Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Hirdetés
-
Valódi fotókon a Tecno hajlítható szériájának második generációja
ma A korábban látott renderek úgy tűnik, megfelelnek a valóságnak.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
Passzív, Alder Lake N-es SBC-vel jelentkezett az MSI IPC
ph A három kijelzőt kiszolgáló terméket elsősorban digitális hirdetőfelületek mögé és biztonsági, orvosi, vagy peremhálózati alkalmazásokhoz szánták.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
nagyúr
válasz PhoenixSzG #35900 üzenetére
0006xxxxxxxxxxxx a sok x a rendelés azonosítód!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
adequate_cou
senior tag
Nálam még nem adták át futárnak, szállításra vár, mik az esélyek?
-
morphin
tag
válasz Vangelis #35901 üzenetére
Én ilyet nem látok sehol sem...emailben ill. T oldalán a rendeléseknél sem.
Amúgy úgy néz ki 1 hét alatt visszaállították a hűséget a régi számomon, mert eltűnt az előző telefonom első részletéről szóló számla. Akkor ez azt jelenti, hogy megszüntethetem v átválthatom Domino-ra ugye?
A pénzzel mi lesz, mert nekem postát is mondott valaki...utalnak vagy postán KP-t küldenek?Üdv
-
Totheground
addikt
En is pont csomagos kerdessel jottem. Ha fel oraja frissult a statusz kezbesites alattra, Bp-en belul varhato, hogy ma megjon, vagy csak holnap?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
morphin
tag
válasz Vangelis #35910 üzenetére
Nekem nem találja az csomagszámo(ka)t. Egyik rendelésemet sem...mindkettő 'szállításra vár', pickpack pontra kértem mindkettőt és azt írták a levélben, hogy ma délutántól lehet átvenni. Csak küldenek majd valamit, hogy ne menjek potyára este...
(#35909) djculture : Neten fizettem webkártyával...akkor majd figyelgetem mikor utalják vissza rá. Köszi!
-
legenda
válasz lugosi #35908 üzenetére
a szolgáltatások részletezésénél, a hívószám után az első infó, vastagon kiemelve;
elektronikus számlánál legalábbis.
több előfizetésem is van, egy számlán szerepelnek, és minden hívószám után külön kiírják a hűség lejártát.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
coolrob
aktív tag
Hát szuper..
Én csak 1 telefont rendeltem volna, a kedvezmény igénybevételével de azt is törölték most meg nem lehet kupont beírni.. no comment..A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
coolrob
aktív tag
válasz djculture #35924 üzenetére
G2 lett volna, szóval minden követelménynek megfelelt a dolog..
3 emberrel beszéltem, nem tudnak változtatni a rendelésen stbstb..
csak újra megrendelés van mint opció, de mivel most nincs kupon, az már nem fér bele..A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
djculture
félisten
válasz coolrob #35925 üzenetére
Az szép, mondjuk azt én irásban megreklamálnám a helyedben. Telekomnál ha tuti igazad van nem szabad hagyni a dolgokat, írásban fordulsz hozzájuk álltalában persze ülnek rajta de végül mindig megnyugtatóan szokott végződni az ügy, nekik se érdekük egy tömeges jelzés a megfelelő hivatalhoz
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
Ha nem jött meg a csomag akkor hívjam a 1430-at? vagy hagyjam... ? A webshopban, szállítás alatt van és a mai nap délutánt jelölte meg átvételnek. Pénteken rendeltem...
[ Szerkesztve ]
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Vangelis
nagyúr
megjöttek a Pocketek!
-
tomi613
aktív tag
Nekem még mindig jóváhagyás alatt. Tegnap óta.Bár én kértem új előfizetést is készülékkel. A meglévők mellé. Arany kártyás vagyok. De nem is hívtak még, meg semmi. Bár a várható szállitás dátuma 11.14. Lehet még belőle valami?
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
ferob
őstag
válasz coolrob #35925 üzenetére
Nem is értem, hogy miért vagyok ezen meglepődve, mert én is pontosan így jártam.
Az hagyján, hogy másodszorra is visszakerül hibásan a kedvezmény, mert ha ennyire nem foglalkoznak vele, akkor használják is ki őket.
De az kifejezetten felháborít, hogy meg se nézik milyen rendeléseket törölnek, főleg így, hogy ezek után feltételezem, az összes ilyen kedvezménnyel leadott rendelést érvénytelenítették, függetlenül attól, hogy valaki pontosan arra vette-e igénybe, amire szólt vagy nem.Az meg ilyenkor már ugye az egyéni problémám, hogy ez miatt az egyik családtagom ajándék nélkül marad a születésnapján, mert még ha az eredeti árán is újra megrendelem, akkor se jön meg csütörtök előtt.
-
-
Vangelis
nagyúr
-
ferob
őstag
válasz Vangelis #35935 üzenetére
Nem is feltételeztem, hogy felhívnak, elvégre mit várjak tőlük, ha drágábban tudok készüléket venni platina szintű ügyfélként úgy, hogy még 2000 előtt kezdtem használni a szolgáltatásukat, mint ha fognám és lemondanám a meglévőt, majd vennék egy új előfizetést és mellé a készüléket.
-
Vangelis
nagyúr
Én is voltam arany paltina minden.
Az aranyt felmondtam.... mert soha semmi extra nem járt hozzá.
Paltina t-home mellé sem.... de már azóta ott is arany lettem , mert változtak a ponthatárok..Most voltam befizezni a kemény 725Ft-os számlámat a t-pontban. A csaj kérdezte, hogy miért ilyen kevés, mert ez lehetetlen. Mire kapok n 1000ft kedvezményt.
Mondom, mert jó ügyfél vagyok
-
tomi613
aktív tag
válasz djculture #35941 üzenetére
És a másik előfizetés mellé, új előfizetésre vett készülékeket is "kilövik" vajon? Azért csak kell hogy hívjanak ha valami nem jó!
Legfeljebb a tartozékokat nem kapom meg, de a készülékre akkor is jár a kedvezmény. Nem?[ Szerkesztve ]
※ Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (SM-G998B) Android 14 ESIM※ Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B) 1TB 12GB RAM Android 14 ESIM※
-
korcsillio
őstag
Én is platinás vagyok.Mire,mennyi pont jár és mire költhetem el?
-
coolrob
aktív tag
válasz tomi613 #35944 üzenetére
Kilőnek minden szerintem. nekem csak 1 készülék volt rendelve, és simán kilőtték és msot nem tudom megrendelni, mert nem fér bele a +10k ...
A legátlátszóbb bolhás szövegek: 1. Mennyit engedsz a feléből? 2. Ez boltban is olcsóbb de azért elviszem ha engedsz belőle kicsit.
-
cris78
őstag
A szállításra vár státusz mit jelent pikk-pakk pontra rendelésnèl?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
313313
addikt
válasz Vangelis #35939 üzenetére
Elvileg évente 2 dominos telefont vehetsz hivatalosan tétől. Ellenben Teszkóból a 29.900ft-s alcatelből (ot995) elhozhatod egyszerre mindet...
Nekem se enged már idén, mert vettem már 2-t
Ellenben főnököm ténél fekete listás, akárhány dominos telefont rendel, mind kiviszik neki...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen