Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- iPhone topik
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Képeken mindkét Xiaomi 14T
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Sony: idén nem lesz Xperia 5
ma A 2024-es évben nem készül harmadik Xperia telefon, az Xperia 5 V marad a Sony kínálatában.
-
Igen fürge VA panelt kapott az MSI új, MAG szériás monitora
ph Az ívelt kivitelű modell jó kontrasztot, továbbá színeket ígér, és egyszerre két jelforrásból jeleníthet meg képet.
-
Már elérhető a Xbox Game Pass Standard
gp A régi Game Pass tagságot váltja a korábban bejelentett Standard, amelyhez már nem járnak a premier napi játékok.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz MittuDomain_ #69399 üzenetére
Az, hogy ő nem tud róla, nem jelenti azt, hogy nincs úgy. Néha olyan érzésem van, a T-nél senki nem tud semmit, semmihez nincs jogosultsága, nem mindenki tudja ugyanúgy, legvégső esetben egyszerűen csak retardált és tökhülye. Mindegyikre van saját példám az utóbbi kb. 3 évből. Mivel a telefonunk 20 éves, az eredeti net és sat előfizetést meg belső ember intézte, csak 3 éve kezdtem személyesen bejárni hozzájuk, azóta egyik sem volt problémamentes.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
dokee78
félisten
Apám olyan ügyes volt,hogy a PUK kódot is elrontotta 3x.
Zárolták a SIM-et.
Díjmentesen oldják fel?
Csak személyesen oldják fel,ha igazolja magát? -
őstag
Sziasztok! Sony M2 aquahoz próbálom megcsinálni a mobilnetet, mert custom rom van fent, és alapból nem akarja lehúzni a beállításokat. Nincs valami küldök egy sms-t a 1430-ra féle megoldás?
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
F-ECT$
titán
Lehet, hogy nem ez a megfelelő topic, de hátha van itt pár ember hasonló helyzetben. A sztori röviden: évek óta 2 mobillal rohangálok (céges, magán), nem is tervezem megszüntetni egyik előfizetést sem. Az egyik telefonom bemondta az unalmast, így rögtön eszembe jutott, hogy venni kellene egy dual sim-es készüléket. Jobban belegondolva viszont rájöttem, hogy a magán számomat kb napi 1x hívják, és én is max ennyi kimenőt indítok róla, így kérdés, hogy kihasználnám-e a dual simes készüléket, megérné-e ilyet venni, vagy más megoldást kellene keresni, és így jutott eszembe a hívásátirányítás, amit napközbenre bekapcsolnék a magán előfizetésre, és ha hazaértem, akkor meg ki.
A kérdésem az, hogy hogyan oldható meg készülék / alkalmazás / szolgáltató szinten a hívásátirányítás, milyen költségei / korlátai vannak? Pl tudni fogom-e, hogy a bejövő hívás direktben jön a telefonra, vagy a másik irányította át?
Dive ever, work never.
-
St3ven
addikt
Domino SIM webshopos rendelésénél lehet számot választani?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
spider80
őstag
válasz F-ECT$ #69410 üzenetére
Úgy szerintem is ingyenes előfizetéses kártyával.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Hevius
tag
Heló srácok!
Biztos hogy volt már kérdés és van is rá megoldás de nem találtam a megoldást.
A gondom az lenne mégpedig hogy emelt díjas sms-t megkapom de viszont ha én szeretnék küldeni értesít a telefonom hogy ez plusz költséggel járhat ezzel nincs is baj leokézom. De ezután azt írja hogy sikertelen a küldése. 1430-at már végig pötyögtem neten is néztem probléma megoldást nem találtam még.
Előre is köszi -
Soulfly842
addikt
válasz F-ECT$ #69410 üzenetére
Havidíjasról másik telekom mobil hívószámra átirányítani díjmentes. Kivételt képez ez alól, ha olyan egyedi céges díjcsomag van, amin Telemátrix opció is van (flottán belüli díjmentes beszélgetés) - ez esetben a hívásátirányításnak is díja van.
(#69412) Hevius
Fogadott emeltdíjas engedélyezve van, de a kimenő emeltdíjas tiltva. Ezek eltérő szolgáltatásként szerepelnek a rendszerekben.
[ Szerkesztve ]
-
Hevius
tag
válasz Soulfly842 #69413 üzenetére
Értem azt gondoltam igazából csak hogy tudom én ezt bekapcsoltatni. Be kell menjek üzletbe, mert nem találtam semmi opciót erre?!
-
zaskar
senior tag
válasz Soulfly842 #69413 üzenetére
Na ezt nem tudtam (mármint hogy nem díjmentes Telemátrix-al), ugyanis nekem is céges csomagom van Telemátrix opcióval pár hónapja. Időnként szoktam átirányítani a számomat egy dominós telefonra. Azt lehet valahonnan tudni, hogy mekkorák ezek az átirányítási díjak ilyen esetben?
[ Szerkesztve ]
-
felsál
tag
Helló! Next S csomagom van. Itt az ígért internet sebesség LTE-n 30mps. Next M-nél viszont 150mbs. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban, hogy mennyivel gyorsabb az internet sebesség?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz felsál #69419 üzenetére
Nekem a 150-es van, a valós használatban (e-mail, böngészés, különböző mobilos szolgáltatások pl foursquare, swarm és egyebek, whatsapp és társai, voip telefonálás) egyáltalán nem érzem a különbséget (eddig nekem is next s volt).
Lehet, hogy video streamnél vagy egyéb lejátszásnál érződik, pl ha zenét töltesz le közvetlen a telefonra, de még zene stream-nél se vettem észre, hogy szükséges lenne a 150. És ez egyébként is elméleti felső érték.Jelen pillanatban én azt gondolom, hogy a 30-as is teljesen jó, a lényeg hogy az LTE hálón legyen a telefon, az önmagában sokkal többet számít szerintem, mint a 30 vagy 150.
-
SUPREME7
őstag
-
ANDROID???
addikt
Ezek a csodabogarak, küldtek a 12.17-ei rendelésemre egy sms-t:
" Kedves Ügyfelünk, Tájékoztatjuk, hogy eszközmegrendelését legfeljebb 30 napon belül teljesítjük, a kiszállítással kapcsolatban hamarosan értesítjük. Telekom"
Telekomon belépés után a rendelések: "Nincsen folyamatban lévő webes megrendelésed."
Végülis 12.24-ig belefér
[ Szerkesztve ]
-
felsál
tag
válasz lugosi #69420 üzenetére
Köszi!
Valójában a 30 is csak elméleti felső érték, semmit nem garantálnak csak gondoltam hátha érezhető különbség.
Az a kiszúrás, hogy csak 500mb-ot adnak ami rohadt kevés egy "átlag" felhasználónak. Mindenhogy fizetni kell plusz 1GB-ért.supreme7: megelőztél, egyetértünk
[ Szerkesztve ]
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonykor sajnos lejárt a 2 éves hűségidőm a net&roll S -re amin SAT+NET40 kedvezmény volt. Kicsit szíven ütött a 4400 ft-os havidíj ami eddig 2600 ft körül volt...
Van valami "trükk" amivel kedvezményt lehetne kisajtolni belőlük? Ennyit nem akarok fizetni, de a havi netfogyasztásom meg 5 Giga körül van...
-
Gabesz87
veterán
Nem tudom ide illő-e a a kérdésem, hirtelen nem tudtam jobb topicot. Freemail-es e-mail címet szeretnék beállítani mobilon a Levelezés app-ba, csak megakadtam kissé. T-Mobilos nyilván a teló, azért is írok itt. Nem tudom mi az SMTP cím, hogy az azonosító a teljes e-mail cím-e, vagy csak a @ előtti rész, ill. hogy kell-e valamilyen titkosítás, és mi a port száma. Egy HTC Desire 510 teló az alany egyébként. Tudnátok ebben segíteni?
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
glaci
őstag
válasz Gabesz87 #69425 üzenetére
POP3:
Felhasználó: az e-mail cím @ előtti része.
Kiszolgáló: freemail.hu
Port: 110Az SMTP a kimenő levelekhez kell. Az viszont nincs a FreeMail -hoz, így vagy a vezetékes NET szolgáltatódét vagy pl. ha van GMail fiókod, akkor azét tudod használni.
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
Gabesz87
veterán
Kimenő kiszolgáló beállításokat így is úgy is kéri. Felhasználónév, jelszó, SMTP kiszolgáló, Biztonság típusa, Kiszolgáló port. A bejövőnél beállítottam, amiket írtál. Szóval akkor a kimenőnél lehet a T-Mobile, vagy a Gmail-é is? Melyiket, ill. miket írjak be akkor? Gmail esetében mondjuk?
[ Szerkesztve ]
eladó: Asus TUF Gaming K3 mechanikus bill.
-
glaci
őstag
válasz Gabesz87 #69429 üzenetére
Kiszolgáló: smtp.gmail.com
Biztonság: SSL
Port: 465
Bejelentkezés: "pipa"
Felhasználó: teljes GMail -os e-mail cím.Ezeket így elfogadja, de ha küldeni próbálsz, az nem biztos, hogy sikerülni fog.
(Nekem a bejövő volt fontos, így nem szórakoztam vele.)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #69417 üzenetére
Az kimaradt, hogy belfoldi vezetekes iranyban is netto 24 Ft.
-
törölt tag
válasz Ákinard #69424 üzenetére
Engem is érint a dolog, mert nekem is lejárt a hűségem az iPademen és le szerettem volna módosítani, mivel nem használom ki a 20GB-ot már. Namost erre azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy a sat 40 meg fog szűnni hamarosan így én is a teljes áras csomagért fogok fizetni. Most fizetek a 20GB-ért 4200-at és fogok 4300-at a 8GB-ért, filózok hogy lemondom az egészet, vajon érdemes-e, itthon mostmár gyors a netem. Viszont vannak aggályaim mert csak kéne mobilnet is, sose lehet tudni, vagy azt csinálom hogy abból a 4300ft-ból veszel egy nemtudom hamy gigás csomagot és inkabb arra költöm,mmert az 500MB már totál nevetséges 2015 khm 16-ban... Oké hogy csilloiárd mbps a sebesség, de az 500 mb elég 2 hétig azt helo, pedig nem is sokmindent csinálok rajta, insta, messenger, hírek feedly-ben, meg 1-2 játék.
Szóval vakarom a fejem, bár az új aranytárskartyás előfizetést meg az ipedemhez csatolta, viszont van mas arany kártyás előfizum, ahhoz vajon átvariálhatom?! -
ANDROID???
addikt
válasz ANDROID??? #69422 üzenetére
Küldtek megint egy sms-t, hogy a csomag átadva a futárnak, rákeresve a csomagszámra, már átvették az ország másik végén.
Tudnak nagyon. -
SUPREME7
őstag
válasz ANDROID??? #69433 üzenetére
A megrendelés azonosító elé írj egy 6-ost, és úgy keress rá itt:
-
ANDROID???
addikt
válasz SUPREME7 #69434 üzenetére
Itt kerestem...
Az sms-ben 6-os számjeggyel kezdődött, megvan, hogy a csomagot átvette xy, xy óra perckor, xy helyen...
Csak nem értem miért engem hívnak, és nekem jön az sms, így ami majd ide érkezik lehet pl. neked küldik majd az sms-t, és a csomagszállító is téged hív..[ Szerkesztve ]
-
SUPREME7
őstag
válasz ANDROID??? #69435 üzenetére
De maga az azonosító megegyezik a telekom oldalán a rendelésazonosítóval? Mert ha igen, akkor krvagyorsan hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy nézzenek utána kinek küldték ki...
-
313313
addikt
válasz ANDROID??? #69437 üzenetére
De emailt kaptál a megrendelésről? Mert ha azt se, akkor már valami akkor ment félre...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Lejárt a hűségidőm, valami Next S csomagban vagyok, 6490/hó... szeretnék kötni kisebb csomagra (3490) de az online felületen csak ugyanezt a csomagot engedné újrakötni, 7990-ért , vagy drágábbat.
Ugye nem ott tartunk még mindig hogy ilyenkor be kell ballagni valamelyik tré boltba, kivárni a 2 órás sort, lemondani az előfizut és újat kötni?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Blackmirror
senior tag
válasz Motion_Blur #69440 üzenetére
Szerintem elég felhívni a 1430-at (és várni egy órát ) ha nem megy online.
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
ANDROID???
addikt
válasz 313313 #69438 üzenetére
Nem jött mail sem, sem egyéb. Telefonon: "látják, de még nincs regisztrálva" (vagy aktiválva, már nem emlékszem pontosan hogy fogalmazták). Nem értem én sem. Az tuti, hogy a karácsonyon már túl vagyunk és ha már valaki betelefonál már többször is, akkor meg kellene mozdulni a megoldás felé..
-
313313
addikt
válasz ANDROID??? #69442 üzenetére
1430-at hívod vagy a webshopot? Mert utóbbit kellene ha akarsz érdemi előrelépést...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Lehetőségem van készüléket venni hosszabbítással.
Beléptem az online felületre hogy megnézem hogyan alakulnak az árak az én előfizetésemmel.
Amit láttam az kissé meglepett mert nekem drágábban adta a rendszer a készüléket mint egy új előfizetőknek.
Most vagy a rendszer ír hülyeséget, vagy ennyire nem becsüli meg a Telekom a meglevő előfizetőket.
Csatolok két képet erről, hogy lássátok miről van szó. Hívjam fel őket hogy nézzenek utána a dolognak? -
b.daniel
senior tag
Webshop nem vágja, hogy te mobilinternetre akarsz keelszuleket venni. Ami fent van az a díjcsomagnak megfelelő ár (next s), ami lent az csak tarifa, a legkisebb csomaggal kerül annyiba a készülék. Ennyi... Nyilván neked is a fenti kell nézni, csak webshopon ezt nem fogod tudni megcsinalni, hogy net rollta veszel telefont
-
Soulfly842
addikt
válasz Ákinard #69424 üzenetére
Ha lejárt, akkor meghosszabbítani már nem lehet. Lezárt kedvezmény.
Aranytárskártya Net&Roll S-vel lehet esetleg kicsit tüzet oltani.
3490 Ft/hó.
(Ha aranykártyás/platinakártyás az otthoni csomag, akkor ahhoz is belehet állítani díjcsomagváltással integrált társkártyaként, ha nem, akkor azt lezárod és új Integrált társkártyával; vagy akár mobil lakossági előfizetés mellé arany/platina kiemeltségi szint esetén ahhoz...)
(#69432) Noá
A mobil oldalon lejárt hűségidő irreleváns.
Az otthoni oldalon a sat hűségidő a mérvadó. Ha azon hűségidő van, akkor marad a kedvezmény.
"Szóval vakarom a fejem, bár az új aranytárskartyás előfizetést meg az ipedemhez csatolta, viszont van mas arany kártyás előfizum, ahhoz vajon átvariálhatom?!"
Ebből semmi nem derül ki a díjcsomagokról, hogy melyik rendelkezik kiemeltségi szinttel, stb -hez így inkább költői kérdés
(#69445) ESP23
Úgy említed, hogy a 'díjcsomagodhoz'/meglévő előfizetésedhez, de itt erről szó sincs. Ha lenyitod, hogy milyen előfizetésekkel lehet aszerint megvásárolni, akkor sem szerepel az általad feltüntetett mobilinternet díjcsomag.
Mobilinternethez új előfizetéssel/hosszabbítással egyedi tarifahűség kedvezménnyel nem tudsz/tudhatnál venni készüléket. Más kérdés, hogy személyes/telefonos ügyintéző - egy most futó időszakos promóció jegyében - hűséghosszabbításhoz felkínálhatja, hogy tarifahűséggel ennek megfelelően vehess készüléket.
Hívd a 1430-at, vagy menj be egy T-Pontba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GF65 Thin 9SEXR 15.6" FHD IPS i5-9300H RTX 2060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- AJAX hub (2G, ethernet) riasztó központ (új, áron alul)
- P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 7 PRO 6850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4080 Super OC
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen