Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Srácok van arról infó, hogy a Metro hálózatokon mikor lesz kiépítve a 3G? Elvileg a másik 2 szolgáltatónak már ki van építve.
Más: Pesten nektek is sok helyen gyenge a térerő? Pl. én az Örs vezér környékén élek és a szobámban irtó gyenge. Alig tudok mobilnetezni a telefonon. Pár méterrel arrébb viszont jobb. A többi szolgáltatónak is hasonló lehet a pesti lefedettsége?Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Tv
senior tag
Köszi a választ a számhordozós kérdésemre srácok. De ugye dominón belül azonnal válthatok díjcsomagot, mindegy melyiket állítják be alapból? Nekem az lenne legjobb ( nem vágom fejből mi a neve), amelyiknél mindekit ugyanannyiért hívok (vmi 43Ft).
-
St3ven
addikt
válasz #40993792 #17053 üzenetére
Szerintem a Domino Napra gondolt. Bár a b.nőmet most próbálom éppen lebeszélni róla, a Domino 5 majdnem ugyanaz, csak mégis sokkal jobb az 5 számot 29 Ft-ért kedvezmény, nomeg az ajándék net miatt.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
blueye
veterán
válasz Nietzsche_ #17045 üzenetére
En ha TABrol irok nem hasznalok ekezeteket, igy gyorsan megy. Ezt is egy 10.1rol irom.
-
atila4
senior tag
Régebben megtaláltam a chat-es ügyfélszolgálatot. Most nem találom:S Valaki be tudja linkelni?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
dezxxen
csendes tag
sziasztok,
kaptam egy gyárilag független mediapad-et közvetlenül a gyártótól, de ha beteszem a relaxnet mobilnetes sim-emet, akkor hálózati függetlenítő kódot kér, ez mitől lehet?
-
-
Technocool
csendes tag
Sziasztok! Vásárolt valaki manapság T-Mobile-nál mobilinternettel egybekötve Macbook Air-t? Reggel készülök venni ha lesz elérhető, kérdésem az lenne milyen áron sikerült kihoznia aki már vásárolt?
-
Nyiscsák
aktív tag
Sziasztok!
Van a családba valamilyen üzleti partner előfizetés és így ingyen beszélgetünk egymással. A kérdésem annyi lenne hogy én holnap utazok Bécsbe és akkor változik e az ingyenes beszélgetés, ha igen akkor kb kinek mennyit kell fizetni érte? Mondtak olyat is hogy ha itthonról hívnak akkor nekik ingyenes csak nekem kell fizetni, de nem tudom hogy percenként vagy csak kapcsolási díjat?
Köszi a választ!
-
djculture
félisten
válasz Nyiscsák #17068 üzenetére
Július 1 töl csökkenek és fixálódnak a roaming díjak, így még ebben a hónapban utazol akkor ez érvényes:
/H3g(csak 3g telefonnal használható!), mobilkom austria,orange,T-mobile austria hálózat/ telefonálás haza:118,6ft/perc hívásfogadás: 37,2ft/perc forgalmi díjakat 60 másodperces egységekben mérik.[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
A hamarosan kapható Sony XPERIA™ P mobiltelefon nem tudjátok véletlenül, hogy mikor fog megjelenni ? és esetleg még azt, hogy menyibe fog kerülni ?
Üdv!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Bea80
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni,ausztriában dolgozom,otthon a Domino Aktív lett beállítva.Itt nem használom a telefonomat,és elfelejtettem másik díjcsomagot átállítani.Tudtok benne segíteni,mire érdemes átállítanom,mert nem akarom,hogy most hónapokig levonogassa rá a pénzt,és nem is használom.Ja,és még egy kérdés,hányadikán vonják le a díjcsomag árát?Ezt hol tudom megnézni?Köszi szépen előre is.
-
addikt
Szia!
Én a My-T-ben próbálnám kikapcsolnia szolgáltatást először. Ha nem megy, akkor megkérnék valakit (aki Mo-on tartózkodik), hogy deaktiválja a szolgáltatást.(A 1430-on mindenképpen meg lehet tenni.)
A kérdés második felére:Az időszaki díj* levonására első alkalommal a díjcsomagba váltás alkalmával, illetve ettől az időponttól számítva 30 naponta kerül sor. A Domino Aktív díjcsomagot a 1777-es szám felhívásával, a díjcsomagváltás almenüben lehet igénybe venni.
Jó szerencsét!
-
Frozzy
őstag
Ha 100k lesz Dominóban akkor 2éves előfizuban részletre a 18hónapos előfizum mellé kb olyan árban lesz mint a Arc S és az már nekem megfizethető és akkor lehet azt vennék.. a próféta szóljon belőlled!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
metaksza
tag
T-Mobile Webshop, Alcatel OT-995.
2 év hűség az előfizetésre
2 év hűség az Ön által választott díjcsomagra:
MédiaMánia XS 3250 Ft havi díj
Mozaik XS 3000 Ft havi díj
A készülék ára:
Egy összegben
T-Pontokban és partnereinknél:39 900 Ft Webshop ár
10% kedvezménnyel: 35 910 FtUtána pedig kettővel lejjebb:
2 év hűség az előfizetésre
2 év hűség az Ön által választott díjcsomagra:
MédiaMánia XS 3250 Ft havi díj
Mozaik XS 3000 Ft havi díj
A készülék ára:
Egy összegben
T-Pontokban és partnereinknél:39 900 Ft Webshop teljes ár: 39 900 FtEnnek így mi értelme van,hogy meg lehet rendelni 10% kedvezménnyel, valamit anélkül?
-
dances
tag
"Április 20-tól (mikortól a Domino SIM és készülékcsomagok is Domino 5 díjcsomagos Domino számokkal járnak) a My T-Mobile-ban is beállítható az 5 kedvezményezett szám a Domino 5 díjcsomaghoz."
Ezt tudja valaki, hogy pontosan hol tudom megtenni, mert én ilyet a My T-Mobileban nem találtam.
[ Szerkesztve ]
Only the Good die young.
-
fossil
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy ha adott egy microSIM-es Dominos készülék és én abba szeretném belerakni egy másik SIM kártyám, akkor azt ingyen cserélik nekem microSIM-re vagy erről ne is álmodjak?
-
-
tomy86
addikt
válasz #40993792 #17092 üzenetére
De annak mi értelme, hogy webshop teljes ár? A webshop ár az eleve a bolti ár -10%. Egyébként én is találkoztam furcsa dolgokkal (konkrétan ugyanolyan feltételekkel két különböző árat adott) a webshopban, amikor tavaly decemberben rendeltem telefont.
(#17093) Otisz: köszi. Gondoltam ez egy opció sznoboknak. Nehogymá' occsójánosnak nézzék őket[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen