Hirdetés
- Mobil flották
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
MAMR HDD-kkel lepi meg a vállalatokat a Toshiba
ph Az MG11-es és MA11-es megoldások szinte minden igényt lefednek.
-
Tucatnyi Galaxy Tab S10 render érkezett
ma Mármint Tab S10+ és Tab S10 Ultra, sima modell idén nem lesz.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP23
senior tag
válasz Soulfly842 #69450 üzenetére
Holnap majd be megyek a helyi üzletbe.
Egyébként korábban már vettem mobilinternet előfizetés hoszabbitassal telefont, nem volt vele probléma. Ezért sem tudtam mire vélni a dolgot. -
Arcképgyáros
Esetleg valakinek ma nincs gondja a mobilnettel? Neked reggel óta edget sem talál.
-
törölt tag
Köszi a segítséget! Nyár elejéig van rajta hűség, akkor ezek szerint a kedvezmény marad addig. Szerintem azt fogom csinálni, hogy lemódosítom az előfizetést TK NET&roll xs-re és akkor a telómhoz meg +500MB-ot ami havi 1200Ft és meg mindig jobban kijövök árban, mert most 4200-at fizetek ipaden a netért, az netroll xs meg 2690, így bár csak pár száz ft-ot is spórolok igaz, de a telómon több a net, ami inkább ott szamít többet. Namost vajon lehet e lemódosítanom az iPaden Net&Roll M csomagomat xs-re? A lényeg az lenne hogy mivel aranykártya ne szűnjön meg, többnyire csak wifin használom úgyis, de az aranyjogosultságra szükség van.
-
minasm3
tag
Sziasztok!
Nincs info arról, hogy a karácsony után visszavitt/kicserélt telefonokat és tableteket mikor tervezi kiszórni a T használtkészülék vásáron?
-
anderledani
őstag
válasz minasm3 #69457 üzenetére
Szokott lenni ilyen?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Zeki
nagyúr
válasz anderledani #69458 üzenetére
persze. december elején is volt.
-
minasm3
tag
válasz anderledani #69458 üzenetére
Szokott-szokott, csak kb. másfél másodperc alatt elkapkodják a jóárasított darabokat. Nagyon résen kell lenni, de eddig mindig csak utólag szereztem róla tudomást.
-
ESP23
senior tag
Válasz ezen problémámra: #69445
Nos felhívtam az ügyfélszolgálatot, de amit mondtak attól nem lettem boldog.
Elmondásuk szerint azért kapom drágábban a kiválasztott készüléket, mert hogy 3 hónappal a hűségidő lejárta előtt meg vehetem. Magyarul, amiért van az a hosszabbítási lehetőség, cserében drágábban kapom a készüléket mint bárki más, és ennek örülnöm kell.
Logika, semmi. Az ügyfélszolgálatos elmondása szerint ő sem lát ebben logikát és meg is ért engemet, de sajnos ő nem tud semmit tenni ez ügyben, így módosították a szabályokat.
Azt tanácsolta hogy a jelenlegi mobilinternet csomagomat váltsam át egy Next hang alapú csomagra, mert így kapok kedvezményt a készülék árából.[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
Én is így jártam. Bizonyos készülékek 30 ezerrel voltak drágábbak, mert nem járt le a hűségidő. Így az akciók sem értek sokat.
Példa: akciós IPhone 5S új előfizetőknek 110 helyett 80, nekem meg 140 helyett 118.
Vagy amin nem volt akció: iPhone 6 új előfizetőknek 160, nekem meg 190.
Szóval jól hangzik, hogy hűségidő lejárta előtt is vehetsz készüléket csak azt felejtik el hozzátenni, hogy jobban jársz ha megvárod a hűségidő végét, mert így drágább.Aztán egyszer az egyiket fél áron adták és nem tettek rá 30 ezret csak 3 ezret (Z5C).
-
goop
őstag
Üdv!
Vettem ezt a 490 Ft-os domino simet, ma megjött, telefonba betéve hívás is megy róla, hívni is lehet, viszont a telekom online rendszerébe nem tudom regisztrálni, már próbáltam a saját fiókhoz hozzáadni úgy sem megy, külön mobilszámmal belépni, úgy sem jó. Ügyfélkód természetesen már létre lett hozva.
Szóval a kérdésem, hogy ez csak ideiglenesen nem működik, és mondjuk pár nap múlva már menni fog, vagy kezdjem hívni a 1430-at? -
goop
őstag
-
legenda
az előrehozott készülékcsere nem kimondottan a csak mobilinternetes előfizetésre lett anno kitalálva, hanem a hang alapúhoz, ott nincs ilyen gond, azért javasolták azt.
a magam részéről még azon is csodálkozom, hogy a csak mobilinternetes előfizetéssel lehet egyáltalán mobiltelefont vásárolni a hűség meghosszabbításával.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
migabi24
nagyúr
Valaki kapott már karácsonyi vásárlás után járó kupont?
-
hjanos1
senior tag
Üdv!
Szükségem lenne tesztelés céljából egy Telekomos nanoSIM-re, amivel felenged a 4G hálózatra.
Milyen konstrukcióban úszhatom ezt meg a legolcsóbban?Köszi!
The Factory Must Grow
-
legenda
válasz hjanos1 #69486 üzenetére
arra a legolcsóbb domino (5) konstrukció (490 ft) is jó lehet alapnak, abból a megfelelő nano méretű és kifejezetten 4g/lte képes kell - utóbbira külön hangsúlyt kell fektetni, mert az új még nem feltétlenül jelenti, hogy olyan is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
goop
őstag
Amit a telekom oldalán veszel 490 Ft ért az micro és nano sim egyben. És 3D-s azaz 4g-s. Tesztelve.
[ Szerkesztve ]
-
denis.p
tag
Jelenleg érvényben lévő Domino NetPlusz díjcsomagok [link]
és a 2016.02.01-től érvényes Domino NetPlusz díjcsomagok [link]
Jelenleg a "Dominó 5" feltöltőkártyás dcs.-om mellett NetPlusz M (500Mb) net előfizetésem van1990 Ft/hó-ért.
Ha jól értelmezem, akkor ugyanezért a díjcsomagért 02.01-től 1190 Ft/hó fizetek, vagy továbbra is 1990-et vonnak majd le havonta? Mert, ha marad az 1990 Ft/hó összeg, akkor hosszú idő után búcsút intek a Telekomnak , s váltok a Telenorra, mert ott az 500 Mb "csak" a fele összegbe kerül és ráadásul nem 12 Mbps, hanem 150 Mbps a telenoros letöltési sebesség [link][ Szerkesztve ]
-
szabogabor10
veterán
válasz denis.p #69494 üzenetére
Továbbra is 1990 Ft-ot fogsz fizetni, mivel a Domino 5 nem tartalmaz adatkeretet. Akkor fizetnél 1190 Ft-ot, ha pl. a Domino Surf díjcsomagba lépnél, amiben havi 890 Ft-ért van 150 MB. Ez a díjazás most is így van, és a továbbiakban se fog változni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
denis.p
tag
válasz szabogabor10 #69495 üzenetére
Köszönöm a választ
-
Ákinard
aktív tag
Köszi a válaszokat.
Elmesélem a sztorit mi volt...
Ma bementem egy partnerüzletbe, ha már épp arra jártam, és rákérdeztem a lehetőségekre. Azt mondta az ügyintéző, hogy a SAT+NET 40 továbbra is érvényesíthető, ha a kedvezmény lezárása előtt hosszabbították meg a SAT hűségét, és addig tart, amíg hűség van a SAT-ra.
Utána elmondta, hogy meghosszabbíthatom 2 évre a NET&Roll S-t, jár a SAT+NET40 40% kedvezménye, ráadásul most olyan akció van, hogy a 2 hónapig 990 a havidíj, és a Net&Roll L-t aktiválják 30 Gigabájt adatforgalommal, ha netán nem kell, akkor 2 hónapon belül leválthatok a Net&Roll S-re. Ja, és ad mobilsticket... Mondjuk nem tudom minek de ad.Igazából nem szeretek úgy szerződni, hogy nem járok alaposan utána mindennek, de most úgy voltam vele, hogy ha a kedvezmény megmarad, meg visszaválthatok, akkor legyen, meg amúgy sem volt kedvem még sorban állni vagy 3x. Belementem.
Ügyintézés közben kicsit furcsa volt a nő rámenőssége, "minden ingyen, minden olcsó, minden megváltoztatható" tudjátok. Fel is merültek kétségek bennem, de mindent megmagyarázott. Készülékbiztosítást is kötött ingyen, (mert az is ingyen van, 1 hónapig,) utána lemondhatom. Hiába mondtam neki, hogy van itthon 3 stickem, és amúgy is tabletben használom, így ha el is lopják a sticket van helyette másik, nem kell. De csak aktiválta, hiába kértem, hogy ne....
Leszerződtem, eljöttem, de maradt egy nyomasztó gondolat... Felhívtam a 1430-at és kifogtam egy segítőkész ügyintézőt. Elmeséltem neki a sztorit, és szerencsére félig megnyugtatott...
- Elmondta, hogy a SAT+NET40 tényleg él addig, amíg a SAT-on hűség van. És azt aktívnak is látta, uh pipa.
- Mondta, hogy valóban 990 a havidíj 2 hónapig, utána a normál havidíj.
- Megnyugtatott, hogy most van egy akció, hogy mivel minden díjcsomag 990 így a Net&Roll L-t aktiválják, és tényleg leválthatok a Net&Roll S-re, nekem amúgy sem kellene 30 giga, minek. 5-öt használok maximum.... A húségem a Net&Roll S-re szól.Aztán megjegyezte, hogy emellett van készülékbiztosítás is 650 ft/hó áron. Mondom igen ez sem kellett volna, és határozottan NEM kértem, de hát azt mondta hogy ingyenes egy hónapig majd lemondom mert nem kell. Erre: hát ez nem ingyenes, ez 650 ft... :-o Mondom, uram, van 3 stickem, meg ez egy ipadben van használva minek kellene nekem biztosítás? Ha tönkremegy kuka, ott a többi. De azt mondták ingyenes. Ekkor találta meg, hogy úgy állította be az ügyintéző, hogy a Kapcsolat pontokból fizessem a biztosítást :-o Mondom neki, hogy azokat a pontokat gyűjtöm, még ha tényleg akarok biztit, akkor sem engedtem volna neki abból fizetni... ( Így egy napért 20-25 pontot már el is buktam. Mondjuk ezen múlik legkevésbé. )
Türelmet kért, félrerakott. 5 perc után jött vissza, és mondta, hogy már törölték is a biztosítást, elnézést kért, és már mondta is, hogy 3000 ft jóváírást beállít nekem a téves tájékoztatásért és a kellemetlenségért...
Mindenesetre elkértem a telefonbeszélgetés azonosítóját, hogy ha 3 hónap múlva tízezres számlát kapok, akkor legyen mire hivatkozni, hogy én már akkor jeleztem, hogy bajok vannak
Amúgy a telefonos ügyintéző nagyon segítőkész volt, neki köszönöm a munkáját... Megkért, hogy legközelebb rendes T-be menjek, és ne partnerhez..... :-(
Amúgy rettentően furcsa, hogy semelyik "kapott" papíron nincsen rajta se a SAT40, de a Net&Roll S, csak az összesítőn a Net&Roll L de azon meg a 24 hó hűség nincsen
Ideje volna a T-nek ezer papír és melléklet helyett kitalálni egy egyoldalas összesítőt, amin rajta van minden.... -
ANDROID???
addikt
válasz Ákinard #69497 üzenetére
Ez nagyon szép, igen ügyintéző válogatja a normális ügyintézést, a partner ügyintéző csak a jutalékra ment (elég paraszt módon intézte).
Nagyon jól tetted, hogy a 1430-at hívtad, és nagyon jó fej volt, hogy kaptál 3000 jóváírást is.
Simkártya csere, ha elveszett, vagy ellopták akkor is fizetős? Mennyi?
Ja mobil imei alapján letiltatás ellopás vagy elvesztés esetén fizetős?[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz ANDROID??? #69498 üzenetére
SIM kártya cseréje/pótlása (pl. rongálódás, lopás miatti pótlás) 4500 Ft/alkalom/db
forrás: linka készülék imei alapján történő felfüggesztése/letiltása díjmentes, de rendőrségi jegyzőkönyv kell hozzá.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen