Hirdetés
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
hr2
őstag
Üdv.
Jelenleg MozakXS díjcsomagban vagyok.
Elseje óta 20 SMS-t küldtemHa megrendelem, az SMS-csomag 25 -öt, akkkor már csak 5db ingyen SMS-em marad, vagy ezután indul a 25db?
-
djculture
félisten
válasz Varszegig #17104 üzenetére
Várható volt mivel nagyon hamar beakarják vezetni, annyi idő alatt meg megnézném hogy a számlázási rendszert meg az elszámolást hogy alakítaná át bárki is.
Ehhez jön még az a tény hogy ebben a formában ha ezt az adót áthárítja a telkó cég akkor szerződés szegésre hivatkozva fel lehet mondani a szerződést, míg az eredeti megfogalmazás szerint /miszerint az adó alanya a felhasználó/ nem lehetett volna.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szeretnék Domino mobilnetet, kb 1,5-2 hónapig használnám úgyhogy a lehető legolcsóbb megoldásra törekszem. Ezt néztem ki: [link] iszonyat láma kérdésem lenne, ezt meg rendelem beleteszem a SIM-et, bedugom a gépbe és lesz netem?
-
JustB
csendes tag
Sziasztok!
Fél éves iphone 4-emet(8gb,még 1,5év hűség,ikon 200) szeretném 4s-re cserélni (16gb),valakinek van tapasztalata, hogy mennyi a ráfizetés t-mobilnál?
Ide írjatok légyszi: barby.bereczky@gmail.com -
Dicker
őstag
Sziasztok!
Ma kaptam egy aktiváló kódot a my t-mobile-os jelszó korlátozásának a feloldására. Viszont, nekem nem írja, hogy korlátozott lenne. Ha az lenne mit tapasztalnék? (Azóta pl. rendeltem telefont is ezzel a kóddal, névvel.) Egyszerűen az a menüpont sincs meg ott, ahol írja, hogy feloldhatnám a korlátozást, ami szerintem nincs. Vagy az mit takarna pontosan?
-
1430
senior tag
Az SMS csomag 25 teljes hónapra számlázódik és az elsejétől küldött SMS-ek is beleszámítanak (tehát visszamenőleg is), vagyis a példád alapján még 5 SMS-t küldhetsz.
Van egyébként olyan Mozaik extrád, ami SMS keretet biztosít?Dicker
Ha az Üdvözlő sávban nincs ott, hogy korlátozottan vagy belépve, akkor csak az lehet a magyarázat, hogy a helyes (eredeti) jelszóval léptél be, vagyis pont azt adtad meg korlátozott jelszónak, ami az eredeti is volt.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
slice14
veterán
A *111#-en visszatudom állítani az alapnetet a Mozaik XS-hez, Ill a Go Net-es kedvezmény hogy is van? 2 hónap 90 Ft meg az aktiválási törthónapba is?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
addikt
válasz slice14 #17120 üzenetére
Tudtommal csak ügyintéző segítségével tudod újra aktiválni a szolgáltatást.
Kedvezményes időszak: Domino kártyás előfizetéssel rendelkező ügyfeleinknek az első két időszaki díj, azaz kétszer 30 nap. Havidíjas ügyfeleinknek a szolgáltatás bekapcsolásának hónapja és az azt követő két naptári hónap.
Jó szerencsét!
-
metaksza
tag
Sosem voltam még előfizetéses, lassan megyek a mozaik xs díjcsomagra.
Kérdés,hogy valahol (mondjuk a my t-mobileba) nyomon tudom követni azt,hogy eddig hány percet telefonáltam el a csomagban lévő cuccból, és hány SMS-t küldtem? Vagy azt,hogy mennyit telefonálhatok le a 3000ből még?
Netnél nem cink,meg arra tudom,hogy ott van a 3g watchdog, de nincs túlforg díj,szóval az nem cink. Köszi. -
Wictor
őstag
Szebb napot! Arany szintű (pár napja) előfizetést is ugyanúgy át lehet íratni ismerős nevére, mint ami még nem arany szintű? Ha én a következő hónapban kaptam volna meg magát a kártyát (gondolom kiküldik postán a következő számlával együtt), de közben átíratom, akkor ugye azt onnantól már az átvevőnek fogják postázni? Ő megkapja a pontjaim, vagy lenullázódik? Tartozás, részlet, meg ilyenek nincsenek rajta egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
A hétvégén feltettem a frissítést a telefonomra (Galaxy S II ), és van egy kis gondom. Azóta egyre többször előfordul, hogy a telefon az asztalon mellettem, nem csörög, majd kapok egy smst, hogy épp ebben a percben volt egy nem fogadott hívásom. Ha hívok, akkor meg sok esetben megadja a hangjelet a teló, hogy a hívott fél felvette, eltelik 5-8 mp, majd hangposta. T-mobile-os vagyok, de ezt előtte nem csinálta :S Másnál ilyesmi? Több kollégámmal küzd ugyanezzel más telefonokkal is.Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
polonic
félisten
A T-nél van olyan szolgáltatás, ha nem vagyok elérhető, akkor sms-ben tájékoztatnak, hogy ki keresett? És ingyenes, ha van?
-
St3ven
addikt
Basszus, remélem még meglesz a Domino 5 tarifacsomag, mire decemberben lejár az előfizumra vállalt hűség, és visszaválthatok Dominóra.
Csak mert túl jó ez a csomag ahhoz, hogy hosszú életet jósoljak neki.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Nordik
őstag
A Családbarát kedvezményeknél mi lesz a telefonadóval? Kifizetem az 1050Ft-ot a havi 100óra beszélgetésért és minden egyes percért adózok majd?
-
-
Nordik
őstag
Remélem legalább ezután nem kell majd adózni. Legyen akkor kicsit magasabb a havidíja, de mondjuk ha csak havi 10 órát beszélek el belőle, akkor is az adó mértéke havi szinten meghaladja az 1000Ft-ot bőven...
-
TecK
tag
Sziasztok!
Vettem nemrégiben egy Xperia Mini telefont a T-nél előfizetésre,de úgynézki hogy ez a gomb beragadás típus hiba ennél a telefonnál és közben rájöttem hogy nekem túl kicsi is, az szerintetek megoldható hogy beviszem a telót és ráfizetek egy jobbra?(úgy értem hogy akár a részletek összegét növelik vagy akármi). Remélem valamit össze tudok hozni ezzel kapcsolatban , a telefont így is úgy is gariztatni kéne és ha már itt tartok akkor leis cserélném..
TM klíma-vill | tmklimavill.hu
-
Frozzy
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy elvileg a mai nappal jár le a 18hónap az előfizetésemből és elvileg ma már tudnék rendelni új telefont a honlapon keresztül. de sajnos a listából a -Meglévő előfizetés fül eltünt. nem tudjátok, hogy ez miért lehet? vagy esetleg majd csak holnaptól tudok rendelni ?
Üdv.: Frozzy!
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
jjc
aktív tag
hello!
van egy pár éves samsung l700 telefonom. sajnos csak kapott sms után tud jelezni időközönként ez a fajta készülék, nem fogadott hívások után nem. viszont így sokszor későn veszem észre, h hívtak.
hiába állítom be a hívásértesítést, az csak foglalt vagy nem elérhető állapotokban küld sms-t. ha a hangpostát állítom be és a hívó a sípolás után egyszerűen lerakja a telefont, akkor sem kapok sms-t.
van arra vmi megoldás, h sms-t kapjak, ha nem válaszolok egy hívásra?Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200
-
b4zsi-
őstag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy ha céges csomagban vagyok kb 40-50 ember akik ingyen beszélhetnek egymással és olcsóbbak a tarifák az mellé külön valahogy lehet kérni kiegészítő mobilinternetes csomagot úgy , hogy nem én vagyok a cég előfizetője csak sima felhasználó. Van egyáltalán ilyen opció és ha igen akkor meghatalmazás kell ahhoz is mint anno a telefonvásárláshoz?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: Balázs -
milestone
tag
Sziasztok,
Egy webshopon keresztül megrendelt (Dominos) készülék-csomag átvétele után a 8 napon
leadtam egy T-Pontban és visszaküldtem (a SIM-kártyával együtt) egy visszáru nyilatkozat kíséretében, mivel sajnos nagymértékben elégedetlen voltam a készülék (M. Defy) kijelzőjével.
Ezután írtam a webshopnak, hogy készülékcserét (tehát ugyanazt a modellt) szeretnék kérni.
Arról tájékoztattak, hogy ez nem lehetséges..
Meg tudná erősíteni valaki (illetékes), hogy ez valóban így van?A 72 óráról csak utólag hallottam, akkor is nagyon ellentmondó információkat, úgy a tel-os üfsz részéről (több ízben), mint az üzletekben (szintén)
Erről (72h) nem tájékoztattak, amikor (még 3 napon belül) jeleztem ezt egy boltban is, meg az üfsz-on is.Miért ne lenne lehetséges a csere, ha egy adott példánnyal vagyok elégedetlen, és nem a típussal, ill. nem szeretnék elállni a szerződéstől?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen