Hirdetés
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Előrendelhető a legújabb Nothing Phone
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Google Pixel topik
- Honor 90 - modellalkat
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
IFA 2024: Cyberpunk TWS fülhallgató a GravaStar kínálatában
ma A Sirius Pro egyértelműen azzal tűnik ki a Bluetooth fülhallgatók tengeréből, ahogy kinéz.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Ezek a domino-s mobilnet csomagok vajon bármikor lemondhatóak, vagy x ideig muszáj fizetned, ha egyszer megrendeled?
2 hónapig nagyon akciós, mi történik, ha megrendelem, és 2 hónap lejártával lemondom? Nem tervezem lemondani, csak érdekelne. Semmit nem írnak erről az oldalon."I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
tomy86
addikt
Kezdem magam fogyatékosnak érezni. Beszéltem egy ügyintézővel, aki szerint aktiválva van a hívásrészletező, amit szerinte a távszámla.hu-n lehet megtekinteni. Mire mondom neki, hogy én nem vagyok regisztrálva távszámlára. Erre ő, hogy márpedig tavaly október óta igen (akkor tértem át papíralapú számláról elektronikusra). Az igaz, hogy a számlaértesítő a távszámla.hu-ról érkezik, de minden levél végén ott van az is, hogy regisztráljak, mert az milyen jó (tehát szerintük sincs regisztrációm és nem is akarok regisztrálni). Tényleg nem lehet megoldani, hogy mindenféle külön reg nélkül megnézzek egy hívásrészletezőt? Komolyan visszatérek a papíralapú számlára
A Telekom weboldalán ha a számla mellett a "Hívásrészletező" menüpontra kattintok, akkor kiírja, hogy a számlához nem tartozik hívásrészletező.[ Szerkesztve ]
-
krisztian112
senior tag
Sziasztok!
Ahogy néztem az aranytárskártyás kedvezmények csak kapcsolat kártyás emberkéknek érhető el. Mikor én próbáltam megrendelni, akkor telekomba való belépés nélkül simán engedte kedvezményes Next S díjcsomagot (5500Ft) a kosárba rakni. Akkor ehhez be se kell jelentkezni, vagy hogy van? Köszönöm a választ!
Huawei P10 lite
-
tomi613
aktív tag
Sziasztok! A T-mobilnál kapható angry birds plüss figurák adnak hangot is? Vett már valaki tőlük?
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
F-ECT$
titán
Vettem egy LG G2-t, amire előzetesen fel lett másolva egy kb 900 MB-os Navigon mappa. Keresgéltem, és ezt találtam. Persze a hozzá tartozó apk-t nem lehet letölteni Play-ből. Gondolom LG-re nem elérhető a szolgáltatás, de ezt meg tudná valaki erősíteni?
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Vangelis
nagyúr
Srácok az a rókás acatel ér valamit?
Mert nekem még be van foglalva egy 12 ezerért.. elmenjek érte?! Vagy nagyon ratyi?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
dptrsk
Topikgazda
válasz F-ECT$ #35262 üzenetére
A mobiltelefonnak az alábbi műszaki követelményeknek kell megfelelni:
Az alábbi gyártók okostelefonja: Samsung (kivéve Samsung i5700)
Android operációs rendszer: 1.5, 1.6, 2.0.0, 2.0.1, 2.1 vagy 2.2
Támogatott felbontás: 320x240 ; 240x320 ; 320x480 ; 480x320 ; 480x800 ; 800x480 ; 480x854 ; 854x480
Ahhoz, hogy telepíteni tudja a MobileNavigatort a készülékére, 1,92 GB szabad tárhelyre van szüksége. -
BéHGT
senior tag
Ha valakinek van egy friss készülékvásárlása részlettel, de már aranykártyás, az tud venné mellé pl egy Aranytárskártyás Net&Roll XS előfizetéssel részletre Galaxy Camerát? Vagy csak 1 részlet futhat egyszerre?
-
Vangelis
nagyúr
válasz lord.lakli #35267 üzenetére
Hát nah... van pár sok lomom..
-
KZP
őstag
válasz lord.lakli #35267 üzenetére
A sok okos majd megveszi, mert hű de olcsó, aztán néz, hogy nincs rá semmilyen normális alkalmazás...
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
Van valakinek valami információja, hogy a november 15. körüli szokásos 3-10 ezer forintos "árzuhanás" pontosan mikorra várható?
Erre gondolok: [link]
Ha lesz ilyen egyáltalán.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
krisztian112
senior tag
válasz anderledani #35271 üzenetére
Szerintem a karácsonyi akciók első hulláma november közepén várható az éves tendenciák szerint, úgyhogy szerintem lesz:d
Huawei P10 lite
-
morphin
tag
válasz dptrsk #35264 üzenetére
Virágbolti Sygic max 3-400 mega térképpel,hanggal együtt....1,9giga? Minek? iGo-t szintúgy nem értem miért foglal olyan sok helyet only Mo. térképpel. Sygic is jó mindenre szerintem. Csak egy tipp volt...Én spec egyből töröltem ezt a Navigon mappát G2-ről.
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
nagyúr
Több mint 2 perc.. végül is igaz mert 28perce nem veszik fel a telefont 1430! Király!
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Ez a t-mobilos voip lehetőség tiltása mely netcsomis díjcsomagokra vonatkoznak? Azt olvastam, hogy az új Next S díjcsomag netjében tiltva van a voip. Nem tudja valaki, hogy az új Paletta 200-as csomag mobil csomagjának netjében ez tiltva van-e?
A voip tiltás az ios-es facetimre is kiterjed? -
Vangelis
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #35277 üzenetére
Biztos tiltólistán vagyok
Most próbálom már azóta 2 mobilról is-... van annyi mobilom az egyiket csak felveszik!
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Hu! Tudtok valami jó chat alkalmazást ahol van lehetőség Videochat-re? Kössz.
-
legenda
válasz dptrsk #35264 üzenetére
próbáltam olyan telefonra, ami minden kitételnek megfelel, mégis azt írja a play, hogy na ezt nem, mert nincs olyan eszköz, ami megfelel a követelményeknek - pedig garantáltan igen!
morphin; biztos a szokásos, mint anno iphone alatt is volt az ingyenes t-s navigon, hogy minden olyan benne volt, amit nem is lehet használni, bár ott idővel rájöttek és kurtították, hogy ne foglaljon feleslegesen sok helyet.
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
anderledani
őstag
válasz krisztian112 #35274 üzenetére
Ez az amit én is tudok, csak valakinek hátha van információja a napra pontos kezdetről, mert nekem fontos lenne.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
krisztian112
senior tag
válasz anderledani #35286 üzenetére
A napra biztos kezdetről sajnos senki sem tud információt adni. A belső illetékeseket is szigorú titoktartás jellemzi. Ezt csak az nap fogod megtudni de az én tippem a nov 15. péntek vagy a 18. hétfő.
Huawei P10 lite
-
catroot
veterán
Most túlterhelt lehet a T-s oldal (belépés my t-mobile)? Egyszerűen nem tudok belépni.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Tomate
veterán
T-s vagyok. Holnap megyek Ausztriába. Ha átirányíttatom egy itthoni 30-as számra a telefonom az érkező hívásokat felszámolja a szolgáltató azért mert kint vagyok? Vagy semmi plusz költségem nem lesz ebben az esetben?
-
anderledani
őstag
válasz krisztian112 #35287 üzenetére
Én is kb ilyenre tippelek, de a 18. nekem már késő, lehet nem várom meg ha szombatig nem lesz.
-
BéHGT
senior tag
Aranytárskártyás Net&Roll XS-t tudok úgy venni, hogy nem írok alá hűséget? Csak a sim kéne nekem, még stick se kellene hozzá. Vagy mindenképpen kell a 2 év?
-
lugosi
MODERÁTOR
Bocs ha volt ilyen kigyűjtés, de nem találtam. Mik a hűség nélkül elérhető tarifák? Azért kérdezem mert amiket néztem az mind 1 vagy 2 év hűség mellett volt igénybe vehető.
-
BéHGT
senior tag
válasz lord.lakli #35294 üzenetére
Köszi! Akkor remélem kérhető microSIM-nek...
-
BéHGT
senior tag
válasz lord.lakli #35297 üzenetére
Igen, most néztem meg, eléggé csöves.
De ha ilyen csomagban veszel egy Galaxy Camerát, egyből át tudod veni vagy 8 helyen Bp-en. Ez miért van?[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Vajon szokott itt előfordulni T-kom szervizes?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Viccrovat
- Óra topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- DIGI internet
- Eredeti játékok OFF topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M AMD R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RX 7700 XT 12GB DarkFlash C285 750W
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen