Hirdetés
- Honor 90 - modellalkat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- A University of Michigan vizsgálta a Galaxy Watch-ok precizitását
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- Google Pixel topik
- IFA 2024: Prémium órával jelentkezett a Withings
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
Hirdetés
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Hosszabb bemutatót kapott a Titan Quest II
gp A Gamescomra kivitt demót mutatják meg részletesebben nekünk a készítők.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
sziasztok
kérdés 2éves elöfitzetésel az utolso 6honapban vagy már csak az utolso 3honapban lehet uj készüléket vásárolni? a másik pedig , hogy lg g2 töt meglévö médiamánia xl dijcsomaghoz melyik árat kell nézni? (17900ft/ho) a net m vagy a net xl ? árakat kell hozzá nézni? ha dijcsomagot meg tartanám , mert eddig a mozaik csomagoknál fixen a mozaik xl csomagal egyárban lehet veni de igy viszont elég zavaro , tehát a net m vagy net xl csomag ként ?LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
legenda
válasz DonMaster #35301 üzenetére
szia,
leírtam korábban a másik témában, hogy már nem letelt 18, hanem 21 hónap szükséges a legalább arany kiemeltségű előfizetésen, de ha nekem nem hiszel, akkor itt az illetékes megerősítése; link
az általad használt médiamánia xl már lezárt díjcsomag, arra hűséget nem tudsz már aláírni, így ha azt megtartod, és csak az előfizetésre írsz alá hűséget, akkor a legdrágább konstrukciót kell nézned;
amennyiben olcsóbban szeretnéd megvásárolni, úgy díjcsomagot kell módosítanod, és olyan konstrukciót kell nézned, amiben nem csak az előfizetésre, hanem a díjcsomagra is aláírsz hűséget.
jut eszembe, adott díjcsomagra is írtál alá anno 24 hónap hűséget?
igen válasz esetén bonyolódik kicsit a helyzet, hiszen az a hűség sem járt még le, és ott kicsit más a helyzet, mint az előfizetés előrehozott hosszabbításánál...[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
DonMaster
addikt
várj 1honapja vettünk média mánia m dijcsomagra telot mozak m áron ezért is kérdeztem , és vettem tul is amit irtál , itt inkább az árra voltam kiváncsi , de egy kalappal feltettema kérdést is , lehet t-pontban és t-mobile boltban venni média máni xl meg lévö dijcsomag meg hoszebbitésal ujjab 2 évre akkor kb a mozaik xl áron számolja telot viszotn , nincs mozaik xl dijcsomagban és ezért is kérdeztem hogy 76ezer vagy csak 47 ezr -ért tudom meg venni mert nem mindegy szerintem , boltban lehet venni ujjab 2év kötessel rá de ha vadi uj elöfizetésként nem tudom választania médiaménia xl dijcsomagot az igaz de ha már meg van akkor azt tudom hosszabitani
közben meg találtam az s4 nél ott a mozaik xl dijcsomag egyen rangu a next m -el igy akkor médiamánia xl dijcsomagal boltban meg vásárolhato 47ezer forint ért[ Szerkesztve ]
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
fecs
senior tag
válasz catroot #35299 üzenetére
Engem napok óta nem enged be se a t-mobile se a t-home mobil/otthoni előfizetésem lehetőség. Számlák rendben. IE, FF próba megvolt. Szerintetek?
T-mobile egyenleget akartam feltölteni és egy hete nem enged be (aztán bankkártyásan megoldottam, de akkor is bosszantó).Pixel 6a
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Hello!Hogy is van ez a Társkártya cucc?Az én 2éves hűségem mellé hogy vehetek másik Kütyüt?Hogy műkszik ez?
-
BéHGT
senior tag
Én nekem MM M 2 éves hűségem volt (tarifára is), idén december 9.-én járt volna le, de szeptember végén tudtam új telót kihozni, és Mozaik M-re váltani. De engedte volna az S-t is.
Illetve azt mondta a Nő, hogy a MM díjcsomagot is meghosszabbíthatom, csak újat nem lehet már kötni. Pedig ugye az oldalon nem ez volt infóba... -
Vangelis
nagyúr
Régóta ilyen xara 1430?
Tegnap este 35perc után untam meg. Most már majdnem 20 perce nem veszik fel.Régen csak a telenor csinálta ezt....
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
legenda
tiszta sor, hogy a meglévő - de már lezárt - díjcsomaggal azonos, vagy közel azonos, jelenleg aktív díjcsomagra okés a dolog, de visszaolvasva találsz olyat, ahol 1430 is leírta, hogy például médiamánia s hűség alatt nem lehet előrehozottan mozaik xs csomagba ugrani, mert kötbéres lesz a dolog.
te azonos szinten váltottál, azzal nem is nagyon lehetett gond.
abba már nem megyek bele, hogy néha mit mondanak az üzletben, illetve mit enged a web felület, aztán mégsem úgy okés a dolog...Vangelis; tegnap 22 óra körül én is vártam bőven, bár az első szinten néhány perc eltetével jelentkezett az ügyintéző, de ő nem tudott segíteni - ezt sejtettem is, holmi egyszerű probléma miatt nem is szokásom telefonálgatni -, és bizony bő 20 percet vártam a második szintre, ahol már tudott segíteni az illetékes.
itt is kifejezem külön köszönetemet számára, ritka hozzáértő, segítőkész és udvarias ügyintézőt fogtam ki, aki ráadásul nem is tudta le annyival, hogy na akkor orvosolva a probléma, hanem az okát is elmodta, illetve a rendszer működését, mert "látta", hogy értek hozzá valamennyire, és amit tudtam megtettem a telefonálás előtt, tehát a szokásos rutinokat ki is hagyhatta.[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Vangelis
nagyúr
Ezek őröltek.
Felveszik mondom, az a gondom, hogy nem tudom megnyitni a dokumentumokat onlány felületen.
- Szeretném kinyomtatni
- Mondja a számot.
- Mint nem telekom előfizető vagyok beregisztrálva
- Akkor, hogy lépet be?
- E-mail és jelszó
- A telefonszám kell
- Nekem az nincs beregisztrálva, mert nem előfizetőként rendeltem a készüléket. E-mail és jelszó segítségével lépek be
- Akkor regisztráljam be a számot.
- Azt nem tudom sajnos, mert nincs!
- Akkor, hogyan léptem be...
- e-mail és jelszó segítségével!!!!
- Látszik minden dokumentum, de nem lehet megnyitni mert 502.es hibát dob!
- Próbáljam más böngészővel!
- Próbáltam mindegyiket!
- Akkor regisztráljam be a számot, hátha az segít.
- T-pontban tudok segítséget kérni?
- Igen ott ki tudják nyomtatni.
- Köszönöm a segítséget!
- Tudok még másban segíteni?
"miért ebben tudod?"Tehát akkor most mi van?
-
legenda
válasz lord.lakli #35316 üzenetére
elhiszem, hogy vannak/lehetnek kivételek, a t-s illetékesek tudnak abban nyilatkozni, hogy milyen (akár egyedi) eltérési lehetőségek adottak a papíros szabályozástól.
nekem azt írta ki a már lezárt díjcsomagra, hogy annak megtartásával, de az nem egyenlő azzal, hogy arra hűséget is írok alá, bár díjcsomagra nem is szoktam soha, csak az előfizetésre.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
djculture
félisten
válasz Vangelis #35314 üzenetére
Ez esélytelen mert minden cégnél úgy van hogy ha nem vagy még ügyfél akkor semit nem tudsz lekérni mivel nincs azonosító számod. Az összes szolgáltatónál így van, kezdve a gázos és áram cégektöl a telefon tv cégeken át akár a szemétszállitó szolgáltatásig
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz sarkanyolo2 #35318 üzenetére
Pedig én azt gondolnám, ő abszolút VIP ügyfél, legalábbis az extra kedvezményes vásárlásai láttán.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Vangelis
nagyúr
válasz lord.lakli #35321 üzenetére
Pontosan.
Igen lehet rossz VIP LISTÁN VAGYOK.
-
djculture
félisten
válasz lord.lakli #35321 üzenetére
Heti homár téma mondom, hiába van bármid ha nincs ügyfél azonositó és ügyfél kódod. Széttárják a kezüket ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
PhoenixSzG
tag
Sziasztok!
A dominos mobilnet csomagok mindig 30 napra szolnak? Vagy attol fugg, hogy hany napos honapban aktivalom? -
St3ven
addikt
válasz PhoenixSzG #35324 üzenetére
Nem, mindig 30.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Captaindeph
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kèrdesem ,hogy, ha a T-mobile kicserél egy iPhone-t garanciális csere keretein belül, akkor a csere napjàtòl szàmitva ùjabb 1 èv teljeskörû garanciàt vàllal a t-mobile a kèszülèkre ?
A valaszokat elöre is köszönöm.Ui:
Elnézést az èkezetek miatt, telefonról írtam. -
djculture
félisten
válasz Captaindeph #35327 üzenetére
Sajnos az apple cég mindenféle kókányságokat képes művelni nem egy ismerősnek refurbishedet adtak, nekik újraindult az 1 év gari de kaptak egy használt készüléket új csili vili burkolattal.
-
Captaindeph
csendes tag
válasz djculture #35328 üzenetére
Hallottam már én is hasonló esetekról...sajnos. Csak amiatt szerettem volna ezt megtudakolni valakitől aki többet tud mint én, mert nekem volt egy 4S készülékem amit kétszer is cseréltek ,de sosem hivták föl egyszer sem a figyelmemet arra, hogy megújulna a garancia. Most szeretnék használtan vételezni ismét egy 4S-t viszont már serialszám alapjan nincs rá garanciá.De az elado allítasa szerint 2014-ig garanciális, mivel ez év januárjában cserélték a készülékét. Lehetséges ez ?
-
djculture
félisten
válasz Captaindeph #35329 üzenetére
Ilyen nagyobb értékű telefonok használt vásárlásával vigyázni kell eleve pláne ha a történetben nem kerek valami. Honnan tudod hogy nem kapcsolódik hozzá egy előfizetés és nem fogják letiltani később?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz Captaindeph #35329 üzenetére
Nekem is volt cserélve, a Tnél, ha bemész a készülékkel és a szervizes csere papirral megmondják, hogy ujraindult-e a garancia.
Én olyan cserét kaptam ami az Apple rendszerében már lejárt garanciás volt,
viszont a T úgy látta és kezelte a későbbiekben, mint garanciás iPhone. Hivatalosan ilyenkor újra kell indulnia mivel másik eszközt kapsz.[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz tomy86 #35257 üzenetére
Ma a harmadik ügyintéző megnyugtatott, hogy nem regisztráltam egy átmulatott éjszaka után betépve a távszámlára, hanem az EHR-t állította be az első ügyintéző. Elvileg végre sikerült beállítani a rendszert úgy, hogy a számla mellékleteként fog megjelenni a hívásrészletező a következő hónaptól. De hogy ezért miért kell háromszor telefonálni?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Captaindeph #35333 üzenetére
szia,
tiltható, mivel a hűség alatt - ami 2 év is lehet -, elég a számlával is elmaradni.
csak a szolgáltatós készülékeknél indul újra az 1 év jótállás, a függetleneknél nem.djculture; az apple esetén ez a módi, hogy gyárilag felújított (refurbished) készülékre cserélnek, hivatalosan nincs is ezzel gond.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
válasz djculture #35328 üzenetére
egyáltalán nem "kókányság" a refurbished. teljesen hibátlan és új rajta minden, aminek újnak kell lennie. annyi a különbség, hogy nem csomagolnak mellé fülhallgatót, töltőt és semmit, csak a telefon van dobozban, de attól az még újnak számít és hibátlan (sokszor hibátlanabb, mint egy full dobozos retail verzió). és a garancia újraindul a telekomnál.
[ Szerkesztve ]
-
fecs
senior tag
MT azonosítóval és jelszóval léptem be eddig a t-home oldal személyes menüjébe. Most nem enged be se FF-szal, se IE-rel. "The connection has timed out"
Ugyanez a szitu t-mobile felületen is egy dominós számmal kapcsolatban. Változtattak valamit?
Tapasztalt ilyet valaki?Pixel 6a
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Valóban vehetek egy másik készüléket,aranytárskártyával?Hogy van ez???
-
1430
senior tag
válasz tomy86 #35257 üzenetére
Az e-számla óta nem derül ki a mobil rendszerekből, hogy kinek van csak e-számlája és kinek Távszámlája (is), de érdemes lehet a Távszámlába is beregisztrálnod a levélben lévő linken keresztül, mert így akkor is elérhetőek maradnak a (legalább) utolsó másfél év számlái, ha egyszer már nem lennél Telekom mobil ügyfél (no persze ha ez a veszély nem fenyeget... )
#35332 A korábban linkelt oldalon (folyó szintű jelszóval) be tudsz lépni és ellenőrizni majd októbert, és most, hogy végre aktiválták a "papír" alapú hívásrészletezést (remélem az EHR-t kikapcsolták), a következő elektronikus számla végén lesz a részletes lista.Vikt0r
Miféle tarifa kedvezményekre gondolsz?BéHGT és kali
Igen, a lezárt MédiaMánia díjcsomagokra is lehet tarifahűséggel készüléket venni, de csak személyesen (mert az online rendszer ezt nem tudja kezelni).
Meglévő tarifahűség esetén, előre hozott készülékváltáskor csak tarifahűség nélkül vagy azonos esetleg nagyobb csoportba tartozó tarifahűséggel lehet készüléket váltani.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
MarioAna
senior tag
Üdv!
Adott nekem egy T-Mobile-os feltöltőkártyás netcsomag (USB-s stick), viszont windows 8-al nem kompatibilis a T-mobile internet manager, ami a stick drivere.
Mit tudok tenni ez ellen? Szoftveres dolgokat már próbáltam, nincs rá megoldás.
Ha veszek egy USB-s sticket és átrakom bele a sim kártyát az vajon megoldás lehet? Csak mert az internet manager attól valszeg nem lesz win8 kompatibilis.
Járt még valaki így? -
tomy86
addikt
"Az e-számla óta nem derül ki a mobil rendszerekből, hogy kinek van csak e-számlája és kinek Távszámlája" Ahhoz képest tegnap majdnem meggyőzött a hölgy, hogy én márpedig regisztráltam a távszámlára csak nem emlékszem rá. Ráadásul azt is mondta, hogy a gépben ez látszik (azt mondjuk nem mondta, hogy melyikben).
Távszámlára azért nem akartam regisztrálni, mert nincs más olyan szolgáltatás, ami az én nevemen van és el is érhető a távszámláról. Számlák elérhetőségéről meg annyit, hogy 17 éve vagyok T/Westel ügyfél és amíg ekkora a "verseny" a szolgáltatók között, addig maradok is. Egyébként le szoktam tölteni a számlákat, úgyhogy gépen/felhőben megvannak.
Igen az EHR-t kikapcsolták, mivel mondtam hogy nem akarok külön folyószámlaszintű jelszót is kreálni. Egy előfizetésem és két domino számom van, ahhoz felesleges a folyószámla szintű reg.
Tulajdonképpen azért nem érdekel sem a távszámla, sem a folyószámlaszintű belépés, mert semmi pluszt nem nyújtana nekem, ahhoz képest, mint amit most megkapok egy sima My T belépéssel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M AMD R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RX 7700 XT 12GB DarkFlash C285 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z690 Intel Core i9 13900K 64GB DDR5 2TB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 750W
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen