Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tecno Pova 6 Pro - buli reggelig
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
Hirdetés
-
Befutott a Realme P2 Pro és a Realme Pad 2 Lite
ma Indiában újrázik egy már ismert készülék új név alatt. Ívelt OLED kijelző és a Lytia szenzor korrekt áron.
-
A hónap végén Xboxra is elérhető lesz a Dark Light
gp A PC-s és PlayStation kiadások után a Microsoft konzoljára is elérhető lesz a teljes kiadás.
-
AI jósolja meg, hogy merre megy a tajvani tájfun
it A Bebinca trópusi viharból könnyedén tájfun lehet, ennek útját pedig AI segítségével jeleznék előre Tajvanon.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vangelis
nagyúr
-
Zsoo80
tag
Sziasztok!
iPad air-böl vajon fog a T nagyobbat is forgalmazni mint 32 gb?-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
-
Soulfly842
addikt
válasz anderledani #35050 üzenetére
Telekom mobil hívószám átírásához sajnos nem elégséges a halotti anyakönyvi kivonat, mint a vezetékes szolgáltatásoknál - hagyatékira van szükség. Ezzel együtt díjmentesen átírható, de a Fun nem maradhat a jelenlegi formájában, Eco Surf-re állna át automatikusan.
Fun a jelenlegi formájában csak akkor maradhat meg, ha van meglévő vezetékes szolgáltatásod, vagy másik mobil előfizetésed.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
válasz Vangelis #35056 üzenetére
Így az elmúlt 2 hét "költségvetése":kb 17 ezer mínusz.
De lett érte egy 6000 mAh-s HTC külső akksi,egy 32 GB-os microSD kártya,egy alsókategóriás droid és egy SIM 2000 Ft lebeszélhetőséggel és 200 MB adatforgalommal...
Ha vannak még jó tippjeid,várjuk...Nem lehet,hogy elkapott a gépszíj,és vettél mégegyet...?
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
St3ven
addikt
válasz Vangelis #35058 üzenetére
Nekem is így volt a memkarinál. Gondolom, amikor kikerül a T raktárkészletéből, akkor megy ki automatikusan az sms, csak éppen nem a futárnál vár szállításra, hanem nálad landol közvetlenül. Ha megnézed az sms küldési időpontját, valószínűleg akkor pont a pultnál álltál széles vigyorral az arcodon.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Zjunior
veterán
Ipad air smart covert én nem találok t-nél vagy nincs?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Zsoo80
tag
válasz Soulfly842 #35060 üzenetére
Köszi! Gondolom akkor még nem kaptak nagyobbat. Már csak várni kell 😁
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Abban kerem a t. Forumtarsak segitseget hogy adott egy sony xperia lt26 telo ami westeles. Es adott rajta az uzenetjelzo hang ami sajnos ugyancsak westeles. Namost hiaba allitom at a telefonban hogy milyen legyen az uzenetjelzohang aKkor is csak a westeleset hajlando hasznalni. Bementem mar a menu/tmobil/alkalmazasok/torles be es kivalasztottam az infosms/mms-t ki is toroltem, de nem segitett.
Tud valaki ebbensegiteni, vagy valami korabbi hozzaszolas, forum, topic?
Koszi!Eki - az eredeti
-
punky10
addikt
[link]
Próbáld ki ezeket...A noti mappa létrehozása nálam ugyanúgy működik,mint a Picker...Ha mégsem jó,akkor érdemes a telefon topicjában érdeklődni,mert lehet valami spéci megoldás,amitt az azonos telót használók hamarabb megtudnak,mint mi...
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
anderledani
őstag
válasz Soulfly842 #35057 üzenetére
Hát akkor ennyi... Mint mondtam nem vagyok jogosult egyik esetben sem az általam említett okok miatt.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
GLOCK34
aktív tag
Sziasztok!
Készülékbiztosítással kapcsolatban lenne egy-két kérdés.
Alap+ csomag van megkötve ha jól emlékszem. A telefon egy galaxy s4 amit céges előfizetésre vásároltunk és a vásárlás napján a biztosítás is meg lett kötve.
A telefon kijelzője (csak a belső lcd panel) eltört. Volt már a telemax szervizben,onnan visszadobták,hogy nem garanciális hiba,mert erős mechanikai hatás következtében sérült. Egyébként nem tudom mi lett vele,mert nem vertem oda semminek,nem ejtettem el de nem is ez a lényeg.
Jelenleg újra vizsgálat alatt van,mert írtam egy reklamációs levelet a samunak,de mivel a csodákban nem igazán hiszek inkább tájékozódom a további lehetőségekről is.
Szóval mennyire bonyolult és mennyi időt vesz igénybe az ügyintézés? Magát a folyamatát már ismerem,mert elolvastam a T-oldalon,inkább tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Van esetleg buktatója az ügyintézésnek? Olyan dologra gondolok ami miatt megvonhatják a biztosítást.
Ha csak a kijelzőt cserélik akkor is 25000 az önerő,vagy az csak a teljes készülékcserénél van?Előre is köszönöm!
Üdv.Norbi -
Vangelis
nagyúr
válasz St3ven #35071 üzenetére
Én sem tudtam csak így sikerült.
Elvileg nem is lehetne gondolom.... de vannak véletlenek.
A boltban is csak nézett a srác. Most akkor én hogyan is vettem ezt.
Mondom listaáron! Mert volt 6x %-os akció a héten.
Mondja oké megkeresi, hogy van-e még belőle... azt hittem azt kamuzzák, hogy nincs. De volt,...
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #35074 üzenetére
Simán!
Ha lesz egy kis időm még szétnézek árulnak-e valami jót telekomék.
-
St3ven
addikt
válasz Vangelis #35073 üzenetére
Ez az infó jó lesz még a továbbiakra nézve.
Mondja oké megkeresi, hogy van-e még belőle... azt hittem azt kamuzzák, hogy nincs. De volt,...
Szvsz olyan nincs, hogy már nincs belőle. Amikor személyes átvétellel rendelsz a webshopból, az adott üzlet raktárkészletéből veszed azt le. Onnantól fogva hiába jönnek még előtted személyesen tízen, hogy ilyen telefont akarnak rendelni, a "tied" már nem is létezik a számukra, még ha fizikailag ott is van a raktárban. De aztán a T-s kollégák kijavíthatnak, ha rosszul gondolom.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
krisztian112
senior tag
Gyerekek!
Ez csak szerintem jó ajánlat vagy szerintetek is?
LG G2-t elhozni Next S díjcsomagba, ami nekem 5500Ft lenne mert arany szintű ügyfél vagyok, és csak 87 ezer forintba kerülni, amit részletre is kitudnék fizetni? Az nem rossz ár egy csúcsmodellért nem?Huawei P10 lite
-
savoo
addikt
válasz krisztian112 #35078 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy csak TÁRS kártyára veheted a telefont?!
-
legenda
magát a telefont bármilyen konstrukcióban megveheti, te arra értetted, ha tényleg 5490 ft árazású díjcsomaggal szeretné, nem?
krisztian112; nem véletlenül írják az általad linkelt képen is, hogy 7990 ft a next s, az 5490 ft csak akkor adott, ha társkártyás díjcsomagban veszed; link
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz krisztian112 #35084 üzenetére
okés, tehát nem a jelenlegi előfizetésedre írsz alá további hűséget, hanem lesz a meglévő mellé még egy másik (új) előfizetés, új telefonszámmal, és arra aláírsz 2 év hűséget.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Beca1990
senior tag
a héten hétfőn rendeltem online egy pendrive-ot, amit T-Pontban kell átvennem 11.04-ig.
azonban kaptam egy olyan üzenetet, hogy teljesítve.
ez normális? eddig az volt az állapot hogy átvehető 2013.11.04-ig.GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
ANDROID???
addikt
A T-nél nem fogy a galaxy express? Mert rendeltem egy idol S-t és amikor elmentem személyesen átvenni, akkor rám akartak sózni egy express-t mondván, hogy az sokkal megbízhatóbb stb, és hogy jobban járok azzal mint az idollal. Az idolnak webshop 56E az ára, az expressnek nem olcsóbb a webshop ára, mint a T-s, erre az ügyintéző ugyanannyiért akarta adni nekem az express-t.
Bezzeg korábban amikor a 995-öt kellett cserélni nem volt rá "hatásköre" az üzletvezetőnek, hogy a telt cseréljék hanem állítólag egy másik "osztály" foglalkozik a T-nél ezekkel a dolgokkal, most meg egy sima ügyintéző csak úgy önhatalmúlag annyiért adhatja a galaxyt mint a másik készülék? Érdekes ez az árképzés tényleg, ha tudom, rendeltem volna valami extra HTC-t hátha felajánlottak volna egy prémium galaxy-t vagy egy z1-et.
-
St3ven
addikt
válasz ANDROID??? #35088 üzenetére
Úgy általában érdemes figyelmen kívül hagyni, amit egy értékesítő az egyes készülékekről mond.
-
savoo
addikt
válasz krisztian112 #35093 üzenetére
Annyi lesz egy új simkártyával, új számmal és lényegében egy új előfizetéssel. (a másik mellett és nem helyette)
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
"(a másik mellett és nem helyette)"
Bár nem egyértelmű, van e meglévő mobil előfizetése, de ha lenne, és azon lehetne készüléket váltania, akkor akár ahhoz is megvehetné illetve válthatna társkártyás Next S-re, mert a T-Home lenne az "anya" szolgáltatás.
szerk.: No idő közben kiderült, hogy nincs meglévő mobil, tehát megfele neki az új.
[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Háj!Lezárták a múlthavi számlát ez oké!DE! A my-mobile oldalon, az aktuális egyenlegem MÁR 2102-Ft-ot mutat.És ebben a hónapban nem is hívtam senkit!Hogy van ez???? Segítsetek.
-
Vangelis
nagyúr
válasz krisztian112 #35096 üzenetére
Az 5490-es csomaggal is olyan áron van a telefon?
Mert csak a Normál NextS ben szokott ócsó lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Beindult a Galaxy S25 képhenger
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?