Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Megjött a Logitech G PRO X Superlight 2 "ergonomikus" változata
ph A weben egyre szaporodó képek és videók eléggé ezt sugallták, és a hivatalos bejelentés is megvolt.
-
Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
gp A kiegészítő minden platformon öt euróba kerül, érdemes lehet lecsapni rá.
-
30 milliárd dollárt önt az AI-infrastruktúrába a Microsoft és a BlackRock
it Az adatközpontok építése mellett energiaprojektekre költenék a pénzt.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz neo-geo #69700 üzenetére
pietrasko jól írja, időarányos kötbér van csak a Next tarifahűség miatt a belépési díjon túl.
De sajnos sokan tévesen tudják, mondják.
Hivatalosan:
Csak a teljes naptári hónapok után kell kötbért fizetni!Ergó, ha nem voltál teljes hónapban (tárgyhó első napjától a hónap utolsó napjáig) a díjcsomagban, akkor új előfizetés esetén csak a belépési díjat, az ötezer Ft-os kötbért kell csak fizetni!
-
Sziasztok,
Domino5 kártyát tegnap kaptuk meg (nevemen van, nem én használom) és töltöttem rá netes töltéssel 5 ezer ft-ot és a korlátlan közösségi opciót nem tudom sehogy aktíválni. Seboldal szerint a 1430-ra kell küldeni a +KOZOSSEGI üzenetet ami el is lett küldve, de nem fogadja el...azt írja, hogy az a kulcsszó hibás.
Valaki tudja mi erre a megoldás?L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
legenda
válasz MaxxDamage #69702 üzenetére
szia,
az alábbi feltétel adott?
Az igénybevétel feltétele: aktív, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi/időszakidíjas mobilinternet szolgáltatás megléte, ami lehet a havi díjban bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomag, a hang díjcsomag mellé aktivált adatdíjcsomag/adatopció, illetve mobilinternet-csomag.
domino esetén csak a surf tartalmaz alapban bennefoglalt adatmennyiséget, domino 5 esetén külön aktiválni kell valamilyen adatcsomagot a tematikus opció alá.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Szia!
Köszönöm, közben már rendeztem a dolgot a 1430-on.
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ANDROID???
addikt
Mi van akkor, ha nem vagyok selőfizető?
-
hroberto
addikt
Nemrég lettem Telekomos. Eddig a Vodánál voltam, és ott ha ki volt kapcsolva telefonom sms-ben kaptam értesítést az esetleges hívásokról. Létezik ez a T-nél is?
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
marsu
addikt
Nem tudom van-e összefüggés, de lehetséges, hogy ez lehet az oka annak, hogy nem érhető el online felületen a számlák ...
" A Magyar Telekom a folyamatban levő termékportfólió-egyszerűsítés keretében 2016. április 8-ával megszünteti a Távszámla elektronikus számlabemutatási és -fizetési szolgáltatását, és ezzel párhuzamosan számlakibocsátóként csatlakozik a piacvezető Díjnet Zrt. rendszeréhez - jelentette be a távközlési cég. "
Press any key to continue ...
-
Misogi
aktív tag
Megcsúsztam és kiesett a zsebemből a telefonom, bele a hóba, vizes lett és kicsit megsérült, mit tehetek?
Van rá készülékbiztosításom (t-mobile), a telefon alja és a széle kicsit betört, megsérült, és lekopott, valamint elmerült havas vízben is..ha felhívom a biztosítót megjavítják vagy kicserélik? Egyenlőre semmi baja nincs, csak a sérülések..bár kitudja, így is szeretnék valamit kezdeni. Mire számíthatok?
-
legenda
válasz Misogi #69718 üzenetére
a biztosító elküldi a készüléket a szerződött szervizbe, ahol ajánlatot adnak a javításra - már ha javítható -, a biztosító pedig az alapján eldönti, hogy megéri a javítás, vagy inkább kicserél(tet)i felújított vagy új készülékre.
a készülékbe jutott víz nem biztos, hogy azonnal okoz hibát a működésben, esetlegesen csak később, amikor a(z) (elektro)kémiai változások olyan/meghatározott szintre jutnak.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
RaZroX
addikt
Üdv! Lehet tudni, hogy a telekom fog-e árulni Asus készüléket a közeljövőben ? Ott van a gyártók között, de egy darab telefon sincs tőlük már rég óta..
This is the way
-
Misogi
aktív tag
Egyébként ez a része sérült meg nagyon a telefonnak [link], ja meg ugye a víz is..szerinted elfogadják és javítják vagy kicserélik? Bementem a t-mobile-hoz, és egy nőci azt mondta ne foglalkozzak vele, meg szerinte ezt nem lehet javítani, közben felhívtam egy szervízt és azt mondta hogy simán megcsinálják, akkor most? Lehet a t-mobile-os nő nem tud semmit..
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz RaZroX #69720 üzenetére
szia,
nem hiszem, hogy ezt látatlanban lehet előre tudni, mert több tényező függvénye, de más gyártók esetén is volt már ilyen kihagyás, hogy egy ideig nem volt forgalmazott készüléket valamelyiktől a szolgáltató (kérdés, hogy a szolgáltatónak nem feleltek meg valamiért az aktuális típusok, vagy a gyártóval nem tudtak közös nevezőre jutni a szerződési feltételek kapcsán), aztán később megint képbe került a gyártó, akár több típusú készülékével is.
Misogi; a telekomos ügyintéző által mondottakkal nem kell foglalkozni, nem feltétlenül tudja látatlanban eldönteni, ahogy én vagy más sem, a szerviz mondása lesz a mérvadó, aztán az ő javítási árajánlatuk alapján eldönti a biztosító, hogy kijavítás lesz, vagy kicserélés.
-
Misogi
aktív tag
Rendben, köszönöm nektek a válaszokat, nagyon normálisak vagytok!
Még egy utolsó kérdés, mennyi esély van arra hogy csak úgy elküldenek azzal az indokkal hogy mondjuk "ez csak esztétikai hiba, tudod így is használni stb.."?
Eléggé durva lenne. De ahogy olvastam, benne vagyok a biztosítási körben. -
legenda
válasz Misogi #69727 üzenetére
a szerződési feltételeket olvasva, a véletlenszerű károsodás/sérülés esetén feltétel, hogy az megakadályozza a készülék rendeltetésszerű működését, illetve párásodás/nedvesség estén is keletkezni kell meghibásodásnak, ezek kapcsán ellenőrizni kell a telefon minden funkcióját, hogy van ilyen vagy sem, mert sokszor csak egy (vagy néhány) apró működési problémában mutatkozik meg a keret/ház törése, illetve a kapott ütés - ami nem tetszik a kamerának, vibrának, különböző érzékelőnek és még lehetne sorolni -, a *#0*# kóddal sok hardver működését ellenőrizheted.
-
tomiii.
tag
válasz dptrsk #69693 üzenetére
Erdekes, minden simán ment. Nem értem netrol mi vo,t a problema. Lecsereltuk az osszes csomagot, tv,vezetekest., internet csomagot is, utobbi 3-ban 8ezer ft-ot sporoltunk, minden ugyanaz.Plusz lett ket uj lumia is. Szóval rendbe tettunk mindent. Hiányoznak az idok, amikor mindezt egy szekben ulve tehettuk meg, 1,5 ora volt minden, pedig a kiscsaj szepen haladt mindennel.
-
Ateszpapa
addikt
válasz ForRedGlory #69724 üzenetére
Látod ezt nem tudtam. Amikor igénybe vettem akkor a telekomhoz kellett bemenni a kárszámmal és ők intézték. Ezek szerint változott azóta.
-
Misogi
aktív tag
-
migabi24
nagyúr
Kezd a tököm tele lenni, hogy nekem kell könyörögni a kuponért ami jár, gondolom próbálkoznak, ha az ember nem pattog nem is adják
-
törölt tag
Ezen az úton én is végigmentem már, de persze vesztettem rendszerhibára utalva.. 😅😅
-
dptrsk
Topikgazda
válasz lugosi #69741 üzenetére
"Milyen előfizetés vásárlása esetén kaphatok kedvezmény kupont?
Új lakossági hűségidős havi díjas mobil-előfizetés vagy hűséghosszabbítás esetén, új TV-, internet- vagy otthoni telefon-előfizetés vásárlása vagy hűséghosszabbítása esetén is kapsz ajándék kupont (Next, Music, Move, Like, Eco mobil-díjcsomagok, Alap, Családi, HD tv-csomagok, NetMánia internetcsomagok, Alap, Hoppá és Hoppá Plusz telefon csomagok, Magenta 1 csomag). A vállalt hűség időtartama 2 év lehet. Az akciós kupon a kiegészítő csomagokra és opciókra nem vonatkozik." -
Soulfly842
addikt
válasz migabi24 #69737 üzenetére
Szerintem, akinek nincs Marketing nyilatkozata arról, hogy belsős akciókról kaphat tájékoztatást - azoknak nem megy ki automatikusan (ami érthető is!).
Szinte biztos, hogy nekik kell csak 'manuálisan' igényelni (korábbi - hasonló - kampányokban mindig így volt, gondolom ez nem változott).
Csak higgadtan Nem kell érte különösebb köröket futni, csak jelezni - azzal csak a a saját időtöket raboljátok, ha nagy dirr-rel durr-ral estek az ügyintézőnek - felesleges. Felveszik egy oldalon, miután beolvassátok a rendelési azonosítót, s nem sokkal később kiküldik mindenkinek, akinek jogos .
Január 17-ig adják a vásárlásokhoz (február 15-ig használhatóak fel).
[ Szerkesztve ]
-
zuioch
aktív tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm vett egy 30-as kártyát, de amikor hívom, azt mondja be a hang hogy : "A hivott fel jelenleg nem fogad hivasokat"
Természetesen itthon tartózkodunk mindketten.Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Itt az új LOGOUT!
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- Ukrajnai háború
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen