Hirdetés
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
puskas1993
tag
Sziasztok.
Most szeretnék venni egy telefont a T-Mobiletól és azt szeretném megkérdezni, hogy a régi készülékemet beveszik-e és ha igen akkor mennyiért? Ja és persze milyen állapotban kell lennie?
Ezt csak azért kérdezem itt, mert eddig még nem válaszoltam a mailemre és jelenleg szabad ügyfélszolgálatos sincs. -
Yooha
aktív tag
Erre nem találtam választ:
Ha Pick Pack pontba kérem, akkor a "szállítás alatt" esetén még a boltba utazik a telefon, vagy már ott van? És mi lesz a következő állapot?Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
immi77
tag
válasz slice14 #17803 üzenetére
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy volt-e valakinek ilyen forma biztosítási ügyintézési tapasztalata. Mennyire akadékoskodnak a szervizesek?
Tudom, hogy amíg működik, addig inkább csak esztétikai probléma, de engem roppant mód zavar, főleg, hogy érzem a repedést, amikor használom az érintőképernyőt.
Vagy tényleg meg kellene várnom , amíg leesik annyira, hogy nem működik?Flickr: http://goo.gl/CQVhcp
-
Yooha
aktív tag
válasz puskas1993 #17806 üzenetére
De már egy napja? Nem ilyen nagy az ország! És a Pick Pack pontba is futár hozza?
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
addikt
válasz puskas1993 #17801 üzenetére
Szia!
Nem, a régi készülékedet nem veszik "be". Ez alól akkor van kivétel, ha éppen van ilyen akció. (Legutóbb ez tavaly, a Lumia 710 és 800 bevezetésénél volt egy ideig.)
Yooha:
GLS csomagkövető. Itt is megpróbálhatod az ellenőrzést, bár nem tudom ez ad-e eredményt. A rendelésszám elé a 0006-ot is írd be.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
imcsoo
aktív tag
Tegnap este 5 órakor rendeltem egy dominós telót nem hívott meg senki de már az van írva hogy szállítás alatt. Azt szeretném én megtudni hogy mielőtt ide ér a futár felhív előtte vagy meg lehet oldani hogy felhívjon?
-
addikt
válasz imcsoo #17809 üzenetére
A rendelés során volt egy ablak, ahová beírhattad volna a kívánságodat. Ott tudtad volna ezt megadni. Mivel szállítás alatt van, ezt már pótolni nem tudod.
(Mondjuk más kérdés, hogy én is beírtam ezt már többször is, de a futárra rákérdezve, ő azt mondta, ezeket az üzeneteket ők nem kapják meg.)
Jó szerencsét!
-
Debesq
tag
Megjött a telóm szerencsére. Domino 5 csomagos kártyám van. Netet egyből tudnom kéne használni? sms-t is küldtem, hogy legyen GoNet M, és válaszba jött hogy bekapcsolták. Mégse tudok netezni. Ilyenkor mi a teendő?
-
1430
senior tag
válasz balagedebr #17799 üzenetére
Az Optimus Black júniustól nem kapható. Ezeketből vissza szokta kérni a központ a maradékot az üzletekből és a WebShopra teszik fel. Szóval még megérheti felvenni készletértesítőre, de lehet sokat kell várni vagy már nem is lesz. Ha "sürgős" nézzél másik készüléket.
immi77
Szerintem nem a keresztbe repedt kijelzőre gondolnak az idézett részben, inkább csak olyasmire, mikor például megkarcolódik a hátlap vagy lepattan egy rész a burkolatból.
A szervizesek nem akadékoskodnak, mert előbb fel kell hívnod egy 80-as számot, és ha kapsz kárszámot, akkor a szervizes már nem kötözködik.Yooha
A csomagod nyomon követheted a www.pickpackpont.hu oldalon, ahol a csomagkód a pc0000001478xxxxxxx, ahol az xxxxxxx a 7 jegyű WebShop rendelési azonosítód. Amúgy ha vidéki PPP-ba kéred a szállítást, az 2 munkanap.imcsoo
Ma délután került a szállítóhoz, holnap viszik ki, és a GLS oldalán tudod nyomon követni holnap hajnaltól a 0006xxxxxxx csomagkóddal, ahol az xxxxxxx a 7 jegyű rendelési azonosítód.
Fel is hívhatod holnap a 06-1/802-0265-ös számon a GLS-t, ha egyeztetni szeretnéd a kiszállítás várható időpontját.Sky94
Ha van szolgáltatásod és jók a készülékbeállítások (ez nyilván adott, ha T-mobile-tól vetted), akkor mennie kellene. Mennyire "gyorsan" próbálkoztál? Mert az első fizetős tranzakcióval aktiválod a számot, és eltarthat pár percig, míg minden szolgáltatás rendelkezésre áll. Már működik?[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
balagedebr
tag
Ismét köszönöm a választ!
Olyan kérdés merült fel még bennem, hogy az akciós készüléklista első oszlopában mutatja, hogy lehet ezeket a telókat részletre is venni. Erre bárki jogosult? Kell még valami plusz papír hozzá, vagy csak a céges flotta belépéses munkáltatói igazolás, és készülék választáskor mondom, hogy részletre szeretném venni? Vagy hogy működik ez?
-
addikt
válasz balagedebr #17816 üzenetére
Legutolsó infóm szerint flottához nincs részletfizetéses telefon...
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz balagedebr #17816 üzenetére
Nem kell több papír, de lehet több lesz az előleg (ha kérnek egyáltalán előleget), ha részletre vásárolsz.
dedike
Előfordulhat olyan flotta, ahol nem vehetnek akciós készüléket > mert nem írhatnak alá hűséget, de eddig csak egy ilyennel találkoztam az évek során, ami ráadásul már nem is aktuális, mert a legutóbbi megállapodás megújításakor ezt a megkötést eltörölték. Szóval az alap akciós árlista alapján lehet készüléket venniük, akár részletre is.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Nordik
őstag
1 éve kötöttem hűséget sima 2 éves hűséget, 1 év Gonet L hűséggel. Az 1 év a holnapi napon jár le.
Gondoltam egyet és megpróbáltam lemondani már ma a My T-Mobile felületen és engedte. Ez miért van? Nem lesz ebből gond, hogy hűség előtt 1 nappal lemondtam? Vagy egyébként nem is engedné?
-
1430
senior tag
válasz Nordik #17823 üzenetére
Engedi, illetve az Előfizetés testreszabása / Mobilinternet menüpontban ha módosítasz, egy figyelmeztetést ír ki, de ez mindenkinek megjelenik:
A "további információ" alatt nem tudom, hogy megjelenik e a hűség, mert nincs olyan ismerősöm, akinek lenne ilyen hűsége, ezen a példaszámon pedig nem reagál a kattintásra...
Amúgy ha holnap lejár a netre a hűséged és már ma kikapcsoltad, akkor nem fognak érte problémázni.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Nordik
őstag
Nem jelenik meg.
Gyorsan felhívtam az ügyfélszolgálatot és azt mondták ebből nem lesz probléma. Egyébként gyorsan vissza is aktiváltam.
2011.06.08-án kötöttem a hűséget, most átváltotta nekem a Mozaik XS-re, amit szerettem volna és azt mondta a holnapi napon már nyugodtan le lehet mondani a GoNet-et.
De lehet inkább megvárom a holnap utánt, nehogy 1 nap miatt a nyakamba sózzanak valami kötbért vagy mittomén, bár azért ennyire csak nem szemét cég a T.
Egyébként így, hogy most Mozaik XS és Gonet is van egybe, így hogyan fogy az adatmennyiség? Először a Mozaikból? Nem gond egyáltalán, hogy a kettő díjcsomag együtt van most aktiválva?
-
oosaki_nana
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy butaságot kérdezek, vagy már más kérdezte, de nem találtam választ sem itt, sem a T honlapján. Na szóval... Olyan problémám van, hogy még anno vettem egy telót előfizuval, hűséggel, minden széppel-jóval.... Aztán mostanra már beleuntam, hogy hol megérkezik a számla, hol nem, a csoportos beszedési se működött rendesen, szóval jó lenne átváltani kártyásra, de úgy, hogy a szám megmaradjon, ezt már ismeri mindenki.... Megoldható ez valahogy? -
Frozzy
őstag
válasz oosaki_nana #17827 üzenetére
szvsz megoldható de ehez mindenképpen be kell menned egy t-mobile szaküzletbe!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Frozzy
őstag
válasz oosaki_nana #17829 üzenetére
Szivesen! remélem sikerrel jársz
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
.bruszli.
aktív tag
válasz oosaki_nana #17827 üzenetére
Ha már lejárt a hűségidőd,akkor minden további nélkül válthatsz Dominora.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Sn[4k3]
senior tag
Ha az osztrák T-ben veszek egy prepaid telefont, azt tudom majd itthon is használni magyar T-s SIM-mel?
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
ANDROID???
addikt
válasz oosaki_nana #17829 üzenetére
Amennyiben dominóra váltod az előfizt, annak lehet lesz költsége.
Már elérhető a távszla szolgáltatás, és azzal nincs olyan gond, hogy nem érkezik meg a "csekk"... -
Pug
veterán
Na megrendeltem a Jekod tokot fóliával, 1995 Ft-ot csak megért
-
zolikum
csendes tag
Sziasztok,
vázolnám a helyzetem:
2010. augusztusában vettem egy telót, 2 év hűséggel. Mix díjcsomagom van+GoNet, összesen fizetek 4350-Ftot. Aranykártyás vagyok.Szeretnék készüléket cserélni, és egyben módosítanám a díjcsomagomat is, Mozaik S-re (5000Ft-os havidíj).
Webshopban bejelentkezés, készülék és díjcsomag kiválasztása után nem enged tovább a rendszer, csak annyit ír, hogy "Hiba!".
Én csinálok valamit rosszul (le kell modani a GoNet-et?, nem válthatot felfelé díjcsomagot hűségidő alatt?), vagy a rendszer problémázik?
válaszokat előre is köszönöm!
-
(jan)
őstag
Sziasztok!
Várható vajon fehér sony live with walkman ?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
Nordik
őstag
2011.06.08.-án kötöttem 1 év hűséget a GoNet! L díjcsomagra. Mikor mondhatom le? Már ma vagy csak holnap?
-
jenko
tag
Sziasztok!
Kérdésem, hogy T-s mozaik xs esetében korlátozhatják-e a VOIP kliensek használatát mobilnettel? Vodánál asszem matrix 1-2 esetében igen. T oldalán ilyen infot nem találtam.(a topikban visszaolvasva sem találtam erre választ, de ha mégis volt erről szó akkor bocs)
Gyors választ/linket előre is köszönöm.
Tudtátok, hogyha a ''mama'' szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, azt kapjátok, hogy ''sör''? Csodálatos, nem?
-
Dicker
őstag
Sziasztok!
Még május elején vettem egy telefont. Előfizetéssel, részletre. De a csekk még nem jött meg. Mire várható általában? Mert, ha "elfelejtették" kiküldeni, és már itt kéne lennie úgy befizetem a neten keresztül..+ Még egy kérdés:
Jelenleg egy olyan díjcsomagban vagyok, hogy pár emberrel ingyen beszélhetek.
Tegyük fel, ha az egyikük külföldre megy, akkor én őt ingyen hívhatom, csak ő fizet a hívásfogadásért? Mert nincs kikötve, hogy belföldi hívásra lenne korlátozva. Vagy ez, hogy működik pontosan?
--
Én hívok egy magyar T-s számot, aki külföldön tartózkodik, akkor a hálózaton belüli tarifák érvényesülnek elvileg nem? Szóval itt a 0 Ft. Odaát meg a 30 valamennyi. -
addikt
válasz ANDROID??? #17834 üzenetére
Pontosan. 2700 magyar forintot fognak kérni a váltáskor, ami teljes egészében felhasználható.
#17839n@p@lm:
Mix és Fun díjcsomag esetén a díjcsomagváltás mindig SIM cserével jár, mert ezek speciális díjcsomagok, egyesítik az előfizetés és a feltöltőkártya előnyeit. (Bár azt hiszem a kettő váltogatható egymás között SIM- csere nélkül.)
#17842Nordik:
Ma már nyugodtan, de ezt már 1430 írta tegnap.
#17843jenko:
Én úgy tudom, hogy igen, de még nem hallottam senkit e miatt panaszkodni.
#17844Dicker:
A napokban meg kell érkezne a számlának! Ha nem érkezne, hívd a 1430-at!
Igen. Ha Te hívod, neked az ingyen van a roaming díját a hívott fizeti. (Neked nem kell tudnod, hogy ő külföldön van.)[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
jenko
tag
válasz blueye #17846 üzenetére
Köszönöm, akkor megyek a ZTE tepsiért t-be mozaik xs-sel. Másik versenyző a Huawei G300 lett volna (ami jobb telefon) a vodánál, de leheletnyivel magasabb havidíjjal és kevesebb havi MB-tal, továbbá a honlapon egyértelműen hivatkozott voip korlátozással kis összegű havidíj esetén.
Gyakorlatban zavaró-e a kisebb 3G lefedettség, ha alapvetően vidéki nagyvárosban (T-mobile térképén fedett) és főútvonalak mentén autóban használnám?
Tudtátok, hogyha a ''mama'' szó betűi közül egyet elvesztek, hármat meg megváltoztattok, azt kapjátok, hogy ''sör''? Csodálatos, nem?
-
blueye
veterán
Ott nem zavaró. De ha letérsz kis falvak felé akkor csak az EDGE marad. Igaz Viber nekem azzal is működött.
Nézz el ide: viber_ingyen_telefonalas_a_mobilodon -
tomy86
addikt
Rossz helyre ment
[ Szerkesztve ]
-
44kos
csendes tag
Hali!
Ma köttettem mobilnetet, kemény 2500ft-os havidíjjal, és valami hitelképességi vizsgálati papírt alá kellett írni. Ez mire kell nekik egy 2500ft-os tétel esetén?
Ahhoz, hogy utána az eladó "szabályosan" kérdezhesse meg, hogy mennyi a szüleim havi nettó jövedelme(diák vagyok, ők fogják fizetni), vagy esetleg valahol utánam kérdeznének?
Ennyi fölösleges kapacitásuk van, hogy ilyen bizbasz 2500ft-s tételek előfizetői után nyomozgassanak?
Bezzeg amikor költöztünk, az átkötés miatt 1hónapig kellett őket b@sztatni, hogy jöjjenek már.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest