- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyobb akkumulátorral várható a Pixel 9a
- Van még Nokia telefon!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Tovább gyorsul a chello
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
manchester85
veterán
Sziasztok!
Korábban érdeklődtem arról, hogy ha hűségidővel van előfizetésem, akkor mennyi idő után tudok újból aláírni és készüléket vásárolni. Többen azt mondtátok, hogy 1,5 év után lehet ismét aláírni, újabb 2 évre. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és azt mondták, hogy 15k kötbért kell fizetnem, ikon 200 csomag esetén. Most akkor aranykártya esetén se ingyenes, vagy hogy van ez? Mert nem fogok 140 ezerért két év hűséggel iPhone-t venni az tuti!
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
addikt
válasz manchester85 #5952 üzenetére
Ikon díjcsomag csak 24 hónapos tarifahűséggel vásárolható meg. Ezért van a kötbér fizetési kötelezettséged, ha ez előtt akarsz "frissíteni"!
(Amit írtál az egyébként áll most is, az összes többi díjcsomagra!)Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz manchester85 #5952 üzenetére
Ez azért van, mert iPhone 4-et akarsz vásárolni, de nem idén, csak jövő év első félévében jár le a hűséged! Ha más készüléket vennél, nem lenne kötbér.
Mellesleg az új iPhone 4-hez is minimum a mostani tarifahűséged kell vállalni, és ebből a szempontból mindegy, hogy Ikon 200 vagy MM-S.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
manchester85
veterán
Hát hogyne! Jó nekem az ikon 200. Ha megfelel ez a csomag, csak azért vegyem díjcsomagra vonatkozó hűség nélkül, hogy előbb upgrade-elhessek? Akkor már olcsóbb az a 15k-s kötbér (ennyit mondtak) mint az ikonos és a hűség nélküli telefonár különbözete. Vodánál is lehet új készüléket venni 3 hónappal a hűség lejárta előtt, azt hittem, a T-nél se csak aznap vehetem meg, miután lejárt. Mindenesetre jól átírta a terveimet az elmúlt hetek eseménye (20%-kal drágább iPhone 4 nyitás a 3GS-hez képest, nem várt kötbér) Igazából már beígértem valakinek a 3G-t, és olyan régóta vágyik rá, hogy nem szeretném lemondani. Meg hát én se bánnám, ha magaménak tudhatnék egy iPhone 4-t, de 120+15 már nagyon sok két év ikonos hűségért. Úgyhogy most keresem a megoldást. Apámmal akarok még trükközni, csak ő vodás, de neki szerintem jó lenne a médimánia L. De még az ő hűsége se járt le, viszont ő már vehet új mobilt, csak akkor meg kéne kockáztatnom egy desire-t, vagy taktikázni, hogy ő mikor jöhet át. Picsába, nem egyszerű.
i6 Silver
-
törölt tag
Hát ja, mondjuk kb 1 éve vagyok t-s, azóta volt telefonban tőlük egy dominós g502 (perpill szépen összecsomagolva a fiókban tartalékként várva a bevetést ----> ergo nagyon nem mehet tönkre), meg még a nyári akciós ájsíp 3g, ami viszont lehet h vissza fog térni a (t-mobilos) GHQ-ra a közeljövőben gari végett
BTW: #5953: nem az van, h az ikont csak _új_ előfizetésként lehet megvenni? Mert nekem MM-em volt/van, és amikor nyáron vettem hozzá az ájsípot, akkor a telefonban ezt mondták (webshopon vettem), azaz h váltani nem lehet rá semmiről, még tarifahűséggel se. Mondjuk a MM jobban megfelel az én szokásaimra, szóval annyira nem bánom.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz manchester85 #5957 üzenetére
Hát ja. Ezek szerint a T-nél sem csak hülyék és naplopók vannak...
(Bár szerintem ha a Vodánál van tarifahűséged, ott sem ugrálhatsz!)
Viccet félretéve, a döntést neked kell meghoznod! Viszont, ha nagyon akarod, amit leírtál, nem hinném, hogy néhány ezres nagy akadály lenne!
dhr:
Így van! Ikont csak új iPhone készülékek vásárlása esetén vehetsz, ergo új előfizetőnek kell lenned! (Beleváltani nem lehetséges!)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz manchester85 #5957 üzenetére
nem kell mindig kivárni a 24 hónapot, átlagos esetben adott a 18 hónap utáni minőségi készülékcsere további hűség aláírásával, csak hát neked extra igényeid vannak...
gondolok itt arra, hogy adott esetben nem csak az előfizetésre, hanem a díjcsomagra is hűség vonatkozik!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
manchester85
veterán
Miért vannak extra igényeim? Másfél év után szeretnék aláírni ismét. 140 ezret meg nem fogok fizetni 2 év ikonnal, fix csomagra, kötbérrel, stb. Ennyiért megvehetem külföldről függetlenül (Kanada, van ismerős, körülményes, de akkor is) vagy megveszi akkor fater a vodánál, ő évente vehet új mobilt mert v-klubos, és akkor mindenki le van szarva. Más kérdés, hogy hogy fogom júniusig használni a kártyámat, de hátha addig jön egy unlock.
i6 Silver
-
manchester85
veterán
Ma voltam a T-nél, azt mondták, nincs kötbér, hisz ugyanarra a csomagra írok alá újabb 24 hónapot. Most akkor ez hogy van? Azt mondták, hogy legfeljebb a készülék drágább lesz (amivel végeredményében ugyanott vagyok ) de az árat nem tudták megmondani, mert az majd egyénre szabott és a vásárláskor derül ki. Baromira nem értem ezt az egészet.
i6 Silver
-
sghu77
tag
válasz manchester85 #5964 üzenetére
Belépsz a T honlapon a webshopba. Ott szépen kiírja, hogy mi mennyi, ráadásul még olcsóbb is, mint ha ügyfélszolgálaton vásárolnál. Tök egyszerű és megtudod hogy merre hány méter. Szvsz.
-
legenda
válasz manchester85 #5964 üzenetére
18 és 24 hónap között amúgy is drágább némileg az előfizetés, de az érdekes, ha nem csak az előfizetésre, hanem a díjcsomagra is engednek hűségidőn belül hosszabítani...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
samfishR
senior tag
Be tudtok lépni My T-Mobile-ba? Nekem mindig hibát ír, új jelszóval sem enged.
"Hiba történt az Ön webshopba lépés jogosultságának ellenőrzése közben.
A kérés feldolgozásához szükséges háttérszolgáltatás hibát jelzett. Kérjük, később próbálja meg újra!"
[ Szerkesztve ]
-
sssent
senior tag
Most tűnt fel, hogy újabban bekapcsolt hívásértesítő mellett az átirányítás, ha foglalt opciót nem lehet letiltani. Baromi idegesítő, hogy mindig üzenget, amikor kézzel elutasítok egy hívást, mert amúgy a hívásvárakoztatás miatt máskor sose lennék foglalt.
Meg tudja ezt vajon piszkálni az üfsz, vagy kénytelen leszek letiltani a hívásértesítőt?
Szerk:
samfishR: belső hiba, már este is csinálta, most épp megy.[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
Barátnőmmel családbarát kedvezményt szeretnénk létrehozni, viszont nem tudja, hogy kellett -e neki ügyfélszintű jelszót megadnia telefonvásárláskor. MIX-es és édesapja nevén van az előfizetés.
Honnan tudnánk kideríteni a jelszavát? Vagy lehet nem is kellett neki megadnia?
Én tudom a jelszavamat, tehát Ő létrehozhatná a kedvezményt az Ő számáról, de mivel édesapja nevén van minden ezért nem intézkedhet. 18 éves pedig még nincs, hogy eljárhasson az ügyeiben meghatalmazással. Az apját meg el is felejthetjük, hogy intézkedne...
Mit tegyünk?
-
1430
senior tag
Igen, ügyfélszolgálat meg "tudja piszkálni"; azaz kikapcsolni az alapértelmezett hívásátirányításokat.
Miről is van szó? Azokon az átirányításokon kívül, amiket Te is beállíthatsz, léteznek egy másodlagos prioritású átirányítások is, ami minden ügyfélnek egységes, és akkor lép életbe, ha Te nem állítasz be az adott esetre átirányítást. Példa: Foglaltság esetére van átirányításod, az lép életbe. Ha ezt törlöd, és nincs átirányításod foglaltság esetére, automatikusan a másodlagos prioritású rendszerátirányítás lép életbe, mely - mint tapasztaltad - a Hívásértesítőre megy.
ÁSZF
"9.4.8 A Hangposta szolgáltatás megfelelő átirányítási beállításokkal működik. Az átirányítások működését a Szolgáltató a rendszerei révén biztosítja. A rendszer oldali átirányítások (nem válaszol és nem elérhető átirányítási esetekben) másodlagos prioritású átirányításokként működnek, azaz az Előfizető felül tudja írni ezeket az átirányításokat. Ha az Előfizető nem állít be átirányítást, vagy törli a korábban általa beállított átirányításokat, abban az esetben a másodlagos prioritású átirányítások lépnek életbe annak érdekében, hogy az Előfizető az aktív Hangposta szolgáltatását használhassa. Abban az esetben is biztosítottak a hangposta átirányítási beállítások, ha az ügyfél aktív hangposta szolgáltatás mellett aktív hívásértesítő szolgáltatással is rendelkezik. Ez a működés minden aktív hangposta szolgáltatással rendelkező Előfizető számára biztosított, a rendszer oldali beállítások szintén kikapcsolhatók.""9.13.7. A hívásértesítő szolgáltatás megfelelő átirányítási beállításokkal működik. Az átirányítások pontos működését a Szolgáltató a rendszerei révén biztosítja. A rendszer oldali átirányítások (foglalt és nem elérhető átirányítási esetekben) másodlagos prioritású átirányításokként működnek, azaz az ügyfél felül tudja írni ezeket az átirányításokat. Ha az ügyfél nem állít be átirányítást, vagy letörli a korábban általa beállított átirányításokat, abban az esetben a másodlagos prioritású átirányítások lépnek életbe, hogy az ügyfél az aktív hívásértesítő szolgáltatását használhassa. Abban az esetben, ha az ügyfél aktív hangposta szolgáltatással is rendelkezik, a hangposta szolgáltatásnál leírtak érvényesek. Ez a működés minden aktív hívásértesítő szolgáltatással rendelkező Előfizető számára
biztosított, a rendszer oldali beállítások szintén kikapcsolhatók."A 9.4.8. értelmében, ha van Hangposta szolgáltatásod, lesz másodlagos átirányításod is. A 9.13.7. értelmében pedig ha nincs tiltva a Hívásértesítőd, lesz rá másodlagos átirányításod. A probléma akkor van, ha akarsz Hangpostát, de például nem akarod, hogy fél perc kicsörgés után bekapcsoljon, viszont nem elérhetőségre igen vagy ha akarsz Hívásértesítőt, de nem akarod foglaltság esetére is kapni. Ilyenkor nem jó megoldás a Hamgposta kikapcsolása vagy a Hívásértesítő tilrása, mert elveszted a szolgáltatást. Ugyanakkor ügyfélszolgálat ki tudja iktatni a másodlagos átirányításokat, viszont ilyenkor neked kell ügyelned rá, hogy meglegyenek a megfelelő átirányítások, mert ennek hiányába nem fognak működni a szolgáltatások.
Már megint hosszúra sikerült...
-
1430
senior tag
Akkor most egyszer s mindenkorra fogadja el minden havidíjas T-Mobile-os (a MIX is ide tartozik), hogy még a Westel időben sem lehetett havidíjas előfizetést venni jelszó megadása nélkül! Előbb jön el az Armageddon, mintsem valaki jelszó nélkül vesz előfizetést. Domino esetén utólag a 1777-es automatán lehet megadni a jelszót.
És igen, magam is tapasztaltam olyat, hogy az ügyintéző magától állított be jelszót a vásárlás során (pl. 13579 vagy 12346), és mikor "számonkértem rajta", akkor azt válaszolta, hogy egyeztetett az ügyféllel, hogy ez jó lesz e kódnak...Most hogy ezt tisztáztuk, nézzük a további lehetőségeket.
1. Akinek a nevén van (magánszemélytől meghatalmazást csak ügyvéd vagy közjegyző által ellenjegyzetett fogad el a T-Mobile, mint ezt pár hozzászólással korábban tisztáztuk) vagy cég esetén az aláíró illetve meghatalmazottja személyesen megadhat új jelszót, természetesen nem ingyen.2. Egy nyári fejlesztés révén - bár egyes ügyfeleknek nem akar működni - a My T-Mobile-ban létrehozható korlátozott jelszó. Ezzel sokra nem megy az ember, mert egy-két szolgáltatás ki-bekapcsolásán kívül másra nem jó, ezzel nem lesz Családbarát szolgáltatásod. Ugyanakkor a számlaküldési címre elindul egy aktiváló kód postán. Ezt megadva a My T-Mobile-ba az korlátozott jelszó végleges jelszóvá válik, és áttöltődik a My T-Mobile-ból a háttérrendszerekbe, melyet már ügyintéző ellenőrizni tud, és lőn Családbarát!
A korlátozott jelszót havidíjas ügyfelek a 1430-as automatán is létrehozhatják, ilyenkor a postai levélben érkező aktiváló kódot is a 1430-as automatán kell megadni.
Szóval ilyenkor a "kód megy házhoz", de ennek nyilván van pár nap átfutási ideje.Ez sem lett rövid hsz...
-
Nordik
őstag
Próbálkoztunk tegnap az ideiglenes jelszó létrehozásával, de miután megadtuk az új jelszót és továbbléptünk, hibát dobott ki... Gondolom valami belső hiba lehetett. Még próbálkozunk akkor ezzel.
Egyébként meghatalmazással én már járhattam el édesanyám ügyeiben a T-nél. Pedig nem ügyvéd, mégis Ő írta a meghatalmazást.
-
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Hülye kérdésem lenne felétek!
Én mint T-mobil előfizető vehetek részletre a T-mobilnál Macbookot?
V ehhez le kellene cserélnem az aktuális előfizetésemet?
Jelenleg üzleti előfizum van és kb 1 hónapja járt le a 2 év!
Simán hűséghosszabbítással nem lenne lehetséges?Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
samfishR
senior tag
-
Stukker1987
senior tag
Nekem is volt ilyen!
Hivd fel az ügyintézőt!
Simán megoldja neked a problémát!
VElem kedves volt!Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
Möhe
addikt
Sziasztok!
Beléptem a t-mobile webshopjába. Módosítottam havidíjas csomagot (előfizetéses) ,de azt a családbarát kedvezményt egyszerűen nem tudom megrendelni. Nem mutatja lehetőségként. Bezzeg a te+én és t-perces dolgokat azt odabiggyeszti. De a családbarát lehetőséget azt már nem.
Mit nézek el? Csak ezt nem lehet neten igényelni? De akkor mi a rákért van ott a megrendel ikon?
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy amikor vettem még a mostani készülékemet előfizetéssel akkor aláírtam 2év hűséget (azóta eltelt egy év kb.) és, hogy a készülék csere csak a 2év lejárta után lehetséges vagy valamivel előbb is? Előre is köszi!// -
-
kutkut
addikt
Sziasztok, milyen a mobilinternet sebessége? Nem a "névleges", hanem a tényleges? Úgy átlagban, pl: Bp. II.,III. ker ?
Meizu MX3 32GB
-
Stukker1987
senior tag
Erre vki?
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
1430
senior tag
válasz Stukker1987 #5975 üzenetére
Notebookot csak mobilinternetes hívószámra lehet készülékváltással vásárolni, így most egy új mobilinternetes hívószámmal tudod megvenni a Macbook-ot, és mellette megmarad a jelenlegi előfizetésed.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Én is erről a MBP akcióról érdeklődnék.
Tehát van most Médiamánia előfizetésem aranykártyás szinttel. Ehhez vásárolhatok e é full újonnan egy aranytárskártya mobilnet előfizetést, és ehhez notebookot? Ill. függ e ez attól h a fő előfizetésen már van készülékhűség? (de részletfizetés nincs) -
1430
senior tag
válasz #02683648 #5988 üzenetére
Az nem proléma, ha van a meglévő számodon van hűség, mert a notebook után a hozzá kapott mobilinternet hívószámra kell hűséget vállalnod. Ha pedig arany/platina kártyád is van, akkor részletre is megveheted (és igen, akár társkártya csomaggal is).
[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Nem tudok SMS-t küldeni a telefonomról, az írja hogy a küldés sikertelen. A postaláda nincs tele, egy K550i-ről van szó. Ha átrakom a sim kártyát másik telefonba akkor sem megy. Mi a baja?Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
legenda
válasz Killing #5993 üzenetére
ha az üzenetközpont megfelelően beállítva, és adott készülékekről másik sim kártyával minden rendben, akkor a sim kártya lesz a hibás! cseréltek már nekem anno sms probléma miatt sim kártyát, igaz nálam kiment az üzenet, csak sosem ért célba...
-
addikt
-
legenda
válasz packdiler #5999 üzenetére
miért kellett volna rég? ahogy jelentkezett a hiba, leszűkítettem a hibalehetőséget a sim kártyára, bevittem egy központi üzletbe, kipróbálták, igazat adtak, cserélték! teljesen korrekt, gyors és normális ügyintézés volt, probléma nélkül!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Óra topik
- Napelem
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Formula-1
- Nagyobb akkumulátorral várható a Pixel 9a
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- PS4 --- 1Tbyte SSD (Samsung 860 EVO!) --- 2 kontroller
- HP EliteDesk 800 G3 TWR PC, 6. generációs i5-6500 CPU
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- KONFIG Ryzen 7 3700X GTX1070 16GB Corsair DDR4 Cooler Master Elite 500 V3 B450M Gaming alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest