Hirdetés
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- 5G-re vált az Infinix Hot széria
- Tasker
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Project Odyssey - Képeken a Blizzard törölt túlélőjátéka
gp Egy teljesen új világban játszódó program lett volna a végül elkaszált projekt.
-
A Samsung fontolgatja, hogy megveszi a Nokia egy részét
it A Nokia mobilhálózati ágazatát veheti meg a Samsung, de a részletek még bizonytalanok.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gedeon31
addikt
Hihetetlen még ma sem tudja a 1430-on senki mi ez a 2000 Ft és 200 MB ajándék.
-
djculture
félisten
válasz Gedeon31 #35702 üzenetére
Részemröl az az egy szerencséjük hogy volt ez a kuponos akció igy nem szrakodok pedig már megvan hova kell benyújtani és megvan a megfelelő
Űrlap a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló
többször módosított 1996. évi LVII. törvény 43/G. §-ának (1) bekezdése és 43/H. §-
ának (1) bekezdése szerinti bejelentés megtételéhez[ Szerkesztve ]
-
Killing
addikt
Mostani előfizetésemet átlehet váltani aranytárskártyába másik előfizetés mellé? NextS díjcsomag érdekelne.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
pinnacle
nagyúr
Függetlenítés kérésnél kell a telefon, vagy elég csak akkor, amikor visszamegyek, hogy beüssék a kódot?
-
HXY
addikt
Sehol se látom a 2000 Ft-ot, és a 200MB-ot, viszont onnan tudom, hogy megkaptam:
1. kaptam egy sms-t (persze ez még nem garantálja, hogy valóban megkaptam)
2. nem csökken a rendes egyenlegemÉn is kérdeztem az üf-et, hogy hol lehet megnézni, 5-ből négyen azt mondták, hogy fel kell hívni az 1777-et, az ötödik pedig azt, hogy sehol.
-
törölt tag
Üdv!
Édesanyám egy nagyobb értékű táblagépen gondolkodik (mondjuk én a laptopot ajánlottam neki).
Namost még januárban vett egy okosmobilt, igaz nem volt nagy az értéke, (46k) de mostanra fizette ki az összes törlesztőjét, ja persze előfizetésesen vette, ami ugyancsak időben van fizetve mindig! Továbbá Telekomos itthoni netünk van, ami ugyancsak mindig rendesen fizetve van, bár csak pár hónapja kötötték be a szolgáltatást, viszont évek óta van egy másik mobilja is, (kb 5-6 éve) ami csupán feltöltős, de használja ugyanúgy.
Namost a kérdés az lenne, hogy ha egy laptopot vagy iPadet szeretne vásárolni, persze részletre -előfizetésesen-, a cég figyelembe veszi-e ezeket a dolgokat, pl az előzőleg vett telefon szépen ki lett fizetve, mégha nem is volt hatalmas értékű, illetve hogy T-Home előfizető valamint hogy már régóta ügyfél?!
Kinézett egy árkonstrukciót, egy táblagépnél és havonta 2950Ft + a részlet 6690Ft lenne, szóval összesen 10k. Nem tűnik soknak, de attól fél, hogy vásárláskor mobilelőleget vagy mifenét kellene fizetni, mivel nagy értékű és akkor inkább nem vesz semmit. Elképzelhető, hogy ezek után is, 0Ft-os kezdőrészletes lehetőségnél kellene belefizetni valamennyit,(nagyobb összeget) volt már valakinek tapasztalata ebben?! -
törölt tag
Azt nemtudom, azthiszem arany szintű! Köszi a segítséged!
-------
Most néztem meg a My T-Mobilban, amit januárban vett telefonra vonatkozóan:Utolsó havi pontszám: 71 pont
Utolsó 6 hónap egyenlege: 454 pont
Következő szinthez szükséges pontok: 0 pont
Kártyaszín: még nem aranyMi kell az aranyszint eléréséhez, évek vagy pontok? Bár érdekes az utólsó 2 hónapban nem kapott pontot. o.O
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #99546112 #35712 üzenetére
pontok, de az évek növekedésével a pontok száma is automatikusan nő;
Telekom mobil szolgáltatással rendelkező ügyfeleink Kapcsolat pontokat havi forgalmuk, valamint a fogadott telefonhívásaik és az előfizetésük időtartama után gyűjthetnek. Minden nettó 500 Ft után 10, minden betöltött egész év után 5, a fogadott hívások után pedig minden 10. perce után 5 Kapcsolat pontot írunk jóvá havonta.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
törölt tag
Ezt én is tudom. Viszont azt írja, hogy 340 pont kell előző 6 hónapos egyenlegből, itt meg 454 pont jött össze, ez azthiszem bőven megvan. Akkor nemcsak pontok kellenek, hanem évek is?!
-
sutszi
veterán
Ehhez kapcsolódva eszembe jutott egy kérdés, amiről hirtelen nem találtam semmi értékelhetőt.
Ha családbarát kedvezményt kihasználva megy a telefonálgatás, akkor is számolja a fogadott hívások után a pontot?Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
legenda
válasz #99546112 #35714 üzenetére
csak pontok kellenek, de az is meghatározásra került, hogy mikor lehet legkorábban x kiemeltéségű egy előfizetés.
mikori keltezésű az előfizetés?sutszi; itt a részletes leírás; link (a végén látható a mobilos rész)
Fogadott hívás
A tárgyhónap során fogadott hívások időtartamának percben kifejezett, egészre kerekített értéke, csökkentve a Magyar Telekom magyarországi mobil rádiótelefon hálózatán belül indított fogadott hívások és a nemzetközi roaming keretében külföldön fogadott hívások egész percben kifejezett időtartamával.TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
sutszi
veterán
-
Zsoo80
tag
Na megjàrtam nemrég az Allee-t. Bluetooth stereo headset, jam Bluetooth hangfal, 32 gb memo kari bezsàkolva. A galaxy pocket neo-t egyenlőre nem tudta kiadni ( azt mondta a sràc egész héten szarakodik a rendszer), de holnap hiv és utànna mehetek érte.
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
-
Zsoo80
tag
válasz Vangelis #35722 üzenetére
Normális volt a sràc nagyon. Nem igazàn értette, hogy mi ez a sok kedvezmény, mert ő egy hete nem dolgozott és nem tud semmiről. De azt is mondta amennyiért hozza a rendszer ő annyiért adaadja. Igy is történt. Köszönjük T. !
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
-
polonic
félisten
Egy valamit banok a Telekomnal miutan ott hagytam a Telenort. Ez pedig a terero.
Voltunk vadaszni a Zemplenben eszakon. Egy rakat kis telepulesen tereronek nyoma sem volt. Mig a vador Telenoros volt, teljes tereroje volt. De ezt tapasztaltam meg egy multkori szilveszterezesnel is, akkor meg a tarsasagbol egyeduli telenoroskent, hogy en vigan telefonalok a nogradi kis telepulesen a tobbiek pedig nem...
Ez az egyetlen dolog ami engem elegge zavar a Telekomnal. A balaton eszak parti nyaralasnal is panaszkodtam a nem letezo 3g miatt.
Azt hiszem ebben is kene fejlodni boven. -
D@ve89
tag
válasz polonic #35729 üzenetére
Sajnos ezeket az adatokat nem igazán reklámozzák a szolgáltatók, szóval marad a találgatás és tapasztalatszerzés. Általánosságban elmondható, hogy egyre energiatakérokasabbak és "egészségesebbek" a telefonok, tehát egyre kisebb teljesítménnyel sugároznak. Ez nyilván azt eredményezi, hogy "romlik" a térerő. Például nyáron egy elhagyatott helyen baleset miatt megállt a vonatom, pont olyan hely volt, ahol egyik szolgáltatónak se volt térereje. Mindenki csak próbálkozott, de még az SMS-eket se lehetett elküldeni. Nálam mindig van egy régi Samsung telefon is, azzal meg telefonálni is tudtam, míg mellette a HTC-m csődött mondott.
-
djculture
félisten
válasz polonic #35724 üzenetére
Ja felénk is adták el amobilneteket évekig miközben az ügyfelek hazajöttek és tapasztalhatták a gprs óriási tempóját. Utána mentek vissza balhét csapni a szolnoki T-pontba azok meg felszereltettek ilyen nagy antennákat az ügyfélnél de azzal is fos volt. Nyár óta lett 2-3 megát teljesítő 3G. Telenornak már 3-4 éve is volt. Telenornál viszont a számlázás az teljesen követhetetlen úgyhogy nem érdemes vele foglalkozni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
válasz D@ve89 #35727 üzenetére
Tiszaföldvár melletti kis faluban voltam pénteken. Párom S3 LTE-je meg az én G2-m dobálta a térerőt meg mobilnet is halott volt. Volt még nálam egy SE K550i szintén Tré sim-mel és annak 3/4-en volt a térereje és beszélni is tudtam vele...azért nagyot néztem. Most vettem a telefonom...hááát. Na mindegy. Még szerencse, hogy butapöst mellett lakom. Itt mondjuk telenyomornak nincs térereje az tény...tré se mindig jó, de messze jobb.
-
r3dsnake
nagyúr
iPhone-ok garanciáztatásával mi a jelenlegi álláspont? Még mindig cserél a T-mobile, ha van valami hiba? Jelenleg foltos a kamerám képe, és szeretném tudni, hogy várhatólag refurbished készüléket kapok, vagy a mostani lesz javítva?
Köszi!
-
glaci
őstag
Bassz ...
De sajnálom, hogy végigmelóztam a hét hátsó felét. Melóból mobilnetről telefonon néztem, hogy van kupon, olvastam, hogy mire és meddig, gondoltam, majd hétfőn mikor már otthon leszek kipróbálom, ill. elolvasom a tapasztalataitokat.
Még dolgozom, de gondoltam a tapasztalatokat megnézem.
Az egyik szemem sír, a másik nevet!
Mindenesetre úgy tűnik erről lemaradtam.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
r3dsnake
nagyúr
Ha biztosításban lett cserélve egy készülék, arra újraindul a garancia? Ha igen, akkor új jótállási jegy is kiállításra kerül?
-
Nenősüljmeg!
tag
Hello!
Garanciával kapcsolatban szeretnék kérdezni.
Alcatel OT 995 telóm elromlott, szervízbe ment, nem tudták javítani és értékhatáron belül (53990 +-5000 Ft) választhatok másik készüléket.
A gond az, hogy a felajánlott 4 féle telefon, amiből az egyik készlethiányos is, semelyik sem tudja azokat amit a régi telefonom tudott. Teljesen alap dolgok: legyen előlapi, hátsó kamera, led vaku, és egy alsó-középkategóriás android legyen
Először telefonon azt mondták, hogy ha a felajánlott telefonok nem felelnek meg akkor ráfizethetek, a listaár szerinti különbséget és választhatok más telefont is.
Visszamentem Alleeba, ahol leadtam, és ott már azt mondták, hogy nem lehet ráfizeti, mindenképp ebből a 4 telóból kell választani. Nem válaszottam, mert nem felelt meg egyik sem.
Ha jól számolom 3000 Ft különbség lenne egy Alcatel Idol... Szívesen kifizetnék ennél többet is.
Nem értem mi ez az egész
Hívtam ügyfélszolgálatot is, ők is azt mondták, hogy csak ebből választhatok...
Érdemes fogyasztóvédelmet megkérdezni?
Én csak annyit szeretnék elérni, hogy ha már nem tudnak ugyanolyan telefont adni, akkor adjanak olyat ami hasonló karakterisztikákkal bír és ne az elfekvő készletet sózzák rám...
Ötlet???[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
válasz Nenősüljmeg! #35746 üzenetére
Csak nem földhöz vágta az asszony?
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
djculture
félisten
Így este már nem nézek utána a jogszabályoknak de biztos hogy ha nemtudnak olyat adni akkor nincs olyan hogy kötelező az eladó álltal feljánlottat választani helyette.. Akkor ha neked nemtetszik visszakérheted a vételárát.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Vegyék vissza, mert szeretnéd 2év új hűséggel levásárolni, akkor meg válassz egy olyat ami tetszik. Ennyi.
-
legenda
szia,
fogyvéd sem kell, magad is megnézheted a vonatkozó szabályozást, amely szerint nem vagy köteles bármilyen listából is választani, hiszen csere csak azonos funkcionalitásúra okés - mobiltelefon esetén nincs két eltérő típus, amikre ez teljesen igaz lenne -, és ha te másmilyet nem akarsz elfogadni, akkor akár el is állhatsz a szerződéstől, ezért általában belemennek az ügyfélnek megfelelő "cserébe".
ANDROID??? ; pont az a lényeg, hogy a jogszabály nem ismeri a levásárlás fogalmát, javítás van, csere (azonosra), árleszállítás és elállás.
[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Kupon kunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
- Diablo IV
- Megmutatta magát végre a Z Fold Special Edition
- További aktív témák...
- Alig használt számítógép konfigurációban eladó
- Asus B365M-K + i5 8500 + 16 Gb Kingston 2.666 Mhz + Spire hütő Beszámitok!
- Eladó Xbox One Játékokkal /Jótállással!/Posta ok!/
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE MACBOOK PRO 2017 13"RETINA i5 8GB/128GB SSD , SILVER, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27%ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen