a kék számot, szívjon az ügyfél.balint82: UPC telefonszáma: +36 1 688 1221
[ Szerkesztve ]
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
stefi68
addikt
válasz Teko001 #70121 üzenetére
Köszönöm a számot, majd du. kipróbálom...
A "külföldről hívható" volt a varázsszó, most már tudom.Egyébként jó hogy így ráugrott mindeni erre a 40-es mizériára.
Visszakeresve a fórumon már többször előjött ez a téma, nem kis felháborodást keltve.
Azt vettem ki, hogy megoldásként kerülni kell a 40-est és szerezni kell normál számot.A papíralapú számlának pedig meg van az oka, amit most nem részleteznék.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
akos727
senior tag
Üdv! Még nyáron vettünk egy Samsung Galaxy Ace 4-et, amihez járt egy TDK fejhallgató. Na most a fejhallgató egyik fele megadta magat, kontakt hibával. Ugye erre is érvényes a garancia, csak lobogtatnom kell a telefon garipapírját? Köszi!
-
tomy86
addikt
válasz dptrsk #70119 üzenetére
Az tudom, de én inkább az idejétmúlt 40-es számokkal való ügyfélbosszantással kapcsolatban írtam, hogy nem mindent tudsz online elintézni és nem mindenki akar díjnetre, (a szerencsére megszűnő) távszámlára, stb. regisztrálni (pl. számomra is felesleges). Bocs, ha nem volt egyértelmű.
-
dokee78
félisten
Korábban felajánlotta a Telekom webes oldala az Emailes bejelentkezést,váltottam is és meg kellett adni betű+szám kombót jelszóként.
Utána lefrissült a Telekom alkalmazás és már ott nem enged ezzel belépni,csak:
-telefonszám/MT azonosító.
-jelszó (ami csak számokat tartalmazhat)Gondoltam felmegyek a honlapra és beállítok csak számokból álló jelszót.
Igen csak nem engedi,csak a betű+szám.Fail a Telekomtól.
-
Keem1
addikt
válasz dokee78 #70128 üzenetére
Ezt nyugodtan bontsd külön fejben is, mert a Telekomnál is külön van.
Beléphetsz:
- hagyományos módon, telszám + numerikus jelszó (web, mobilalkalmazás), egyedi előfizetőként, vagy folyószámlánként
- az új telekom fiókkal (ami email + szabadon választott pass), ebben az esetben a fiók alá vont előfizetéseket kezelheted úgy, hogy azokba külön-külön beléphetnél.Egyelőre a Telekom app csak az elsőt tudja. Nem fail, ez direkt van így, szerintem ha a második opció bejáratódott, az előfizetéses belépés akkor is megmarad majd mindig. Az a fail, hogy te megpróbálsz belépni a két megoldás kombinációjával (gmail fiókba gmail címmel és hotmail jelszóval nem fog menni).
Biztos, hogy előbb-utóbb a Telekom app is tudni fogja az e-mailes belépést.
[ Szerkesztve ]
-
taip
senior tag
Reménytelenül optimista vagy.
Én nem látok benne rációt. Magyarázata lehet, hogy van, értelme nem sok. Szerintem aki erről dönt, fogalma nincs a háttérről és a következményekről.
És kevés kivételtől eltekintve nem szokott lenni ingyenes szám és egyéb mobilos szám sem, hiszen kb. az az egyetlen értelme ennek, hogy egyetlen, valószínűleg könnyen megjegyezhető számot kell kommunikálni a nép felé. Ami néha van, az a külföldi hívásoknak fenntartott vezetékes szám, amit külön ki kell nyomozni, ha van.Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
legenda
ma reggel frissítettem a telefonon a rendszert teljes visszaállítással és a telekom alkalmazás nincs most/még telepítve, így nem tudom kipróbálni a friss verziósat, de korábban engedett belépni a fiókos e-mail cím + jelszó párossal is, nem csak külön a telefonszámokkal. ez változott volna?
a jelszósdival csak óvatosan, valakinek mindenhová azonos jelszó van beállítva!taip; inkább csak nem foglakozom a felesleges részletekkel, nem bosszantom magam filléres dolgokon...stb.
ami hirtelen beugrik, mint általam esetlegesen hívott szolgáltató/szolgáltatás (mobilos szolgáltató, bank, taxi...stb.), mindenhol van 06 1/20/30/70 xxx-xxxx, így nincs pláne nincs min görcsölnöm.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
addikt
Ha minden igaz, nálam a legfrissebb van fent, de csak telefonszám vagy MT azonosító, és a billentyűzet is a számbillentyűzet, betűt fizikailag nem tudok beírni.
Pedig jó lenne, ha már működne, anyám előfizetését is én menedzselem, és nem kéne ki-belépni, ha épp mobilon vagyok. Valaki megpróbálná androidos telefonon még? Remélem, nem csak nálam nem lehet e-maillel belépni. Kali, neked szifonod van, nem?
"valakinek mindenhová azonos jelszó van beállítva"
Nem hogy a fél világnak, hanem kb. 70%-nak[ Szerkesztve ]
-
efi99
őstag
A küldés/fogadás mindegyik esetben megvalósult, bár az igaz, hogy egyik esetben a tartalom nem volt megjeleníthető, de a többiben igen. 4 telefon is érintett, kombinálva is.
Amely telefonon volt ilyen opció, azt is beállítottam, hogy az üzenet érvényessége csak 1 nap legyen és úgy is megy naponta.Annyit dolgozom, hogy lassan már az ivás rovására megy.
-
legenda
igen, jelenleg iphone 6s plus - mondanám, hogy telekomos, de ios esetén nincs külön szolgáltatós firmware verzió, amiben alapban benne van a telekom alkalmazás.
efi99; akkor érdemes lehet rákérdezni a telefonos ügyfélszolgálaton, mert szerveres gond is lehet.
-
taip
senior tag
Az előbb még arról volt szó, hogy szerinted van benne ráció. Szerintem nem sok. De rendben, van 2 eltérő vélemény.
Amúgy szerintem nem filléres részlet, nagyon is zsebbevágó tud lenni egy hívás.
Plusz nem bosszankodok, csak rámutattam egy létező, sokakat érintő problémára.Egy véletlenszerűen kiválasztott szolgáltató: posta. Milyen számon hívhatóak, ami nem emelt díjas kék szám?
Ja és szerintük helyi tarifával hívható mindenhonnan...
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
-
legenda
a szolgáltatói oldalról írtam a rációt, az én oldalam a másik, hogy nem izgat különösebben a dolog.
minden postának elérhető a nem 40-es, hanem sima városi telefonszáma is, ahogy a területi igazgatóságokra...stb. is perceken belül találni nem 40-es telefonszámot, de jellemzően kapcsolnak kérésre, vagy adnak külön városi telefonszámot, csak kedvesen kell kérni..Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kutyman
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Beex 3G tabletem. Eddig Telenor Hipernet Praktikum feltöltőkártyás mobilnettel használtam, minden oké volt. Most vettem egy Domino Net&Roll feltöltőkártyát. Az a problémám, hogy ha kb. fél napot nem használom a mobilnetet, csak akkor tudom ismét bekapcsolni az adatforgalmat ha újraindítom a tabot. Mi lehet a gond? -
veterán
-
Vangelis
nagyúr
-
veterán
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Donki Hóte #70143 üzenetére
A sima Domino díjait az ÁSZFben keresd.
De az lényegtelen Neked a feltöltés szempontjából...
nem ír olyat, hogy feltölthető: xxxx.xx.xx-ig?[ Szerkesztve ]
-
*Älex*
csendes tag
Sziasztok!
Igazabol most mar olyan szinten elegem van az ilyen viberbol meg ehhez hasonlo programokbol h lehet egyszerubb lenne vennem egy t-mobil-os kartyat, termeszetesen nem elofizetest hanem feltoltokartyasat, es ugye van ilyen csaladi dolog h ha jol tudom h ki kell fizetni egy havidijat es akk valamennyi szammal ingyen beszelhetek 100 orat ugye? Ha valamit nem jol ertettem akk leirhatnatok h pontosan h is van ez
Elore is koszi.
Ja natürlich! Ich bin dumm... Aber Wer ist nicht?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Asus CT-479 adapter - tippek, trükkök
- További aktív témák...
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen