Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Udv!
Van valakinek infoja a Samsung Galaxy Ace 2 T-nel valo megjeleneserol?
Ha 1-2 heten belul kaphato lesz es az ara is jo lesz (Mozaik XS csomaggal max 60 k), akkor azt vennem meg.Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Nietzsche_
tag
Ha valakinek van is, akkor sem adhatja ki a hivatalos megjelenés előtt.
Rövidesen...
(#17395) atila4
Felmondhatod, de az elég fájdalmas... amennyivel elviszed a készüléket olcsóbban egy akciós kisker árlistához képest, azt mint feltételes kedvezmény kötbért ki kell fizetned, ha a két év hűség lejártát megelőzően akarod felmondani.... Ez átlagban 20-60 E körül van egy sima előfizetésnél (ha a díjcsomagra vonatkozóan nem vállaltál külön kötbért)....
Nem túl sok ráció lenne ebben... Egy mobilcégnek se érné meg, h. olcsóbban adja csak azért, h. az efi. részletre vásárolhasson.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz Nietzsche_ #17402 üzenetére
Nem vartam pontos datumot, de hetes becsles jol jott volna.
Pixel 8 8/128 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
St3ven
addikt
válasz Nietzsche_ #17403 üzenetére
OK, köszi, meglátjuk.
Ezek az sms-ek amúgy is külön számlázódnak, nem? Mármint külön tételként szerepelnek a számlán, talán még a díjazásuk is más
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
addikt
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Danex
addikt
Hello, felhivtam az ügyfélszolgot, ott valami ügyfél azonositót kért a hölgy, azonban azt elfelejtettem és azt mondta ez nagyon nincs is rajta a papirokon. Úgy rémlik valamelyikre talán fel lett irva de azt kitudja hova lett elrakva . Van esetleg valami egyéb mód ,hogy ezt a kódot le lehessen kérni?
-
adam3
aktív tag
My T-mobile ugye nem csak nekem nem akar működni?
-
-
Nietzsche_
tag
A főképernyőről nekem sem, de ha rákattintasz a kezdőoldal alatti ügyintézés gombra ott csont nélkül bejelentkezik.
Egyébként hivatalos:
Jön a Lumia 610, A Lumia 900, a Defy Mini és az Alcatel One Touch 991 is.
-
manchester85
addikt
válasz dedike #17411 üzenetére
Azért azt nem mondtam, hogy vennék is. De az ára, kiindulva abból, hogy legfőbb iPhone rivális, nagyon is korrekt. Mondjuk dijcsomagfüggő is, hogy mennyibe kerül, de nálam csak a sima 2 év hűség jön szóba, és ott óriási az árbeli eltérés a 4s-hez képest. Arról nem is beszélve, hogy hardveresen egy lépéssel előbb is jár.
i6 Silver
-
addikt
válasz manchester85 #17417 üzenetére
Az első mondat kivételével osztom a véleményedet!
Jó szerencsét!
-
manchester85
addikt
válasz dedike #17418 üzenetére
Pedig ideje lenne már kipróbálnod az iOS-t is. Na, legalább az én kedvemért!
Nietzsche!
Te így gondolod, más meg nem. Folyamatossagban még az S3 se éri el a 4S szintjét, a hang asszisztens pedig bugos, lassú, meg se közelíti a Siri szintjét. Kulfoldi teszteket napi szinten olvasok. Az anyaghasználatról, pentile matrix kijelzőről nem is beszélve. De nem akarok semmilyen összehasonlitásba belemenni, ki kell próbálni, és utána osztani az észt. Számomra az iOS egyszerűbb, letisztultabb és szebb is.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Nietzsche_
tag
válasz manchester85 #17417 üzenetére
Az S III már nem rivális, hanem több annál Köszönő viszonyban sincs az üveg'golyó' telefonnal...
Igencsak csipkednie kell már a használt - összeharapdált - almának magát az új iphone megjelenésével.
Ilyen árból hasonló telefont meg az alma nem tud kihozni szerintem
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz Nietzsche_ #17420 üzenetére
Közel egy hét használat után nem esett le se az állam, se semmim tőle. Jó de semmi extra, aztán lehet, hogy azért mondom ezt mert már túlságosan is összefolynak a dolgok és már különbséget sem nagyon tudok tenni köztük.
A favorit nálam most a One X (pedig nem bírom az Nvidia -t) de a Lumia 900 sem volt rossz (amit sajnos tegnap vissza kellett szolgáltatnom pedig "eljátszadoztam volna" vele még - igen, vasárnap is dolgozom, sőt, 24/7). -
addikt
válasz manchester85 #17419 üzenetére
Szombaton megnyomogattam Fehérváron a Plázában vagy 10 percen keresztül. Nem rossz, az tény!
tjb007:
Azt tudod ugye, hogy most utállak?
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Ghard
őstag
Sziasztok.
Van tapasztalata valakinek MagicSim-el kapcsolatban?
Arra lennék kíváncsi, hogy vario típusú simmel megy e rendesen.
Egyébként a hivás ezzel mennyibe kerül? Mert semmit nem találtam ezzel kapcsolatban,de gyakorlatilag lehet vele telefonálni.(ez az a sim amit külön csak netes előfizuhoz adnak) -
hjamal
csendes tag
Hellósztok!
Szeretnék rendelni egy olyan sms szolgáltatást amely INGYEN smsben kiküldi a telefonomra a legfrissebb aktuális Sport/Football híreket, mindegy, hogy angol vagy magyar nyelven. Valaki tudna mondani egy ilyet. Sajnos csak a T-Mobile-osat találtam és az 500ft/30nap.
üdv"Blue is the colour, football is the game..."
-
Nietzsche_
tag
válasz tjb007 #17421 üzenetére
De azt te is belátod, hogy ezzel az árral elég komoly részvevő lesz a piacon... A One X-et már én is nyomogattam megjelenés előtt, de az S III-t még nem volt szerencsém... Az biztos, hogy a One X-et nagyon eltalálták, de azért design nagyon tetszik az S III részéről, s ha a telefon sem lesz rossz, akkor...
(#17419) manchester85
Használtam már iphone-t is, de engem rohadtul nem hatott meg. Az agyonkorlátoltsága annál inkább, nekem minden szempontból agyon pofozható, agyon szabdalható, személyre szabható szabadságot adó op-rendszer kell még akkor is ha szegmentáltabb...
De hát én gondolhatom úgy, h. túl-hypolt jelenség és tömegpszichózis az iphone iránti rajongás csak pusztán, te úgy hogy jogos mindez...
Emberek vagyunk különböző véleménnyel és ez így van rendjén
[ Szerkesztve ]
-
Technocool
csendes tag
Sziasztok! Nemtudja valaki ha webshopon keresztül vásárlok telefont csak én vehetem át? Mivel ajándékba vásárolnám, de hát alá kell írni a szerződést így nemtudom :S Ha esetleg valaki tudja a megoldást és leírja megköszönöm.
-
tjb007
nagyúr
válasz Nietzsche_ #17426 üzenetére
Az árával valóban nem nagyon lehet vitatkozni de ez a Samsung érdeke is volt.
(#17427) Technocool
-
iceQ!
addikt
Sziasztok!
Az tényleg igaz hogy június 1-től nem lesz mobil flotta és nincs flottán belüli ingyen telefonálás?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Nietzsche_
tag
válasz hjamal #17424 üzenetére
Ha mozaik díjcsomagod van - vagy tudsz arra váltani - akkor nyert ügy: lehet most rendelni ingyen opcióként sport infoMMS extrát. Foci EB alatt mennek majd szép számmal ennek köszönhetően az ingyen MMS-ek
"Friss sporthírek, események és ajánlók.
A foci-Eb alatt napi összegzés a legfontosabb pillanatokkal, gólokkal!"(#17421) tjb007
Az alábbiakat nem tudom, hogy nézted-e Lumia 900-nál...
1, Hotspot működik rajta? Korábbi Lumiákon alap esetben nem elérhető. "Majd jön frissítés egyszer valamikor "- elven működik, ha jól tudom...
2, Mobilinternetnél van-e fájlméret korlát letöltésnél? Nokia-tréner mondta régebben, h. a 710-esen és a 800-ason van.
3, Könyvtárstruktára szabad kezelését továbbra sem engedi? Akkor azon kívül, hogy egy adott helyre beszinkronizál katonás rendben egy film-fájlt, meglehet-e oldani ráégetésen kívül, hogy azonnal is direktben kezelje a feliratot is hozzá?[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz Nietzsche_ #17430 üzenetére
Elsőre időközben meg is lett a válasz
[link] -
hjamal
csendes tag
igeeen csak az a baj h dominós vagyok. És azért gondoltam én más sportoldalak pl.:Skysport vagy bármi más. ilyenről nem tudsz?
"Blue is the colour, football is the game..."
-
Nietzsche_
tag
válasz hjamal #17432 üzenetére
Ha külön készüléket nem vásárolsz, akkor a dominódat hűségidő nélkül átválhatod mozaik XS-re pl. (3000Ft-os havidíj). Olcsóbbak lennének a percdíjaid, kapnál ingyen 200 MB adatforgalmat, amit nem lehet túlforgalmazni (200 MB-t elérve csak a sebesség lassul, de utána is korlátlanul használható többletköltség nélkül). Nem kellene külön ingyen sms/mms-re várnod, hanem akár mobilinternettel átböngészhetnéd a sport oldalakat érdekes híre után kutatva....
Ha meg vége foci EB-nek/olimpiának egyszeri 2700Ft-os költségért visszalakíthatnád dominósra a kártyádat (ha hosszabb távon nem szeretnéd vállalni pl. készülékvásárlással egybekötve, hűségidőt vállalva).
Ez 2700Ft-os költség viszont nem veszne el, hanem visszaalakítás után lebeszélhető induló egyenleg formájában a kártyádon lenne. Megszüntetéskor, illetve aktiváláskor sem kell teljes havi számlát fizetni, hanem tört havi számla készül (időarányosan ki lesznek számlázva az aktív napok)
Más ingyenes opcióról nem igazán tudok
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Van olyan lehetőség (én nem találtam), hogy megadva mondjuk a múlt havi használatot össze tudnék hasonlítani két díjcsomagot? Gondolkodom a váltáson a MédiamániaS-ről MozaikS-re de - mivel abban minden díj magasabb és az ingyenesen küldhető sms is kevesebb -, nem vagyok biztos benne, hogy megérné. A túlforgalmazásmentes net miatt gondolkodtam el a dolgon. -
Nietzsche_
tag
válasz tomy86 #17434 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni a szokások alapján. A számológép adja a legjobb összehasonlítási alapot.
Viszont, ha maradsz a Médiamánia S-nél, akkor arra is lehet aktiválni net & roll opciót. Ez plusz egy GB leforgalmazhatóságot ad, növeli a maximális mobilinternet sebességet (megfelelő készülék, illetve lefedettség esetén, ami támogatja akár ezt is kihasználhatod), s ennek az igénybevételével a neted sem válik túlforgalmazhatóvá. Viszont 1000 HUF költségtöbbletet jelent (szerintem ez is egy jó ár)
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz Nietzsche_ #17435 üzenetére
Nyilván nekem kell eldönteni, de ha jól emlékszem régen volt olyasmi oldal (nem feltétlenül a t-mobilenál), hogy beírtam a múlt havi számlámból az adatokat és az alapján össze lehetett hasonlítani a különböző díjcsomagokat. Ez egyszerűbb lett volna
Net & roll-t ismerem, de annyival nem használnék több mobil netet (általában az 500MB alatt maradok), hogy megérné ezért külön fizetni. Viszont utálom azt figyelni, hogy hol tartok.
Azért köszi a választ, akkor marad a számológép.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
2. Nem ütköztem ilyen jellegű dologba, igaz nem is nagyon töltögettem.
3. Megint csak nem próbáltam, gyakorlatilag egy darab saját fájt sem másoltam rá.
Ez a 2,5 nap nekem kevés volt arra, hogy mélyebben elmerüljek benne, na meg egész hétvégén csak egy Androidos tablet volt nálam (egy iPhone 4S kíséretében) amivel elég sok dolog nem kivitelezhető.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Teddyke0 #17366 üzenetére
Már évekkel ezelőtt megszűnt az APN (hozzáférési pont) alapú számlázás, szóval mindegy melyikkel csatlakozol, a sebességre pedig nincs hatással.
St3ven
Igen, ki fog számlázódni a lottózós SMS, mert nem vizsgálja a rendszer, sikeres volt e a fogadás.Danex
A korlátozott jelszó csak a My T-mobile-ra jó, ügyintéző nem tudja elfogadni. Majd a levélben küldött aktiváló kóddal véglegessé tudod tenni a korlátozott jelszót, és akkor már az ügyintézők is azt fogják kérni.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Gabbo
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
A 2 éves előfizetés lejárta előtt hány nappal lehet szerződést hosszabbítani ?
előre is köszönöm a válaszokat!
Nem fogok senkivel levelezgetni! Ha kell amit árulok, cserélek HÍVJ!!!
-
SPF
senior tag
Valaki tudja biztosra?
Ha ugyanazt a főalkatrészt cserélik háromszor, akkor sem lehet új telefont kérni?
-
-
iceQ!
addikt
Valaki erre tudja a választ?
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Windows 10
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mini-ITX
- Napvilágot látott a Patriot 14 GB/s-mal olvasó M.2-es SSD-je
- Hálózati / IP kamera
- Megfizethető Arctic ventilátorok szerver rackek hűtéséhez
- További aktív témák...
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen