Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- A Samsung bemutatta a Galaxy XCover 7-et
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Mobil flották
- IFA 2024: Szó szerint pofátlanul vékony a Honor Magic V3
Hirdetés
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
IFA 2024: Kamerás fűnyírót hozott a Dreame
ma Az A2 pont ott javít, ahol az A1 gyenge volt. És amúgy lett A1 Pro is.
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Már játszható a nyílt béta teszt
gp Ahogy megszokhattuk a próbaváltozat a core többjátékos módba enged betekintést minden platformon.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Dj.Kütyü #35100 üzenetére
beléptem és megnéztem, nekem is az elmúlt havit mutatja még minden előfizetésen, kettőn is olyan összeg van (10 és 14 e ft) , amit két nap alatt nem forgalmazhattunk le.
másban is elmaradásaik vannak, olyan számlák nincsenek elkönyvelve a szolgáltató részéről, amiket már több napja átutaltam azonnalosan.
hosszú ez az ünnepi hétvége a t-s dolgozóknak/rendszernek is, na...TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
krisztian112
senior tag
válasz Vangelis #35098 üzenetére
Tényleg? Hát akkor mi értelme ennek a kapcsolat szarnak? olcsóbb a havidíj de drágább lesz a telefon? Sajnos nem tudok belépni és megnézni a webshopba mennyi lenne mert hétfőn csináltatom meg az új jelszavamat a belépéshez. Hát ha drágább akkor szívjanak gázt!!!
Huawei P10 lite
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Dehát 512mb elég neki,ahogy olvastam.De a Face-n a Huawei Device is azt mondta,írta hogy lesz rá,dolgoznak rajta.
-
Beca1990
senior tag
válasz lord.lakli #35112 üzenetére
pendrive. kuponkóddal vettem, és csak hétfőn tudok érte menni
GRÁNIT Bank ajánlókód: 3GYUH // 10000Ft jóváírás online számlanyitás esetén!
-
lord.lakli
őstag
válasz Beca1990 #35114 üzenetére
Telefon érdeklődj, hogy mi van vele. Nem fizetted ki előre? Lehet, hogy egy hét után a kuponkódokat felülvizsgálták, de hívd fel 1430-at és kérdez meg mi van a rendeléssel.
(#35113) Dj.Kütyü: 512 MB elég mondá Google és nem huawei és a többi. Mellesleg a sokkal erősebb Google Galaxy Nexus, sőt 512 MB-os Google Nexus S sem kapja meg.
-
-
legenda
válasz Dj.Kütyü #35108 üzenetére
a telefon típusa válogatja, sok csúcstelefon - például xperia z, s4 - esetén korábban érkeznek a szolgáltatós frissítések, mint adott az a független esetén, de az y300 esetén nem feltételezem, hogy bármilyen szolgáltatós vagy független verzióban érkezne rá 4.4, de még a 4.3 is apróbb csoda lenne...
St3ven; ez így nem teljesen igaz, olcsóbb kategóriában is érkezik néhány szolgáltatós frissítés, ha a gyártó is úgy akarja.
[ Szerkesztve ]
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
Beca1990
senior tag
válasz lord.lakli #35116 üzenetére
Probléma megoldódott!
-
legenda
válasz St3ven #35121 üzenetére
a t-mobile/telekom nagyon is okés mostanság a frissítésekben, és nem csak azon csúcskategóriás készülékek esetén igaz, amiket korábban is írtam, de a fehér holló a galaxy s (i9000), amire mostanság adott ki frissítést a telekom, pedig ugye a készülék már 3.5 éves.
TP-Link TL-SG1005D V5 Gigabites 5 portos switch eladó: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_tl-sg1005d_v5_gigabites_5_portos_switch_el/friss.html
-
legenda
válasz St3ven #35123 üzenetére
az újabb telefonok esetén azzal sincs gond, az sgs esetén nyilván nem, hiszen arra gyártóilag nem/sem létezik hivatalos újabb főverzió, csak gingerbread adott.
jó példa viszont az s2, gb -> ics -> jb, utóbbi 2.5 év után jött ki rá, és szépen kitoltra rá a t-mobile is időben.
régebben volt jellemző, főként symbian alatt, hogy lemaradásban voltak a szolgáltatók - csak több hónap elteltével, vagy idővel már egyáltalán nem is érkeztek frissítések -, mostanság ez már nem annyira igaz, szerencsére![ Szerkesztve ]
-
Beca1990
senior tag
válasz lord.lakli #35124 üzenetére
előre kiállították a számlát, de megvan a cucc!
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Köszönöm az infókat!Ez itt jó csapat!Topicja válogatja.De ez jó!
-
Totheground
addikt
Valami vad becslés van arra, hogy mikor lesz 32 gigás ezüst iPad Air rendelhető? 1-2 hét?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
HXY
addikt
A webshopból rendelt simkártyákon nektek aktiválták az extra 2000 Ft-ot és a 200 MB internetet?
Erről kaptatok SMS-t? Hol lehet lekérdezni, hogy mennyi van még belőle, és meddig felhasználhato? 1777-en én már mindent végigpróbáltam, de semmi. -
djculture
félisten
Vettem már pár feltöltős csomagot de egyiknél se jeleztek sose semmit erről úgyhogy részemről kamunak tartom ezt, mert átolvasva a dominó meg mittomén milyen szabályzatokat egy szó sincs erröl. De ha valaki megtalálja ennek a leirását ne habozzon belinkelni...
[ Szerkesztve ]
-
.bruszli.
aktív tag
-
legenda
-
Akve
tag
válasz .bruszli. #35134 üzenetére
Ajándék kedvezmények online rendeléskor
+2000 Ft hálózaton belül felhasználható egyenleg és +200 MB adatforgalmi egyenleg online rendelés eseténHa webshopban kiválasztod a telót, feladja a fenti szöveget. Nekem a megrendelőn is feltűntették.
Az aktíválásra 5 munkanapjuk van, mint írtam[ Szerkesztve ]
Élek és élni hagyok.
-
sarkanyolo2
őstag
Mit szívtak az ár belövésekor?
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #35137 üzenetére
Vicc. Ha mozaik XS-sel adnák 0 Ft-ért, akkor is túl lenne árazva ez a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
.bruszli.
aktív tag
Köszönöm a választ. Ez az 5 nap gondolom az aktiválástól számítódik ( esetemben mai naptól )
(#35136) Akve Ez oké,a kérdésem arra vonatkozott,meddig használható fel ez az ajándék egyenleg ill. net. Feletted választ kaptam rá.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Jó Reggelt! Képzeljétek még y300-am előtt, voltam egy Telenoros üzletben!"Kérdem a csávót van ilyen és ilyen készüléketek?Erre ő,nem tudom miről beszélsz. De mondom itt dolgozol,értékesítő vagy!Erre ő, akkor sem tudom."Ez gáz nem?
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz whiskeys #35117 üzenetére
Ha előfizetéses vagy mindegyik csomagot EGYSZER 2hónapig kapod olcsóbban (+a tört hónap)
Ha dominos vagy akkor 3 hónap kihagyással igénybe veheted mindet újra.
Pl domino esetén:
1.hó Mes csomag
2. Mes csomag
3. Les csomag
4. Les csomag
5. XLes csomag
6. Mes csomag
7. Mes
8. Les
S így tovább mindig a kedvezményest kapod ha DOMINOS vagy. -
Daniel Alves
őstag
Hola,
iPad air mikortól lesz elérhető a szolgáltatónál?
Nagyon gondolkozok ,hogy beszerzek egyet.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
1430
senior tag
válasz Daniel Alves #35144 üzenetére
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Gergőke88
addikt
válasz Daniel Alves #35144 üzenetére
Már van
T -
Beca1990
senior tag
Like csomaghoz tartozó mobilinternetet melyik kóddal kell aktiválni és hova kell küldeni az SMS-t?
Go!Net csomag volt mellette de azt már lemondtuk és jelenleg nincs mobilnet.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
És még egy kérdés: Ikon 200 + 1 giga limitbővítő mellől ha lemondom a limibővítőt, az is olyan módosításnak számít, hogy aktiválódik a voip tiltás?
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen